Finn den perfekte seng på nett med denne tjenesten

Sove i seng kjøpt på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Prøv denne nye morsomme tjenesten hvis du skal handle seng på nett

Sannsynligvis har du aldri kjøpt seng på nett før. Eller?

Du tenker kanskje du er nødt til å gå i en fysisk møbelbutikk og prøve ut alle sengene de har og stå i lang kø for å få hjelp til å finne ut hvilken seng du skal velge. Når valget er unnagjort må du, betale, hekte på hengeren, stikke over til et lagerbygg (som gjerne er et helt annet sted) og lempe den tunge sengen opp i henger, surre fast og kjøre hjem. Det er selvfølgelig en grei måte å gjøre det på, men det finnes en enklere måte.

Det hele kan gjøres på nett i en mengde fine nettbutikker som selger senger. Senger kan du for eksempel bestille i møbelbutikker eller spesialiserte butikker som kun selger senger. De er eksperter på søvn og senger og hjelper til med både tips og transport.

En av disse nettbutikkene er Bedre Nætter som er proffe på senger, madrasser, sengerammer, sengetøy, dyner og puter. De leverer gratis til store deler av Norge og har dessuten noe så smart som gratis prøveperiode på 100 dager. Den beste måten å vite om en seng passer deg er vel å prøve den over en lengere periode og se om du faktisk får bedre søvnkvalitet, ikke sant?

God nattesøvn og en skikkelig seng er viktig for helsa!

Enkelt å velge med nettbasert sengevelger

Nå har den nevnte nettbutikken Bedre Nætter kommet med en nyhet som skal gjøre det enda enklere å velge en seng som passer både kropp og budsjett. De har lansert en tjeneste de kaller SengeMatch som tar deg igjennom en rekke personaliserte spørsmål som skal gi svar på hvilken seng som passer deg helt perfekt.

Folkene bak tjenesten har etter erfaring med over hundre tusen solgte senger et godt utgangspunkt til å vite hva som passer til forskjellige mennesketyper og forskjellige lommebøker. Dette er implementert i tjenesten som matcher deg med din nye skreddersydde seng.

Sengevelgen er enkel å ta i bruk og det tar ikke lange tiden å få opp et resultat.

Slik ser sengevelgeren ut - klikk på bildet for å prøve selv
Slik ser sengevelgeren ut – klikk på bildet for å prøve selv

Spørsmålene til SengeMatch

Inne på sengevelgeren klikker man først på knappen ‘Finn Din SengeMatch’ (som du ser bilde av over). Der dukker det første spørsmålet opp under som går på navn og alder ved å dra på en slider.

Du finner også litt informasjon på hver side om hvorfor de stiller de spørsmålene de gjør. Det kan jo hende du lurer.

Neste steg er ‘Mitt kjønn er’ der du velger om du er mann eller kvinne, eller hopp over hvis du ikke vil svare på akkurat dette. 7% av skjemaet er nå unnagjort allerede.

Videre velger du hvem som skal sove i sengen. Svaralternativene er Meg, Meg og partner eller Meg, partner og barn. Hvor mange som skal sove i sengen har en betydning for sengens størrelse og madrassens fasthet.

Så klinker man inn høyde og vekt ved å dra på noen slidere. Høyde og vekt spiller en stor rolle for sengens komfortsoner. Verdiene går fra 120 til 220cm og 30 til 150 kg… Så det skulle passe de fleste.

I de tilfeller du har valgt å sove med partner, må du også legge inn høyde og vekt på denne personen.

Neste steg er å klikke på et bilde som beskriver din (og eventuelt partners) kroppsform. De fire valgene er Epleformet, Trekantet, Timeglassformet eller Firkantet. Kroppsform er viktig for sengens fjærsammensetning. Det kan lønne seg å se på bildeforslagene hvis du ikke er sikker. 20% er nå unnagjort.

Liggestillingen din har også betydning for madrassens fasthet. På neste spørsmål svarer du på om du ligger på magen, ryggen, siden eller om det varierer.

Så kommer et spørsmål om størrelse på seng. Det kommer an på hvor stor plass du har i hjemmet. Skal du ha seng bare til deg selv er valgene enkeltseng, halvannen seng eller dobbeltseng. Har du svart at flere skal sove oppe endrer valgene seg til dobbeltseng eller Kingzise seng.

De neste stegene går igjennom finesser som høyderegulering og ekstra støtte, allergi, hvilket budsjett du/dere har, kroppstemperatur, preferanser på sengens fasthet (myk, medium eller hard) og litt andre ting.

De spør også om hvor ofte du våkner om natta. Våkne nattetimer har visstnok betydning for valg av fjær- og overmadrass.

Helt til slutt står SengeMatch og tenker litt før den viser deg din perfekte seng. Her får du pris og mer informasjon om hvorfor velgeren har foreslått akkurat denne. Vi liker hvor oversiktlig dette resulatet presenterer og generelt hvor raske og fine nettsidene til Bedre Nætter er.

Skjermdump fra nettutikken Bedre Nætter
Skjermdump fra den fine nettutikken til Bedre Nætter

Avslutningsvis slenger vi inn en reklamefilm fra Bedre Nætter som forklarer SengeMatch på en enkel og grei måte:

Har du erfaringer med Bedre Nætter du vil dele med andre om kjøpsprosess, service, prøveperiode og selve sengen kan du dele det i kommentarfeltet under. Skriv gjerne også en liten Bedre Nætter anmeldelse ved å trykke på nettbutikk oppføringen og gi stjerne-rating under omtale.

God handel og sov godt!

Les dette også: ABOUT YOU er motebutikken på nett der alt handler OM DEG

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.