Topp 10 nettbutikker for å kjøpe gaming PC

Kjøpe gaming PC
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Å kjøpe gaming PC kan enkelt gjøres på nett fra spesialiserte nettbutikker

Vi har alle våre favorittbutikker når det kommer til å handle IT utstyr på nett. Hvis du skal kjøpe gaming PC på nett finnes det en rekke aktører som er spesialiserte på akkurat dette. De skreddersyr PC’en akkurat slik du vil ha den og til ditt budsjett. Vet du ikke helt hva du trenger har de også ferdige pakker du kan kjøpe med enten løse komponenter eller ferdig satt sammen. Sistnevnte er det enkleste. De aller fleste datamerker som Lenovo, Acer og andre har i disse dager gode pakker for seriøs gaming. Dette er et felt det satses mye på i våre dager.

På denne siden (nederst) finner du de 10 beste nettbutikkene for å handle gaming PC og det du trenger av tilbehør. Kanskje du også trenger tastatur, mus, flere skjermer, headset, VR briller, nytt grafikk kort, ratt eller andre ting? Vi har god erfaring med Kjell & Company og Logitech for slikt.

Les også: Spennende nettbutikker med gaming merch

Nettbutikkene hjelper deg gjerne hvis du har stilt deg spørsmålet hvilken gaming pc bør jeg kjøpe? Ofte er det store spørsmålet om du skal handle stasjonær PC eller gaming laptop. Begge har både fordeler og ulemper.

Den store fordelen med stasjonær er at man får plass til «store» bra komponenter og får bedre plass til kjøling enten det er med luft og vifter eller vannavkjølt. Bakdelen er at en stasjonær kan være ganske tung å drasse rundt hvis du skal spille hos kompiser eller ha den med på hytta.

En gaming laptop er enklere å ha med seg rundt og du kan game fra hvor du vil. Bakdelen er ofte at mange laptoper genererer mye varme når de drar rund tung grafikk, og spesielt VR, og da får viftene kjørt seg. Suselyd og viftestøy er et ikke ukjent fenomen når man gamer med bærbar. Selv har vi god erfaring med bærbar for gaming, visualisering og genering av 3D innhold, så det er absolutt verdt et forsøk. De fleste laptoper kan styres slik at du kan bytte mellom Silent mode og Performance mode ved behov. Det påvirker frameraten (FPS), men moderne grafikk-kort er utrolig bra på dra grafikk uansett.

Skreddersydde nettbutikker med gaming PCer

Det finnes flere fantastiske nettbutikker dedikert til å bygge de beste gaming PC’ene. Det er enklere enn noen gang å finne en god spill-PC som er kraftig nok til å håndtere alle dine spillbehov men som også kan yte godt på hverdagslige gjøremål hvis du skulle trenge det.

Nettbutikken Shark Gaming er en slik butikk som er spesialister på å sette sammen ferdige rå gaming PC’er – både stasjonære og bærbare. Enklere blir det ikke. De hjelper deg også med pakkeløsninger, Gamer Packs, så du får den perfekte PC’en inkludert skjerm, keyboard, mus, musematte og hodetelefoner.

Eller du kan gå inn i et av deres PC forslag og konfigurere videre, eller bestille hvis det ser bra ut.

De har også en egen veiledning, Gaming PC-Guide, der du får hjelp til å velge riktig maskinvare basert på hvilket spill du ønsker den skal passe til. Det er en lang rekke spill, eksempelvis Fortnite, CS, GTA, Minecraft, World of Warcraft. Overwatch og Call of Duty.

Sjekk ut siden ved å klikke på bildet under eller bla lenger ned for tips til andre nettbutikker der du kan kjøpe gaming PC på nett:

sharkgaming nettbutikk
Forsiden til nettbutikken Shark Gaming.

Liste over de 10 beste nettbutikkene for å kjøpe gaming PC

Mange elektronikk butikker selger maskinvare av forskjellig slag, men mange av de er også myntet mot bedrift- og arbeidsmarkedet. Disse nettbutikkene har også et godt utvalg direkte rettet mot gamere. Klikk på knappen for å gå rett til nettsiden deres.

logoNavnSammendragHandle
ACER nettbutikk
Acer

Acer er et av nåtidens aller mest populære datamerker. I deres offisielle nettbutikk Acer Store kan du shoppe i deres store utvalg innen bærbar PC, skjermer, periferiutstyr, tilbehør, gaming og datautstyr til privat og bedriftsmarkedet.

De har kraftige bærbare og stasjonære datamaskiner for dataspill og tyngre jobbapplikasjoner som 3D og CAD. I tillegg har de ultratynne bærbare, Chromebooks, prosjektor, lagringsenheter, mus, tastatur, adaptere, kabler, vesker og etuier. Nettsidene deres viser til enhver tid gode tilbud på forsiden med produkter til rabatterte priser.

Gratis ekspressfrakt. Gratis retur. Sikker betaling. Kvalifisert Acer støtte.

Computersalg
ComputerSalg

Computersalg er et gigantisk varehus, en online megastore, med varer innen mange segmenter som holder til i Norge. Hovedkategoriene på nettsidene er elektronikk og IT, husholdning, hus og hage, sport, lek og fritid, kontor, el og VVS samt bøker. I nettbutikken kan du søke i over 1.4 millioner produkter.

Leter du etter for eksempel datautstyr, bærbar PC, verktøy, hvitevarer, pc-komponenter, gaming utstyr, sportutstyr eller kjøkkenapparater kan du sjekke ut disse.

Full angrerett i 14 dager.  Fremragende score på Trustpilot (DK). Betal med Klarna. 

dustinhome_logo_200ny
Dustin Home

Dustin Home er en nettbutikk med produkter innen PC & nettbrett, Datautstyr & tilbehør, Server og Storage, Nettverk, PC-komponenter, Lagring & HDD, Skrivere & forbruksvarer, Telefoner og GPS, Lyd & bilde, Kontor, hjem og skole. I fotoavdelingen fører kjente digitalkameraer fra Canon, Nikon og Panasonic.

Trygg e-handel godkjent.

Elkjøp
Elkjøp

Elkjøp selger produkter i kategoriene data, mobil, GPS, TV, lyd og bilde, hvitevarer, hjem og husholdning, styling og velvære, gaming, wearables, trening, foto, leker, hobby, kjøkken, vaskerom, møbler, filmer og serier. Masse altså. Innen foto har de to nettsteder, en for kameraprodukter (vanlig butikk) og en som heter Elkjøp Fotoservice for fotoprodukter. Sånn sett dekker Elkjøp det meste av foto selv om utvalget av kameraer og utstyr passer mer til hjemmebruk og nybegynnere enn profesjonelle fotografer.

50 dagers åpent kjøp. Klikk og hent.

Greencom
Greencom

Greencom selger PCer, gamingutstyr, workstations og annet PC tilbehør. Prisene er gode og de setter høy kvalitet i fokus. Det er 3 års garanti på PCene der de retter feil og kompenserer. Besøk nettsidene for å sjekke ut utvalget.

30 dagers åpent kjøp. Lave priser. 3 års garanti. Gratis frakt. Trygg e-Handel sertifisert.

Komplett
Komplett

Komplett nettbutikk er et stort og kjent nettvarehus med fokus på elektronikk og annet som datautstyr, gaming, PC og nettbrett, TV, lyd og bilde, foto og video, mobil, hvitevarer, leker og hobby, hjem og fritid, trening og velvære. Fine priser og rask levering gjør at det er trygt å handle her.

Svært rask levering. Gode priser. Trygg e-Handel godkjent.

Lenovo nettbutikk
Lenovo

Lenovo er en kjent PC-produsent og har sin egen norske Lenovo nettbutikk. Lenovo har alltid handlet om å forme databehandling for å skape en bedre verden. De oppnår dette ved hjelp av forskjellige produkter, tjenester og programvarer for private, studenter og proffmarkedet.

Lenovo’s produkter består av PC-er, nettbrett og tilbehør. PC-ene kan variere fra kraftige Workstations til bærbare chromebooks. Alle de forskjellige PC-ene har muligheter for tilbehør. I hovedmenyen i nettbutikken kan du bla deg videre til kategoriene PCer, arbeidsstasjoner og nettbrett, telefoner (Motorola), servere og lagring, smartenheter (med Google Assistant), smartbrett, smartklokker, smartelefoner og mer.

Offisiell Lenovo Norge butikk. Gratis standardfrakt. Priser inkluderer merverdiavgift.

Multicom
Multicom

Multicom er en nettbutikk som startet i 1997 med lange tradisjoner innen data og elektronikk. Her får du alt innen pcer, datautstyr, gaming, telefoner og tilbehør, enklere hverdag, hjem og fritid, nettbrett, lyd og bilde, spill og konsoll, foto og video og mining.

Alt innen data og gaming med mer. Klarna og Vipps. 

NetOnNet
NetOnNet

NetOnNet er en stor nettbutikk med hjemme-elektronikk. De har produkter i kategoriene data og nettbrett, datakomponenter, foto og video, gaming, helse og personlig pleie, hjem og fritid, lyd og bilde og telefon og GPS. Under foto og video kategorien finner man fotokameraer, videokameraer, utstyr, droner og action kameraer til hjemmebruk.

Fri frakt over 1000,-. Gode priser. Trygg e-Handel sertifisert.

Power
Power

Hos Power får du over 14.000 produkter innen hvitevarer, hjem og fritid, velvære, kjøkkenutstyr, mobil, data, datakomponenter, underholdning, TV, lyd, foto og kjøkken. til konkurransedyktige priser. De tilbyr også hjemlevering. Bra priser.

Åpent kjøp i 30 dager.  Levering innen 3 timer.  Lik pris nett og butikk.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Proshop
Proshop

Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk som nå er i Norge. Her finner du produkter innen datautstyr, PC, programvare, mobil og tablet, TV og Hifi, nettverk, spill og leker, kabler, foto og video, skrivere, kjøkken og hjem, personlig pleie, hus og hage og belysning.

Rimelige hvitevarer og elektronikk. Trygg e-Handel sertifisert.

Shark Gaming
SharkGaming

Shark Gaming er en rå nettbutikk med gaming PC-er. De er en av de aller mest populære systembyggere i spilldatamaskinbransjen. Ved å bruke de beste komponentene kan du tilpasse PC-en din før den blir montert av deres proffe spill-PC-byggere. De har stasjonære og bærbare maskiner samt gaming gear, gode kampanjer og annen maskinvare. Nettsidene er innbydende og enkle å bruke. Trenger du ny gaming PC er de absolutt å anbefale. PCene bygges og sendes fra Danmark. Prisene inkluderer 25 % MVA, men er uten frakt og toll.

Leveringstid anslåtte 5-10 dager. Sendes med PostNord. Trygg e-Handel sertifisert.

30%

Lenovo rabattkode

Lenovo har akkurat nå supersalg der du får 30% med koden BACKTOSCHOOL i nettbutikken.

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn

Annonse fra Acer:


Les også: Nettbutikker med prismatch og prisgaranti

Vi håper du fant listen nyttig og at du fant en bra nettbutikk å kjøpe gaming PC i. Du er selvfølgelig velkommen til å legge igjen en kommentar hvis du har bra eller dårlig erfaring med noen av disse, eller om du har andre forslag. God netthandel og gaming.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.