EMP Shop er en magisk nettbutikk for merch

Anmeldelse EMP Shop
Siden kan inneholde annonselenker

Vi vil i tiden framover ha ekstra fokus og anmeldelse av nettbutikker du kanskje ikke har hørt om som fortjener litt ekstra oppmerksomhet av forskjellige grunner. Vi kjører også månedens nettbutikk der noen av disse blir presentert. Her finner du flere nettbutikk anmeldelser. Første butikk ut er nettbutikken EMP:

En nærmere titt på fan-merchandside nettbutikken EMP Shop

EMP Shop er en nettbutikk som selger kule klær, badetøy, gaming merch, samleobjekter, capser og annet tilbehør. Her er vår EMP anmeldelse og våre erfaringer med EMP Shop. Når du først besøker nettbutikken kommer du til å oppdage at de har et tydelig tema, de fleste varene er i mørke farger med kule motiver som for eksempel rockesymboler og dødningshoder. Du vil også oppdage at musepekeren er gjort om til logen til EMP Shop som skal forestille en hånd med peke- og lillefingeren løftet, dette er enda en rockreferanse og forsterker temaet til nettbutikken. Det er gøy!

Slik ser førstesiden ut da artikkelen ble skrevet. Ryddig, innbydende med kule bilder og mye liv:

EMP Shoppens førsteside

Vidt spekter av temaer

Selv om nettbutikken har et tydelig tema bør du ikke la deg lure av første inntrykket, EMP Shop har nemlig mye mer å by på. Du kan for eksempel finne en håndveske som er inspirert av Disneys populære film Den lille havfruen, dette virker kanskje overraskende ettersom at nettbutikken har et tydelig tema som ikke passer spesielt bra med Disney prinsesser.

Når det er sagt trenger du heller ikke å bekymre deg for å måtte se gjennom alle Disney prinsessene for å finne for eksempel en Metallica hettegenser du har ønsket deg. Heldigvis er EMP Shop inndelt i ulike kategorier som er lett å navigere mellom.

Dersom du liker Metallica kan du gå til «Band Merch» i hovedmenyen og deretter velge «Metallica», da kommer alle Metallica produktene opp. Dersom du ønsker å vise enda mer spesifikke Metallica produkter kan du velge blant underkategorier som for eksempel Klær, Figurer, Media, Smykker, Sko, Leker og mange flere. Hvis du for eksempel bare vil se hettegensere velger du først «Klær», så velger du «Gensere» og til slutt «Hettegensere». Du får da opp rundt 15 ulike Metallica-hettegensere og kan deretter velge å sortere etter ting som farge, størrelse, kjønn eller materiale.

Det finnes utrolig mange ulike kategorier å velge mellom!

Mange av kategoriene handler om rock og andre «badass» motiver, men det er også mange kategorier som handler om helt andre ting. Hvis du for eksempel ser på Gaming kategorien finner du mange populære spill som Fortnite, Zelda, Doom, Pokemon, WoW, Super Mario og mange flere. Det finnes også en kategori som heter Filmer og TV hvor du finner flere Marvel og Disney underkategorier i tillegg til serier og filmer som Harry Potter, Star Wars, Game of Thrones, Star Trek, Game of Thrones og mange flere. Dersom du handler til en spesiell anledning finner du også enkelt kategorier som Bursdag, Bryllup, Utdrikningslag osv.Kategoriene på hovedsiden er, i tillegg til Band Merch, Filmer og TV og Gaming, Nyheter (for det aller siste og kuleste), Dame, Herre, Store størrelser, Tilbehør og Husholdning og Livsstil.

Selv om den typiske EMP Shop kunden kanskje er en rock fan som elsker mørke farger, rock musikk og kule motiver er det så mye forskjellig å velge mellom at alle kan finne noe de liker. Til og med 8 år gamle jenter kan finne hundrevis av produkter i EMP butikken som passer dem.

Et eksempel på et produkt som har blitt solgt i store mengder på EMP Shop i det siste er ansiktsmasker av bomull. Faktisk har EMP sine egne eksklusive masker med motiver som for eksempel kjevepartiet til et skjellet som gir en slags X-ray effekt når du har den på. Et produkt som alltid selger bra er t-skjorter med motiv fra populære band som Metallica, AC/DC, Slipknot, Motorhead, Twenty One Pilots og Rammstein; Kanskje du finner en t-skjorte med ditt favoritt band på?

 

Priser og gebyrer

Når det gjelder pris er det flere av produktene som er ganske dyre, dette gjelder spesielt eksklusive produkter med veldig spesifikke temaer som ikke i like stor grad kan masseproduseres. Frakten er heldigvis ikke så ille, de aller fleste bestillinger koster bare 99 kr i frakt uavhengig av antall varer og beløpet du handler for. Hvis du kjøper flere varer samtidig blir frakten en ganske liten andel av kjøpet. Dersom du er veldig prisbevisst kan du kjøpe en av de mange tilbudsvarene du finner på EMP Shop. Tilbudene byttes ut med jevne mellomrom, men det er ikke uvanlig å finne en t-skjorte til under 100 kr hvis du leter gjennom tilbudskategorien. Husk at du også alltid kan sortere produktene fra lavest til høyest pris.

EMP er opprinnelig tysk og handler du via norske emp-shop.no vil fortsatt varene sendes fra Tyskland. Dette kan avskrekke noen med tanke på ekstra gebyrer. Du kan derimot puste lettet ut. Toll og 25% moms er alle allerede lagt til i prisen på alle varene deres. Frakt er det eneste som ikke er medregnet i prisen. De har også i perioder enkelte tilbudskampanjer hvor man får fri frakt, men da er det nevnt spesifikt. Ønsker du ytterligere informasjon ved betaling kan du gå inn på en hvilken som helst vare og trykke på «pris inkl. Moms og toll. Frakt kommer i tillegg» i høyre hjørne, rett under prisen på varen.

Vi synes dette er en utrolig kul butikk med veldig mye gøy, enten man er stor fan av ett band eller man elsker serier og gaming. Dette er også en typisk butikk man kan velge å scrolle seg gjennom når man har lyst til å shoppe noe, men vet ikke helt hva.

Dårlige erfaringer med EMP Shop

Vi leser flere andre steder at folk gir både terningkast 1 og 3 når de vurderer EMP Shop. Det kommer gjerne av en dårlig handleopplevelse og dårlig oppfølging og kundeservice. Jeg har bestilt ting fra EMP Shop mange ganger og kan med hånden på hjertet si jeg at det går bra hver gang og har aldri opplevd noen feil. Det kan jo hende jeg har hatt flaks, men så langt er min erfaring med EMP Shop at de er proffe. Man får som regel med noen klistremerker eller annet gøy når man handler. Det eneste jeg kan sette fingeren på er at du bør ikke ha dårlig tid om du bestiller noe herfra. Det kan ta litt lang tid før man får pakken i posten… men da har man noe å glede seg til, og det er jo halve gleden.

Skriv gjerne en kommentar nederst med dine egne opplevelser med denne nettbutikken. God handel! Rock On! Neste butikk ut blir Superkul.

EMPs oppføring på ebutikker

logoNavnSammendragHandle

Les også: Kule nettbutikker med gadgets og duppedingser

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.