Bra dyrebutikker på nett med alt av mat og dyreutstyr

Norske dyrebutikker på nett

Siden inneholder annonselenker

Her er en oppdatert oversikt over norske dyrebutikker på nett samt andre butikker med utstyr til dyr

Selv om levende dyr fortsatt må kjøpes i fysisk dyrebutikk, er det mange online butikker man får dyrefor og utstyr til forskjellige dyr som fisk, fugl, hest, hund, katt, reptiler og smådyr som hamster, marsvin og kanin. Det er ofte mye penger å spare på å kjøpe på nett hvis du leter litt rundt. God research og sjekk av flere nettbutikker og deres betingelser er alltid lurt.

Lenger ned på siden er en god oversikt med lenker til norske dyrebutikker du kan sjekke ut. Sjekk også om nettbutikken er Trygg e-handel sertifisert. Det er et pluss, men alle butikkene i listen er fortsatt regnet som trygge og bra. Butikkene sender varene i løpet av kort tid og du kan få dem levert rett på døra slik at ditt sultne og lekne dyr blir fornøyd.

Typiske varer du kan kjøpe i disse zoologiske nettstedene er akvarie, fiskemat, hundemat, hundeutstyr, kattemat,  kattesand, fuglemat, fuglesand, snacks, leker, klorestativ, pumper, filtere, bur, vesker, halsbånd, seler, kattedoer, pleieprodukter, mat- og vannskåler og mye, mye mer. Det finnes også egne spesialbutikker innen for eksempel gårdsliv og hestehold. Sjekk forslagene mine helt nederst på siden.

Noen sender varer gratis, eller gratis hvis du har handlet over et visst beløp. Det er litt forskjellig hvordan aktørene velger å gjøre det, men som regel sender de ihvertfall raskt. Anbefalinger bygger på våre egne erfaringer.

Nederst på siden finner du pågående og tidsbegrenset kampanjer med rabattkoder der det er aktuelt.


Våre 3 anbefalte dyrebutikker på nett

Noen butikker gir en tipp topp kundeopplevelse med uproblematisk handling. Her er mine anbefalinger for beste dyrebutikk-liste:

Anbefalt: Vetzoo, DogMan og Petworld!


De beste dyrebutikkene og nettbutikker som har produkter til dyr på nett

Her er en liste over de beste og tryggeste nettbutikkene for våre kjære dyr. Det er de samme butikkene som dukker opp i Dyrebutikker kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side. Bruk filterne til å sortere ut om dyrebutikken for eksempel har gratis frakt over et visst beløp.

logoNavnSammendragHandle

Leter du etter noe spesielt?

Her er noen forslag til hvilke nettbutikker du kan besøke for videre leting. Hunde- og katteutstyr får man stort sett i de fleste store dyreforretninger.

Nettbutikker for hest

Skal du handle til hest prøv en av disse to kjente spesialbutikkene Horze og Hööks Hestesport. Les også artikkelen Disse nettbutikkene selger hesteutstyr i bloggen.

Gårdsliv

For produkter til gårdsliv, gårdsdyr og jordbruk besøk Bole og Felleskjøpet.

Bare for katt

Spesialbutikken I Love Cats hadde tidligere masse produkter og katteutstyr kun for katt. Den butikken er nå under I Love Dogs. Les også artikkelen om hvor du handler klorestativ og kloremøbler til katten din.

Bare for hund

Det er noen forretninger som bare har hundeutstyr. Sjekk også nettbutikkene for hund I Love Dogs og Flinkbisk som sender månedlige godbiter til din beste venn.

Fisk og akvarium

Mange av nettbutikkene selger akvarium og akvarieutstyr.


Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Del gjerne erfaringer og din favoritt dyrebutikk på nett i kommentarfeltet. Hvilken er din favoritt? Ser du en internettbutikk du liker som mangler, meld den gjerne inn her.

Les også: 10 Beste Skobutikker På Nett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.