10 beste nettbutikker for vifter og aircondition

nettbutikker for vifter aircondition
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Vifter, klimaanlegg og aircondition gjør inneklimaet mer levelig på varme dager

Ser du etter vifter eller air condition? Her tipser vi deg om de beste nettbutikkene du kan handle fra i ro og mak, så kan du heller bruke tiden på å være ute i finværet. Vifter kommer i mange fasonger og med mange forskjellige funksjoner i ulike prisklasser.

Produkter som bordvifter, stillegående vifter, oppladbare vifter, gulvvifter på stativ, portable klimaanlegg, luftkjølere, tårnvifter, håndvifter og andre kjøleapparater kjøpes enkelt og greit fra trygge nettbutikker. Som regel har elektrobutikker et godt utvalg, men det finnes også spesialiserte butikker som kun har produkter og apparater for inneklima.

I perioder som er svært varme hender det ofte at vifter blir utsolgt fra butikkene raskt, så det kan lønne seg å være tidlig ute med netthandelen. Det fine med en nettbutikk er at du enkelt ser varebeholdning og pris raskt. Dermed slipper du farte rundt til mange forskjellige fysiske butikker for å se hva de har å tilby. Visste du forresten at du kan bruke en bordvifte til å spre varme rundt i rommet også på vinteren?

Hopp ned til nettbutikker med vifter, klimaanlegg og Air Condition

Husk også at nettbutikker som Friskereluft selger diverse produkter som bedrer inneklimaet og løser utfordringer som tørr luft, fuktig luft, varm luft eller partikkelfylt luft. Her er et eksempel på en luftrenser som er perfekt for allergiere:

Luftrenser for renere luft
Luftrenser for renere luft fra Friskereluft

Få hjelp til utfordrende sommervarme

Det er deilig med sol og sommer, men den ekstra hete sommervarmen gjør at det fort blir varmt inne. Spesielt om natten kan det være utfordrende å sove hvis temperaturen blir for høy. Løsningen for de som ikke har fastmontert aircondition med ute og innedel på soverommet er å kjøpe seg en vifte eller et portabelt AC anlegg for kjøling. Dette gjelder selvfølgelig alle rom du har i huset som trenger litt ekstra kjøling eller luftsirkulasjon.

Portable airconditon enheter, eller klimaanlegg, er svært effektive og kan være en god løsning dersom rommet du skal bruke tillater det. De krever ingen installasjon og er lett å ta i bruk, men pass på å kjøp en med nok kapasitet til rommet den skal brukes i.

Noen bråker såpass mye at det kan være litt kinkig å bruke på et soverom om natten, men det finnes roligere løsninger. Les kunde erfaringer og anmeldelser nøye før du handler.

Husk også at en Air Condition virker sånn at den «suger» til seg luften i rommet og skiller kald og varm luft, for å si det enkelt. Den kalde luften spres tilbake i rommet men den varme luften må på en eller annen måte bli ført ut av huset. Det vanlige er at man har et luftrør, eller utblåsningsslange, festet til maskinen som føres ut av et vindu eller dør.

Det finnes flere løsninger så sjekk manualen til apparatet du tenker å kjøpe slik at du er forberedt på hvordan du skal rigge det til i rommet.

Noen store nettvarehus selger luftkjølere som baserer seg på vann eller en isblokk. Det er en svært enkel måte å kjøle ned rommet du er i. En luftkjøler kjøler ned luften ved å fordampe kaldt vann til inneluften.

Elektriske vifter er enkle i bruk og kan flyttes rundt der det måtte passe. De kan stå på gulv eller bord og blåser og sirkulerer luften i rommet så det gir en kjølende effekt. Gulvvifter og tårnvifter er svært populære i denne kategorien. De mest effektive viftene er de du plugger i veggen med 230 volt, men det finnes varianter med andre strømforsyninger som USB og batteri. USB vifter er greit å ha på nattbordet eller på kontoret da de kan ta strøm direkte fra PC eller laptop. Skal du på tur i skogen, i båten eller andre steder uten strømforsyning er det supert med batteridrift. Det er varierende hvor mye en tradisjonell vifte bråker, men som hovedregel er det gjerne sånn at dyrere produkter bråker mindre og har en mer behagelig lyd.

Topp 3 nettbutikker for inneklima

1. Bedre Inneklima – inneklimaspesialisten

Bedre Inneklima selger produkter for bedre inneklima og utehygge. De har naturlig nok en fin mengde stillegående vifter som er perfekte for varme sommerdager. De påpeker også at man kan bruke vifter for å spre varme om vinteren, så viften du skaffer deg kan brukes hele året. De har også luftkjølere og air condition. Hos Bedre Inneklima kan du betale trygt og enkelt med både Klarna og Vipps. Besøk dem og se utvalget under:

Vifter hos Bedre Inneklima
Klikk for å se vifter hos Bedre Inneklima

2. Skousen – proff elektrobuitkk

Skousen har hundrevis av klima-apparater som aircondition, avfuktere, luftrenser og vifter av alle slag. Det er enkelt å lese brukeranmeldelser på produktene så du får et innblikk i hvordan andres erfaringer kan hjelpe deg i kjøpet. Produktene kan også filtreres på type, merke, kjøleeffekt, kapasitet, Wi-Fi, luftgjennomstrømning og mye annet. Sjekk utvalget her:

Inneklimaprodukter hos Skousen
Inneklimaprodukter hos Skousen i avdelingen klima og vifte

3. Electrolux – kjent leverandør av elektroprodukter

Electrolux selger sine egne produkter i sin egen nettbutikk. De har noen gode aircondition enheter som vil bidra til økt trivsel på varme sommerdager. Besøk dem her:

 

Electrolux inneklimaprodukter
Electrolux inneklimaprodukter


10 beste nettbutikker for vifter og aircondition

Her følger en mer utfyllende oversikt med butikker på nett som selger vifter, aircondition, klimanalegg og luftkjølere. Butikkene er trygge, anerkjente og har et bra utvalg til riktige priser. Trykk på den firkantete blå knappen for å gå raskt til den aktuelle butikken.

logoNavnSammendragHandle
Bedre Inneklima nettbutikk
Bedre Inneklima

Bedre Inneklima er en nettbutikk med produkter som skal bidra til opprettholde helse og trygge eiendeler for private, proff og industri. Med det mener vi produkter som luftavfuktere, luftfuktere, luftrensere, terrassevarmere, vifter og ventilasjon, filter og tilbehør, smarthjem, aroma og myggfangere. De fører merker som NICS, LifaAir, Boneco Healthy Air, Mitsubishi Electric, Arida, Winix, Vitesy, Meaco og Air&Me.

Forsendelsen sendes med Bring og det er Fri frakt over 1000 kr. Levering på 1-3 virkedager. God service.

Electrolux nettbutikk
Electrolux Norge

I Electrolux Online nettbutikk kan du handle alle nye og offisielle Electrolux produkter innen matlaging, kjøle og fryseskap, oppvask, kjøkkenapparater, klesvask, rengjøring og inneklima.

Innen matlaging har de alt du trenger til kjøkkenet som platetopper, mikrobølgeovn, komfyr, ventilator, vakuumpakker, varmeskuffer og oppbevaringsskuffer. De har frysere, vinskap, kombiskap, oppvaskmaskiner og kjøleskap. Av kjøkkenapparater har de kaffetrakter, vannkokere, brødristere, blendere, stavmikser, håndmikser, slowcooker, fryers og mye mer.

Tilbyr installasjon. Gratis frakt over 500 kr. 30 dagers åpent kjøp med gratis retur.

Elektroimportøren
Elektroimportøren

Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Produkter innen elektromateriell blant annet fra Elko, belysning, varme og ventilasjon, hjem og fritid, verktøy, kabler og ledninger.

Mange fysiske butikker. Trygg e-Handel sertifisert.  

Elkjøp
Elkjøp

Elkjøp selger produkter i kategoriene data, mobil, GPS, TV, lyd og bilde, hvitevarer, hjem og husholdning, styling og velvære, gaming, wearables, trening, foto, leker, hobby, kjøkken, vaskerom, møbler, filmer og serier. Masse altså. Innen foto har de to nettsteder, en for kameraprodukter (vanlig butikk) og en som heter Elkjøp Fotoservice for fotoprodukter. Sånn sett dekker Elkjøp det meste av foto selv om utvalget av kameraer og utstyr passer mer til hjemmebruk og nybegynnere enn profesjonelle fotografer.

50 dagers åpent kjøp. Klikk og hent.

Friskereluft nettbutikk
Friskereluft

Friskereluft.no er som navnet tilsier en nettbutikk med kvalitets produkter som hjelper deg med en rekke inneklima utfordringer. Har du tørr luft hjemme? Eller for høy luftfuktighet? Eller kanskje sliter du med støv eller pollen allergi? Her finner du løsningene.

Friskereluft selger luftrensere, luftavfuktere, luftfuktere og vikter. I tillegg har de tilbehør som filtre til visse produkter. Nettbutikken hjelper deg med å finne riktig produkt til rett bruk enten det er i et rom i huset som stue, bad, soverom, kjeller eller andre områder som garasje eller båt.

Rask levering på 2-4 dager. Fri frakt over 1000 kroner. God kundeservice med 24 timers svargaranti.

Komplett
Komplett

Komplett nettbutikk er et stort og kjent nettvarehus med fokus på elektronikk og annet som datautstyr, gaming, PC og nettbrett, TV, lyd og bilde, foto og video, mobil, hvitevarer, leker og hobby, hjem og fritid, trening og velvære. Fine priser og rask levering gjør at det er trygt å handle her.

Svært rask levering. Gode priser. Trygg e-Handel godkjent.

NetOnNet
NetOnNet

NetOnNet er en stor nettbutikk med hjemme-elektronikk. De har produkter i kategoriene data og nettbrett, datakomponenter, foto og video, gaming, helse og personlig pleie, hjem og fritid, lyd og bilde og telefon og GPS. Under foto og video kategorien finner man fotokameraer, videokameraer, utstyr, droner og action kameraer til hjemmebruk.

Fri frakt over 1000,-. Gode priser. Trygg e-Handel sertifisert.

Power
Power

Hos Power får du over 14.000 produkter innen hvitevarer, hjem og fritid, velvære, kjøkkenutstyr, mobil, data, datakomponenter, underholdning, TV, lyd, foto og kjøkken. til konkurransedyktige priser. De tilbyr også hjemlevering. Bra priser.

Åpent kjøp i 30 dager.  Levering innen 3 timer.  Lik pris nett og butikk.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Proshop
Proshop

Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk som nå er i Norge. Her finner du produkter innen datautstyr, PC, programvare, mobil og tablet, TV og Hifi, nettverk, spill og leker, kabler, foto og video, skrivere, kjøkken og hjem, personlig pleie, hus og hage og belysning.

Rimelige hvitevarer og elektronikk. Trygg e-Handel sertifisert.

Skousen
Skousen

Skousen selger hvitevarer i butikk og på nett. De har alle kjente merkevarer som AEG, Miele, Asko, Whirpool, Gorenje, Electrolux, Samsung og Bosch. Hovedkategoriene er oppvask, vask og tørk, kjøl og frys, ovn og komfyr, kjøkkenutstyr, personlig pleie og hus og rengjøring. Fri frakt til fortauskant i hele Norge.

Matcher laveste nettpris.  60 års erfaring.   Trygg e-Handel sertifisert.  

Tretti
Tretti

Tretti.no selger husholdningsapparater og varer innen oppvask, vask og tørk, kjøl og frys, komfyr og ovn, kjøkkenutstyr, personlig pleie samt hus og hage via internett til lavere priser enn i vanlige butikker.

Fri frakt i hele Norge.  60 dagers åpent kjøp.  Trygg e-Handel sertifisert.  

whiteaway nylogo
WhiteAway

WhiteAway.no selger billige hvitevarer på nett. De startet opprinnelig i Danmark i 2003 og har i Norge 40.000 kvm lager på Ulven i Oslo. Produktkategoriene er oppvask, vask og tørk, kjøl og frys, komfyr og ovn, kjøkkenutstyr, personlig pleie og hus og fritid.

Fri frakt. Prismatch. Trygg e-Handel sertifisert.


Vi håper du rakk å handle noe før det ble utsolgt og at du ikke ble altfor varm i toppen før du fikk kjølt deg ned igjen. God sommer!

Les også: Beste nettbutikker med massasjepistoler samt produkttips

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.