Kjøpe tredemølle til hjemmebruk – 4 beste modeller

Nettbutikker med tredemølle
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøpe tredemølle til hjemmebruk? Her er alt du trenger å vite om dette populære treningsapparatet, 4 gode forslag og hvilke nettbutikker som selger

Vil du komme i form? Det å gå eller løpe på en tredemølle er en fin måte å holde seg frisk på. Det er også en enkel måte å forbrenne kalorier og gå ned i vekt, og derfor er tredemøllen en av de mest populære treningsapparatene på markedet i dag i konkurranse med blant annet ellipsemaskin og romaskinen. Vi tenker derfor å vise deg noen bra nettbutikker med tredemølle som gjør netthandel lett som en plett.

Gå rett til nettbutikkforslag med tredemølle

I nettbutikkene under kan du bla gjennom alle tredemøller som er til salgs. De fleste tilbyr gratis frakt hvis du  handler over et visst beløp, og en tredemølle vil garantert bikke denne grensen. I tillegg har de behjelpelig kundeservice som hjelper deg om du har spørsmål til de forskjellige produktene. Vi anbefaler bare nettbutikker med bra kundesørvis.

Tredemøllen er et av de mest brukte apparatene for kondisjonstrening, både i Norge og i resten av verden. Men for de av oss som ikke er like godt kjent med ulike treningsapparater kan det være vanskelig å vite hva man bruker en tredemølle til. I denne artikkelen forteller vi deg alt du trenger å vite om hva en tredemølle er og hvordan den brukes.

Hva er en tredemølle?

En tredemølle er et stasjonært treningsapparat som man kan bruke til å løpe, jogge eller gå på. Tredemøllen står stille mens personen som bruker den beveger seg, og den består som regel av et belte som går rundt i den ønskelige hastigheten, et kontrollpanel foran og armer på sidene.

Man får også sammenleggbare tredemøller, mindre bånd man kan gå på mens man jobber og tredemøller der man bestemmer vinkelen på båndet for å simulere oppoverbakke.

Hva bruker man en tredemølle til?

En tredemølle brukes generelt til å trene, og det er et svært allsidig treningsapparat. Tredemøllen har lenge vært ansett som et svært godt redskap for å løpe, jogge eller gå, og mange opplever at dette treningsapparatet fungerer spesielt godt for intervalltrening siden man lett kan justere farten opp og ned. 

Hvordan bruker man en tredemølle?

Det er veldig lett å bruke en tredemølle, og det er noe de fleste vil få til. Ved å trykke på start-knappen på panelet, begynner båndet sakte å gå rundt. Personen som trener velger så hvor fort de ønsker at båndet skal gå rundt ved å øke hastigheten gradvis. Mange tredemøller er også utstyrt med stigning som kan justeres manuelt, og dette er nyttig for de som ønsker å gå eller løpe i oppoverbakke. 

Hvordan velger man riktig tredemølle?

Hvis du ønsker å kjøpe en tredemølle til personlig bruk, er det viktig at du velger en modell som passer til det du trenger. Du bør tenke over flere aspekter ved din trening før du går til innkjøp av en tredemølle, inkludert funksjoner og programmer, motoreffekten, størrelsen på løpebåndet, støy ved bruk, hev og senk, sammenleggbar funksjon, vedlikeholdsintervall med mer. Dette kan du lese mer om hos produsent og i nettbutikk.

Et godt tips når du skal kjøpe tredemølle til hjemmebruk er å skaffe underlagsmatte i samme slengen. Denne  skåner gulvet mot fukt, svette svette og riper. Den demper også støy.

Tredemølle passer også fint å ha hjemme
Tredemølle passer også fint å ha hjemme

Beste tredemølle

Det er vanskelig å velge ut den perfekte tredemøllen akkurat for deg siden vi ikke kjenner dine personlige preferanser og mål, men disse forslagene får gode anmeldelser og skussmål fra brukere:

1. Masterfit TP 150 Tredemølle – Best i test mølle til god pris, bra all-rounder

Dette er en fantastisk sammenleggbar tredemølle som er kåret til best i test hos en tredjeparts fitness-side. Den har god demping, bredt løpebånd, er enkel og montere og er stillegående. Toppfarten er hele 18 km/t så man kan fint si dette treningsapparatet passer både nybegynner til proffe. Båndet han heves 10% som gir en grei motbakke og økt motstand. Håndtaket har pulsmåler og på skjermen kan du lese av tid, distanse, kalorier, hastighet, puls og stigning. Kostnadseffektiv og ikke for dyr.

Les mer om denne bestselgeren ved å klikke på bildet, samt finn ut om den litt mindre TP100 passer deg bedre. Disse og andre modeller får du hos X-life.

Masterfit TP 150 Tredemølle
Best i test: Masterfit TP 150 Tredemølle

2. Abilica Premium AC tredemølle – hvis du har lyst på det beste

Har du stort treningsbehov og tjukk lommebok kan du skaffe deg denne premium modellen til Abilica. Abilica er et kjent merke som leverer produkter av høy kvalitet. Denne tredemøllen har bred, dempet og tykk løpeflate som går superkjapt i 24 km/t. Velg mellom 20 treningsprogrammer. Møllen er godt egnet til intervalldrag i høy hastighet og kan vinkles til 12% stigning.

Les mer om dette flott treningsapparatet hos Sporttema nettbutikk ved å trykke på bildet.

Abilica Premium AC tredemølle
Abilica Premium AC tredemølle

 

3. Kettler Alpha RUN 600 – for optimal trening og mange løpeprogrammer

Kettler Alpha RUN 600 tredemølle er en solid tredemølle som er tilpasset seriøse løpere. Her får du 32 forskjellige treningsprogram og kan koble apparatet til appen KettMaps via Bluettoth. Dette er en sammenleggbar tredemølle med god støtdemping, topphastighet på 20 km/t, motor på 3 HP og stigningsgrad på mellom 0 og 12%. Den er litt stor så det kan være lurt med et eget dedikert rom for hjemmegymmen din.

Les mer om treningsapparatet på nettbutikken Fitnessshoppen.
Kettler Alpha RUN 600 tredemølle
Kettler Alpha RUN 600 tredemølle

4. iSportline Lavister – billig tredemølle perfekt for hjemmebruk

Er du på utkikk etter en billig tredemølle til under 10.000 kr som er sammenleggbar og liten nok til hjemmebruk? Ta en titt på iSportline Lavister. Den har kompakt design, 12 treningsprogrammer, løpeflate på 130 x 41 cm, pulssensor på håndtakene, bakgrunnsbelyst LCD skjerm, støyvennlig, innebygde høyttalere og 3,5 mm jack, flaskeholdere og en maksfart på 14 km/t. Den veier bare 49 kg i seg selv, noe som gjør at den kan flyttes forholdsvis enkelt rundt i forhold til mange av de dyrere variantene over.

iSportline Lavister
Billig tredemølle – iSportline Lavister

Hvilken ønsker du deg? Det er som med mange ting veldig mange modeller å velge mellom. Enten du er enig eller uenig i vårt valg anbefaler vi at du skriver en melding i kommentarfeltet for å hjelpe andre. Det kan jo hende du skulle du ønske å se noen andre tredemøller i listen. Føler du deg fortsatt litt lat og i dårlig form er løsningen enkel: Kjøp en tredemølle fra en av de fantastiske nettbutikkene under akkurat nå!


De beste nettbutikkene med tredemøller

Disse nettbutikkene selger sportsutstyr og treningsapparater for hjemmebruk, og har selvfølgelig tredemøller i sitt sortiment. Trykk på knappen for direktelink til butikkene uten å miste denne siden – de åpner seg i nytt vindu.

logoNavnSammendragHandle
cdon_logo
CDON

CDON.com har et stort utvalg av produkter. De har blant annet en stor barneavdeling med leker, babyprodukter, barnevogner, barneklær, barnesko, puslespill og spill. Alltid gode kampanjer og tilbud. Kaller seg Nordens største varehus.

Fri frakt når du handler for over 800kr.

fitnessengros logo
Fitness Engros

Fitness Engros er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av treningsutstyr for treningssenter, bedrifter og private. De tilbyr et bredt sortiment av utstyr for styrketrening, cardio, crossfit, yoga og mer. De forhandler produkter fra kjente merker som Lifemaxx, Body Bike, Assault Fitness og flere. God rådgivning brukervennlig plattform for å finne utstyr til hjemmegymmen.

Klarna betaling. Alle priser er inkludert moms og avgifter.

Fitnessshoppen
Fitnessshoppen

Fitnessshoppen selger et bredt utvalg treningsutstyr og treningsapparater. De har også alt du trenger til styrketrening og mye innen aktiv lek. I tillegg får du fitnessklær fra kjente merker. Her finner du treningsutstyr i alle prisklasser. Trenger du hjelp har de produktguider og størrelsesguider.

Rask levering på 3-5 dager. 90 dagers returrett. Fri frakt over 999 kr.

Gorilla Sports
Gorilla Sports

Gorilla Sports er en helnorsk nettbutikk som selger profesjonelt gymutstyr, treningsutstyr og fitnessutstyr for alle. God kvalitet til lave priser.

Alt du trenger til å lage din egen hjemmegym.  Betal med Klarna. 

Gymgrossisten
Gymgrossisten

Gymgrossisten har slagordet ‘For athletes, By athletes!’ og har siden 1996 vært en svært populær nettbutikk for mosjonister og elitesatsende atleter som vil ha produkter av høyeste kvalitet. De selger det treningsklær, treningsutstyr og kosttilkudd. Her får du varemerker som som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant og Chained Nutrition.

Gratis levering over 500,-  Gratis retur.  Prisløfte.

Sportmaster
Sportmaster

Sportmaster er en stor sportsbutikk på nett med fokus på treningsutstyr og treningsapparater. Kategoriene på sidene deres er Kondisjon, Styrke, Frivekter, Basistrening, Treningsgulv og Idrett/Formål. De har bedriftsside med stort utvalg utstyr til bedrift, idrettslag og treningssenter.

Trygg betaling med Klarna eller Vipps. Mulighet for montering. 60 dagers returrett. Levering over hele landet.

Sporttema
Sporttema

Sporttema er en rendyrket nettbutikk med treningsutstyr, crosstrainere / ellipsemaskiner, trimsykler, yogautstyr og alt du trenger for styrketrening og boksing. Nettbutikken er ryddig og fin og enkel å handle fra. Innen boksing har de boksehansker, boksesekk, mitts, speedbag og stående boksesekk. Av trimsykler har de alt fra minisykkel til større mosjon sykler, trimsykkel og treningssykler. Styrke er en stor kategori hos Sporttema med bryst/skulder maskiner, chinup bars, vekter, kettlebells, treningsbenker, magetrenere, vektvest, ryggtrener og multigym pluss mye annet. Besøk nettsidene for å se alt de har.

Svea betaling. Ingen tilleggsavgifter – priser inklusive moms. UPS dør til dør. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Training365 nettbutikk
Training365

Training365 er en komplett nettbutikk for trening og treningsglede. Butikken er drevet av folk som elsker trening og gir deg mer en gjerne gode tips til utstyr og inspirasjon. De har gode priser på produkter innen kategoriene kondisjon, styrke, fitness, crossfit, boksing, racketsport, sport og fritid, friluftsliv, kosttilskudd, rehab og helse, sykler og annet. Andre populære kategorier er treningsapaprater, dumbbells, pulsklokker, massasje, sykkel, trampoline, yoga og vannsport. Training365 har populære varemerker som Master Fitness, Garmin, Casall, Abilica, Titan Life, Reebok, Eleiko og mange fler. Besøk nettsiden for komplett liste.

Nordens største treningsspesialist med treningsapparater på nett. Stort lager. Sender raskt. Trygg betaling med PayPal.

X-Life
X-life

X-Life er en kul nettbutikk som selger treningsklær, treningsutstyr og kosttilskudd. De har også ullklær, turklær og fritidsklær for dame og herre. I skoavdelingen finner du treningsko, løpesko, løftesko, sneakers og terrengsko for kvinner og menn. De selger kosttilskudd innen proteiner, som proteinpulver og proteinbarer, samt smartmat og tilskudd innen vektkontroll, treningsytelse og generell helse og velvære. De har alle kjente merker som Johaug, Reebok, adidas, Proform, Miiego, Famme med mer.

X Life har fri frakt over 500,-. Gratis bytte og retur. 1-4 dagers levering.


Les også: Fantastiske nettbutikker som selger treningsutstyr

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.