22 Nettbutikker som selger gardiner

Nettbutikker som selger gardiner
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Liste over nettbutikker som selger gardiner

Gardiner er et dekorativt interiørelement som både gjør hjemmet hyggelig og koselig, samtidig som den stenger for innsyn og sollys. Det finnes mange typer og trikset er finne det som passer ditt hjem og din stil.

Hvor kjøper man gardiner på nett lurer du kanskje på? Jo, på denne siden finner du et knippe nettbutikker med et fantastisk utvalg forskjellige gardiner og annet innen solskjerming.

De fleste selger skreddersydde lengder som er skikkelig tilpasset. Det er enkelt og trygt å handle slikt på nett og du slipper turen i butikken.

Gå forbi tekst og gå rett til listen over gardinbutikkene

Gardiner brukes som regel foran vinduer og blir hengt opp i enten en gardinstang eller et skinnesystem. Man bruker det også foran dører, skap, som romdeler, foran senger med mer.

Det er mange muligheter og mange nettbutikker har bra inspirasjonsblogger som viser deg hva som er in akkurat nå innen typer, farger, egenskaper og mønster. Dette gjelder for eksempel Gardinshoppen som har bra inspirasjon og som gir deg gode råd.

De har oppmålingsksjema du bruker for å måle opp riktig størrelse før bestilling.

Det er flere forskjellige gardin og solskjermingsprodukter å få kjøpt på nett. Dette er typisk rullegardiner, plisségardinger, persienner av metal og tre, mørkleggingsgardinger, julegardiner, liftgardiner, foldegardiner og lamellgardiner.

UNIGgardin selger både utendørs og innendørs produkter og tilbyr gratis befaring og gratis stoffprøver. Direktelink til disse finner du litt lenger ned.

Har du forslag til andre bra nettbutikker der du kan kjøpe gardiner kan du legge igjen en kommentar nederst så legger vi de kanskje til.

Anbefalte gardinbutikker

Her er tre flotte nettbutikker du kan besøke i første omgang som alle er trygge, seriøse og har store mengder gardiner på lager.

1. UNIGgardin har en flott gardinshop som er enkel å navigere. Her finner du massevis av produkter som er enkelt å sortere på farger, egenskaper og merke. 5 års garanti og superrask levering.

UNIG nettbutikk
UNIGgardin nettbutikk

2. GardinShoppen hevder de er Norges billigste, så de er verdt å sjekke ut. Kvalitet, stort utvalg, prisgaranti, gratis fargeprøver, spesial mål og 2 års garanti gjør dette til et godt valg.

3. Homeroom er en rask og trendy interiørbutikk med godt utvalg gardin under tekstil kategorien. Akkurat nå har de 1628 varer å bla deg igjennom innen solskjerming. Mye unikt og masse flott.

Under finner du flere butikker innen klær, interiør, hus og hjem som selger gardiner av forskjellige typer.


Nettbutikker med gardiner

Komplett oversikt over bra internettbutikker der du kan handle i alfabetisk rekkefølge. Listen oppdateres hyppig og vil alltid vise det vi anser som best og tryggest. Du mister ikke denne fine shoppingsiden da butikkene åpner seg i nye vinduer.

Sjekk priser, sammenlign produkter og kos deg med netthandelen. Erfaringer diskuteres nederst på siden.

logoNavnSammendragHandle

God handel, sees igjen i neste bloggartikkel med spennende butikklister og «hvor kjøper man» informasjon.

Les også: 10 Beste interiørbutikker på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.