En Superkul nettbutikk med mye superkult, festlig og fint

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Forrige gang skrev vi om EMP Shop som er en spennende nettbutikk for all slags merch innen universer som gaming, film og musikk. Her finner du flere nettbutikk anmeldelser. Denne månedens nettbutikk og siste nettbutikkartikkel er den utrolig fantastiske morobutikken Superkul:

En Superkul anmeldelse av en nettbutikk med mye superkult

Superkul er en nettbutikk som blant annet selger kostymer, snop, sminke, pynt og alt annet du trenger for å holde en skikkelig fest. I denne superkule anmeldelsen skal vi gå nøye gjennom våre Superkul erfaringer og hva du kan forvente å finne når du besøker denne anbefalte nettbutikken.

Det første du legger merke til når du besøker nettbutikken er at den alltid er tilpasset aktuelle høytider, dersom du for eksempel besøker Superkul i oktober vil du finne ekstra mange skumle Halloween kostymer. Hvordan det kan se ut ser du på bildet under. Dersom du besøker nettbutikken igjen i desember kan du forvente et stort utvalg av julepynt, adventskalendere og mange flere julerelaterte varer.

Superkul forside
Superkuls forside

Det vi oppdaget når vi testet nettbutikken er at utvalget er utrolig mye større enn vi først antok; Faktisk finner du hele 35 000 ulike produkter på Superkul innen kategoriene helse, karneval, godteri, barn, piercing, linser, solbriller, klær, sko, accessories, smykker, hus, fest og gaver. Uansett om du skal feire en spesifikk høytid eller bare er på utkikk etter litt moro i hverdagen vil du finne alt du trenger til festen på Superkul. Til og med folk som ikke planlegger en fest vil garantert finne noe de liker i denne morobutikken, de selger nemlig varer fra flere andre kategorier også.

 

 

 

Det store utvalget gjelder ikke bare produkter. Superkul tilby et stort utvalg av betalingsmetoder, du kan for eksempel betale med Vipps, Klarna, Nets eller et vanlig bankkort fra Visa eller Mastercard. Utvalget stopper ikke der heller, du har nemlig hele 6 forskjellig frakt alternativer. De fleste nettbutikker tilbyr bare et alternativ for frakt, men hos Superkul kan du velge å få pakken sent med DHL, Bring, PostNord eller et av de andre alternativene.

Prisen på de ulike frakt alternativene varierer, men dersom du henter pakken fra lageret koster det bare 19 kr, standard frakt koster 49 kr og ekspress DHL levering koster 199 kr. Når vi snakker om frakt er det viktig å påpeke at Superkul har gratis frakt for bestillinger over 999 kr. Alle frakt alternativene tar kun noen få dager å levere i hele Norge fordi varelageret er i Sarpsborg, og med DHL ekspress vil du ofte kunne få pakken allerede neste dag.

Et av de produktene som har fått mye oppmerksomhet hos Superkul og andre nettbutikker i det siste er munnbind og masker, faktisk er det så stor etterspørsel at enkelte av munnbindene hos Superkul er utsolgt i skrivende stund. Når det er sagt gjør de sitt beste for å holde prisene på munnbind nede, enkelte munnbind var faktisk på salg med over 70% avslag når vi sjekket prisene.

Et produkt som også har fått mye oppmerksomhet og som gjerne er litt mer typisk for en nettbutikk med fest og kostyme tema er kule linser. Dersom du ikke har sett slike linser før vil vi anbefale å sjekke ut linsene deres. En av våre favoritter er den heldekkende svarte linser som dekker hele øyet og ser skikkelig skummel ut.

Når det gjelder pris er det vanskelig å konkurrere med Superkul, de har nemlig en prisgaranti hvor de setter ned prisen dersom du kan vise dem en norsk nettbutikk som selger samme vare billigere. Dersom du skulle kjøpe et produkt herfra og senere oppdage at en annen nettbutikk selger det billigere har du fortsatt prisgaranti i 7 dager og vil få forskjellen refundert i form av en verdikupong som kan brukes på neste kjøp.

De tilbyr i tillegg en helt utrolig god bytterett, du får hele 365 dagers bytterett dersom du ønsker en annen størrelse eller angrer på kjøpet og ønsker et annet produkt.

Kort oppsummert

For å oppsummere vår Superkul anmeldelse kan vi si at dette er en av Norges desidert beste på alt av nødvendig utstyr, kostymer og tilbehør for å holde en kul fest. Vår Superkul erfaring etter vi hadde testet nettbutikken var definitivt god, og vi tror du vil ha en lignende opplevelse. Med prisgaranti, bytterett og rask frakt er det ingen grunn til å ikke velge disse neste gang du planlegger å holde en fest. Et besøk for å titte litt rundt er absolutt å anbefale.

Annonse

Superkuls oppføring på eButikker

logoNavnSammendragHandle

Neste butikk ut er klokkebutikken DesignerKlokker.

Les også: Kule nettbutikker med gadgets og duppedingser

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.