Kjøp massasjestol på nett for digg avslapning hjemme

Massasjestol på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

De beste massasjestolene på nett og hvor de kan kjøpes

Trenger du slappe av etter en lang dag? Å kjøpe en massasjestol på nett er en en mulig løsning!

De er dyre, de er litt klumpete og store… men de kan gjøre underverker! Vi snakker om massasjestoler og massasjelenestoler du kan ha hjemme i din egen stue eller kjellerstue. De har avanserte funksjoner som massasjeprogrammer, varme funksjon og kroppsgjenkjenning som er nesten like bra som en ekte massør.

I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite fra anbefalinger til bra butikker som selger massasjestoler på nett til hvilke stoler som er best.

Les også: 10 grunner til at du bør investere i en massasjestol

Å handle store ting som dette er aldri noe problem på internett. Det blir fraktet rett hjem til deg og du slipper å gå i fysisk butikk og ta det med hjem selv. Treningspartner skriver blant annet på sine nettsider at store treningsapparater som tredemøller, spinningsykler, crosstrainere med vekt over 35 kg har fri frakt hvis produktene koster mer en 1000 kr hos dem. Massasjestoler havner greit over denne summen. Sjåføren vil kjøre så langt frem som mulig og laster av varen ved nærmeste innkjørsel, port eller fortauskant.

Få litt avlastning fra hverdagens stress med en massasjestol. Det er en fin måte å ta seg litt egentid på, og du har den alltid tilgjengelig hvis du eier din egen.

Vi har valgt ut de beste massasjestolene vi kan finne basert på pris, kvalitet og brukeranmeldelser. Disse ser du lenger ned. Det er enkelt å handle massasjestol på nett siden du får de fraktet helt hjem selv om de er store og tunge. Det finnes mange forskjellige typer massasjestoler der ute, fra de som er bygget for å se ut som en ekte massasje-terapeutstol, til de som ser mer ut som en vanlig hvilestol. Det første du bør vurdere er hva slags massasje du ønsker. Noen ønsker en stol som gir dypvevsmassasje mens andre vil ha en stol som gir helkroppsmassasje. Det finnes også massasjestoler designet for å behandle ryggsmerter eller lindre hodepine.

Vi konsentrerer oss her om selve møbelet massasjestol og ikke massasjeseter som er løse og må plasseres oppi en egen stol. Slike får du blant annet hos Power, ProShop og Clas Ohlson. Er du på jakt etter et massasje produkt som er litt billigere og som passer bra til trening og for idrettsutøvere kan du sjekke ut massasjepistoler. De er veldig populære for tiden.

Alternativ lesing: Massasjepistoler på nett – Beste nettbutikker og produkter

5 forslag til bra massasjestoler

Vi har funnet fram til ti bra stoler som du kommer til å elske. Under produktforslagene finner du en liste over mer en ti av de beste butikkene med massasjestoler på nett. Klikk deg gjennom butikkene og finn enda flere varianter.

Mazzetti Pro Massasjestol

Mazzetti Pro Massasjestol

Den beste massasjestolen: Mazzetti har utviklet en massasjestol med kanskje markedets beste kvalitet. Den er utviklet i Norge, har italiensk design og oser av skandinavisk kvalitet.

Stolen er så bra at den brukes av kiropraktorer og idrettsutøvere, i tillegg til at den finnes i over 2000 norske hjem. Mazzetti Pro massasjestol er kåret til Best i Test av Tekguide.no og kommer i sort eller hvit farge.

Den har 24 massasjekuler, 80 massasjeputer og kan varmes til 40 – 50 grader Celsius. Varmebehandling er spesielt bra for å øke blodsirkulasjonen og minske smerter. Av andre finesser har den Bluetooth høyttalere, Zero Gravity funksjon, 4D massasje og massevis av massasjeprogrammer.

Trykk på knappen under for å lese mer på Mazzetti.no.

Les mer og sjekk pris
IWAO - OGAWA Master Sensei 4D

OGAWA Master Sensei 4D

OGAWA Master Sensei er en toppmodell 4D massasjestol. Den sørger for skreddersydd massasje med avansert teknologi. Den integrerer en M.8 Gen mikroprosessor som tilpasser massasjen til brukerens kropp, med Vario Motion 4D massasjeruller for dynamisk trykk og bevegelse. Stolen tilbyr 54-punkts luftmasasje, 7 massasjenivåer, 12 automatiske og 30 manuelle programmer, berøringsskjerm, Zero Gravity og Zero Wall-teknologi, varmeterapi, og en automatisk høydedetektor for personlig tilpasning. Den luksuriøse utførelsen i syntetisk skinn, sammen med innebygde Bluetooth-høyttalere, sikrer en premium avslapningsopplevelse.

Sjekk anbefalt nettbutikk via knappen under for siste pris, beskrivelse og flere fargemuligheter.

Les mer og sjekk pris
IWAO - OGAWA Sonic-X

OGAWA Sonic-X

Gjør hjemmet ditt til et personlig spa med OGAWA Sonic-X, en state-of-the-art 2D massasjestol som kombinerer luksuriøs design med banebrytende teknologi. Med en elegant skinnende overflate og tilgjengelig i flere farger, inkludert grå, passer denne massasjestolen perfekt inn i ethvert moderne hjem. Sonic-X skiller seg ut med sin S+L Track Skinne for omfattende rygg- og setemassasje, en intuitiv touch-skjerm for enkel navigering gjennom 12 automatiske programmer, og smarte funksjoner som Zero Gravity og Zero Space for maksimal avslapning.

I motsetning til OGAWA Master Sensei’s 4D-massasjeteknologi, tilbyr Sonic-X en mer tilgjengelig, men likevel sofistikert 2D-massasje, perfekt for de som søker avansert komfort og velvære uten behovet for de dypeste massasjenivåene 4D-teknologien leverer.

Les mer og sjekk pris
IWAO - OGAWA Master Sensei 4D

OGAWA Cosmos X

Opplev toppmoderne velvære med OGAWA Cosmos X, den ultimate 3D massasjestol som tar avslapning til et nytt nivå. Denne elegante massasjestolen i meteorbrunt kombinerer avansert massasjeteknologi og moderne livsstilfunksjoner, som inviterer deg til dyptgående avslapning hjemme. Med 6 skreddersydde automatiske programmer, innovative Zero Gravity og Zero Space teknologier, Bluetooth 5.0 for tilkoblingsmuligheter, og en forlenget SL-skinne for å maksimere massasjens rekkevidde, garanterer Cosmos X en personlig og helhetlig massasjeopplevelse.

Les mer og sjekk pris
IWAO- MySofa

OGAWA MySofa Luxe

OGAWA MySofa Luxe er en designer massasjestol med et kompakt design som tilbyr luksuriøs avslapning og perfekt komplementerer moderne innredning. Den er ideell for små plasser takket være sin plassbesparende teknologi. Med 6 innebygde massasjeprogrammer, Zero Gravity- og Zero Wall-teknologi, Bluetooth-høyttalere, og USB-lader, gir den en fullstendig avslappende opplevelse. Den er spesielt effektiv for massasje av kors- og nedre rygg, støttet av L-spor skinnen for omfattende dekning og komfort.

Stolen er billigere enn andre typer og passer perfekt som en inngangsbillett til din første massasje stol:

Les mer og sjekk pris
Massajestol Mateo inSPORTline

inSPORTline Mateo massasjemøbel

Den sorte og luksuriøse massasestolen Mateo fra inSPORTline innbyr til en perfekt massasjeopplevelse. Den har hele 98 masserende luftputer, 26 massasjehender og 8 magneter som gir en unik magnetisk massasje.

Solid konstruksjon gjør at denne tar brukere opp til 150 kg. Levealderen til produktet er også viktig, og denne varer lenge med mykt premium syntetisk lærmateriale som varer lenge.

Du kan betale trygt med Klarna og få gratis frakt på dette produktet. Klikk på knappen for å lese mer og finn ut hvor mye den koster:

Sjekk pris
Massasjestol MS11

Massasjestol MS 11.0

Massasjestol MS 11.0 er en ganske billig massasjelenestol i moderne design som passer inn i alle hjem. Den har fire automatiske programmer med fem massasjeteknikker som sikrer en god og behagelig opplevelse. Velg mellom rygg, skulder, ben og fotmassasje underveis. Denne har også muligheten til å ligge flatt, noe man ikke alltid får med til denne prisen.

Sjekk pris

Fant du en stol du likte? Du kan også sjekke nettbutikkene lenger ned som alle selger massasjestoler i større eller mindre grad.


De beste nettbutikkene med massasjestoler

Disse butikkene selger massasjestoler i større eller mindre grad. Noen, som Mazzetti, har bare slike stoler mens andre har det som en liten del av et større varesortiment. Les beskrivelsene og bruk den blå knappen til høyere merket Til Nettbutikken til for å gå rett til butikken.

logoNavnSammendragHandle

Skriv en kommentar til oss om du vet om andre bra nettbutikker eller produkter du mener fortjener å bli nevnt på denne listen. God avslapping!

Les også: De mest oppdaterte nettbutikkene med romaskiner

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.