13 adventskalendere for voksne

Adventskalendere for voksne
Siden kan inneholde annonselenker

Dette er de beste adventskalenderne for voksne

Voksne får lov til å ha helt spesielle adventskalendere for å telle ned til jul. Du finner noen av våre favoritter i listen under. Noen av dem har erotisk innhold og passer både kvinner, menn og par.

Andre syntes vi passet voksne av andre årsaker basert på for eksempel innhold og pris.

Vi har også en annen artikkel med 7 frekke forslag til erotiske julekalendere du kan sjekke ut.

Hvis du har andre gode forslag til adventskalendere som passer for voksne er du velkommen til å legge igjen en kommentar nederst på siden.

Sjekk også listene:

Adventskalendere for barn
Adventskalenderne for menn (og gutter)
Adventskalendere for damer (og jenter)
Adventskalendere for nerder, gamere og merch-elskere
Koselige adventskalendere til hjemmet
Spiselige adventskalendere

1. Årets Nytelse julekalender

Årets superkule adventskalender fra Nytelse heter ‘Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022’. Wow, for et navn. Den inneholder masse kule nyheter til sengekosen innen sexleketøy, tilbehør for lett bondage og andre erotiske hjelpemidler og tilbud. Nytelse kalenderen kommer i begrenset opplag og pleier å være veldig populære. Ønsker du deg en, så anbefaler vi deg å handle nå.

Kalenderen inneholder populære Womanizer. (Har du ikke denne er det på tide å få en)

Kjøp den hos Nytelse
Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022

2. Molton Brown julekalender

Molton Brown er merket som de fleste voksne liker. Julekalenderen deres er vakker og luksuriøs og med mange av deres mest populære produkter. Hver eneste dag før jul kan du kose deg med en av 24 velduftende kremer, duftlys og annet.

Sjekk prisen på denne «ikke så billige» voksen kalenderen her:

selges i denne nettbutikken
Molton Brown Advent Calendar

3. Sinful Original julekalender

Sinful er kjent for å ha lekne og morsomme adventskalendere av det erotiske slaget for damer, menn og par. De har flere varianter, men vi anbefaler deres Orginal variant om det er den første slike kalenderen du kjøper. Den inneholder 24 nøye utvalgte erotiske produkter og et inspirasjonshefte.

Les mer hos Sinful:

Finn den hos Sinful
Sinful Original Julekalender

4. Sinful Premium julekalender

Sinfuls Premium julekalender er et hakk opp fra Orginal varianten over. Vi anbefaler også å kjøpe denne om du for eksempel kjøpe Orginal’en i fjor, slik som mange nordmenn. Sinful kalenderen har 24 premium produkter til lek og moro, blant annet vibrerende leker, tilbehør for forførelse og ekslusiv bondage moro.

Sinful har også et par 12 dagers kalendere tilpasset enten dame eller mann du kan sjekke ut:

Finn den hos Sinful
Sinful Premium Julekalender

5. ORION adventskalender

ORION Shops julekalender er alltid en vinner. I år inneholder den mer sexleketøy enn noensinne og det kostbare innholdet er absolutt verdt prisen. Designet på selve kalenderen er ganske nøytralt så den kan stå framme uten at det skaper for mye bry. Kalenderen har 24 uttagbare esker med overraskelser og kalenderen inneholder brosjyre med tips og datenight kort. Sendes gratis fra ORION.

Selges hos ORION Shop
Orion adventskalender

6. Erotisk adventskalender

Hos Partyking får du denne erotiske adventskalenderen proppfull av gaver med erotisk tema. Den inneholder produkter fra kjente merker som Romp, Svakom, Bad Kitty, Just Play, We-Vibe og You2Toys. Gir du denne bort til partneren din, kan vi love en spennende førjulstid.

Selges hos Partyking
erotisk-adventskalender-88348-1

7. Te-kalender

Te-kalenderen fra English Tea Shop passer til voksne folk. Bak dørene finner du 24 varianter av organisk te til hygge og kos.

Fåes her…

NETTAVISEN NETTBUTIKK

og hos… Blush og Sunkost

English Tea Shop adventskalender 2022

8. After Eight sjokoladekalender

De fleste voksne elsker mintsjokoladene fra After Eight. Her får du en stor Big Ben formet kalendereske som inneholder flere varianter av After Eight sjokoladen. Nam nam.

selges i denne nettbutikken
After Eight-julekalender

9. Dyr julekalender

Denne dyre adventskalenderen koster godt over 4000 kroner, men har du tjukk lommebok vil du nok finne den interessant. I hver av de store kalenderskuffene i kalenderen finner du noe godt og spiselig. Det er delikatesser som godteri, kaker, ostekjeks, marmelade og andre nydelige godsaker fra Cartwright & Butlers store sortiment.

selges i denne nettbutikken
Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser

10. Amorelie Erotisk julekalender

Coolstuff selger denne herlige julekalenderen, Amorelie Erotisk julekalender, med erotiske premium produkter innenfor massasje, sexleketøy og soft-bondage. Her får du produtker fra for eksmepler Moqqa, VOU, AMORELIE x Beducated og Kink. De har også flere andre varianter erotiske kalendere som er verdt å sjekke ut:

selges i denne nettbutikken
Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

11. Passionfruit adventskalender

Den erotiske julekalenderen fra nettbutikken Passionfruit har en hyggelig pris men høy verdi. Bak hver luke får du et nytt morsomt erotikkprodukt samt en beskrivelse for hvordan den kan brukes. Det er gøy for både deg selv og partnerern din – gjerne sammen.

selges hos Passionfruit
erotisk adventskalender fra passionfruit

12. Årets Amor julekalender

Amors julekalender har tidlgiere blitt kåret til Best i Test og i år har de slått til igjen med en fantastisk kalender med mye gøy. Denne inneholder 12 sexleketøy, tilbegør, oljer, kremer og annet lett utstyr til soft bondage.

Fordelene med å kjøpe erotiske produkter i adventskalender er mange. Du får produkter til større verdi enn kalenderen koster, du får prøve nye ting du kanskje ikke ville kjøpt eller og det holder gnisten i forholdet ved like!

selges hos Amor
Erotisk Julekalender 2022

13. Baileys adventskalender

For voksne som elsker smaken av Baileys vil denne julekalenderen falle i smak. Bak lukene vil du hver dag finne en godbit fyllt med deilig Baileys. Kan være lurt å dele denne med andre så man ikke går lei…

selges i denne nettbutikken
baileys julekalender

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.