Erotisk julekalender – 7 frekke forslag du blir glad av

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Vær kjapp og kjøp en erotisk julekalender før det blir utsolgt (slik som i fjor)

Det er snart jul igjen og blir ventetiden lang for oss voksne kan vi sprite opp dagene før julaften med litt ekstra daglig moro. Julekalendere for voksne blir stadig mer populært. De solgte mye i fjor, og det er ingen ting som tyder på at de ikke vil selge bra i år også.

Mange av dem er så populære at de fort blir utsolgt, noe som er dumt hvis du ønsker deg en bestemt variant. Her får du flere forslag slik at du kan velge en perfekt erotisk julekalender fra årets sortiment.

Hvilken er din favoritt og hva tenker du kjøpe?

Erotiske julekalendere inneholder mye forskjellig, slik som sexleketøy, glidemiddel, sexy undertøy, bondage utstyr og/eller massasjeoljer. Dette er produkter som garanterer en erotisk julesesong med litt ekstra krydder i hverdagen, med noe for enhver smak.

Prisnivået varierer noe men slike adventskalendere som inneholder produkter koster gjerne litt mer en andre typer. Vi mener det definitivt er verdt det.

Noen inneholder sexleketøy som koster litt i utgangspunktet. Nettbutikken Amor sin julekalender har blant annet den voldsomt populære Womanizer i en eksklusiv farge. Den vil du ikke gå glipp av!

Les også: Her kjøper du lettest kondomer på nett

Har du derimot litt mindre penger å bruke på dette i lommeboken, gir vi deg et ekstra tips til en kalender som ikke koster stort, og som ikke inneholder ting, men som kan være minst like morsomt for par. Gå igjennom listen under så finner du den. Se også vår oppdaterte liste med tips til adventskalendere for voksne her.


1. Årets heteste julekalender – Make Love It’s Christmas

Årets heteste julekalender fra Amor
Årets heteste julekalender fra Amor (Klikk for pris)

Make Love it’s Christmas er laget av solid papp og åpnes nesten som en bok. Den inneholder 24 spennende bokser i ulike størrelser som alle inneholder noe gøy. Innholdet har høy kvalitet og du vil finne sexleketøy, undertøy, glidemidler og kondomer, samt leketøy for erotisk lek og pirrende bondage-økter i denne.

Ett av høydepunktene i en av boksene er den kontaktløse vibratoren Womanizer Starlet i en eksklusiv farge.

Kalenderen inneholder også et hefte med informasjon om produktene samt sexy tips.

De ytre dimensjonene på boksen er 29,8 x 41,3 x 17,1 cm, hvis du trenger å planlegge hvor den kan stå.

Dette blir litt spoiler så dropp å lese denne paragrafen hvis du ikke vil vite hva den inneholder. Inni finner du altså en Womanizer, åtte sexleketøy, tre sexy undertøy, fire simulerende produkter, fire soft bondage leketøy samt fire tilbehør og glidemidler. Trenger produktene batterier eller lader, følger det med.

Årets heteste julekalender får du i nettbutikken Amor. Sjekk nettsidene for pris og betal enkelt med Vipps hos Amor om du bestemmer deg for denne.


2. Naughty and Nice erotisk julekalender

Erotisk julekalender Naughty and Nice

Dette er en fantastisk erotisk julekalender for voksne. Naughty and Nice er fullstappet med sexleketøy for han, henne og par samt tilbehør som sikrer en gøyal og nedstresset førjulstid.

Verdien av produktene er 4490 kroner, så her får du valuta for pengene.

Nok en spoiler alarm: Bak de 24 lukene får du blant annet en parvibrator, buttplug, vaginakuler, glidemiddel og mye mer… Komplett produktliste er åtte sexleketøy, to hygieneartikler, fire glidemiddel, massasjeolje og duft, fem bondage og fem andre pirrende ting. Også denne har batterier inkludert der det trengs.

Naughty and Nice kalenderen får du kjøpt hos Kondomeriet og Nytelse.


3. Nytelse.no Limited Edition 2022 julekalender

Nytelse.no Erotisk Adventskalender Limited Edition 2020

Årets fra Nytelse, som de kaller Limited Edition 2022 julekalender, inneholder 24 poser med forskjellige produkter. Boksen har fått gode anmeldelser fra de som ikke klarte å vente og har prøvd den ut før Desember.

Også denne har in-produktet Womanizer i en av posene samt den spennende We-Vibe parvibratoren. De andre produktene er ti andre leketøy, tre massasje og glideprodukter, fem spill og tilbehør og fire produkter for lett bondage.

Innholdet skal visstnok være verdt over 6000 kr, så også her får du veldig god valuta for pengene.

Sjekk pris og andre detaljer i nettbutikken Nytelse som er eneste sted de selger denne.


4. Pirrende adventskalender

pirrende_adventskalender_terningkast_6

Denne kalenderen fra Passionfruit får gode tilbakemeldinger fra testpanelet. De trekker fram at du får ekstremt mye for pengene, det er et spennende vareutvalg, det er gode og varierte produkter og at de elsker hvordan hver detalj er tatt hensyn til.

Du får også gode tips og en ny Kamasutra stilling hver dag. Det lønner seg å være raskt ute også her siden antallet er begrenset.

Den pirrende adventskalenderen kan du handle hos Passionfruit. De har gratis frakt og anonym levering. De har 60 dagers åpent kjøp og fri returrett, men med denne er det ikke sikkert du trenger det.


5. Sinful Classic Julekalender 2022Sinful Classic Julekalender 2020

Sinfuls kalendere er alltid et godt valg og ble en bestselger i fjor. I akkurat denne får du 24 frekke overraskelser for kvinner, menn og par fordelt over 13 lekre sexleketøy, 7 erotiske tilbehør og 4 bondage produkter.

Det følger også med et inspirasjonshefte med tips og triks til dagens overraskelse.

Kjøpte du Sinfuls kalender i fjor kan vi trøste deg med at årets varianter er oppgradert. Når vi sier varianter som flertall mener vi at de har flere typer du kan sjekke ut på nettsidene der innholdet er forskjellig pluss en dyrere Deluxe versjon.

Også her må vi oppfordre til å handle raskt, da disse erfaringsmessig går fort. De lages kun i et begrenset opplag og de ble utsolgt på rekordfart forrige år.

Sinfuls julekalendere shopper du selvfølgelig hos Sinful.


6. Amorelie erotisk julekalender

Amorelie passer til single og par av begge kjønn med tjuefire heite overraskelser. Det fantastiske innholdet har produkter innen massasje, sexleketøy og soft bondage. Faktisk finner du produkter fra blant annet Kink, Womanizer, Moqqa, Miss V og Bijoux Indiscrets i boksen.

Boksen er laget av papp og ser fint og flott ut der den står. Den veier over 2 kilo og måler 47,5 x 41,5 x 8,7 cm.

Du får også med Lifestyle-magasin med inspirasjon samt batterier og/eller USB ladere til de varene som har behov for det.

Denne får du hos Coolstuff. Søk på Amorelie erotisk julekalender inne på siden. De har forresten også andre kalendere det kan være verdt å sjekke ut.


7. Leken og enkel kalender for par (31 dager)

The Love Calendar er egentlig ingen ren julekalender men passer like godt da som til resten av året. Den er helt flat, har ingen produkter, men bak alle de 31 lukene skjuler det seg morsomme aktiviteter og oppfordringer til par.

Faktisk finner du tre sexy alternativer å velge mellom bak hver luke. Denne passer alle par, uansett legning, kjønn og seksuell preferanse.

En annen fin ting med denne er at den er vesentlig billigere enn produktene lenger opp, så du trenger ikke tenke like nøye før du handler denne.

Denne enkle og tynne, men kjempeartige julekalenderen for par handler du for eksempel hos Partyking. (søk på The Love Calendar inne på siden)


Vi håper du får en pirrende handle opplevelse og en morsom adventstid med din/deres erotiske julekalender. Kommenter gjerne nederst med dine erfaringer med både disse nettbutikkene og kalenderne for voksne.

Anbefalt lesestoff: Her kjøper du sexleketøy på nett!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.