Treningsutstyr på nett fra 10 innholdsrike nettbutikker

Treningsutstyr på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Her finner du de mest komplette butikkene med treningsutstyr på nett

Enten du har treningsrom på jobben eller planlegger å sette opp din egen hjemmegym, så trenger du litt utstyr. Det fine er at du kan kjøpe treningsapparater og treningsutstyr på nett og det er enklere en du tror. Flotte, dedikerte nettbutikker sørger for å presentere de beste produktene for deg innen den kategorien du ønsker. Etter en tur i handlekurven og betaling blir det sendt rett hjem til deg. Noen går så langt at de får det levert på døren og du trenger ikke løfte en finger. Bortsett fra når du skal pakke opp, montere og bruke utstyret til trening da …

På denne siden viser vi deg de 10 beste nettbutikkene med treningsutstyr. I ordet treningsutstyr legger vi alt fra små produkter som manualer og kettlebells opp til større apparater som romaskiner og tredemøller. Alt du trenger til enten styrketrening eller kondisjon. Vi hadde som mål å klare å finne butikker med det aller beste utstyret til de aller beste prisene. Noen av butikkene er sportsbutikker mens andre er mer dedikert fitnessbutikker uten vanlig sportsutstyr.

Gå rett til listen over nettbutikker med treningsutstyr

I disse butikkene får du et rikholdig sortiment av:

 • Treningsutstyr som manualer, vekter og vektstenger, treningsmatter, strikker, hoppetau, medisinballer, drikkeflasker, shakere med mer.
 • Treningsapparater hjemme som tredemøller, ellipsemaskiner, treningssykler, trappemaskin, spinningsykler, sittesykler, romaskin, stepmaskin, ergometersykler, skimaskin / stakemaskin med mer.

Les utfyllende om:
6 Beste nettbutikker med romaskiner

Helt nederst på siden skriver vi litt om hvilke treningsutstyr du får i de forskjellige trenings-, sports og fitnessbutikkene.


Topp 3 på treningsutstyr

Akkurat nå ligger disse på toppen av populære nettbutikker med treningsutstyr, men listen kan fort endres. Sjekk dem ut!

1. Fitnessshoppen.no (Fitness Shoppen) er en leken fitnessbutikk med treningsapparater, ting til styrketrening, masse trenings utstyr, hagespill og fitnessklær. Mange merker og gode betingelser. Levering tar 3-5 dager og frakten er gratis over 999 kr.

Fitnessshoppen nettbutikk
Fitnessshoppen nettbutikk

2. Gorilla Sports har et kjempeutvalg av profesjonelt utstyr til trening, styrke, boksing og aerobic. De har lave priser og billig frakt. I tillegg har de bra service og svarer raskt på henvendelser.

3. X-Life er alltid et godt valg når det kommer til netthandel av treningsutstyr for hjemmetrening. De er trygge og gode, gratis frakt over 800 kr, gratis bytte og rask levering. Anbefales.


10 beste nettbutikker med treningsutstyr og apparater

Butikklisten inneholder de ti aller beste nettbutikkene for å kjøpe treningsutstyr og treningsapparater rett fra internett. Klikk deg inn på de som virker interessant og vurder tilbudene deres. Si gjerne fra om du kjenner til andre nettbutikker med slike produkter.

logoNavnSammendragHandle
Extreme Fitness
Extreme Fitness

Extremefitness.no er en nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen kosttilskudd, sportsernæring, treningsklær og treningsutstyr. Extreme Fitness startet opp med butikk i Trondheim sentrum i 2007, og nettbutikken har vært i drift siden 2010. I tillegg til stort utvalg av produkter med god kvalitet og lav pris er vi opptatt av å tilby kundene rask levering og god service.

Masse gode rabatter.  Tar Vipps.  Helnorsk.

Fitnessshoppen
Fitnessshoppen

Fitnessshoppen selger et bredt utvalg treningsutstyr og treningsapparater. De har også alt du trenger til styrketrening og mye innen aktiv lek. I tillegg får du fitnessklær fra kjente merker. Her finner du treningsutstyr i alle prisklasser. Trenger du hjelp har de produktguider og størrelsesguider.

Rask levering på 3-5 dager. 90 dagers returrett. Fri frakt over 999 kr.

FitnessSupply
FitnessSupply

FitnessSupply er en norsk nettbutikk med treningsutstyr og treningsmaskiner. De har også inne- og utendørsprodukter som biljard, boblebad, camping, vanlige sparkesykler og elektriske sparkesykler og paddleboard. Her får du merker som C.P. Sports, Chiba, Hop Sport, inSPORTline, Iron Gym, MasterSport og Body-Solid.

Gratis frakt over 1499 kr. 3-5 dagers levering. Telefonisk kundeservice. Tar Klarna og PayPal. Trygg e-Handel sertifisert,

Gorilla Sports
Gorilla Sports

Gorilla Sports er en helnorsk nettbutikk som selger profesjonelt gymutstyr, treningsutstyr og fitnessutstyr for alle. God kvalitet til lave priser.

Alt du trenger til å lage din egen hjemmegym.  Betal med Klarna. 

Gymgrossisten
Gymgrossisten

Gymgrossisten har slagordet ‘For athletes, By athletes!’ og har siden 1996 vært en svært populær nettbutikk for mosjonister og elitesatsende atleter som vil ha produkter av høyeste kvalitet. De selger det treningsklær, treningsutstyr og kosttilkudd. Her får du varemerker som som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant og Chained Nutrition.

Gratis levering over 500,-  Gratis retur.  Prisløfte.

Sportgymbutikken
Sportgymbutikken

Sportgymbutikken er treningsbutikken for deg som leter etter treningsapparater som tredemøller, crosstrainere, spinningsykler, trimsykkel, stepmaskin, romaskin og multigym. De har også treningsklær og annet utstyr for å gjøre din trening effektiv og bra.

Gratis frkt over 999,-.  Toll og moms inkludert.  3-6 virkedager på levering. 

Sportmaster
Sportmaster

Sportmaster er en stor sportsbutikk på nett med fokus på treningsutstyr og treningsapparater. Kategoriene på sidene deres er Kondisjon, Styrke, Frivekter, Basistrening, Treningsgulv og Idrett/Formål. De har bedriftsside med stort utvalg utstyr til bedrift, idrettslag og treningssenter.

Trygg betaling med Klarna eller Vipps. Mulighet for montering. 60 dagers returrett. Levering over hele landet.

SportsDeal
SportsDeal

SportsDeal er en bra nettbutikk for sport, friluft og fritid. De selger klær, sko, turutstyr, ryggsekk, bager, ting til trening og sykkel. Her får du merker som Alfa Go Explore, Johaug, Aqilo, Arc’teryx, Twentyfour, Hoka One One, Jotunheim of Norway og mange fler. Få oppfølging også etter at du har mottat varene dine.

Gratis frakt over 799,-. Noen ganger sinnsykt gode priser. Gratis bytte. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Sporttema
Sporttema

Sporttema er en rendyrket nettbutikk med treningsutstyr, crosstrainere / ellipsemaskiner, trimsykler, yogautstyr og alt du trenger for styrketrening og boksing. Nettbutikken er ryddig og fin og enkel å handle fra. Innen boksing har de boksehansker, boksesekk, mitts, speedbag og stående boksesekk. Av trimsykler har de alt fra minisykkel til større mosjon sykler, trimsykkel og treningssykler. Styrke er en stor kategori hos Sporttema med bryst/skulder maskiner, chinup bars, vekter, kettlebells, treningsbenker, magetrenere, vektvest, ryggtrener og multigym pluss mye annet. Besøk nettsidene for å se alt de har.

Svea betaling. Ingen tilleggsavgifter – priser inklusive moms. UPS dør til dør. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Treningspartner
Treningspartner

Treningspartner er nettbutikk som selger treningsutstyr til både private og bedrifter. Her får du produkter innen kategoriene kondisjon, styrke, treningselektronikk, kampsport og sportsernæring.

Fri frakt over 500,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

X-Life
X-life

X-Life er en kul nettbutikk som selger treningsklær, treningsutstyr og kosttilskudd. De har også ullklær, turklær og fritidsklær for dame og herre. I skoavdelingen finner du treningsko, løpesko, løftesko, sneakers og terrengsko for kvinner og menn. De selger kosttilskudd innen proteiner, som proteinpulver og proteinbarer, samt smartmat og tilskudd innen vektkontroll, treningsytelse og generell helse og velvære. De har alle kjente merker som Johaug, Reebok, adidas, Proform, Miiego, Famme med mer.

Fri frakt over 500,-. Gratis bytte og retur.  1-4 dagers levering.


Dette treningsutstyret får du hos de forskjellige nettbutikkene

 • Extreme Fitness selger treningsko, treningsbelter, drareimer, løftegrep, støtte til håndledd, støtte til albue, støtte til kne, treningsstrikk, kampsportutstyr, shakere og drikkeflasker. De selger også massasjepistoler, kalk, magnesium, vektsett og en del annet. De har også kosttilskudd som proteinpulver.
 • FitnessShoppen selger mye billig treningsutstyr innen flere kategorier. Dette er utstyr innen aerobic trening, crossfit trening, trening med kroppsvekt, yoga, pilates og balansetrening. Produktene er blant annet hoppetau, treningsstrikker, bodypump set, fitness trampoline, stepkasse, treningsballer, treningsmatter, medisinballer, sandsekk, bumperplates og stenger, treningsballer, vektvester, balansebrett og balanseball.

  De har treningsslynger, pull up bars og stativer og treningshjul for trening med kroppsvekt. Innen yoga og pilates har de yogamatter, foamruller og annet yogatilbehør.

  Av treningsapparater har de tredemølle, ellipsemaskin, treningssykler, vibrasjonstrener, spinningsykler, sittesykler, kontorsykler, romaskin, stepmaskin, skimaskin og annet tilbehør.

 • Fitness Supply har treningsbelter, treningshansker, utstyr til mage- og styrketrening, håndtak, kettlebells, Plyo box og vekter. De har også treningsmaskiner som treningsykler, tredemølle, ellipsemaskin, Air Bikes, liggende treningssykler, romaskiner, skimaskiner, spinningsykler, stepmaskiner, stolsykler, vibrasjonsplater og trappemaskin.

 • Gorilla Sports har vektstenger og vektskiver, treningsbenker, treningsstasjoner, dumbbells, manualer, kettlebells, treningsklær og produkter til boksing og generell fitness. Av apparater har de løpebånd, spinningsykler og en elliptisk stepperbike.
 • Gymgrossisten har blant sine 10000 produkter mye til hjemmetrening. Kategoriene deres er grep, treningsstrikker, hjemmetrening, hoppetau, kampsport, helseprodukter, vannflasker, shakers, vektvester, treningsutstyr, treningsbager og yoga. Under hjemmetrening finner man treningsbenker, stativ, ellipsemaskin, frie vekter, manualer, kettlebells, tredemøller, medisinballer, ergometersykler, romaskiner, stakemaskiner og treningsmatter.
 • Sportgymbutikken har tredemøller, trimsykler, crosstrainere, roapparater, spinningsykler, skimaskiner, stepmaskiner, testsykler, vibrasjonsmaskiner og multigymapparater. De har manualer, kettlebells, vektstanger, treningsbenker og mye mer innen mosjon, styrke, sport og fitness og kamsport.
 • Sportsdeal har treningsutstyr som manualer, vekter, balanseutstyr, trampoliner, gymmatter, strikker, band, drikkeflasker, sportsdrikker, baller, pulsklokker, øreplugger, pulsbelter, boksehansker med mer.
 • X-Life har hundrevis av treningsprodukter som kondisjonsapparater, tredemøller, romaskiner, ergometersykler, spinningsykler, ellipsemaskin, stepmaskin og utstyr som vektskiver, stenger, benker, manualer, kettlebells og multiapparater.

Vi håper du fant God netthandel og trening!

Les også: 15 spreke nettbutikker med treningsklær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.