15 Sporty sportsbutikker på nett for spreke folk

sportsbutikker på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kom i form ved å handle sportsutstyr i bra sportsbutikker på nett

Elsker du sport og leter etter en sportsbutikk på nett? Ok, du kommer kanskje ikke i form av selve netthandelen, men det du kjøper av sportsprodukter og sportsutstyr i en av mange sportsbutikker som finnes er ute kan gjøre godt for kropp og sjel! Har du bestemt deg for en ny aktivitet eller trenger noe nytt til din eksisterende idrett? Leter du rett og slett etter hvor du kan kjøpe sportsutstyr på nett? Hjelpen er på vei…

Gå direkte til listen over sportsbutikker.

Vi oppdaterer deg nemlig på de nyeste og beste sportsbutikkene på nett du bør sjekke ut i listen litt lenger ned. Her viser deg en drøss atletiske nettbutikker som har et bredt spekter av produkter fra forskjellige merker som garantert vil tilfredsstille dine behov. Enten det er løpesko, fotball, padleutstyr, klatreseler, ting til friluftsliv, sportsklær eller basketballtrøyer du er på jakt etter, vil vår butikkliste ha alt du trenger for å komme i form og holde deg i form! Noen av dem er sertifiserte av Trygg E-handel, som Braasport, mens andre er regnet som trygge på andre kriterier. Vi gir deg også en Topp 3 anbefaling om du har hastverk.

Fordelen med å handle sportsutstyr på nett er at du kan handle når som helst på dagen uten å måtte forlate hjemmet ditt. I tillegg, med gratis frakt på bestillinger over en viss sum, er det ingen grunn til ikke å kjøpe i dag. Klikk deg innom en sportsbutikk på nett og begynn å handle alt ditt favoritt treningsutstyr nå.

Det er veldig mange gode norske nettsteder der du kan handle utstyr til fritid og sport og det kommer stadig nye og kule butikker. For å havne på denne listen nettbutikken være trygg og ha et variert varesortiment innen idrett- og sportsutstyr som dekke mange områder. Et slikt spenn bør minst dekke treningsklær, treningsapparater og treningsutstyr. Les mer om nettbutikker med treningstøy her.

Det finnes også mange bra nettbutikker som spesialiserer seg på for eksempel bare produkter som sports wear, klatreutstyr, ski, trampoliner, fitness, treningsapparater, padel og vinteridrett, fritid, sykkelsalg, utstyr til triatlon utøvere, kosttilskudd som proteinpulver eller treningsapparater. Disse spesialiserte butikkene er ikke med i akkurat denne artikkelen, men dukker opp i andre lister.

Skriv gjerne en kommentar nederst hvis du mener en annen internettbutikk fortjener å komme med på listen, og hvilken du mener bør skvises ut.

Les også: 6 Beste nettbutikker med romaskiner

Hva er sport?

Ordet sport dekker veldig mye. Det er en fellesbetegnelse på fysiske aktiviteter, organiserte og uorganiserte, man som regel bedriver for å få bedre fysisk og mental kondisjon eller økt velvære. Det er nesten for mange slike aktiviteter til å kunne ramse opp her. En del stillesittende idretter som sjakk, motorsport og E-sport regnes også som sport.

Man deler gjerne sport og idrett opp i 5 kategorier. Disse er fysiske sporter som friidrett og svømming, tankesporter som sjakk og go, motoriserte sporter som bilsport og båtracing, koordinasjons sporter som biljard og dyresporter som hestesport. Her kan du finne nettbutikker med hesteutstyr. Nettbutikkene i listen lenger ned fokuserer mest på de fysiske sportene.

Hva er din favoritt idrett og kategori?

Uansett hva man liker å gjøre, trengs det utstyr av større og mindre grad i ulike prisklasser. Noe kan være veldig dyrt og tidkrevende, mens noen aktiviteter er langt billigere og tilpasset folk flest.


Topp 3 liste over interessante sportsbutikker på nett

Ønsker du alternativer til de store kjedene som XXL og Anton sport og syns du det er er vanskelig å velge fra listen lenger ned? Her er de tre beste sportsbutikkene vi anbefaler på bakgrunn av varesortiment og kjøpsopplevelse. Prisnivå spiller også inn, men er ikke alltid avgjørende for en god handel.

1. Sportgymbutikken selger treningsapparater, treningsklør og treningsutstyr på nett i en flott nettbutikk. Leter du etter tredemøller, crosstrainere, trimsykler, stepmaskiner og lignende til hjemmegymmen, så sjekk prisene her.

Sportgymbutikken nettbutikk
Sportgymbutikken nettbutikk

2. Sporten Beitostølen er en unik sportsbutikk som brenner for faget. De har god service, kjente merkevarer og alt du trenger innen sportsutstyr.

3. SportsDeal har alt du trenger innen sportsklær, sko, turutstyr, ryggsekker, bager, sykler og treningsutstyr. Gode sesongsalg og bra priser generelt.


De beste nettbutikkene med sportsutstyr på nett

Her er en oversikt over de 15 beste sportsbutikkene på nett med pekere. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til snarvei til butikkens nettbutikk og bla igjennom varesortimentet. Noen du syns fortjener å være med eller bli skvist ut? Si ifra!

logoNavnSammendragHandle

Finner du ikke det du leter etter i disse sportsforretningene? Let videre i kategorien Sport og Trening.


Hva slags sportsutstyr kan man kjøpe på nett?

I sportsforretninger på nett er det vanlig å handle sportsklær, treningsklær og treningsjakker, løpesko, sykkel, ski, sportsklokker, kosttilskudd som proteinpulver, golfutstyr, tennis, ballspill og veldig mye mer. Det er også produkter innen fotball, ekstremsport, topptur, fitness, styrkeløft, vektløfting, padling, kajakk, kano, klatring og friluftsliv.

Du får også turutstyr til skog og mark som fjellsko, soveposer, telt, ryggsekker, kompass, fiskeutstyr, kart og kompass, våpen, jaktklær og vindjakker. Nettbutikkene Hekta på Tur og Outnorth er verdt å sjekke ut for den gode friluftsopplevelsen. For alle nettbutikker innen sport og trening, stort og smått, gå hit.

Husk å merke viktig sportsutstyr med navnelapper sånn at du kan få det igjen hvis du mister eller låner det bort.

Billig sportsutstyr og treningsklær

For ekstra billige priser kan det lønne seg å sjekke ut outlet butikker. De finnes på nett og det er flere kjente sportsbutikker som har egne outlets. Sportamore har for eksempel Sportamore Outlet som er verdt et besøk. Produsentene av bra sportstøy og turtøy som Stormberg og Helly Hansen har ofte mange gode tilbud. Sistnevnte selges i mange nettbutikker og vi har en god oversikt over alle nettbutikker som selger Helly Hansen her.
Sist vil vi takke for delinger, kommentarer og at du linker til denne siden hvis du skriver om sport, idrett eller fritid. Del gjerne erfaringer med å handle sportsutstyr på på nett under. God helse!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.