15 av de beste butikker med mammaklær på nett

Mammaklær på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Her finner du fine norske butikker på nett der du kan kjøpe mammaklær, ammetøy og gravidklær.

Er du gravid og leter etter graviditetsklær? Er du gravid for første gang er det temmelig sikkert du trenger noen nye klesplagg i garderoben din. Det er mange norske nettbutikker som selger behagelige mammaklær på nett som gjør at du føler deg komfortabel og fin når babyen din vokser og magen blir større. Kjenner du noen som er gravid kan nye gravidklær være en hyggelig gave!

Rett til listen med mammaklær-butikker

Å handle online er den beste måten å finne kvalitetsklær til rimelige priser. Du kan enkelt sammenligne stiler, størrelser, farger og priser hjemmefra. I tillegg betyr det å handle online at du ikke trenger å forholde deg til påtrengende personale, køer eller overfylte prøverom. Det er også et flott alternativ hvis du trenger større størrelser som ikke er tilgjengelige i butikker i nærheten.

Svangerskapsklær kan være dyre. Vi vet at det kan være vanskelig å rettferdiggjøre å bruke så mye penger på noe som bare vil brukes i noen få måneder av året. Derfor er det lurt å sjekke flere butikker. Vi har funnet frem til nettbutikker som tilbyr klær av høy kvalitet til lave priser, slik at hver mor føler seg vakker under graviditeten, uansett hvordan budsjettet ser ut.

I nettbutikkene under kan du lete gjennom venteklær som mammakjoler, topper, bukser, skjørt, ammetopper, topper, gravidklær, yttertøy og accessoirer som hjelper deg å holde stilen gjennom svangerskapet. Denne nettbutikken for eksempel har et av de største vareutvalgene vi har sett og noen flotte ammekjoler.

Når du skal bestille gravidklær og mammaklær på nett tar du utgangspunkt i din vanlige størrelse i klær. Disse plaggene er laget med plass for å vokse i basert på vanlige størrelser. Det er viktig at du ikke føler du går i for store klær, så klærne skal passe fint på resten av kroppen men ha plass til en mage som vokser. Mange klær kan med belter og strikk i livet brukes etter graviditeten også. I enkelte nettbutikker putter de mamma klær under ‘store størrelser’ kategorien.

Topp 3 nettbutikker med mammaklær

Stort vareutvalg og service gjør at disse nettbutikkene havner på topp 3 på vår liste med favoritter.

1. Mamalicious er en rendyrket nettbutikk med hundrevis av klesplagg for gravide og mammaer. Mye flott tøy og fantastiske kjoler. De har en bra størrelsesguide.

Mamalicious nettbutikk
Mamalicious nettbutikk

2. Babyshop er en kjent og kjær babybutikk med alt innen babyutstyr, vogner og bilstoler, men også klesplagg i alle varianter for kommende mødre. De tar trygg netthandel på alvor og er Trygg e-handel sertifisert pluss at du kan betale med PayPal og Klar

3. Bonprix har stort utvalg billige mammaklær. Sorter enkelt på nettsiden på størrelse, armlengde og farge. Mange flotte mammajakker og parkaser med babyinnlegg. Få 10% i rabatt og fri frakt på første bestilling.

Snarveier til gravidklær-avdelingene

Har du stilt andre dette spørsmålet: Hvor finner dere gode mammaklær? Jo, her har vi samlet direkte snarveier til de mest populære mammaklær avdelingene så du kan klikke deg inn direkte uten å måtte lete. I listen finner du også noen av hovedkategoriene til nettstedet. Kjekt ikke sant?

 • BabyshopOverdeler, undertøy, kjoler, natt-tøy, jakker og kåper, ammeputer, brystpumper, ammetilbehør
 • Lindex – Topper, kjoler, leggings, skjørt, amme-BH
 • HunkemöllerEgen fødselskolleksjon med amme BH’er, topper, t-skjorter, bukser og pysjamaser.
 • Aim’nDe har en flott treningstights for gravide, Aim High Maternity Tights
 • BonprixTopper, bluser, kjoler, jakker, skjørt, bukser, jeans, ammerklær, mammaundertøy
 • EllosYogabukser, amme-BH, badedrakt for amming, kjoler, topper
 • Babybanden – Merket Boob, BBcomfort, amme-BHer, underdeler, overdeler, kjoler
 • Zalando – Kjoler, topper, bukser, jeans
 • MamaliciousMammakjoler, mammajakker, jeans, skjørt, strikk
 • Jollyroom – Ammetopp, gravidbukse, ammeklær, amme bh, abecita, ammeponcho, ammekjole
 • Bestseller – Topper, kjoler, strikk, skjørt, bukser, jakker, ammetøy, lingerie, badetøy, sportsklær
 • Timarco – Graviditetsklær, merkene Boob, Abecita, Swegmark og Triumph
 • Stormberg – Treningsbukser, turtøy, sportstøy, dunjakker, vindtett, vanntett
Stormberg mammaklær
Stormberg mammaklær

Kommenter gjerne under om du vet om andre bra avdelinger for kommende mødre i klesbutikker på nett.


15+ beste nettbutikker som selger mammaklær

Her er en oversikt over de 15 beste nettbutikkene der du trygt kan handle mammaklær på nett. Det er noen flere muligheter i den komplette listen over alle nettbutikker i Mammaklær-kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå praktiske knappen merket ‘Til Nettbutikken’ som en snarvei til butikkene.

logoNavnSammendragHandle

Hvilken er din favoritt? Legg gjerne inn en kommentar under eller legg igjen en anmeldelse av nettbutikken på den respektive butikkside. Er det noen nettbutikker du syns mangler? Del gjerne i blogger og på forum. Kos deg videre i svangerskapet.
Husk også å skaffe deg gratis babypakker!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.