24 spiselige adventskalendere med godteri, sjokolade og annet 2024

Spiselige adventskalendere
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er de deiligste, spiselige adventskalenderne

(Oppdatert 2024) Adventskalendere med spiselig innhold er historisk sett kanskje de aller mest populære. Her snakker vi innhold som sjokolade, karameller, lakris eller godteri. Du finner også kalendere med andre typer matvarer som marmelade i listen.

Mange kjente godterimerker som Haribo, Kinder, Toblerone og Jelly Beans har sine helt egne kalendere som passer perfekt om du har spesielle godteri preferanser.

Godterikalendere passer egentlig til alle – store og små og damer og menn. De er perfekte å gi bort eller bare nyte selv. Kalendere du kan spise opp er kanskje den varianten som står i størst fare for å bli åpnet helt litt før tiden… så kjøp to?

Sjekk også listene:

Adventskalendere for barn
Adventskalenderne for menn (og gutter)
Adventskalendere for damer (og jenter)
Adventskalendere for nerder, gamere og merch-elskere
Adventskalendere for voksne
Koselige adventskalendere til hjemmet

1. Jentene på Tunet Sjokoladefryd

Jentene på Tunets adventskalender inneholder tjuefire velsmakende runde Sjokoladefryd konfektbiter. Det er blant annet fløyelsmyk karamell, knasende nøtter, fyrrig lakris, friske bær og frukter, marsipan, julekrydder og mer. Perfekt til deg selv, eller å gi bort i gave.

Se pris og kjøp den her
Jentene på Tunet adventskalender 2022

2. Fjåk sjokolade julekalender

Denne julekalenderen innneholder økologisk og etisk sjokolade av høyeste kvalitet, produsert av norske Fjåk. Her får du smake deg gjennom hele deres soritment av «single origin» sjokolader fra deres smaksunivers. Lages kun i 1000 eksemplarer så du skal være heldig om du rekker kjøpe en.

Se pris og kjøp den her
Fjåk sjokolade julekalender 2022

3. Sjokoladefabrikkens luksuskalender

Den lille sjokoladefabrikkens luksus julekalender inneholder 24 biter av deres aller nydeligste konfektbiter. Bak lukene finner du for eksemepel variantene crème brûlée, bringebær cheesecake, karamell havsalt, valnøtt marsipan, sjokoladefondant og flytende karamell. Nam!

Se pris og kjøp den her
Den lille sjokoladefabrikkens luksus julekalender

4. Karamelleriet kalender

Den grønne og glittrende esken til Karamelleriets adventskalender i år huset en mengde gode karameller. Hver luke inneholder to biter og totalt er det 20 smaker å spise seg gjennom. Det er en blandig av fløtekarameller, harde karameller og fudge i nye og klassiske smaker.

Se pris og kjøp den her
Karamelleriet 2022 Christmas Rocks Julkalender Grønn

5. Haupt Lakrits adventskalender

Her er en lakriskalender utenom det vanlige. Det fine er at denne har 26 luker så du kan starte adventstiden litt ekstra tidlig! Eller ha muligheten til å åpne to luker på samme dag. Innholdet består av salt, sur, søt og het lakris. Digg!

Kjøpes hos PartyKing;

Se pris og kjøp den her
haupt-lakrits-adventskalender-2022-88853-1

6. Delikatesse-kalender

Er du på jakt etter en stor og dyr julekalender som også har fantastisk innhold? Sjekk ut Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser. De store eskene inneholder søte kaker og smørkarameller, lekre ostekjeks, luksuriøse marmelader og uimotståelige teer.

Les mer om kalenderen i denne nettbutikken: (Finner du den ikke, så søk på cartwright .)

Se pris og kjøp den her
Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser

7. Jingle Balls fra Chili Klaus

Den velkjente Jingle Balls kalenderen med sterke saker fra Chili Klaus har blitt en tradisjon for mange. Den rommer alt fra cilikuler til en flaske varm saus i en egen ekstra luke på nyttårsaften. Les mer om den på Coopers Candy:

Se pris og kjøp den her
chili-klaus-adventskalender

8. Skipper’s Pipe-julekalender

Elsker du de gode lakrispipene fra Cloetta vil denne adventskalenderen falle i smak. Den inneholder hele 24 lakrisbiter formet som en pipe.

Vi har tidligere skrevet om det mulige forbudet rundt disse pipene, men det ble heldigvis ikke no av.

Kalenderne får du her:

Se pris og kjøp den her
Skipper's Pipe-julekalender

9. Marmelade-julekalender

En spiselig adventskalender trenger absolutt ikke bare inneholde søtsaker som godteri. Her er en marmeladekalender fra franske Les Confitures a l’Ancienne som har tjuefire søte pålegg i tolv smaker. Smakene er blant annet appelsin, bringebær, hasselnøttsjokolage og kirskebær.

Se pris og kjøp den her
Luksuriøs marmelade-julekalender

10. Jelly Beans julekalender

Gelébønnene fra Jeally Beans er populært blandt unge og gamle. I julekalenderen deres har de skjult 24 varianter med forskjellige smaker. Her får du både klassikere men også julete varianter med smak av eggelikør, eple og polkagris.

Se pris og kjøp den her
Jelly Belly Jelly Beans-julekalender

11. Vingummi julekalender

Vingummi julekalenderen fra danske Wally and Whiz er et mektig skue. Den består av et tårn med skuffer stablet i høyden og hver eneste skuff inneholder to poser med vingummui. Derfor er denne ekstra fin å dele med partneren din eller, en venn eller annen familie. Den veganske vingummien er fri for laktose, gluten og gelating og har kun naturlige smaker og fargestoffer.

Den kommer i forskjellige størrelser fra XL (som på bildet) og en med smalere skuffer.

Se pris og kjøp den her
Wally and Whiz Vingummi julekalender

12. Oreo adventskalender

Oreo-kalenderen fra Marabou inneholder masse godsaker fra en kjente kjeks- og godteriprodusenten. Noen dager får du Oreo sjokoladebiter med kremet fyll med knasende Oreo-biter men andre dager kan fu finne hele Oreo kjeks i luken.

Se pris og kjøp den her
marabou-oreo-adventskalender

13. Harbio kalender

Haribo har lang tradisjon med deres godterikalender. Lurer du på hvor du kjøper en kan du sjekke ut denne nettbutikken:

Se pris og kjøp den her
haribo-adventskalender

14. Kinder sjokolade kalender

De aller fleste elsker Kinder sjokolade. Denne kalenderen har 24 luker med godteri i og passer både barn. ungdom og voksne.

Se pris og kjøp den her
kinder-sjokoladekalender

15. Royal des Lys spritsjokolade

Denne kalenderen passer for voksne og ikke for barn. Den inneholder 24 stykk sjokolader med alkoholholdig fyll. Fyllet er blant annet Cognac CAMUS VSOP, Brandy, St James Rum, Cointreau og Whisky Label 5. Hver dag i adventstiden blir en liten fest.

Se pris og kjøp den her
royal-des-lys-sjokoladekalender

16. Teddy adventskalender fra Lindt

Denne hyggelige julekalenderen fra Lindt inneholder sjokolagebiter fra det kjente merket. Den har et tradisjonelt og koselig utseende med snø, teddybjørner, julelys og julepynt.

Se pris og kjøp den her

Denne kan også kjøpes i Nettavisens nettbutikk.

lindt-teddy-magic-julekalender

17. Toblerone adventskalender

Mange av sjokoladekalenderne vi finner har deilig innhold til en ganske rimelig pris. Toblerone kjenner de fleste godt og i denne kalenderen, formet som en trekantet tobleronebit, finner du et utvalg av 24 sveitsiske melkesjokoaldebitene. Noen i hvit sjokolade, noen i lys og noen mørk.

Se pris og kjøp den her
toblerone-adventskalender

18. Lakriskalender

Årets Lakrids by Bülow kalender inneholder lakriskuler med spennende smaker. Den eklsusive lakriskalenderen som har blitt en tradisjon for mange inneholder 2 kuler bak hver luke. Den er perfekt å dele med andre, eller bare nyte selv.

Den kan kjøpes flere steder men vår anvbefaling er her:

Se pris og kjøp den her
Lakrids By Johan Bülow julekalender

19. Summerbird adventskalender

Summerbirds sjokoladekalender har et enkelt og stilfullt ytre men rommer supergode sjokoladebiter. Totalt er det 12 forskjellige varianter, så du får alle sammen to ganger gjennom andventstiden. Alt i alt får du 258 g sjokoladekonfekt i denne deilige pakken.

Se pris og kjøp den her
Summerbird adventskalender 2022

20. After Eight-julekalender

After Eight-julekalenderen inneholder 24 deilige sjokoladebiter med mintfyll. Selve kalenderen er formet som Big Ben og kan fint stilles ut på et skjenk, hylle eller bord. Konfektbitene på innsiden består av enten mørk eller hvit mintsjokolade og er en fryd for ganen.

Se pris og kjøp den her
After Eight-julekalender

21. Vegansk adventskalender

Leter du etter en Vegansk adventskalender får du en variant hos Sunkost. Det er Moo Free som står bak den prisbelønnete kalenderen som er glutenfri, soyafri og, melkefri. Passende for barn i alle aldere.

Se pris og kjøp den her
Vegansk adventskalender

22. Sverre Sætre Konditori

I denne spiselige kalenderen fra Sverre Sætre Konditori får du hele 48 biter med god konfekt. Den er formet som et fint juletre med 24 gaver på, en for hver dag før jul.

Se pris og kjøp den her
Sverre Sætre Konditori adventskalender 2022

23. Klassis sjokoladekalender

Er du på jakt etter en klassisk og «normal» sjokoaldekalender til deg selv eller et barn, for eksempel, er Nørregade sin sjokoladekalender midt i blinken.

Du får den hos Coopers Candy:

Se pris og kjøp den her
Norregade Julekalender 230G

24. Gold Edition lakriskalender

For alle som elsker lakris og produktene til Lakridseriet er denne adventskalenderen en sikker vinner. Den inneholder lakrisbiter i hver luke.

Se pris og kjøp den her
LAKRIDSERIET Julekalender Gold Edition

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.