Kjøp massasjestol på nett for digg avslapning hjemme

Massasjestol på nett
Siden kan inneholde annonselenker

De beste massasjestolene på nett og hvor de kan kjøpes

Trenger du slappe av etter en lang dag? Å kjøpe en massasjestol på nett er en en mulig løsning!

De er dyre, de er litt klumpete og store… men de kan gjøre underverker! Vi snakker om massasjestoler og massasjelenestoler du kan ha hjemme i din egen stue eller kjellerstue. De har avanserte funksjoner som massasjeprogrammer, varme funksjon og kroppsgjenkjenning som er nesten like bra som en ekte massør.

I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite fra anbefalinger til bra butikker som selger massasjestoler på nett til hvilke stoler som er best.

Les også: 10 grunner til at du bør investere i en massasjestol

Å handle store ting som dette er aldri noe problem på internett. Det blir fraktet rett hjem til deg og du slipper å gå i fysisk butikk og ta det med hjem selv. Treningspartner skriver blant annet på sine nettsider at store treningsapparater som tredemøller, spinningsykler, crosstrainere med vekt over 35 kg har fri frakt hvis produktene koster mer en 1000 kr hos dem. Massasjestoler havner greit over denne summen. Sjåføren vil kjøre så langt frem som mulig og laster av varen ved nærmeste innkjørsel, port eller fortauskant.

Få litt avlastning fra hverdagens stress med en massasjestol. Det er en fin måte å ta seg litt egentid på, og du har den alltid tilgjengelig hvis du eier din egen.

Vi har valgt ut de beste massasjestolene vi kan finne basert på pris, kvalitet og brukeranmeldelser. Disse ser du lenger ned. Det er enkelt å handle massasjestol på nett siden du får de fraktet helt hjem selv om de er store og tunge. Det finnes mange forskjellige typer massasjestoler der ute, fra de som er bygget for å se ut som en ekte massasje-terapeutstol, til de som ser mer ut som en vanlig hvilestol. Det første du bør vurdere er hva slags massasje du ønsker. Noen ønsker en stol som gir dypvevsmassasje mens andre vil ha en stol som gir helkroppsmassasje. Det finnes også massasjestoler designet for å behandle ryggsmerter eller lindre hodepine.

Vi konsentrerer oss her om selve møbelet massasjestol og ikke massasjeseter som er løse og må plasseres oppi en egen stol. Slike får du blant annet hos Power, ProShop og Clas Ohlson. Er du på jakt etter et massasje produkt som er litt billigere og som passer bra til trening og for idrettsutøvere kan du sjekke ut massasjepistoler. De er veldig populære for tiden.

Alternativ lesing: Massasjepistoler på nett – Beste nettbutikker og produkter

10 forslag til bra massasjestoler

Vi har funnet fram til ti bra stoler som du kommer til å elske. Under produktforslagene finner du en liste over mer en ti av de beste butikkene med massasjestoler på nett. Klikk deg gjennom butikkene og finn enda flere varianter.

Mazzetti Pro Massasjestol

Mazzetti Pro Massasjestol

Den beste massasjestolen: Mazzetti har utviklet en massasjestol med kanskje markedets beste kvalitet. Den er utviklet i Norge, har italiensk design og oser av skandinavisk kvalitet.

Stolen er så bra at den brukes av kiropraktorer og idrettsutøvere, i tillegg til at den finnes i over 2000 norske hjem. Mazzetti Pro massasjestol er kåret til Best i Test av Tekguide.no og kommer i sort eller hvit farge.

Den har 24 massasjekuler, 80 massasjeputer og kan varmes til 40 – 50 grader Celsius. Varmebehandling er spesielt bra for å øke blodsirkulasjonen og minske smerter. Av andre finesser har den Bluetooth høyttalere, Zero Gravity funksjon, 4D massasje og massevis av massasjeprogrammer.

Trykk på knappen under for å lese mer på Mazzetti.no.

Lær mer og Sjekk pris
Scaleta inSPORTline Svart

inSPORTline Scaleta

Massasjestolen inSPORTline Scaleta er en ganske billig massasjestol sammenlignet med andre anbefalte modeller i denne listen. Den har allikevel mange av de samme nyttige funksjonene som oppvarmet nakke og skuldermassasje. 2 massasjehoder sørger for komplett og kompleks massasje fra skuldre, rygg og lår. Du får også luftmassasje med tre intensitetsnivåer. Stolen har 5 ferdige programmer som er blant annet full kropp, nakke og skulder, midje og lår eller en rask 5 minutters massasje.

Sjekk anbefalt nettbutikk under for pris, beskrivelse og flere fargemuligheter.

Sjekk pris
Massagestol Prime Komoder

PRIME luksusmassasjestol

Denne måtte vi ha med bare fordi den ser utrolig kul ut, er svært eksklusiv og passer den ekstra kresne massasjestol-kunden. PRIME massasemøbel er skapt for å  hjelpe deg med å slappe av i kropp og sjel ved hjelp av en god porsjon moderne teknologi, ny design og ekslusivt håndarbeid.

Den har 12 automatiske wellness programmer som hver for seg passer fra de forskjellige rutinene dine morgen og kveld. Man føler nærmest at man flyter når beina er vippet opp til hjertenivå, varmen er skrudd på og rolig musikk strømmer ut fra Bluetooth høyttalere med surround lyd. Deretter kan 3D massasjerullene gjøre jobben med å kna og massere deg til nye høyder av avslapping.

Les mer om denne luksus massasjestolen her… og finn ut hvor mye den koster:

Sjekk pris
WITT Premium Smart 3D Massasjestol

WITT Premium Smart 3D

Denne toppmodellen, som heter WITT Premium Smart 3D, har innebygget kroppsgjenkjenning som leser av kroppens høyde, størrelse og fasong med intelligent teknologi. Stolen justerer seg selv og behandler deg varsomt og korrekt som en profesjonell massør. Du kan samtidig styre hastighet og intensitet mens den jobber på kroppens massasje og akupunkturpunkter. En annen nyttig funksjon er innebygget stemmekontroll som lar deg styre ting med lukkete øyne uten å trykke på en fjernkontroll.

Lær mer om dette fantastiske massasjeapparatet her:

Sjekk pris
BEURER MC5000 Massasjestol

BEURER MC5000

Beurer MC5000 Massasjestol er en svært prisgunstig stol som gir hele kroppen grundig massasje på en gang. Den har mange innstillinger, 5 programmer og har myk lær-finish. Selve stolen veier 70 kg og passer fint å ha i stuen. Finn et ledig område som kan huse den 135 cm lange og 73 cm brede stolen og du er i gang. Den er 120 cm høy.

Andre finesser er automatisk bodyscan, fotrefleksmassasje, lufttrykksmassasje med flere nivåer, automatisk justering av rygg- og fotstøtte, fjernkontroll og mye mer.

Sjekk pris
Massasjestol Medisana RS 650 lounge stol

Medisana RS 650 lounge chair

Medisana RS 650 lounge stolen har ikke ut som den tradisjonelle klumpete designet man vanligvis ser. Den har et rundt og futuristisk utseende kan fint brukes som en vanlig kosestol grunnet høy sittekomfort. Fordelen med denne kosestolen er at den har innebygget massasjefunksjon med flere soner. Velg mellom øvre eller nedre del av ryggen.

Den har seks massasjetyper som inkluderer knaing, banking, Shiatsu, rulling, klapping og svensk massasje. I tillegg har den innebygget USB som du blant annet kan bruke til å lade mobilen din mens du sitter der.

Sjekk pris
Massajestol Mateo inSPORTline

inSPORTline Mateo massasjemøbel

Den sorte og luksuriøse massasestolen Mateo fra inSPORTline innbyr til en perfekt massasjeopplevelse. Den har hele 98 masserende luftputer, 26 massasjehender og 8 magneter som gir en unik magnetisk massasje.

Solid konstruksjon gjør at denne tar brukere opp til 150 kg. Levealderen til produktet er også viktig, og denne varer lenge med mykt premium syntetisk lærmateriale som varer lenge.

Du kan betale trygt med Klarna og få gratis frakt på dette produktet. Klikk på knappen for å lese mer og finn ut hvor mye den koster:

Sjekk pris
WITT Classic Smart Comfort Massasjestol

WITT Classic Smart Comfort

WITT Classic Smart Comfort er en litt rimeligere variant en det andre WITT produktet vi skrev om lenger opp. Men den har fortsatt mange artige funksjoner som automatisk skulderregistrering, strålevarme og stemmekontroll. Standard funksjoner som justerbar hastighet, intensitet og lagring av favoritt massasje program har den også. Stolen er fantastisk behagelig med 24 luftputer sørger for en komplett massasjeopplevelse.

Les mer i databladet du finner på denne siden før du bestemmer deg:

WITT Classic Smart Comfort datablad
WITT Classic Smart Comfort datablad
Sjekk pris
Massasjestol MS11

Massasjestol MS 11.0

Massasjestol MS 11.0 er en ganske billig massasjelenestol i moderne design som passer inn i alle hjem. Den har fire automatiske programmer med fem massasjeteknikker som sikrer en god og behagelig opplevelse. Velg mellom rygg, skulder, ben og fotmassasje underveis. Denne har også muligheten til å ligge flatt, noe man ikke alltid får med til denne prisen.

Sjekk pris
BEURER MC3800 luksus Shiatsu Massasjestol

BEURER MC3800 luksus Shiatsu

Beurer MC3800 er også en rimelig massasjestol du fint kan bruke som et vanlig TV-stol i stua. Med automatisk bodyscan og individuelt justerbar kroppsmassasje, samt vibrasjonsmassasje, får du knadd opp det meste av kroppen. Massasjeprogrammene heter Relax, Refresh og Therapy noe som høres veldig avslappende og fint ut. Trådløs kontroll følger også med.

Sjekk pris
OGAWA Master Drive 4D Plus Grey

OGAWA Massasjestoler

IWAO er en nettbutikk som har et stort utvalg OGAWA massasjestoler i forskjellige varianter og prisklasser. Deres massasjestoler gir en god 2D, 3D eller 4D dybdemassasje, hvor man kan justere intensitet, hastighet og mye mer.

Bildet til venstre viser en av variantene, men de har rundt 15 andre.

Sjekk modeller og pris

Fant du en stol du likte? Du kan også sjekke nettbutikkene lenger ned som alle selger massasjestoler i større eller mindre grad.


De beste nettbutikkene med massasjestoler

Disse butikkene selger massasjestoler i større eller mindre grad. Noen, som Mazzetti, har bare slike stoler mens andre har det som en liten del av et større varesortiment. Les beskrivelsene og bruk den blå knappen til høyere merket Til Nettbutikken til for å gå rett til butikken.

logoNavnSammendragHandle

Skriv en kommentar til oss om du vet om andre bra nettbutikker eller produkter du mener fortjener å bli nevnt på denne listen. God avslapping!

Les også: De mest oppdaterte nettbutikkene med romaskiner

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.