Teknologi – Nettbutikker som selger Lenovo i Norge

Nettbutikker med Lenovo datamaskiner
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Lurer du på hvilke norske nettbutikker som selger Lenovo produkter?

Da har du kommet til rett sted. I listen litt lenger ned på siden finner du en komplett oversikt over trygge, anbefalte, norske nettbutikker som selger merket. Du finner en Lenovo rabattkode i bunn av siden i enkelte perioder.

Lenovo er den populære PC produsenten som har tatt et stort jafs av markedsandelene i IT markedet i flere land. De spesialiserer seg på design, produksjon og markedsføring av forbrukerelektronikk, personlige datamaskiner, programvare, forretningsløsninger og relaterte tjenester. Siden Lenovo kjøpte opp IBMs del av personlige datamaskiner i 2005 er Lenovo et foretrukkent PC merke for mange bedrifter, som tidligere sverget til IBM. Enten du er en privatperson eller sitter på jobb, bruker du kanskje en Lenovo laptop eller datamaskin akkurat nå.

I Lenovos produktportefølje har de stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, Android nettbrett, smarttelefoner, arbeidsstasjoner, servere, superdatamaskiner, elektroniske lagringsenheter, Google Assist smartenheter, IT-administrasjonsprogramvare og smarte TV-er.

De mest kjente merkene inkluderer IBMs ThinkPad-forretningslinje av bærbare datamaskiner, IdeaPad, Yoga og Legion for bærbare datamaskiner, og IdeaCentre og ThinkCentre for stasjonære datamaskiner. De også satser stort på mobiltelefon og smarttelefoner og har blant annet Motorola og Moto telefoner i stallen.

Siden januar 2021 er Lenovo faktisk verdens største leverandør av personlige datamaskiner etter enhetssalg.

I tillegg til den offisielle nettbutikken Lenovo Norge er det flere andre kjente butikker som selger Lenovo produkter. Oversikt over disse finner du lenger ned på siden.

Slik ser Lenovos nettbutikk ut, med laptoper, i skrivende stund
Slik ser Lenovos nettbutikk ut, med laptoper, i skrivende stund

Lenovo Norges offisielle nettbutikk

Skal du kjøpe ny PC, bærbar eller nettbrett er Lenovos nettbutikk kanskje det beste stedet å besøke. Nettsidene har mye informasjon, og ser kanskje litt overveldene ut i starten, men vi lover deg at det ikke er vanskelig å finne produktet du er på jakt etter.

Da kommer du rett til de beste tilbudene, oppdaterte priser og de siste produktene.

Fra toppmenyen kan du klikke deg videre til PC og Nettbrett, Telefoner, Servere og Lagring, Smartenheter, Tjenester og Løsninger samt Support.

Under PC og Nettbrett finner du Bærbare PCer, Workstations/arbeidsstasjoner, Gaming PC, Stasjonære, Nettbrett og tilbehør som programvare, skjermer og annet. Du kan også sortere ut produkter som passer for hjemmebruk og studenter.

Hvert produkt har sin egen side med bilder, aktuell pris og detaljert teknisk spesifikasjon av produktet. Du kan bygge din egen variant ved å endre komponenter som prosessor, operativsystem, lagring og minne. Noen ting kan legges til eller fjernes helt. Alt er opp til deg. Dette virker kanskje viderekomment, så gå gjerne for deres ferdige oppsett som alltid består av de beste, og siste, komponentene på markedet.

Noen andre fordeler med å handle rett fra Lenovo er praktiske og trygge betalings alternativer som Visa, American Express, PayPal og Klarna.

Og de har gratis frakt og gratis retur på alle nettkjøp.

30%

Lenovo rabattkode

Lenovo har akkurat nå supersalg der du får 30% med koden BACKTOSCHOOL i nettbutikken.

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn


Nettbutikker med Lenovo produkter

Her er den komplette listen over anbefalte nettbutikker som selger Lenovo. Si gjerne fra om du vet om andre bra butikker som fortjener en plass på listen. Klikk deg inn på oppføringen via logoen for å lese mer om butikken, eller bruk knappen for å gå direkte til nettsidene.

logoNavnSammendragHandle

Les også: 15 Spreke nettbutikker med treningsklær

Lenovo i sosiale media

Lenovo er som alle store selskaper store i sosiale media. Sjekk ut Lenovos YouTube kanal for interessante filmer og produkt videoer som denne:

 

Fikk du noen gode tips til hvor du kan handle Lenovo? Skriv gjerne en kommentar i kommentarfeltet hvis du har noen erfaringer, anbefalinger, eller opplevelser med Lenovo og deres produkter. Skriv gjerne en Lenovo anmeldelse under selve butikkoppføringen her på siden. God handel!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.