14 Kule nettbutikker med gadgets og duppedingser

nettbutikker_gadgets
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du bra norske nettbutikker med gadgets og dingser til alle tenkelige og utenkelige smarte formål + noen utenlandske!

Elsker du duppeditter og leter du etter bra steder å kjøpe artige gadgets eller festlig ting på nett i Norge? Enten til deg selv eller andre? Lenger ned på denne siden finner du en god oversikt over kule norske nettbutikker med gadgets og duppedingser. Under den igjen er det også en liste med utenlandske nettbutikker med billige gadgets. Populære gadgets fås kjøpt i egne gadgetsbutikker og gavebutikker siden man ofte gir det bort i gave.

Kjapp navigering – hopp forbi teksten ned til butikklisten over gadgetssjapper

Men først …

Hva er en gadget?

Men hva er egentlig en gadget og hvor kommer dette rare ordet fra? En gadget er et lite verktøy eller teknologisk leke, for eksempel en maskin som har en bestemt funksjon enten den er nyttig eller unyttig. De kan brukes av voksne og barn i alle aldere. Ofte har en gadget samme funksjoner som andre elektroniske og tekniske apparater, men er litt mindre, morsommere eller utfører oppgaven på en annen måte.

På en annen side er det ikke alltid en duppedings har en mekanisk funksjon slik som et grillstempel, morsomme kopper eller rare masker. Gadgets spenner som du skjønner over et vidt begrep av produkter. Noen hevder også at iPhoner og VR-briller kan regnes som en gadget.

Kjært barn har mange navn sies det. På norsk bruker vi gjerne også ordet dings, raritet, krimskrams, dingseboms, greietingest eller duppeditt og på engelsk, som selve ordet gadget kommer fra, er ordet gizmo ofte bruk. Det hevdes at opprinnelsen til ordet gadget først blir nevnt i en tekst fra 1800 tallet om et verktøy i glassblåserindustrien som en metallstang med en fjærklemme som griper tak i foten til glasset, glasskrukken eller glassvasen.

I et gammelt Oxford leksikon skal det også stå at en ‘gadget’ er et ord man bruker på et generelle teknisk element man har glemt hva egentlig heter. Vi vil tro det samme gjelder for ordet gizmo. Hva tenker du på når du hører dette ordet? Legg igjen en kommentar nederst.

Andre kilder siterer at navnet kommer fra det franske ordet gâchetten som har blitt brukt på forskjellige deler av en skytemekanisme, eller ordet gagée, som visstnok er et lite verktøy eller tilbehør.

I moderne tid henspiller man ofte på festlige og morsomme, litt useriøse, produkter. I Coolshop sin nerdete gadgetsavdeling får du ting som den artige Useless Box, mini droner, Mystic 8 Ball, frokostblandings dispenser, månelamper, festprodukter og veldig mye annet rart. Trenger du generelle dingsetips er nettstedet verdt et besøk.

Hos PartyKing har de også mye av det samme og man kan velge mellom gadgetprodukter innen mange kategorier som hus og hjem, kjøkken, lek og spill, bøker og film, hobby og fritid, suvenirer og teknologiske ting.

EMP Shop har massevis av produkter innen musikk, band merch, gaming og film der mye faller inn under gadgetkategorien som figurer, kopper og klær fra forskjellige produksjoner. Nettbutikken anbefales et besøk om du er interessert i den slags. Vi har en lenger artikkel om butikken her.

Er du på jakt etter annet kjekt-å-ha-utstyr, nyttige dingser og produkter for å gjøre livet generelt enklere, finner du det kanskje hos Enklere Liv. De har saker som automatiske sausevisper, varmesåler, elektriske vin åpnere og forskjellige massasjeapparater blant annet.

Her er listen over kule butikker med gadgets og duppedingser innenlands og i utlandet. Hvis noen av nettbutikkene har rabattkoder og tilbud finner du det helt nederst.


Topp 3 gadgetsbutikker

1. Supernerds er en norsk nettbutikk med masse gøy innen de aller fleste kjente film og gaming univers. De har klær, plakater, krus, dingser, nøkkelringer og mye mer. De bruker trygge og enkle betalingsløsninger som Vipps og Klarna, så det er bare å fyll opp handlekurven.

Supernerds nettbutikk
Supernerds nettbutikk

2. Coolstuff nettbutikkk selger alt det beste innen gadgets, teknikk, gaver og kule ting. De regner seg selv som Norges gadgetmekka med saker til hjem og hage, spill og leker. 2 års garanti, fri frakt over 499 kroner og 90 dagers åpent kjøp.

Coolstuff nettbutikk
Coolstuff nettbutikk

3. Coolshop nettbutikk sørger for enkel, morsom og cool netthandel med et arsenal av gadgets, spill, leker og mye mer. Gode tilbud, prisgaranti og gratis frakt. Mulighet for å tjene rabattpoeng.


Dette er Norges beste nettbutikker for gadgets

Her finner du de beste gadgetbutikkene listet opp i en praktisk oversikt. Her ser du deres logo, en rask og informativ beskrivelse, samt en knapp for å komme rett til nettstedet. Kanskje du finner en ny spennende dingsebutikk du ikke visste om før?
logoNavnSammendragHandle

Hvis du trenger enda flere tips, finner du flere nettbutikker som har en større eller mindre lagerbeholdning gadgets under Dingser og Gadgets kategorien.


Noen bra utenlandske gadgetsbutikker på nett med billige priser

Disse 8 utenlandske butikkene er rå på dingser, elektronikk og rariteter. Mye av dette er ting du ikke kan kjøpe i norske butikker. Men husk tollreglene. Siden toll- og avgiftsfritaket, den såkalte 350 kroners regelen, ble fjernet 1. januar i år må du betale merverdiavgift og toll uansett pris. Les mer om det hos Tolletaten. Noen utenlandske nettbutikker begynner å bli flinke til å fikse dette for deg, men det må du sjekke med hver og en.
logoNavnSammendragHandle

Andre artikler relatert til gaver, dingser, duppeditter og festartikler

Ta også en titt på andre artikler vi har skrevet om emner som er i grenseland med gadgets. Vi anbefaler disse som lister opp populære nettbutikker.

25 Beste Nettbutikker Med Elektronikk
50 Beste gavebutikker på nett
10 Supre Nettbutikker Med Mobiltilbehør Og Deksler

Kommer du over andre nettbutikker med gadgets du savner, skriv en beskjed til oss nederst. Lykke til med netthandelen.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.