Køfri utlevering – Liste over nettbutikker med Instabox

instabox Høvik Senter
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Liste over nettbutikker med Instabox – Hva er Instabox levering?

Du har kanskje sett de røde smarte Instabox skapene stå rundt omkring og lurer på hva det er? Instabox er en frakttjeneste med slagordet Uncomplicated shipping som lar deg plukke opp varer du har bestilt på nett i smarte skap. vi erfarer at det er både enkelt og smart. På denne siden finner du en oversikt over hvilke nettbutikker som har Instabox som leveringsalternativ. Det er ikke så mange enda, men det blir sikkert flere etter hvert og da fyller vi på listen. Ser du noen som mangler er det fint om du sier ifra.

Hopp ned til butikkoversikten – nettbutikker med Instabox

Fordelene med Instabox er at det er raskt, fleksibelt og du slipper kø. Varene blir tilgjengelig for henting dagen etter eller faktisk samme dag. Det kommer litt an på når du legger inn bestilling. Leveringsmåten gir stor fleksibilitet og du slipper å stå i kø på postkontor, utleveringssted eller i butikk for å hente ut pakken din, noe som er helt supert.

Instaboxer er står gjerne plassert ut ved kjøpesenter med lang åpningstid. Du ser full oversikt her. Du kan fritt velge hvilken Instabox som passer deg best, enten det er nærme hjemmet, jobben eller et annet sted du skal passere i løpet av dagen.

Instaboxen ved Høvik Senteret i Bærum
Instaboxen ved Høvik Senteret i Bærum

Hvordan virker Instabox?

1. Først sjekker du listen under for å se om nettbutikken støtter tjenesten.
2. Deretter velger du Instabox som leveringsmåte i utsjekken på nettbutikken.
3. Så velger du hvilken boks du vil benytte deg av.
4. Er du førstegangsbruker av Instabox må du kanskje bekrefte identiteten din med BankID eller BankID på mobil samt dobbeltsjekke at telefonnummeret ditt er riktig.
5. Du mottar an SMS med sporingskode og en åtte sifret PIN kode når forsendelsen er på plass i boksen.
6. Til slutt bruker du PIN koden for å åpne luken i smartskapet og hente pakken når det passer deg. Luken lukker du etter deg.

Enklere blir det nesten ikke!

Hvordan bruke instabox
Skjermen der du taster inn hentekoden på en Instabox.

Se også komplett liste: Alle nettbutikker med hjemlevering – netthandel levert på døren!


Nettbutikker med Instabox

logoNavnSammendragHandle

For ordens skyld vil vi nevne at eButikker.no samarbeider ikke med Instabox på noen måte, men med noen av nettbutikkene som benytter seg av dem. Skriv gjerne i kommentarfeltet om du har bra eller dårlige opplevelser med de smarte utleveringsskapene fra Instabox. God handel!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “Køfri utlevering – Liste over nettbutikker med Instabox

 1. Torgeir hansen sier:

  Har fått melding om pakke fra instabox, avsender er spares Nordic ab ,(teknikdeler) hvor de krever min bank id for å levere ut en pakke som jeg har betalt med Vipps under bestilling. WTF, hvor i norsk lov står det at en internettbutikk kan be instabox om BankID, har ikke bestilt noe alkohol eller tobakk, bare noen elektriske/elektroniske deler, er fristet til å be instabox drite og dra, kansellere bestillingen og kjøpe hos noen som ikke bruker instabox til frakt, (instabox påstår at det skal være så enkelt så) ja de har rett, men de får IKKE mitt person nummer

  • eButikker sier:

   Det hørtes rart ut ja, og høres mer ut som en svindelepost og phishing forsøk. Vi finner heller ingen informasjon om at nettbutikken Teknikdeler sender til Instabox hverken på deres nettsider, eller Instabox sine nettsider. Så vær forsiktig med den eposten og ikke trykk på lenker…

   Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.