Nettbutikker med betalingstjenesten Elpy

Nettbutikker med Elpy
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er nettbutikkene der du kan betale med nye Elpy

Med jevne mellomrom dukker nye betalingstjenester opp i markedet. Disse skal sørge for å gi deg som kunde en enda enklere handle opplevelse. Noen større aktører ser ut til å gå bort ifra større betalingsaktører som Qliro og Klarna og utvikler sine egne løsninger. En av de siste i år er svenske Ellos Group sin betalingsløsning Elpy som deres egne nettbutikker og merkevarer ser ut til å bruke. Du finner en liste med nettbutikker som bruker Elpy lenger ned på siden.

Hva er Elpy?

Elpy er altså en ny betalingsløsning med innlogginsportal og app for Ellos Group konsernets egne merker i samarbeid med Resurs Bank. Vi gjetter oss til at navnet er et ordspill på Ellos og pay. Som du ser av listen lenger ned gjelder dette nettbutikkene Homeroom, Jotex, Ellos og Stayhard. Integreringen av ett-klikks betaling i disse butikkene skal gjøre det raskere og enklere å betale, samt gjør det det mer oversiktlig og enklere å utsette eller slippe å betale ved retur av varer du ikke vil beholde. Er du hyppig bruker av disse nettbutikkene er det absolutt verdt å lage seg en Elpy-konto.

Fordelene det står om på nettsidene er:

  • Betal med ett klikk i nettbutikkene når konto er satt opp.
  • Betal bare for varene du beholder, noe som inkluderer at du slipper å betale for varer du returnerer.
  • Utsett betalingene til senere, 10 eller 30 dager, gjerne til etter at du har mottatt varen.

Senere betaling inkluderer 14 dagers faktura, samlet månedsfaktura og delbetaling etter eget ønske.

Ifølge siden Ehandel.se, som først skrev om tjenesten, er Elpy laget med brukervennlighet og smidighet i tankene og skal foreløbig kun bruks for Ellos Groups nettbutikker. Dette til tross for at tjenesten i seg selv er bygget på en digital og skalerbar plattform som i teorien kan utvides til andre.


Nettbutikker med Elpy

Dette er nettbutikkene som så langt bruker Elpy. Dette er altså Ellos Group sine egne merkevarer og nettbutikker. Vi er usikre på om løsningen etterhvert vil spre seg til andre nettbutikker utenfor Ellos, men det får tiden vise.

BildeNavnSammendragKjøp

God ett-klikks-netthandel! Vi setter pris på delinger, gode kommentarer og spørsmål. Sjekk også ut sidene over nettbutikker som tar Vipps, AfterPay, Walley, Bitcoin, Apple Pay, Klarna, Amex, Qliro, Collector og PayPal.

Les også: Nettbutikker med Gratis Vareprøver og produkter med Fri Prøveperiode!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.