Helsekost på nett – Sunne og seriøse nettbutikker

Helsekost på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Helsekost på nett kjøper du enkelt fra seriøse online helsekostbutikker

Hva er helsekost og hvor kan du handle på nett? Svaret får du her. Når vi tenker på helsekost, eller helsemat, tenker vi først og fremst på et sunt og variert kosthold basert på sunne matprodukter og råvarer med mange næringsstoffer og lite sukker, salt og fett. Grensene for hva helsekost er, kan være litt diffuse. Helsekost inneholder så mye som mulig av sunne næringsstoffer og så lite som mulig av usunne tilsetningsstoffer. Flere og flere har de siste årene forstått viktigheten av et sunt kosthold. I et utvidet perspektiv kan helsekost også være produkter som kosttilskudd, vitaminer og proteiner.

Hopp ned til listen over bra nettbutikker med helsekost på nett

Man kan fint kjøpe helsekost på nett og det er mange nettbutikker å velge i. Vi har laget en sammensatt oversikt med nettbutikker som selger helsekost som du kan besøke. Denne finner du lenger ned på siden.

Vi anbefaler ingen helsekost-produkter direkte, da vi som nettbutikk-entusiaster ikke har belegg for å vite hva som funker og ikke, men vi er god på å finne trygge og gode internettbutikker. Uansett tror vi at å bytte til sunnere matvarer alltid vil være lurt for deg. Du kan for eksempel finne gode erstatninger for godteri med sukker i helsekostbutikker, sunnere brødtyper, organisk frukt og grønt, vitaminer, mineraler og andre typer kosttilskudd. Noen apotek har også helsekost.

Mange helsekostbutikker på nett tilbyr også produkter innen økologiske matvarer, superfoods, vitaminer, mineraler samt hudpleie. Butikkene som selger kosttilskudd har gjerne et sortiment som omfatter proteinpulver, fettforbrennere, vitaminer, BCAA, sunn mat som dressinger, protein sjokolader, pannekaker og testosteron boostere. Sistnevnte produkter er mest aktuelt for folk som trener seriøst, og ikke vanlige folk som vare vil ha et litt sunnere kosthold.

I bunn og grunn handler helsekost om å bytte ut usunne matvarer med sunnere alternativer, mens kosttilskudd er et tilskudd til et allerede sunt (eller kanskje ikke så sunt) kosthold.

Finn gratis prøver på kosttilskudd på denne siden: Gratis vareprøver på kosttilskudd

Helsekostbutikker på nett som er seriøse og forplikter seg til naturlige og økologiske produkter kan være noen av de dyreste produktene der ute, men til gjengjeld kan du være sikker på at du får kvalitetsmat.

De 3 beste helsekostbutikkene

1. Life er en ren helsekostkjede der du finner alt du trenger. De har supermat, økologisk mat, lavkarbo, drikke, snacks og sportsernæring samt produkter innen områder som mage og tarm, vitaminer og mineraler, vektkontroll og detox, energi og hjerte. De sørger for rask levering og har lav grense for å gå gratis frakt.

Life nettbutikk
Life nettbutikk

2. Sunkost selger helsekost, kosttilskudd og andre produkter innen personlig pleie. De har som navnet tilsier masse innen sunn kost. Du finner enkelt det du trenger på nettsidene bak menyer som Sunn mat, Sunn snacks, Drikke og Kosttilskudd.

Sunkost nettbutikk
Sunkost nettbutikk

3. VITA selger mye rart, og er ingen ren helsekostbutikk, men har likevel mye innen helsekost. De har typiske produkter innen kosttilskudd, vektkontroll, måltidserstatning, te og kaffe, godteri og snack samt proteinbarer. Trygg og god nettbutikk med godt renommé.

VITA nettbutikk
VITA nettbutikk


Bra nettbutikker med helsekost

Her har vi plukket et lite utvalg sunne og seriøse helsekostbutikker på nett som selger helsekost og supermat i en eller annen form. Sjekk dem ut og gjør deg opp din egen mening hvor det er best å handle. Bruk knappen ved siden av hver beskrivelse for å gå rett til nettsiden. Har du en annen favoritt innen helsekostbutikker du vil anbefale kan du skrive en kommentar under. Kjøp helsekost på nett her:

logoNavnSammendragHandle
Bodystore
Bodystore

Bodystore er en helsekostbutikk på nett med helseprodukter og matvarer. Andre hovedkategorier på nettstedet er helsekost for skjønnhet, sport, klesvask, kjøkken og vannrensing. De har også en god inspirasjonsblogg med mye nyttig informasjon samt oppskrifter.

De har mange populære varemerker som Bragg, Renée Voltaire, Rawpowder, Nyttoteket, Urtekram, Kung Markatta og mange flere.

Fri frakt. Gratis retur. Betal trygt med Klarna.

Farmasiet
Farmasiet

Farmasiet er et apotek på nett med trygge reseptvarer. De har chattefunksjon som setter deg i kontakt med flinke farmasøyter som gir deg god hjelp helt anonymt. Du får 10% rabatt på ditt neste kjøp ved innmelding til nyhetsbrev.

Fri frakt på reseptvarer. Rask levering. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Glimja
Glimja

Glimja nettbutikk selger naturlige og økologiske helse og skjønnhetsprodukter på nett i kategoriene kosttilskudd, helsekost, kroppspleie, barn og familie og skjønnhet. De har merker som Vimergy, Natures Answer, Global Healing Center, Thorne og Klean Kanteen.

Fri frakt over 599 kr. Ingen toll. 11 års erfaring. Trygg e-Handel sertifisert.

Greatlife logo
Greatlife

Greatlife tilbyr et stort sortiment innen helsekost, kosttilskudd og naturlige skjønnhetsprodukter i sin nettbutikk. I menyene kan du sortere ut produkter innen kosttilskudd, på helsebehov, for trening og velvære samt finne merker og inspirasjon. De selger varemerker som Innate Response, MegaFood, Greatlife, Dr Mercola, Nordic Kings, ESKIO-3 og Thorne.

Sikker betaling med Klarna. Alle priser hos Greatlife er inkludert toll og moms.

Gymgrossisten
Gymgrossisten

Gymgrossisten har slagordet ‘For athletes, By athletes!’ og har siden 1996 vært en svært populær nettbutikk for mosjonister og elitesatsende atleter som vil ha produkter av høyeste kvalitet. De selger det treningsklær, treningsutstyr og kosttilkudd. Her får du varemerker som som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant og Chained Nutrition.

Gratis levering over 500,-  Gratis retur.  Prisløfte.

Kost1 Kosttilskudd
Kost1 Kosttilskudd

Kost1 selger deg alt innen kosttilskudd og proteinpulver. Hovedkategoriene deres er pakketilbud, proteiner, PWO, kreatin, test boostere, fettforbrenner, vektøkning, BCAA, vitaminer, ZMA og klær. De etterstreber å ha den beste servicen og tilgjengeligheten for kunden. De velger kun produsenter de kan stole på, både på pris, innhold og kvalitet.

50000 fornøyde kunder. 1-3 dagers leveringstid. 365 dagers åpent kjøp. Fri frakt over 800 kr. 

Life
Life

Life er en helsekostbutikk med over 100 fysiske butikker og egen nettbutikk (life.no). Her finner du gode produkter innen kategoriene mat og drikke, supermat, mage og tarm, vitaminer og mineraler, hud og hår, forkjølselse og imunforsvar, intim, lyst og sex, energi, vektkontroll og detox, fottøy og tekstiler, hjerte og kar, muskler og ledd, søvn og beroligende, velvære, sport og trening og barn.

Helsekost på nett. Fri frakt hvis du handler for over 199 kr. Betal med Klarna. Trygg e-Handel sertifisert.

Med24 logo
Med24

Med24.no er et fantastisk nytt norsk nettapotek med slagordet «Sunne valg, helt enkelt – ditt helse- og livsstils apotek på nett». De er naturligvis godkjent av legemiddelverket.

Med24.no har et godt utvalg produkter til lave priser innen helse, skjønnhet og livsstil. I menyen klikker du deg fram blant kategoriene Kosttilskudd, Personlig pleie, Skjønnhet, Hårpleie, Helse & livsstil, Slank & Fitness, Mat & drikke, Mor & Barn, Hjem & Fritid, Sex & Samliv og bra kampanjer.

Gratis frakt over 499 kr. Kundeservice der du kan snakke med farmasøyt. Medlemsbonus. Klarna betaling.

Proteinfabrikken
Proteinfabrikken

Proteinfabrikken er både produsent, distributør og leverandør av sportstilskudd og næringskonsentrater. Her får du kosttilskudd, matvarer, treningstøy, treningsutstyr og annet treningstilbehør.

Kjent merke. Trygg e-Handel sertifisert.

Sunkost
Sunkost

Sunkost selger helsekost på nett. Noen av hovedkategoriene deres på nettsiden er kosttilskudd, vitaminer, mineraler, urter, kollagen, aminosyrer, karbohydrater, sunn mat, sunn snacks, drikke, personlig pleie og livsstil. De har mange gode tilbud med rabatter og også fysiske butikker mange steder.

Stort utvalg. Rask levering, fri frakt hvis du handler for over 499 kr. Betal med Klarna. 

Topformula
Topformula

Topformula er et svensk selskap innen helsekost som har sin egen fabrikk i Norrköping stiftet i 2004. De er et av de ledende selskapene i Sverige når det gjelder utvikling og produksjon av kosttilskudd. Salg direkte fra fabrikk til forbruker, uten mellomledd, gir billige priser. Nå har de over 150.000 kunder i Sverige via Internett.

De selger kosttilskudd i kategoriene immunsystemet og forkjølelse, mage og tarm, vitaminer og mineraler, Omega-3 og fettsyrer, alger, minnekapasitet, vekt, dyr, proteintilskudd, muskler og ledd, oppiggende og andre tilskudd.

Fri frakt. Alltid lage priser – opp til 50% besparelse på å kjøpe herfra.

VITA nettbutikk loog
Vita

VITA er en norsk nettbutikk hvor du finner alle produktene du kjenner fra VITA og VITA EXCLUSIVE kjeden. Dette innebærer produkter innen kategoriene make-up, ansikt, hår, kropp, duft, helsekost, gavesett, accessories og produkter for menn. Tar Vipps.

Gratis frakt over 499,-. Sendes innen 24 timer. Trygg e-Handel sertifisert.

Du finner flere butikker i kategorien for helsekost og kosttilskudd her på eButikker. Husk også å sjekk matbutikker på nett.


Tips: Unngå søppelmat

Du blir hva du spiser, så søppelmat er ingen god idé, for hva blir du da? Et av de enklere stegene du kan gjøre for å nærme deg et kosthold med helsekost er å unngå søppelmat. Søppelmat finner du overalt i disse dager – gatekjøkkenrestauranter, supermarkeder, salgsautomater og til og med nærbutikken din i nabolaget. Søppelmat er vanligvis billig, raskt å tilberede og usunt.

Helsemat er litt annerledes – det er ikke nødvendigvis sunnere enn det du ville spist på en gatekjøkkenrestaurant, men det kan være mye mer næringsrikt.

Fant du en bra helsekostbutikk? Legg gjerne igjen en kommentar om hvor du pleier handle og hva du har gjort for å få et sunnere kosthold, med eller uten helsekost. God handel!

Les også: Liste over rå nettbutikker som selger proteinpulver

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.