Badetøy på nett fra 10 fine nettbutikker med badedrakter

Nettbutikker med badetøy / swimwear / badedrakter
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøp badetøy på nett fra en av våre favorittbutikker med stort utvalg svømmetøy

Badetøy på nett: Svømmetøy, eller swimwear på engelsk, er noe man trenger for å ta seg en dukkert i havet, i basseng, for å svømme eller bare for å ha på seg når man soler seg på stranden. Det er mange anledninger til å handle badetøy og i sommerhalvåret er det spesielt mange som trenger å oppgradere badetøy-garderoben med noe nytt og friskt. Enten man trenger det til varme dager hjemme i Norge eller man skal på badeferie til et enda varmere land. Treningsaktiviteter som svømming i basseng krever også svømmetøy av en eller annen sort.

Tenker du å handle bade- og svømmetøy på nett får du her en praktisk oversikt over alle nettbutikker med badetøy (lenger ned på siden) samt noen forslag til våre favorittbutikker. Disse nettbutikkene er trygge, norske og har et bra utvalg å velge i. De fleste store klesbutikker har et godt utvalg, men vi har også noen undertøysbutikker blant favorittene.

Hopp direkte ned til listen over de beste nettbutikkene med badetøy her.

Hva er egentlig badetøy? Jo, en badedrakt er et klesplagg laget for å ha på seg når man driver med en vannbasert aktivitet eller vannsport, som svømming, bading, dykking, surfing, eller bare til avslapping og soling. Det finnes ulike typer og design til bruk av menn, kvinner og barn og det er viktig at det er komfortable og fasjonable. Badetøy kan beskrives med mange forskjellige navn som badedrakt, swimwear, svømmetøy, badebukse, badeshorts, tankinis, bikini og bikinitruse. For kvinner er gjerne en badedrakt ett helt plagg mens en bikini består av to deler – bikinitrusen og selve bikinitoppen. Menn bruker gjerne shorts-varianter som enten er lange og store eller mindre og tettsittende badetruser.

Badedrakter kommer i mange stiler og design i forskjellige materialer og størrelser. Noen dekker kroppen mye, mens andre dekker lite. Valget av stil avhenger stort sett av i hvilken setting du skal bruke drakten samt personlige preferanser. Skal du bruke den til soling velger man gjerne en annen variant enn til for eksempel surfing eller en badedrakt konkurranse. Normen er av badetøy i hvert fall skal dekke dekke skritt området. For menn eksponerer badetøy i dag vanligvis brystet, mens badedrakter for kvinner vanligvis også dekker brystene og brystvortene.

En badedrakt kan også brukes som undertøy i idretter som krever en våtdrakt som vannski, dykking, surfing og wakeboarding. Badedrakter kan også brukes av deltagerne i skjønnhets- eller kroppsbyggingskonkurranser så man lettere kan se den kroppslige fysikken. Innen glamourfotografering kan man i magasiner som den årlige Sports Illustrated Swimsuit Edition se modeller og sports personligheter i badedrakt.

Når du skal handle svømmetøy på nett er det et par ting du må huske på. Det er viktig å sjekke størrelsen skikkelig og om du kan returnere om det ikke passer. Som regel er ikke det noe problem, men det kan være lurt å finne ut på forhånd.

Topp 10 nettbutikker med badetøy

Her de 10 beste nettbutikkene å handle badetøy hos. Listen kan endres hvis vi finner andre butikker som er bedre. Har du forslag eller kommentarer kan du skrive en kommentar nederst.


1. Hunkermöller – seriøst bra svømmetøy for kvinner

Hunkemöller er undertøysbutikken som er kjent for fint og sexy undertøy, BH, nattøy og badetøy for kvinner. I sistnevnte kategori finner du bikinitopper, bikinitruser, plus size bikinier, strandklær og sett av bra kvalitet. Du kan sortere på størrelse, farge og pris og se over fine kolleksjoner fra blant annet Rebecca Mir. Leter du i menyene finner du et par badebukser for menn også, som matcher.

Sjekk det sexy svømmetøyet her

Hunkemöller badetøy


2. Booztlet – outlet butikken som alltid har rabatter

Hos Booztlet Nordic Designer Outlet kan du gjøre et virkelig kupp på billig badetøy. Outletbutikken har tusenvis av bikinier med opp til 70% rabatter og hundrevis av badedrakter samt strandtøy. Boozt-outlet’en har mange kjente merker som Abercrombie & Fitch, adidas, Underprotection, Beck Söndergaard, Gestuz, Tommy Hilfiger med mer.

Har du en Instabox i nærheten sender de rett til den så det er lett å plukke opp kjøpet. Først og fremst elsker vi Booztlet for prisene og utvalget.

Se prisene på billig badetøy her

Badetøy hos Booztlet


3. Bubbleroom – stor klesbutikk på nett

Bubbleroom har et greit utvalg med badeklær og strandklær. Utvalget er ikke kjempestort men du finner gode produkter fra fra merkene Happy Holly, Bubbleroom og ONLY. Nettbutikken er helt trygg å handle fra (Trygg e-Handel sertifisert) og du får gratis frakt på kjøp over en viss sum.

Se Bubblerooms badeklær her


4. COS – Collection of Styles

Hos nettbutikken COS som ble lansert av H&M i 2007 kan du utforske deres samling av badedrakter og bikinier for kvinner. COS er et motemerke for kvinner og menn som ønsker moderne, funksjonell og gjennomtenkt design. Designet passer for avslappende dager ved vannet og de har spennende badetøy i flere stiler. Betal med trygge betalingsmåter som Klarna og PayPal.

Se interessant motebadetøy hos COS


5. Frank Dandy – behagelig klesmerke

Frank Dandy selger behagelig undertøy som underbukser, truser, BH, strømper og selvfølgelig fint badetøy, bikiner og badeshorts. Merket presenterer produktene sine med flotte bilder på nettsidene som det er inspirerende å bla seg igjennom. Ønsker du deg for eksempel en sort bikini i størrelse Small gjør filtreringen jobben for deg og snevrer inn søket.

Sjekk utvalget til Frank Dandy her


6. Timarco – stort utvalg merke- og sportsundertøy

Timarco er en nettbutikk med fokus på undertøy og sportsundertøy fra store og kjente merker i høy kvalitet. Siden du leter etter tøy du kan bade i, har de naturligvis dette også i avdelingen de kaller Bad. Null stress før badesesongen her altså.

Vi snakker over tusen forskjellige bikinier for kvinner og rundt 150 badebukser for menn. Populære merker de fører er Wiki, Saltabad, Damella, Esprit, Abecita, Björn Borg og Hugo Boss.
Handler du over en viss liten sum får du gratis frakt på ordren. Se betingelsene på nettsidene.

Ta en titt på svømmetøyet her


7. Cellbes – rimelig badetøy

Cellbes er en stor og anerkjent postordre og klesbutikk på nett med rimelige klær og mote for kvinner og menn. Selv om de har tøy innen de fleste kleskategorier har de en rikholdig avdeling med badetøy.

Prisene er forholdsvis lave og du kan få badedrakter, bikinier, tankini, strandkjoler og strandtøy for noen hundrelapper, og ofte enda mindre.

Badetøy til under hundrelappen


8. ABOUT YOU – tusenvis av badedrakter

ABOUT YOU har sist vi sjekket over 3000 produkter i badetøy kategorien. Det kan være overveldende mye, men heldigvis er det enkelt å snevre inn søket basert på kategori og filtrere på størrelse, farge, merke, materiale, mønster, stil og pris. Hovedkategoriene er bikinier, badedrakter og tankinis.

I tillegg har de drøssevis av nyttig informasjon nederst på siden deres (klikk på lenken under) om populære farger og populære badedraktmerker. Lær om draktene som har mye utringning, gravidbadedrakter og shapewear badedrakter. Her kan du shoppe masse spennende og kose deg med netthandelen.

Se badetøy utvalget til ABOUT YOU

About You badedrakter

Hos ABOUT YOU kan du sende tilbake varen om den ikke faller i smak. De har gratis frakt og retur innen 100 dager. Vi har skrevet en artikkel om denne nettbutikken tidligere hvis du vil vite mer om den. De har trygg betaling med Klarna og PayPal og er ellers et spennende sted å handle.


9. ONLY – motemerke for damer

ONLY er et brand under Bestseller gruppen med klær til damer. Bestseller har forsåvidt mange merker hvor flere av dem har badetøy. Les gjerne med om de forskjellige Bestseller brands’ene her.

ONLY har nesten 200 forskjellige produkter innen bikini og badedrakter. Du finner dem ved å trykke på menyen øverst til høyere, velge Dame og bla ned til Badetøy. Besøk nettbutikken her:

Badetøy hos ONLY


10. MyMuse

Har du ikke funnet noe enda kan du ta en tutt hos MyMuse som er en norsk nettbutikk med luksuriøst og delikat undertøy samt badetøy.


Flere butikker som selger badetøy på nett

Her er resten av listen over flere topp nettbutikker for badetøy vi anser som trygge og er oppført i vår database. Du kan lese den kjappe beskrivelsen for å få et inntrykk av butikken og deretter trykke på knappen for å gå rett til butikkens side.

logoNavnSammendragHandle

15%

Bubbleroom 15% rabatt nye kunder

15% rabatt på første kjøpet til nye kunder med koden NY22Q3 på kjøp over 100 kr. Noen unntak på merker.

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn

Tips til å få yndlingsbadedrakten din til å vare lengere

Det er mye du kan gjøre for å bevare badedrakten din lenger så du slipper å kjøpe ny hele tiden. Her er noden «vedlikeholdstips». Når man skjønner hva materialene blir utsatt for er det enklere å ta forhåndsregler.

Solkremflekker på badedrakten kan være vanskelig å fjerne og kan se stygt ut. Husk for all del å bruke solkrem, men vær påpasselig med å ikke få det på drakten. Et triks er å smøre seg godt med solkrem og lar det tørke skikkelig før du tar på badetøyet.

Ekstrem soling og direkte sollys gjør at fargene falmer og elastisiteten i materialet blir dårligere, spesielt etter bading.

Pass på å ikke skarp opp badedrakten på spisse steiner eller skarpe bassengkanter. Vær forsiktig når du setter deg ned her og der.

Både saltvann og klorvann er egentlig ikke bra for badetøyet ditt. Pass derfor å skyll det skikkelig i ferskvann når du er ferdig å bade, og la det tørke.

Badetøy og bikinier liker best å vaskes for hånd og ikke i maskin. Bruk lunkent vann, et mildt oppvaskmiddel er bra. Ingen tøymykner. Vri opp tøyet godt og la det lufttørke. Tørketrommel er selvfølgelig helt uaktuelt.

Vi håper du fant en nettbutikk du likte og at shoppingen gikk knirkefritt. Kos deg med badingen.

Les også: 10 anbefalte nettbutikker med sexy undertøy

 

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.