10 Beste Skobutikker på nett! (2019)

10 Beste Skobutikker på nett

Skal du handle sko på nett? Her er en liste over 10 bra butikker som selger sko, støvler, fjellsko, pensko, barnesko og støvletter med mer.

Det er faktisk enkelt å handle sko på nett! Det er mange rene skobutikker samt andre typer butikker, som klesbutikker og sportsbutikker, som også har et rikholdig utvalg. Nederst på siden er en liste over de 10 beste skobutikkene på nett. Mange har bra sorteringsguider og løsninger som loser deg trygt avgårde mot ditt neste skokjøp.

Selvom handling av skotøy på nett ikke er vanskelig, stoppes mange av de ikke kan prøve skoene før kjøp. Derfor er det viktig å sjekke om nettbutikken har en god ordning for retur og bytte i tilfelle feil. De aller fleste har mulighet for dette idag, noe som er en selvfølge. Noen skobutikker på nett, spesielt de som er typisk kjedebutikker, har fysiske filialer der du kan bytte.

Sjekk gjerne også om skobutikken er Trygg e-handel sertifisert. Sportmann ble kåret til årets nettbutikk 2018 innen Sko, Klær og Tilbehør kategorien av Prisjakts brukere.

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. Anbefalinger bygger på mine egne erfaringer.

Leter du etter noe spesielt, se også over disse artiklene:

20 Beste klesbutikkene for hele familien på nett!
Her er en oversikt over 15 nettbutikker der du finner mammaklær.

Topp 3 butiker der du kan kjøpe sko på nett

Her er mine 3 favoritter der du kan handle sko på nett som jeg har best erfaring med grunnet god kjøpsopplevelse.

Anbefalt: Footway, Mani og Lille Vinkel Sko!


De 10 beste skobutikkene på nett

Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til høyere for å gå rett til deres side. Du kan også sortere på om nettbutikken for eksempel har gratis frakt.
logoNavnSammendragHandle
Finner du ikke det du leter etter i disse webbutikkene? Her er alle oppførte skobutikker på nett.

Leter du etter spesielle typer sko på nett?

Her er noen forslag til hvilke nettbutikker du kan besøke for videre leting. Det er nødvendigvis ikke de samme butikkene som i Topp 10 listen over.

Streetwear

Er du på jakt etter streetwear, sneakers og skatesko bør du besøke Caliroots, Hollywood, Mani og Junjyard for å sjekke utvalget.

Fjellsko og klatresko

Dette finner du typisk i sportsbutikker og egne spesialbutikker. Sjekk ut Hekta på Tur, Outnorth, Komplett Fritid, Sportmann og Climbing247.

Treningsko, joggesko og fotballsko?

Sportslige sko finner du for eksempel i sportsbutikker som XXL, Sportmann, Anton Sport , Sportamore og Bjørn Borg.

For fotballsko, sjekk ut Unisport.

Barnesko

Her handler du barnesko, sommersko og vintersko, enklest og greiest: Feetfirst, Polarn og Pyret, Reima, Babyshop, Babybanden og Brandos.

Billige sko

For billige sko på nett, sjekk ut Zalando, Ellos og Dinsko hos Feetfirst.

Vernesko

Kjøp vernesko hos Jula, GlobalTools, Verktøy.no eller Verktøy4U.

Klesbutikker med skoutvalg

Her er et forslag til utvalgte populære klesbutikker med sko for dame og sko for menn: Bubbleroom, Boozt, Zalando, Wakakuu, Care of Carl, Gina tricot, YOOX, Nelly og Bogart!

Puh. Slå deg løs!


Takk for at du deler, kommenterer om du er enig eller ikke i forslagene og linker til denne siden fra din egen side eller blogg. Del gjerne erfaringer du har med butikkene i kommentarfeltet og skriv gjerne en anmeldese med terningkast på selve butikken. Husk: Bruk nettadressen skobutikker.no for å raskt komme tilbake til denne siden.

Les også: 10 Beste norske lekebutikker på nett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *