Kjøp sports- og turtøy fra Stormbergs nettbutikk

nettbutikker_med_klær_stormberg
Siden kan inneholde annonselenker

Lurer du på hvor du kjøper Stormberg sine populære turklær? Vi gir deg svaret (og en rabattkode).

Du kjenner kanskje klesmerket Stormberg fra før. Det populære merket ble skapt i 1998 med et ønske om å lage sportstøy og turtøy som skulle være både funksjonelt og ikke altfor dyrt uten at det gikk utover kvalitet og utseende. Som de selv skriver på nettsidene trenger man ikke alltid det aller dyreste hvis man skal på en liten tur i skogen, men tøyet må fortsatt ha bra kvalitet til å tåle litt ruskete vær om det skulle dukke opp. Misjonen deres er at alle skal kunne ha et aktivt friluftsliv og komme seg ut i skog, fjell og mark.

Nå, 22 år senere, kan vi virkelig si at de har lykkes. Klærne deres dekker et sultent marked med små og store personer, ja hele familier, som trenger kvalitetsklær til aktiviteter og turer. De selger også mammaklær, regntøy, undertøy, store størrelser, vinterklær, luer, barnetøy og litt ymse tilbehør.

I senere år har de også åpnet butikker i Sverige, og nettbutikk i Finland. De er kåret til Årets Nettbutikk en rekke ganger og kan smykke seg med flere andre priser.

I motsetning til mange andre merker kan du kun kjøpe Stormberg plagg i deres egen nettbutikk eller i en av deres fysiske butikker. Hvorfor merket ikke er representert i andre kles- og sportsbutikker, vet vi ikke. For øyeblikket noterer vi oss at de har 40 butikker i Norge og Sverige. Finn din nærmeste Stormberg butikk her. Med nettsatsing i Finland kommer det kanskje butikker her også.

Stormberg nettbutikk
Stormberg nettbutikk

Stormberg nettbutikk

Selve nettbutikken er ryddig, rask og fin. For å komme til den kan du for eksempel trykke på den blå knappen rett over her. I toppmenyen øverst på siden kan du først velge mellom Dame, Herre, Barn 1-7, Jente 8-14, Gutt 8-14 og Outlet.

Bruker vi Dame som eksempel vil du under her finne valg som Nyheter, Bestselgere, Vinterjakker, Store Størrelser og Mammaklær i en egen rask meny på venstre side. Videre kan du filtrere ut jakker, bukser, undertøy, vinterdresser, gensere, regntøy, skjørt, kjoler, t-skjorter, shorts og annet tilbehør. Du kan sortere på størrelse, farge, funksjon og pris – alt veldig tilrettelagt.

For Barn kan du også velge mellom mye innen fleece og ull klær.

Når du har bestemt deg for hva du vil ha velger du antall og størrelse og klikker på Kjøp Nå. Er kjøpesummen over en viss sum får du fri frakt. Dette beløpet endrer seg av og til, men akkurat nå er det på 799 kr. Har du en Stormberg-butikk i nærheten kan du velge å plukke opp kjøpet ditt der via Klikk og Hent så lenge de har størrelsen du leter etter i butikken. Da vil ikke frakt koste deg noe.

Enkelt ikke sant?


Nettbutikk(er) med Stormberg

Ja, det er som sagt foreløpig ikke mange. Vi fyller på listen hvis det kommer nye, men vi har ingen informasjon om at Stormberg har planer om å selge klærne sine i andre internettbutikker enn så lenge. Vet du om noen så si fra!
logoNavnSammendragHandle

Fordeler og ringvirkninger av å handle hos Stormberg

De har et helnorsk og sunt verdigrunnlag om å gjøre verden til et litt bedre sted. Vi ser det er flere fordeler med å handle i norske nettbutikker som Stormberg og at det å handle her har ringvirkninger langt utover egen netthandel. Noen eksempler er:

  • Sikker nettbutikk som er sertifisert av Trygg E-handel.
  • Etisk handel og riktige priser som ikke er for høye, men høye nok til at det ikke går utover kvalitet og arbeidsmiljø.
  • De er en klimanøytral virksomhet som jobber kontinuerlig med å redusere klima- og miljøbelastning knyttet til deres aktiviteter.
  • De gir 1% av omsetningen sin til veldedighet. Humanitære og samfunnsnyttige formål og prosjekter har fått mange titalls millioner i støtte hittil.
  • De har en strategi om inkluderende arbeidsliv med et mål om at 25% av deres ansatte skal være mennesker med utfordringer, som for eksempel at de kan ha problemer med å finne seg jobb. Dette er til stor hjelpe for andre.
  • En unik panteordning på brukt Stormberg tøy. Les mer om det på nettsidene deres.
  • Som medlem i kundeklubben kan du spare enda litt mer. Du får gode rabatter og tilbud, tips til turer og tilgang til de nyeste nyhetene først.

Mye av dette har kanskje ingen direkte påvirkning for ditt kjøp av klær herfra, men du kan i hvert fall være sikker på at handelen er gjennomført etisk og at du bidrar litt til en bedre verden du også.

Les også: 15 Spreke nettbutikker med treningsklær!

Stormbergs i sosiale media

Sjekk ut Stormbergs YouTube kanal for videoer som denne:

Følg dem også på Instagram for inspirasjon, konkurranser, nyheter, turtips og morsomheter.
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Stormberg (@stormberg)

Vi håper du likte å lære mer om en av Norges største suksesser innen salg av aktivitetstøy. Skriv gjerne en kommentar helt nederst på siden hvis du har noen gode, eller ikke så bra, opplevelser med Stormberg og deres klær. God tur!

Bildet er tatt av Tommy Andreassen fra Pixabay. Andre kilder – Wikipedia.

Les også: Nettbutikker som selger Helly Hansen klær og fottøy!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.