10 beste akvarie nettbutikker med akvarium og utstyr

akvarie nettbutikker
Siden kan inneholde annonselenker

Oppgrader eller kjøp nytt akvariumutstyr fra en akvarie nettbutikk

Et akvarium er en gjennomsiktig beholder fylt med ferskvann eller saltvann med formål om å vise fram fisk og planter i et undervannsmiljø. Det er det motsatte av et terrarium, som ikke inneholder vann.

Enten du tenker å kjøpe dit første akvarium eller trenger mer utstyr til et du allerede har for å gjøre fiskene dine glade, kan det være penger å spare ved å besøke en akvarie nettbutikk. Vi viser deg de rundt 10 beste nettbutikkene med akvarium og utstyr i denne artikkelen samt hva du trenger.

Sus forbi tekst og gå rett til butikkliste

Akvarium er en populær hobby med røtter tilbake til det gamle Kina. Med moderne akvaristikk i hjemmet kan du ha tropiske fisker og undervannsplanter i et flott miljø som trives selv når det er kaldt og guffent ute.

Et nytt akvarie har gjerne bunnlag av grus eller sand på bunnen, før man setter ut planter og dekorasjoner. Dekorasjoner kan være steiner, figurer, røtter og andre ting. Dette finner du mye av i nettbutikkene.

For at fisk og planter skal trives bruker man pumper og filtere for å holde strømmen i gang og hindre gjengroing. En gang i blant må man likevel inn og rense litt. Spesielt alger vil dukke opp etter hvert, og det må fjernes. Algespisende fisk og hindre at akvariumet står i direkte sollys, kan hindre algevekst.

Saltvann er som regel litt mer krevende å holde i gang enn ferskvann, men det trenger ikke være veldig vanskelig og har blitt veldig populært de senere årene.

Hva er hovedkomponentene i et filteroppsett? Jo, vannet suges opp gjennom et rør og går gjennom et mekanisk, et biologisk og kanskje et kjemisk filter. Så pumpes det rene vannet tilbake i vannbeholderen. Verre var det ikke. Planter og fisk trenger også lys og varme i vannet for å trives. For å holde en stabil temperatur bruker man en varmekolbe.

Alt dette kan du spørre nettbutikken om, så får du hjelp. Selve akvariet kan handles på nett, men er du helt fersk blir man nødt til å besøke en fysisk butikk, i hvert fall for å kjøpe akvariefisken og planter som ikke kan sendes med postgangen.

Utstyr til akvarium

Det du etter hvert kan handle regelmessig fra en av disse butikkene er nye dekorasjoner, fiskemat (eller fôr), pumpe filter, tilskudd, medisin, reservedeler, salttilskudd, belysning, steiner, grus, varmeelement, håv, algemagnet, slamsuger, luftpumpe, PH tester med mer. Er du en erfaren akvarist tar vi gjerne imot tips om hvor det er lurest å handle produkter og utstyr.

Mange dyrebutikker selger akvarieutstyr, men slett ikke alle. Vi har nøye valgt ut de som har det du trenger. Noen nettbutikker selger utstyr til både saltvanns- og ferskvanns akvarium, slik som Dogman. Reptilbutikken Reptil.no har også akvarium og mye innen pynt og dekor.


Topp 3 akvarium nettbutikker

1. Dogman har, selv med det beskrivende hundenavnet, hundrevis av produkter innen både ferskvann og saltvann. De har fin nettside, gratis frakt over 799 kr og 100 dagers åpent kjøp. Anbefales!

Dogman nettbutikk
Dogman nettbutikk

2. VetZoo har en fin fiskeavdeling med fiskefor, preparater til stell og rengjøring, diverse utstyr, dekorasjoner og hjelp med problemer og sykdommer. De har gratis retur og fri frakt over 600 kr. Ingen toll.

3. Petworld har mye billig til akvariet, samt prismatch. De har sikker betaling med PayPal og Klarna, gratis frakt over 499 kr og levering på døren.


Flere akvarie nettbutikker

Denne levende listen oppdateres stadig med de beste nettbutikkene innen denne fine hobbynisjen. Klikk deg inn på de forskjellige nettstedene og søk etter det du trenger. Butikkene åpner seg på nye sider så du trenger ikke være redd for å miste denne hovedoversikten. Trykk på favorittikonet i nettleseren din for å lagre siden, så finner du hyppig fram neste gang du skal handle.
Dette er de samme butikkene som dukker opp under Fisk kategorien under Dyrebutikker her på ebutikker.
logoNavnSammendragHandle

Tips og andre anbefalinger tas imot med stor takk i kommentarfeltet. Still gjerne spørsmål. God handel.

Les også: Nettbutikker med hesteutstyr

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

  1. Roger sier:

    Dere bør få inn nettbutikken http://www.webzoo.net som er en fullsortiment dyrebutikk med hovedfokus på akvaristikk. Har vel norges største utvalg på akvarieartikler. Gratis frakt over 750,-. Webzoo.net er nettbutikken til dyrebutikken WetPet i Moss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.