20 Beste klesbutikker på nett med mest klær for pengene 👕👖👗

klesbutikker på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her får du oversikt over de beste klesbutikker på nett i Norge der du finner det meste og får mest klær for pengene.

Leter du etter de beste nettbutikker med klær for kvinner, menn, baby og barn? Lurer du på hvor vi i eButikker kjøper klær på nett fra bra klesbutikker? Da skal du få våre gode tips! Her er en super oversikt over de aller beste, tryggeste og mest populære norske klesbutikker på nett. Noen få av de på listen lenger ned på siden sender fra utlandet, men disse kan sorteres ut hvis det er ønskelig. Legg gjerne igjen en kommentar nederst om du er enig, uenig eller har andre forslag til nett klesbutikker som fortjener å komme på denne listen.

Når du handler klær og mote på nett er det som regel fordi du leter etter noe spesifikt til deg selv, noen i familien eller noe å gi bort i gave. Med utgangspunkt i en person med en viss alder og kjønn leter du deg fram til det du skal ha i rett størrelse, trykker på kjøp knappen og betaler. For å handle effektivt og greit på nett i år bør butikkene levere raskt og man bør kunne returnere eller bytte varer uten problemer. Det å finne riktig størrelsen og se at noe passer er kanskje den største utfordringen når man handler moteklær på Internett.

Det er massevis av klesbutikker på nett og det er tøff kamp om å nå toppen av denne listen. For akkurat denne listen har vi satt noen kriterier:

For å komme med på denne topp 20 listen bør nettbutikken ha et godt variert utvalg til mer enn bare en gruppe mennesker, oversiktlige nettsider, bra kundeservice, bra returordninger, rask leveranse og gratis eller rimelig frakt.

Rett og slett være en bra klesbutikk for alle!

Mange av klesbutikkene er Trygg e-handel sertifiserte, så pass på å sjekk dette og hvis det er viktig for deg. Aktuelle rabatter, koder og kampanjer finner du helt nederst på siden i gult.

Listen med de 20 beste butikkene kommer litt lenger ned på siden, under noen utvalgte som ligger helt på topp:


Våre topp 3 klesbutikker for hele familien

Det er veldig vanskelig å velge ut hvilke klesbutikker som fortjener å handle helt på topp fordi det er så mange gode, men her er 3 stykk som vi stadig vender tilbake til og som alltid gir meg en god handle opplevelse. Alle disse butikkene har klær for dame, herre og barn, ja hele familien. Andre internettbutikker som er nær toppen er Boozt og Familiebutikken.

Forsiden til Miinto

1. Miinto

Miinto har moteklær for herre, dame, jenter, gutter og barn. De har over 70.000 produkter og over 8000 brands/merker. Hos Miinto handler du fra norske, lokale motebutikker. De gir deg gratis frakt om du kjøper for mer enn 499,-, gratis retur og 14 dagers angrerett. Anbefales.
Besøk Miinto
Badetøy hos Booztlet

2. Booztlet

Booztlet, etablert i 2015, tilbyr rimelig nordisk designermote med et bredt sortiment for kvinner, menn og barn. Nettbutikken har over 500 merker, inkludert GANT og Ralph Lauren, og lokker 2 millioner månedlige besøkende med opptil 70% rabatt, rask levering og enkel betaling via Vipps.
Besøk Booztlet
Bubbleroom nettbutikk

3. Bubbleroom

Oppdag mote for enhver stil hos Bubbleroom, uansett om du er kvinne eller mann. Med et mangfold av trendy klær som kjoler, jakker, sko, sportsutstyr og badetøy, har nettbutikken, etablert i 2005, alt du trenger. Følg dem på Instagram og abonner på nyhetsbrevet deres for å få 10% rabatt. Nyt også fri frakt på bestillinger over 799 kr. Trygg og god nettbutikk, sterkt anbefalt av oss.
Besøk Bubbleroom

Her finner du flere topp butikker innen klær:

Top 20 klesbutikker på nett

Vi viser deg alle de beste online klesbutikkene i Norge. Her finner du alt fra sko, klær og tilbehør til skjønnhetsprodukter. Det er lett å bli overveldet av valg når det gjelder å kjøpe klær på nettet fordi det er så mange alternativer der ute. Derfor vil vi hjelpe deg med å finne den perfekte butikken så enkelt som mulig for deg! Med vår liste over de beste norske klesbutikkene på nett, håper vi at det vil være lettere enn noen gang før for deg å finne akkurat det du trenger til en rimelig pris uten å måtte ha noe problem underveis.

Shopping skal tross alt være gøy! Og nå er det takket være oss!

Her er en oversikt over pekere til de beste og tryggeste nettbutikkene du kan handle et variert utvalg mote og klær på nett for voksne og barn. For enda flere butikker i denne sjangeren, gå til Klær og Mote kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side.

logoNavnSammendragHandle

Leter du etter noe spesielt, se også over disse artiklene:

Her er en oversikt over de 10 beste skobutikkene på nett
Her er en oversikt over 15 nettbutikker der du finner mammaklær
13 spreke nettbutikker med treningstøy
Fine Nettbutikker Med Yogaklær
10 Nettbutikker Med Julegensere
4 Anbefalte nettbutikker med navnelapper (merking av klær er lurt)
8 beste klesbutikker med plus-size tøy og store størrelser

Håper du syntes dette var en nyttig oversikt over klesbutikker. Takk for delinger, kommenterer og linker til denne siden. Har du en spesiell online klesbutikk du syns fortjener være med på listen, skriv en kommentar under.

Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet om handling i de nevnte butikkene så hjelper du andre med shoppingen. Ser du en internettbutikk som mangler, meld den inn her.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.