15 Sporty sportsbutikker på nett! (2019)

Nettbutikker med sportsutstyr

Kom i form ved å handle i sportsbutikker på nett! (2019)

Ok, du kommer kanskje ikke i form av selve netthandelen, men det du kjøper kan gjøre godt for kropp og sjel! Har du bestemt deg for en ny aktivitet eller trenger noe nytt til din eksisterende idrett? Leter du rett og slett etter hvor du kan kjøpe sportsutstyr på nett?

Vi oppdaterer deg på de nyeste og beste sportsbutikkene på nett du bør sjekke ut i listen litt lenger ned. Noen av dem er sertifiserte av Trygg E-handel, som Braasport, mens andre er regnet som trygge på andre kriterier. Vi gir deg også en Topp 3 anbefalning om du har hastverk.

Det er veldig mange gode norske nettsteder der du kan handle utstyr til fritid og sport og det kommer stadig nye og kule butikker. For å havne på denne listen nettbutikken være trygg og ha et variert varesortiment innen idrett- og sportsutstyr som dekke mange områder. Et slikt spenn bør minst dekke treningsklær, treningsapparater og treningsutstyr.

Det finnes også mange bra nettbutikker som spesialiserer seg på for eksempel bare produkter som sports wear, klatreutstyr, ski og vinteridrett, fritid, sykkelsalg, utstyr til triatlon utøvere, kosttilskudd som proteinpulver eller treningsapparater. Disse spesialiserte butikkene er ikke med i akkurat denne artikkelen, men dukker opp i andre lister.

Skriv gjerne en kommentar nederst hvis du mener en annen internettbutikk fortjener å komme med på listen, og hvilken du mener bør skvises ut.

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. Anbefalinger bygger på våre egne erfaringer.

Hva er sport?

Ordet sport dekker veldig mye. Det er en fellesbetegnelse på fysiske aktiviteter, organiserte og uorganiserte, man som regel bedriver for å få bedre fysisk og mental kondisjon eller økt velvære. Det er nesten for mange slike aktiviteter til å kunne ramse opp her. Endel stillesittende idretter som sjakk, motorsport og E-sport regnes også som sport.

Man deler gjerne sport og idrett opp i 5 kategorier. Disse er fysiske sporter som friidrett og svømming, tankesporter som sjakk og go, motoriserte sporter som bilsport og båtracing, koordinasjons sporter som biljard og dyresporter som hestesport. Her kan du finne nettbutikker med hesteutstyr. Nettbutikkene i listen lenger ned fokuserer mest på de fysiske sportene.

Hva er din favoritt idrett og kategori?

Uansett hva man liker å gjøre, trengs det utstyr av større og mindre grad i ulike prisklasser. Noe kan være veldig dyrt og tidkrevende, mens noen aktiviteter er langt billigere og tilpasset folk flest.

Hva slags sportsutstyr kan man kjøpe på nett?

I sportsforretninger på nett er det vanlig å handle treningsklær og treningsjakker, løpe sko, sykler, ski, sportsklokker, kosttilskudd som proteinpulver, golfutstyr, tennis, ballspill og veldig mye mer.

Du får også turutstyr til skog og mark som fjellsko, soveposer, telt, ryggsekker, kompass, fiskeutstyr, kart og kompass, våpen, jaktklær og vindjakker. Nettbutikkene Hekta på Tur og Outnorth er verdt å sjekke ut for den gode friluftsopplevelsen. For alle nettbutikker innen sport og trening, stort og smått, gå hit.

Husk å merke viktig sportsutstyr med navnelapper sånn at du kan få det igjen hvis du mister eller låner det bort.


Våre Topp 3 online sportsbutikker

Vanskelig å velge i listen lenger ned? Her er de tre beste sportsbutikkene vi anbefaler på bakgrunn av varesortiment og kjøpsopplevelse. Prisnivå spiller også inn, men er ikke alltid avgjørende for en god handel.

Anbefalt: Sportamore, Sportgymbutikken og Braasport!


De beste nettbutikkene med sportsutstyr på nett

Her er en oversikt over de 15 beste sportsbutikker på nett med pekere. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til snarvei til butikkens nettbutikk og bla igjennom varesortimentet. Noen du syns fortjener å være med eller bli skvist ut? Si ifra!

logoNavnSammendragHandle
Finner du ikke det du leter etter i disse sportsforretningene? Let videre i kategorien Sport og Trening.

Sist vil vi takke for delinger, kommentarer og at du linker til denne siden hvis du skriver om sport, idrett eller fritid. Del gjerne erfaringer med å handle sportsutstyr på på nett under. God helse!

Aktuelle tilbud og rabattkoder
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.