ABOUT YOU er motebutikken på nett der alt handler OM DEG

About You nettbutikk
Siden kan inneholde annonselenker

ABOUT YOU er en trendy motebutikk i vinden som kanskje er alt du trenger…

ABOUT YOU erfaringer: Hadde det ikke vært greit med en personlig moteveileder på nett som hjelper deg med å sette sammen antrekk og handle klær? Noen nettbutikker tar steget litt videre, og slik er ABOUT YOU.

ABOUT YOU er en mote og klesbutikk på nett for kvinner, menn, jenter, gutter, baby og barn som markedsfører seg som din personlige assistent i moteverdenen. De har virkelig tatt opp kampen med store aktører som Zalando og vinner stadig fotfeste som en av de meste interessante motebutikkene på nett for tiden.

Det fungerer kanskje ikke helt som en ekte personlig assistent, men vi ser interessante shoppingmuligheter hos denne nettbutikken du ikke finner hos mange andre klesbutikker. Som navnet tilsier handler ABOUT YOU selvfølgelig om deg, og at nettopp du skal få en best mulig shoppingopplevelse med klær du blir fornøyd med. Herfra skriver vi navnet på selskapet med små bokstaver siden det er mer behagelig å lese og litt mindre skrikete.

Besøk ABOUT YOU her

Hva er About You?

Klesbutikken har sin opprinnelse fra Tyskland i mai 2014 og ble grunnlagt av Otto Group-strateg Hannes Wiese og de digitale gründerne Sebastian Betz og Tarek Mueller. De har fått ry på seg av å være en av de mest inspirerende og personlige motenettbutikken i Europa. Nylig har de også slått seg opp i Norge for å kapre norske kunder.

De sender riktignok fortsatt fra Tyskland men nettsidene er norskspråklig og priser inkluderer moms og toll. Dette er vi vant med fra Zalando og EMP Shop med flere og er uproblematisk. Selskapet er ungt og satser tungt på moderne tekniske løsninger for å tilby akkurat det du ønsker deg, tilpasset din personlige stil – altså personlige shoppingpreferanser. I tillegg satser de stort med shopping via App og bruk av influensere som setter sammen stiler.

De bruker slagordet Mote handler ikke om noen andre. It’s ABOUT YOU!

Slik ser for øvrig forsiden til nettbutikken About You Norge ut når vi skriver dette:

About You nettbutikk
About You nettbutikken der alt handler om deg

I alt er det fem ting det satses tungt på hos dem når det gjelder markedsføring og teknologi, som kanskje gjør dem annerledes enn andre tilsvarende butikker:

Influenser-markedsføring

Nettbutikken samarbeider over 100 influensere, hvorav mange er med i fotosamlinger på butikkens hjemmeside og presenterer motestiler selv de har valgt fra butikkens produktutvalg. Utvalgte influensere får også utvikle sine egne spennende samlinger. Et par fremtredende samarbeidspartnerne er Stefanie Giesinger og Lena Gercke.

I tillegg er de på alle de store SoMe plattformene som Instagram, og det virker som de har en strategi på at også vanlige folk (som deg) kan være en influenser for dem.

Personalisering

De ønsker at shoppingopplevelsen skal handle om DEG. Det merkes for eksempel godt når man lager seg konto og logoen endrer seg fra About You til About Andreas i mitt tilfelle. Appen og nettbutikken genererer personaliserte feeder og skreddersydde produkt forslag for kunder basert på tidligere kjøp, likte merker, personer og produktgrupper og kjøps sannsynlighet for personer med lignende profiler.

About You webshop ble i 2017 beskrevet som å ha «den teknologiske fordelen når det gjelder personalisering» over Zalando og andre tyske nettforhandlere.

Store merker og mange produkter

De har over 1000 kjente merker med stor variasjon, og det sier vel sitt. Vi har ikke talt, men de skal ha over hundretusen produkter i butikken. Alt er originalt og du kan være sikker på at varene du kjøper er ekte og ikke falske.

Vi kan ikke av naturlig årsaker liste opp disse tusen merkene her, men noen av de mest populære er Nike, Vero Moda, Adidas, adidas, ONLY, Birkenstock, LeGer, Lascana, VILA, Levis, PIECES, Edited, Mango, Converse, Puma, Tamaris, Name It, Jack & Jones, Puma, Kids ONLY, Tommy Hilfiger, Skechers, GAP, Mango KIDS, Bugatti, Polo Ralph Lauren, Hollister og Urban Classics.

Komplett liste finner du på nettsidene deres.

TV, YouTube og events

Du har kanskje sett de nye About You reklamene på norsk TV? Selskapet gjør enda større ting i utlandet. Siden 2017 har de arrangert About You Awards som er en årlig prisutdeling som hedrer populære influensere. Dette sendes på tysk TV.

De har også imponerende mye innhold på YouTube kanalen sin, slik som dette:

Hvorfor bør du prøve å handle hos About You?

About You er et spennende og innovativt butikk konsept. Helt fra man registrerer seg og setter opp en ny konto blir sidene mer personlige.

Det begynner med den nevnte logoen som bytter navn til ditt navn, men det stopper ikke der.

Nettsidene forandrer også hva som vises basert på om du er mann eller dame. De har vel funnet ut at det gir liten effekt å vise bilder av dameklær til menn, og vice versa.

Etter hvert som du har gjennomført noen handler, eller har klikket deg inn på forskjellige produkter kan forslagene endre seg. Er du glad i moter og trender, eller bare har lyst til å lære mer om slikt, er denne siden et nyttig innstegspunkt for kleshandel på nett.

Med et varesortiment på over 100.000 produkter fra over 1000 trygge merkevarer, vil du ikke gå tom for muligheter med det første.

Alle klesplagg, sko eller tilbehør har flotte bilder med modeller som viser dem fram. I tillegg kan du ved hjelp av Kjøp Looken skaffe deg et komplett antrekk som passer sammen i stil, som bukse, genser, jakke og sko. Det er en rask og enkel måte og fornye garderoben og stilen din.

Kjøp Looken funker ikke på alle produktene enda, men vi regner med det jobbes med dette i kulissene.

Du trenger heller ikke bekymre deg for dyr frakt. De har gratis frakt og tilbyr også gratis retur innen 100 dager dersom du ikke skulle være fornøyd, eller en størrelse er feil.

About You webshop sender fra Tyskland, men alle priser er inkludert moms (merverdiavgift/mva) og toll, så det blir helt likt som å handle fra en norsk butikk.

Og sist men ikke minst har de gode priser og ofte kampanjeperioder med tilbud og prosenter. Akkurat nå får du 20% i velkomsrabatt.

Annonse for About You:

Hva kan du kjøpe hos About You?

På toppnivå velger du om du skal handle til dame, herre eller barn.

Under Herre finner du blant annet dongerijakker, sweatshirts, boksershorts, sneakers, herrevesker, joggesko, herresko, lommebøker, bukser, friluftsklær, skjorter, vester, sportsjakker, treningsklær, klokker, joggebukser, ryggsekker og hettegensere.

Under Dame får du chinos, bluser, skjørt, yogaklær, vesker, plussize klær, mom jeans, sneakers, bukser, jeans, bomberjakker, linbukser, cocktailkjoler, strandkjoler, Nike sko, skinnjakker, Adidas Originals, Zadig & Voltaire sko, kjoler og Neo Noir skjørt.

Under Barn har de babyklær, jenteklær, gutteklær, barnesko, sko til babyer, hettegensere, bukser, barnekjoler, overgangsjakker og mye mer.

I tillegg til mote og de normale klesplagg har de en Sport kategori til begge kjønn med sportsgensere, treningsklær, sportssko, sportssekk, sportstilbehør, treningsjakker, svømmetøy, surfeklær og treningsundertøy. Du kan også klikke deg inn på idretter og aktiviteter som ski, friluftsliv, fitness, løping, yoga, snowboard, svømming, tennis, padel, strand, surfing, basketball og ballsport for å se alle aktuelle produkter.

Som i alle andre klesbutikker med respekt for seg selv kan du sortere ut produkter basert på pris, farge, størrelse og tilgjengelighet. Alle produkter har gode beskrivelser som viser alt fra materialer, vaskeanvisning, info om bærekraft og funksjonalitet.

Alt i alt er vår erfaring at du ikke går tom for klesstiler og ideer til hvordan du kan kle deg opp her, og handleopplevelsen byr ikke på særlige problemer. Anbefalingen er at du prøver selv. Happy shopping.

Har du prøv å handle her og har positive, eller negative opplevelser, kan du skrive dem ned i kommentarfeltet under.

About You’s oppføring her på eButikker, kanskje med rabattkode

About You rabattkode kan dukke opp under oppføring hvis det finnes i det aktuelle tidspunktet. Rabattkoder på ebutikker.no skjules når de ikke lenger virker.

Uansett, her er selve oppføringen til About You her i shoppingportalen. Her kan du for eksempel skrive anmeldelse, gi rating og dele dine egne About You erfaringer.

logoNavnSammendragHandle
About You
ABOUT YOU

ABOUT YOU er et stort motehus på nett med over 1000 toppmerker. De hevder de er en nettbutikk som virkelig forstår deg og er klare til å inspirerer deg. Oppdag deres store utvalg med mer enn 100.000 produkter. La deg bli inspirert av antrekkene til deres influensers, ikoner og finn stilen som passer deg best. Her finner du omtrent alt.

Som de sier: «Fashion isn’t about anyone else. It’s ABOUT YOU!»

Kjøp nå, betal senere. Gratis frakt og retur. 100 dagers returrett. Tar Visa, PayPal og Klarna. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Les også: Nettbutikker med Hummel sportsklær og utstyr

Bildet på toppen er hentet fra denne videoen.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.