Beste dyrebutikker på nett med alt av mat og dyreutstyr

dyrebutikker på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en oppdatert oversikt over beste norske dyrebutikker på nett

Interessert i å finne den perfekte dyrebutikk på nett? Vi har samlet alle de beste nettbutikkene til dyr og kjæledyr. Selv om levende dyr fortsatt må kjøpes i fysisk dyrebutikk, er det mange online butikker man får dyrefor og utstyr til forskjellige dyr som fisk, fugl, hest, hund, katt, reptiler og smådyr som hamster, marsvin og kanin. Det er ofte mye penger å spare på å kjøpe på nett hvis du leter litt rundt. God research og sjekk av flere nettbutikker og deres betingelser er alltid lurt.

Hopp ned til liste over alle de beste dyrebutikkene

Lenger ned på siden er en god oversikt med lenker til norske dyrebutikker du kan sjekke ut. Sjekk også om nettbutikken er Trygg e-handel sertifisert. Det er et pluss, men alle butikkene i listen er fortsatt regnet som trygge og bra. Butikkene sender varene i løpet av kort tid og du kan få dem levert rett på døra slik at ditt sultne og lekne dyr blir fornøyd. Mange av dem tar raske og enkle betalingsmåter som Vipps og Klarna.

Typiske varer du kan kjøpe i slike zoologiske forretninger er akvarie, fiskemat, hundemat, hundeutstyr, kattemat, kattesand, fuglemat, fuglesand, snacks, leker, klorestativ, pumper, filtre, bur, vesker, halsbånd, seler, kattedoer, pleieprodukter, mat- og vannskåler og mye, mye mer. Alt til kjæledyret. Det finnes også egne spesialbutikker innen for eksempel gårdsliv og hestehold. Sjekk forslagene mine helt nederst på siden.

Noen sender varer gratis, eller gratis hvis du har handlet over et visst beløp. Det er litt forskjellig hvordan aktørene velger å gjøre det, men som regel sender de i hvert fall raskt. Anbefalinger bygger på våre egne erfaringer.

Les også: 13 beste julekalendere til dyr som hund, katt og hest


Våre topp 6 anbefalte dyrebutikker på nett

Noen butikker gir en tipp topp kundeopplevelse med uproblematisk handling. Her er våre anbefalinger for beste dyrebutikk-liste. Klikk på bildet for å gå rett til nettbutikken.

1. Dyrekassen på topp

Dyrekassen er en fantastisk dyrebutikk på nett med over 5000 produkter til katt og hund. Populært dyreutstyr hos dem er hundefôr, kattemat, kattesand, hundesenger, hunebur, kattedo og mye mer. De har trygge og kjente betalingsmåter som Klarna og Vipps.

Besøk nettbutikken ved å klikke på bildet. Det gjelder alle de andre forslagene nedover i listen også.

Dyrekassen
Dyrekassen nettbutikk

2. VetZoo – anbefalt dyrebutikk

VetZoo har alt til ditt husdyr, valp, kattunger, voksne dyr og til og med veterinærfôr. De har fri frakt over 599 kr og velger du hjemlevering trenger du ikke å være hjemme for å ta imot pakken som kan settes utenfor døren din. Smart om du ikke har lyst til å være på tunge fôrsekker. De har rask levering og trygg betaling gjennom Klarna.

VetZoo dyrebutikk på nett
VetZoo dyrebutikk på nett

3. Tropehagen er en rå dyrebutikk

Tropehagen er kanskje Norges råeste dyrebutikk som vi varmt kan anbefale. De har lang erfaring og er trygge å handle hos. De har produkter for katt, hund, smådyr, fugler, akvarium, reptil-terrarium, utefugl, dyreeier samt kameraer og GPS sporingsenehteter. Populære kategorierer er for tiden Nano akvarium, Refleks, Ekorn, Reptil, Startsett, Hygiene, Smådyr og Salg. De har god kundeservice om du lurer på noe, gratis frakt over 500 kr og alltid fornøyd garanti. Les mer på nettsidene.

Tropehagen dyrebutikk på nett
Tropehagen dyrebutikk på nett

4. ZOO.no – tusenvis av produkter til alle dyr

ZOO.no nettbutikk selger som navnet tilsier dyreprodukter og er gode på det. De har over 12 000 produkter for en rekke dyr som hunder, katter, smådyr, fugler, reptiler samt fisk og akvarier. Den tilbyr også artikler relatert til dyrehelse, samt ulike kampanjetilbud og rabatter på populære merker.

Dyrebutikken ZOO.no
Dyrebutikken ZOO.no

5. Dogman – bra nettsider og dealer

Dogman har mye til hund, men også til de andre vanlige dyrene som katt, fisk, krypdyr, fugl, smådyr og hest. Nettsidene er friske og oversiktlige med gode kampanjer og tilbud. Som medlem i Club Dogman får du dessuten alltid dealen 5 for 4, så her kan du spare penger om du handler mye.
Dogman nettbutikk
Til Dogman nettbutikk

6. Petster – også for hest

Petster har et bredt utvalg produkter til hest, rytter, hund og katt. Faktisk kan du søke blant over 20.000 produkter i butikken. Prisene er gode og det skal godt gjøres å ikke finne det du er på jakt etter her. Dyrebutikken er egentlig svensk, men de er momsregistrert i Norge så det tilkommer ingen ekstra tollgebyrer. Anbefales for utvalget og de rimelige prisene.

Rimelige priser hos Petster
Rimelige priser hos Petster

 

7. Petworld

Petworld er en oversiktlig og komplett nettbutikk for alle med dyr. De er kanskje Norges største dyrebutikk på nett. Her finner du produkter til hund, katt, smådyr, fisk, fugl og reptil. Populære kategorier på siden er for tinde hundebur, kattedør, hundefôr og kattefôr. De har trygge og kjente merker som Royal Canin, Ever Clean, Nordic Nature, VOM, Acana og Eukanuba. Handler du over 499 kr får du fri frakt med mulighet for levering på døren. De tar trygge betalingsmåter som Klarna, Vipps og PayPal. Sjekk også Petworlds partnerbutikk PetXL.
Petworld nettbutikk for alle dyr
Petworld nettbutikk for alle dyr

Mange dyrebutikkene og nettbutikker som har produkter til dyr på nett

Her er en liste over de beste og tryggeste nettbutikkene for våre kjære dyr. Det er de samme butikkene som dukker opp i Dyrebutikker kategorien her på eButikker.no. Dyrebutikken Zoopermarked er nedlagt, men du finner alltid et annet alternativ. Noen har dyreting som et lite utvalg i et større sortiment og ser kanskje ikke ut som dyrebutikker ved første øyekast. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side.

logoNavnSammendragHandle

Gratis

Gratis frakt hos Zooplus

Gratis frakt for nye kunder med koden NY-KUNDE.

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn

Leter du etter noe spesielt?

Her er noen forslag til hvilke nettbutikker til dyr du kan besøke for videre leting. Hunde- og katteutstyr får man stort sett i de fleste store dyreforretninger.

Nettbutikker for hest

Skal du handle til hest prøv en av disse to kjente spesialbutikkene Horze og Hööks Hestesport. Les også artikkelen Disse nettbutikkene selger hesteutstyr i bloggen hvis du er interessert i hest..

Gårdsliv

For produkter til gårdsliv, gårdsdyr og jordbruk besøk Bole og Felleskjøpet. Les også: Anbefalte nettbutikker for landbruk og gårdsdrift

Bare for katt

Spesialbutikken I Love Cats hadde tidligere masse produkter og katteutstyr kun for katt. Den butikken er nå under I Love Dogs. Les også artikkelen om hvor du handler klorestativ og kloremøbler til katten din.

Bare for hund

Det er noen forretninger som bare har hundeutstyr. Sjekk også nettbutikkene for hund I Love Dogs og Flinkbisk som sender månedlige godbiter til din beste venn.

Fisk og akvarium

Mange av nettbutikkene selger akvarium og akvarieutstyr. Les også oversikten over 10 beste akvarie nettbutikker med akvarium og utstyr.


Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Del gjerne erfaringer og din favoritt dyrebutikk på nett i kommentarfeltet. Hvilken er din favoritt? Ser du en internettbutikk du liker som mangler, meld den gjerne inn her.

Les også: 10 Beste skobutikker på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.