Massasjepistoler på nett – Beste nettbutikker og produkter

Nettbutikker med massasjepistol
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Full oversikt over nettbutikker som selger massasjepistoler på nett samt gode produktforslag

Leter du etter den beste massasjepistolen og hvor de kan kjøpes? Det begynner å bli en god del nettbutikker som selger dette populære produktet som det virker som alle skal ha. Enten har butikkene det som en del av et større sortiment av massasjeprodukter, eller så har nettbutikkene som produserer massasjepistoler egne fine nettsider. Typiske nettbutikker som selger populære massasjepistoler er fitness- og sportsbutikker, elektronikk– og hvitevarebutikker, duppedings- og gadgetsbutikker samt spesialbutikker.

Siden vi elsker nettbutikker og spennende produkter skal vi hjelpe deg med både tips til beste massasjepistol og gi deg en oppdatert liste i bunnen av siden med butikker du kan shoppe dem i.

Hopp rett til listen over nettbutikker som selger massasjepistoler

Men først…

Hva er en massasjepistol?

Ja, hva er egentlig en massasjepistol og hva bruker man den til? Siden du har kommet til denne siden har du kanskje hørt om det før, men vi antar at det er mange som ikke vet. Du kan også kalle den et dypvevs massasje-apparat.

Et slikt apparat brukes i all hovedsak til å restitusjon etter trening, men kan også være nyttig for alle som har vondt i musklene, driver med sport, løper, sykler, jobber eller sitter sitter stille foran PC’en i lange perioder.

Etter trening vil de aller fleste oppleve smerte i kroppen. Selv etter øvelser du gjør ofte vil sannsynligvis gi deg litt smerte og stølhet. Det er imidlertid bevist at en massasje reduserer stressnivået betydelig og umiddelbart slapper av kroppen.

Forskning viser at nivåene av serotonin og dopamin øker etter en massasje, spesielt av en massasjeterapeut. Massasjeterapi kan dessuten redusere tretthet og forbedre søvnen. Det er derfor lett å se hvorfor du trenger en daglig massasje, men det er jo ikke alltid å lett å ordne.

Det er derfor du trenger en massasjepistol!

En massasjepistol, på engelsk referert til som en «Percussion Massager» som «trommer», er vanligvis en liten håndholdt enhet designet som du kan bruke på deg selv. Designet kan minne litt om en pistol, derav navnet. Høres det ikke supert ut å kunne gi deg selv avslappende, dyptgående og intensiv massasje?

De mest anvendelige er batteridrevet og oppladbare, har en motor med et støtarm som går inn og ut med et massasjehode på tuppen. Hodet kan være rundt som en kule, være gaffelformet, flatt eller andre former. Pistolen har justering som gjør at du kan endre styrken. Du kan finne mer nyttig informasjon om hva en massasjepistol er hos Flowlife.

Finn våre forslag til de beste massasje pistolene å kjøpe på nett lenger ned.

Les også: Alle artikler relatert til Topp 10 Nettbutikker

Eksempel på hoder på massasjepistol.
Eksempel på apparat og forskjellige hoder på massasjepistol.

Hvordan funker en massasjepistol?

Den fungerer ved å manipulere mykt hudvev ved hjelp av perkussiv terapi (derav navnet) samt vibrasjonsterapi som begge har vist seg å redusere tretthet og muskelsmerte etter trening.

Når du skrur den på gir massasjehodet vibrerende eller dunkende støt på huden der du holder den.

Dette gjør det mulig for massasjepistolen å nå dypere lag av muskler sammenlignet med andre verktøy man bruker for å massere med. Muskelknuter myknes opp og blodsirkulasjoen blir bedre.

I mange sammenhenger kan du faktisk få mindre vondt med en massasjepistol, enn ved bruk av massør, siden en terapeut må bruke mye større kraft for å nå like dypt.

5 beste massasjepistoler og merker

Dette er ingen direkte test, men når man ser på en kombinasjon av pris, funksjonalitet, hvor trygg nettbutikken er å handle i, andres erfaringer og anmeldelser, har vi snevret inn en liste på topp 5 produkter.

Trykk på den store blå knappen for å lese mer om massasjeproduktet.

Husk at du finner en lenger liste med nettbutikker du kan sjekke ut, under disse produktforslagene.

Vivagun massasjepistol

Vivagun Prime 3.0

Vivagun er et norsk varemerke som blant annet har funksjonelle massasjepistoler. De har to varianter i forskjellige prisklasser som heter Vivagun Prime 3.0 og Vivagun Mini. Den på bildet er den testvinnende Prime versjonen.

Den har batteri som varer opp til 24 timer og er svært stillegående til tross for at den er kraftig. Den er enkel å holde med ergonomisk design og veier lite. Kjøper du Vivagun Prime 3.0 får du med 8 massasjehoder, lader og bæreveske.

Ta også en titt på Mini versjonen på nettsidene deres. Den er på størresle med en smarttelefon, lades med USB men har likevel rå styrke.

Les mer om Vivagun
Flowlife massasjepistol

Flowgun GO 2.0

Selskapet Flowlife lager anbefalte massasjepistoler med særegent Skandinavisk design. Flowgun GO 2.0 er en stille og kraftfull pistol til en passelig pris. Den har fem forskjellige vibrasjonsnivåer med mellom 2000-3200 slag i minuttet.

6 forkjellige massasjehoder og veske følger med i pakken. Velg mellom grønn eller blå farge. Kjøper du fra Flowlife får du 2 års garanti og 100 dagers fornøydgaranti. Du kan betale enkelt og raskt med Vipps og frakten er gratis.

Les mer om Flowgun
SURPLUS Pro V2.0 massagegun

SURPLUS Pro V2.0

SUPRPLUS Pro V2.0 er en billig massasjepistol sammenlignet med de andre forslagene våre. Den er perfekt for massasje av kroppens muskelgrupper hjemme. Apparatet har 20 moduser og display i enden som viser hvilket program du er på samt knapper å justere med.

Den kommer med reiseveske og 6 massasjehoder som er pute, ball, u-hode, flat og kule.

Du kan kjøpe den i nettbutikken Trygg Helse. Trykk på knappen under for å finne ut mer:

Les mer om denne
Abilica MassageGun Pro

Abilica MassageGun Pro

Abilica MassageGun Pro fra det populære treningsutstyrsmerket Abilica er et godt alternativ. Den har 6 forkjsllige intensiteter som varierer fra 1200 rpm til 2800. Det følger med 5 forskjellige hoder tilpasset forskjellige muskelgrupper.

Klikk på knappen for å finne nøyaktig pris. For øyeblikket har de den i nettbutikken Treningspartner.

Les mer om denne
Musclepain massasjepistol

Musclepain PRO

Musclepain PRO er en kraftig og stillegående massasjepistol som har vunnet flere priser og med topscore på Trustpilot. Merket Musclepain er dansk og de har kun fokus på å lage den beste massasjepistolen for velvære, avslapping, forebygging og lindring.

De har et dedikert support team som kan gi deg gode råd både før og etter at du har handlet hos dem.

Apparatet kommer med 6 stykk massajehoder, bruksanvisning, reisebag og lader og prisen er slett ikke verst.

Les mer om Musclepain


15 Beste nettbutikker med massasjepistoler

Her er resten av listen over de ti på topp nettbutikker for hagemøbler. Les beskrivelsen og trykk på knappen for å gå rett til butikkens side.

logoNavnSammendragHandle
Billigfitness
Billigfitness

Billigfitness nettbutikk selger billig treningsutstyr, treningsklær og fitnessutstyr. De har også gode priser og stort utvalg av yogautstyr og tilbehør som treningsstrikk, foam rollers og yogamatter.

De har også treningstilbehør til crosstraining, massasjepistoler og massasjeapparater samt produkter til styrketrening. Du finner også hoppetau, gymrings, medisinballer, manualer og mye mer i denne kategorien.

Billigste fitnessutstyr. Ingen toll. 2-5 dagers leveringstid. 365 dagers åpent kjøp. Gratis frakt over 2000 kr.

elon
Elon

Elon er en stor elektronikk kjede med over 5000 produkter og 120 merker innen forbrukerelektronikk som hvitevarer, hjem og hage, personlig pleie, belysning, inneklima, lyd og bilde, mobiler, klokker, PC, data, nettbrett og smarte hjem. Har kan du kjøpe air fryere fra Philips.
30 dagers åpent kjøp. Gratis hjemkjøring for medlemmer av ElonClub. Annonsegaranti. Trygg betaling med Klarna. Anbefalt.
Anbefalt nettbutikk

Extreme Fitness
Extreme Fitness

Extremefitness.no er en nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen kosttilskudd, sportsernæring, treningsklær og treningsutstyr. Extreme Fitness startet opp med butikk i Trondheim sentrum i 2007, og nettbutikken har vært i drift siden 2010. I tillegg til stort utvalg av produkter med god kvalitet og lav pris er vi opptatt av å tilby kundene rask levering og god service.

Masse gode rabatter.  Tar Vipps.  Helnorsk.

Fitnessshoppen
Fitnessshoppen

Fitnessshoppen selger et bredt utvalg treningsutstyr og treningsapparater. De har også alt du trenger til styrketrening og mye innen aktiv lek. I tillegg får du fitnessklær fra kjente merker. Her finner du treningsutstyr i alle prisklasser. Trenger du hjelp har de produktguider og størrelsesguider.

Rask levering på 3-5 dager. 90 dagers returrett. Fri frakt over 999 kr.

Flowlife
Flowlife

Flowlife nettbutikk er et bra sted å shoppe massasjeprodukter og treningsprodukter. Her får du massasjepistolene Flowgun i forskjellige varianter, massasjepute med varme som heter Flowpillow og fotmassasje produktet Flowfeet.

Av treningsprodukter har de treningsvektene Flowtank, Flowbell og Flowtank Dumbell som er perfekte for hjemmetrening. Man fyller de med ønsket mengde vann for den perfekte treningsøkten.

Svensk opprinnelse. Gratis frakt og retur.

Life
Life

Life er en helsekostbutikk med over 100 fysiske butikker og egen nettbutikk (life.no). Her finner du gode produkter innen kategoriene mat og drikke, supermat, mage og tarm, vitaminer og mineraler, hud og hår, forkjølselse og imunforsvar, intim, lyst og sex, energi, vektkontroll og detox, fottøy og tekstiler, hjerte og kar, muskler og ledd, søvn og beroligende, velvære, sport og trening og barn.

Helsekost på nett. Fri frakt hvis du handler for over 199 kr. Betal med Klarna. Trygg e-Handel sertifisert.

MM Sports
MM Sports

I hovedmenyen på nettsiden velger du mellom kosttilskudd, treningsklær, sko, treningstilbehør, helsekost, matvarer, varemerker, kampanjer, outlet og nyheter. De har også egen inspirasjonsside. Innen kosttilskudd får du blant annet proteinpulver, aminosyrer, antioksydanter, barer, drikker, fettsyrer, gainer, karbohydrater, kreatin, vitaminer, mineraler og veganske produkter.

Fri frakt over 799,-. En av Nordens største leverandører av kosttilskudd.  5-7 dagers levering.

MusclePain Norway
MusclePain Norway

I MusclePain Norways nettbutikk kjøper du de populære massasjepistolene alle snakker om enkelt og greit. Foreløpig er det ikke mange produkter å velge blant i nettbutikken, men du finner en god pakke med selve MusclePain massasjepistolen med reisepose. Det følger med diverse hoder til forskjellig bruk.

MusclePain massasjepistol egner seg spesielt godt for å redusere muskel og leddsmerter, fremme treningsrestitusjon og generell økning av velvære.

365 dagers returrett på alle varer. Rask levering. Full fornøydhetsgaranti. Betal med f.eks. PayPal.

Proshop
Proshop

Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk som nå er i Norge. Her finner du produkter innen datautstyr, PC, programvare, mobil og tablet, TV og Hifi, nettverk, spill og leker, kabler, foto og video, skrivere, kjøkken og hjem, personlig pleie, hus og hage og belysning.

Rimelige hvitevarer og elektronikk. Trygg e-Handel sertifisert.

Spaxo nettbutikk
Spaxo

SPAXO Spas nettbutikk selger massevis av produkter som får deg til å slappe av og nyte livet hjemme eller på hytta. De har boblebad og spabad fra SPAXO og Mspa. I tillegg har de pizzaovner, aromaterapi, utepeiser, massasjestol, vannkjemi, utedusj og tilbehør.

De har en fin vannkjemiguide som lærer deg hvordan du får optimal vannkvalitet, en flott spaguide og en innholdsrik blogg.

Nettbutikk med boblebad blant annet. Leverer hjem på døra i hele Norge. Samarbeider med Svea finans.

Training365 nettbutikk
Training365

Training365 er en komplett nettbutikk for trening og treningsglede. Butikken er drevet av folk som elsker trening og gir deg mer en gjerne gode tips til utstyr og inspirasjon. De har gode priser på produkter innen kategoriene kondisjon, styrke, fitness, crossfit, boksing, racketsport, sport og fritid, friluftsliv, kosttilskudd, rehab og helse, sykler og annet. Andre populære kategorier er treningsapaprater, dumbbells, pulsklokker, massasje, sykkel, trampoline, yoga og vannsport. Training365 har populære varemerker som Master Fitness, Garmin, Casall, Abilica, Titan Life, Reebok, Eleiko og mange fler. Besøk nettsiden for komplett liste.

Nordens største treningsspesialist med treningsapparater på nett. Stort lager. Sender raskt. Trygg betaling med PayPal.

Treningspartner
Treningspartner

Treningspartner er nettbutikk som selger treningsutstyr til både private og bedrifter. Her får du produkter innen kategoriene kondisjon, styrke, treningselektronikk, kampsport og sportsernæring.

Fri frakt over 500,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

Trygg Helse
Trygg Helse

Trygg Helse nettbutikk selger produkter en bedre hverdag. Her kan du kjøpe massasjepistol, treningsutstyr, støvsuger, robot støvsuger, produkter innen smittevern som hånddesinfisering og produkter som WalkingPad. WalkingPad er en enkel tredemølle for hjemmebruk som er enkel å lagre og lett å bruke. I perioder har de gode kampanjer som for eksempel gratis frakt på massasje pistoler og kampanjeperioder.

Rask og trygg handel. Enestående rating på Trustpilot. 1-3 dagers leveringstid. 30 dagers returrett.

Vivagun
Vivagun

Vivagun er en norsk ledende leverandør av massasjepistoler / terapi pistoler. De har over 5000 fornøyde kunder som har prøvd en av deres fire modeller. Produktene passer for både idrettsutøvere så vel som til personlig fysioterapi.

De har også et produkt som heter Vivatank som er et spennende vannfylt trenings produkt man løfter. Du utvikler balansen, koordinasjonen og styrken på en innovativ måte.

Fri frakt og retur. 100 dagers fornøydgaranti. Trygg betaling med Klarna.


Hvorfor bør du kjøpe en massasjepistol?

En massasjepistol kan gi en rekke fordeler slik som:

  •  Avslapning og velvære i kropp og sinn
  • Økt blod- og lymfesirkulasjon
  • Forbedre atletisk ytelse
  • Rehabilitering
  • Smertelindring
  • Stimulering av nervesystemet

Med det er også noen få bakdeler å tenke på:

  • Hvis du har skader som et brudd kan bruken av en massasjepistol forverre skaden.
  • Den kan bråke noe. Selv om de fleste massasjepistoler er ganske stillegående og lite plagsom lager noen en brummende lyd under bruk. Hvis du er veldig sensitiv for lyd når du slapper av er kanskje ikke en massasjepistol noe for deg.
  • Kan koste litt. Massasjepistoler kommer i en mange variasjoner og priser og kan være dyre. På en annen side er de langt billigere enn andre massasjeapparater som for eksempel massasjestoler. Og du finner også rimeligere varianter i nettbutikkene over.

Vi håper du ble litt klokere på hva en massasjepistol er og hvordan du kan bruke den. Har du en slik fra før, eller endte du opp med å kjøpe en? Tast gjerne inn din favoritt samt favorittbutikk i kommentarfeltet for å hjelpe andre. God trening og god massasje etterpå.

Dame som bruker massasjepistol etter trening.
Dame som bruker massasjepistol etter trening.

Husk å lese: Beste nettbutikker med massasjestol for avslapping hjemme

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.