Nettbutikker med Helthjem hjemlevering

helthjem_nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Liste over nettbutikker med Helthjem hjemlevering på netthandel

Helthjem er en aktør i logistikkmarkedet som leverer magasiner, aviser og pakker fra netthandel raskt og enkelt i Norge til dørmatte eller postkasse. Har du lyst til å prøve hjemlevering herfra eller har god erfaring med dem fra før, gjør vi netthandelen din enklere ved å liste opp alle de beste nettbutikkene med Helthjem.

Rask navigering – hopp forbi tekst ned til butikkoversikt

Vi har selv svært god erfaring med Helthjem både med hjemlevering fra netthandel og når vi har solgt ting privat på Finn. Løsningen er svært sømløs og prisnivået er absolutt ikke til å klage over. I de tilfellene vi har sendt avgårde pakker selv, betalte vi for frakten via nettsidene og skrev inn mottakers adresse. Deretter fikk vi en kode man skal skrive på pakken. Denne ble skrevet på og pakken lagt i postkassen før kl 23. Pakken ble hentet opp av avisbud i løpet av natten eller morgenen og sendt til mottaker på 1-2 dager.

Historien deres startet allerede i 1767 da de holdt på med utlevering av aviser med avisbud. Bak tjenesten står store aktører som Amedia, Polaris og Schibsted. Schibsted er kjent for Finn, Aftenposten, VG, Bergens Tidene, Prisjakt og flere kjente selskaper og nettsider. Amedia står bak 75 lokalaviser og Nettavisen, blant annet.

Helthjem ble dannet av disse tre aktørene i 2015 og første pakke ble sendt da. Noen år senere har 5 millioner pakker blitt sendt gjennom tjenesten. I følge nettsidene deres henter og leverer de mer en 1,3 millioner pakker hver natt, i hele Norge.

Nettopp nattlevering er essensielt her. De sørger nemlig for hjemlevering når du sover med avisbud og man avtaler dermed ikke noe tidspunkt for å motta forsendelsen. Kjente online butikker som leverer matvarer som Morgenlevering, bruker for eksempel Helthjem. Trenger du å sjekke sporing av forsendelsen gjøres det via deres nettsider.

Del gjerne dine egne erfaringer med Helthjem i kommentarfeltet nederst. Gi oss gjerne beskjed om du vet om andre nettbutikker eller tjenester som benytter seg av denne leveringsmåten for hjemkjøring av produkter. Bla litt til så kommer du til listen over alle internettbutikkene som bruker disse.

Se også komplett liste: Alle nettbutikker med hjemlevering. Netthandel levert på døren


Nettbutikker med Helthjem

logoNavnSammendragHandle

Har du lyst til å dele denne saken på eget nettsted, blogg eller Facebook er du hjertelig velkommen til det. Godt handel, og sov godt.

Vårt nettsted eButikker samarbeider ikke direkte med Helthjem men samarbeider med noen av nettbutikkene i listen over.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.