22 Trygge nettbutikker med adidas sko og tøy

nettbutikker_med_adidas
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Disse nettbutikkene selger adidas i tillegg til offisiell nettbutikk

Adidas er en av verdens største produsenter av treningstøy og treningsutstyr med spesielt fokus på sporten fotball. De er store innen sponsing av klubblag og nasjonale fotball lag med drakter og utstyr. Det tyske selskapet har historie helt tilbake til 1924 da friidrettsutøveren Adolf Dassler laget sine første egentilpassede sko på morens kjøkken. Visste du at broren Rudi Dassler etter en krangel med broen startet merket Puma i 1948? Idag er adidas lett å kjenne igjen på logoen med de tre stripene og svært populært å handle på nett.

Rask navigering til listen over adidas butikkker – hopp forbi tekst

I denne artikkelen gir vi deg en god oversikt over de aller beste og tryggeste nettbutikkene du kan handle varemerket adidas i. Er du fotballspiller, mosjonist, sprinter, golfer eller bare stor fan finner du garantert noe nytt og interessant i disse. For fotballspillere anbefaler vi pgså Unisport som er en komplett leverandør av sko, klær og utstyr til keeper og utespillere. De er store på adidas men har også andre merker som Nike, Puma, Umbro og Mizuno.

Unngå piratbutikker – bruk den offisielle

Det er ikke til å stikke under en stol at et så stort varemerke har store problemer med piratkopier og svindelbutikker. Derfor er det viktig å ikke la seg lure å handle feil sted. Ikke benytt deg av nettbutikker som selger merket altfor billig. Se også etter dårlig språk, norsk organisasjonsnummer og legitim kontaktinfo. Ikke bruk nettbutikker som bruker ‘adidas’ i navnet sitt eller nettstedsadressen sin, bortsett fra offisiell norske adidas nettbutikk som selvfølgelig er trygg med alle de siste originale kolleksjonene og varene.

Hit kommer du kjapt og enkelt ved å trykke på bildet under.

Adidas nettbutikk
Adidas nettbutikk

Men det er selvfølgelig mange andre steder som er trygge forhandlere. Mange kjente norske kles-, sports– og skobutikker selger adidas og disse er også trygge å handle fra med garantert ekte varer. Du finner en god oversikt over disse rett under her. Har du forslag til andre bra nettbutikker med dette varemerket!

Adidas produkter

Tar man en titt på den offisielle nettbutikken ser vi raskt at de satser på voksne og barn av begge kjønn. Her får du sko og tøy til løping, fotball, trening, turgåing, friluftsliv, hjemmetrening, terrengsykling, sandaler, basketball, tennis, golf, rugby, vektløfting, yoga og skateboarding. De har mange undermerker til forskjellig bruk og med forskjellig design i tillegg til adidas Originals og Athletics.

  • adidas Originals er en serie fritidsklær som nedstammer fra den originale linjen til sportsklærmerket. Serien inneholder sko, skjorter, kåper, vesker, solbriller og annet tilbehør og bruker logoen med de tre bladene.
  • Athletics inneholder et hav av treningstøy, joggebukser, hettegensere og treningsdresser i løs og ledig stil samt i fleece og tights.
  • Terrex er solide sko for terrengløp og hiking med vanntett og pustende Gore-Tex membran som holder deg tørr. Turskoene er lette og raske med undersåle som gir godt grep.
  • adidas by Stella McCartney kolleksjonen for kvinner er inspirert av neste generasjon idrettsutøvere. Klærne har nyskapende design med med klassisk ytelse.
  • Y-3 er produkter laget i samarbeid med avantgarde kunstneren Yohji Yamamoto. Resultatet er en mengde elegante, sofistikerte og kanskje noe annerledes treningsklær og treningsko enn det man er vant til å se. Anbefales om du leter etter noe virkelig spesielt.

Topp nettbutikker med adidas

Denne levende listen gir deg god oversikt over hvilke nettbutikker som har adidas. Forslag til andre butikker kan noteres i kommentarfeltet. Listen er alfabetisk, så rekkefølgen betyr ingenting. Bruk den blå knappen som snarvei for å gå rett til nettbutikken.
logoNavnSammendragHandle

Video inspirasjon

Besøk også adidas offisielle YouTube kanal for mange inspirerende videoer som denne:

God netthandel! Skriv gjerne om din handleopplevelse, hvor du helst kjøper treningsklær og hva som er din favorittkolleksjon i kommentarfeltet under.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.