10 Beste skobutikker på nett med alle typer sko

Skobutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en liste over 10 bra butikker som selger sko, støvler, fjellsko, pensko, barnesko og støvletter med mer.

Nettbutikker sko: Skal du handle sko på nett? Det er faktisk enkelt å handle sko på nett og utvalget er stort! Det er mange rene skobutikker samt andre typer butikker, som klesbutikker og sportsbutikker, som også har et rikholdig utvalg. Nederst på siden er en liste over de 10 beste skobutikkene på nett. Mange har bra sorteringsguider og løsninger som loser deg trygt av gårde mot ditt neste sko kjøp.

Selv om handling av skotøy på nett ikke er vanskelig, stoppes mange av de ikke kan prøve skoene før kjøp. Derfor er det viktig å sjekke om nettbutikken har en god ordning for retur og bytte i tilfelle feil. De aller fleste har mulighet for dette i dag, noe som er en selvfølge. Noen skobutikker på nett, spesielt de som er typisk kjedebutikker, har fysiske filialer der du kan bytte.

Sjekk gjerne også om skobutikken er Trygg e-handel sertifisert. Sportmann ble kåret til årets nettbutikk 2018 innen Sko, Klær og Tilbehør kategorien av Prisjakts brukere!

Leter du spesielt etter barnesko på nett kan du sjekke ut oversikten vår med alle nettbutikker med barnesko. Husk også vedlikehold og impregnering av skoene dine så de varer lenger. Les mer om skoimpregnering her.


Topp 3 butikker der du kan kjøpe sko på nett

Her er våre 3 favoritter der du kan handle sko på nett som jeg har best erfaring med grunnet god kjøpsopplevelse.

1. Mani, eller Skomanihar en tidsriktig og enkel nettside det er lett å navigere rundt i. De har damesko, herresko og barnesko til de minste. Merkene de fører er blant annet Bogs, Caprice, Converse, Duffy, Ecco, Footi, Gant, Høibo, Ilse Jacobsen, Jean Paul, Levi’s og mange mange flere. Gratis frakt på sko over 499,- kr og enkelt å bytte i butikk eller returnere.

Mani nettbutikk
Mani nettbutikk

2. ALFA sko er et norsk skomerke med sko i høy kvalitet. De har sko i hele rekken fra barnesko, tursko, jaktstøvler, fjellsko for dame og herre samt proff-sko som brannstøvler, vernesko og den kjente marsstøvelen det Norske Forsvaret bruker. Nettsidene er flotte og bugner over av inspirasjon, vedlikeholdstips og guider.

Nettbutikken til ALFA sko
Nettbutikken til ALFA sko

3. Footway er en fantastisk skobutikk. Det første som møter deg når du besøker Footway sin hjemmeside er et valg om du skal ha damesko, herresko eller barnesko og i hvilken størrelse. Deretter kommer du til en side avgrenset ditt søk og kan lete videre. Under hovedkategorien kan du klikke deg videre til underkategorier som boots, lave sko, sneakers og sports sko, sandaler og tøfler, støvler og støvletter, pumps og høyhælte.


De 10 beste skobutikkene på nett

Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til høyere for å gå rett til deres side. Du kan også sortere på om nettbutikken for eksempel har gratis frakt.
logoNavnSammendragHandle

Finner du ikke det du leter etter i disse webbutikkene? Her er alle oppførte skobutikker på nett.


Leter du etter spesielle typer sko på nett?

Her er noen forslag til hvilke nettbutikker du kan besøke for videre leting. Det er nødvendigvis ikke de samme butikkene som i Topp 10 listen over.

Streetwear

Er du på jakt etter streetwear, sneakers og skatesko bør du besøke Caliroots, Hollywood, Mani og Junjyard for å sjekke utvalget.

Fjellsko og klatresko

Dette finner du typisk i sportsbutikker og egne spesialbutikker. Sjekk ut ALFA sko, Hekta på Tur, Outnorth, Viking Footwear, Komplett Fritid, Sportmann og Climbing247.

Treningsko, joggesko og fotballsko?

Sportslige sko finner du for eksempel i sportsbutikker som XXL, Sportmann, Anton Sport , Sportamore og Bjørn Borg.

For fotballsko, sjekk ut Unisport.

Barnesko

Her handler du barnesko, sommersko og vintersko, enklest og greiest: Feetfirst, Polarn og Pyret, Viking, Reima, Babyshop, Babybanden og Brandos.

Det deilige skomerket UGGs får du i disse nettbutikkene.

Billige sko

For billige sko på nett, sjekk ut Zalando, Ellos, Eurosko, og Dinsko hos Feetfirst.

Vernesko

Kjøp vernesko hos Jula, GlobalTools, Verktøy.no eller Verktøy4U.

Klesbutikker med skoutvalg

Her er et forslag til utvalgte populære klesbutikker med sko for dame og sko for menn: Bubbleroom, Boozt, Zalando, Wakakuu, Care of Carl, Gina tricot, YOOX, Nelly og Bogart!

Puh. Slå deg løs!

Leter du etter noe spesielt, se også over disse artiklene:


Merkevarer

Leter du etter et bestemt varemerke? Under merkevarer-siden vår finner du flere artikler som hjelper deg å snuse opp nettbutikker som fører forskjellige merker som:

Takk for at du deler, kommenterer om du er enig eller ikke i forslagene og linker til denne siden fra din egen side eller blogg. Del gjerne erfaringer du har med butikkene i kommentarfeltet og skriv gjerne en anmeldelse med terningkast på selve butikken. Husk: Bruk nettadressen skobutikker.no for å raskt komme tilbake til denne siden.

Les også: 10 Beste norske lekebutikker på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.