13 fine og koselige adventskalendere til hjemmet 2024

Koselige adventskalendere
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Disse koselige adventskalenderne pynter opp i hjemmet

(Oppdatert 2024) Vi har samlet noen koselige og fine adventskalendere som fint kan stå fremme og pynte opp i hjemmet. De fleste av disse er laget av tre og kan brukes år etter år om de pakkes fint ned igjen etter jul. De har mange detaljer og noen har LED lys for ekstra stemning. Perfekt som pynt på en bokhylle, bord eller skjenk.

Siden flesteparten av disse kommer uten innhold i skuffene må man fylle opp med noe selv. Det kan for eksempel være godteri eller små leker, alt avhengig av hvem som får gleden av å åpne kalenderen.

Den store knappen leder deg til den beste nettbutikken som selger julekalenderen. Vi har i enkelte tilfeller skrevet alternative butikker i beskrivelsen der den selges flere steder. Søk opp produktet som vanlig i nettbutikkene med navn eller søk på julekalender, pakkekalender eller adventskalender.

Sjekk også listene:

Adventskalendere for barn
Adventskalenderne for menn (og gutter)
Adventskalendere for damer (og jenter)
Adventskalendere for nerder, gamere og merch-elskere
Adventskalendere for voksne
Spiselige adventskalendere

1. Adventskalender Siluett

Denne fine hvite trekalenderen formet som julenissens slede har 24 skuffer fordelt på hver side du kan putte ting oppi. Det kan være godteri, konfekt, små leker eller noe annet. På toppen har den LED lys i varmhvit farge som lyser opp detaljer og lager stemning. Går enten på batteri eller med kabel.

kjøpes i denne nettbutikken
Adventskalender Siluett

2. Julemarked pakkekalender

Denne hyggelige adventskalenderen i tre viser et lite julemarked med tre salgsboder. Under salgsbodene er det rekker av nummererte skuffer som du kan putte små adventsgaver oppi. Den har lyst og drives av 2 AA batterier.

kjøpes i denne nettbutikken
Julkalender julemarked

3. Julekalender med skitema

Er du glad i ski, eller kanskje en hytte ved skianlegg, vil denne adventskalenderen passe fint inn. Den er laget av tre og er dekorert med mange fine detaljer som snødekte grantrær, hus, skiløpere, snømann med rødt skjerf og lokomotiv. De 24 skuffene kan fylles med det du vil. Kanskje skikort være en av gavene? LED belysningen drives av batterier og kan skrus av og på med en bryter.

kjøpes i denne nettbutikken
Trekalender skitema

4. Juletema adventskalender

Denne trekalenderen er over en halv meter høy og har mange julete detaljer det er hyggelig å se på. Skuffer omkranser et diorama av julenissen og sleden hans, lyst opp med trivelig LED lys.

kjøpes i denne nettbutikken
Julekalender Vinterdrøm med 24

5. Julestue med lys

Dette er en ekstra koselig adventskalender som viser en julestue med juletre, fyr i peisen, glade mennesker og snø på taket. Man kan virkelig føle den varme og hyggelige julestemningen. LED lys bidrar til hyggelig belysning,

kjøpes i denne nettbutikken
Pakkekalender Stue med lys

6. Christiania 1739 julekalender

Gled deg til jul ved å åpne lukene i denne fine julekalenderen i hvitmalt tre. Lukene fyller du med det du vil. Over lukene ser man en liten trelandsby med et par juletrær.

kjøpes i denne nettbutikken
Christiania 1739 Julekalender Hvit Tre

7. Håndmalt dekorfigur

Her er en litt annereledes adventskalender. NICKE er en fin håndmalt dekorfigur i polyresin som ser ut som en høy mus som er 37 cm høy. Musen har en kalender med magnetiske klosser på magen som teller dagene fram til jul.

kjøpes i denne nettbutikken
nicke dekorfigur med kalender

8. Dekorativ belyst kalender

Her får du en adventskalender laget av laserskåret tre. Motivene på forsiden viser en isbjørn, ekorn, pinnsvin, hare, rev, vaskebjørn og juletrær. Den har 24 skuffer som alle har små LED pærer som gir en koselig julefølelse. Produktet drives av AA batterier.

kjøpes i denne nettbutikken

I tillegg til Homeroom (via blå knapp) kan denne kjøpes hos Lineahjemme.

Borddekor Forest Friends 24,5cm

9. Villeroy & Boch adventskalender

Villeroy & Boch er kjent for sine flotte porselensprodukter. Denne adventskalenderen i høy kvalitet koster litt, men kan fint brukes i åresvis som fast tradisjon og har høy faktor av julestemning. Den veier over 5 kg og er nødt til å stå fremme å vise seg fram. Skuffene har en liten unik porselensfigur som du kan henge på porselenstreet som følger med. Når treet er fullt er det jul!

kjøpes i denne nettbutikken
Villeroy & Boch Christmas Toys Memory

10. Silhuett adventskalender

Lukk opp denne fine adventkalenderen med LED lys, fyll skuffene og gled deg til adventstiden. Dette er en fin og dekorativ julekalender i tre malt hvitt som er hyggelig å se på. Kjøp den her:

kjøpes i denne nettbutikken
Adventskalender Silhuett LED

11. Sjokoladekalender i tre

En ekslusive Magasin du Nords sjokoladekalender i tre smaker godt og ser fin ut på en skjenk eller hylle. Trekalenderen inneholder 24 sjokoladetrøfler i seks forskjellige smaker fra danske Magasin Chokolade med en nettovekt på 288 gram totalt. Når adventsiden er omme og sjokoladen spist opp kan du gjenbruke kalenderen med eget innhold.

kjøpes i denne nettbutikken
Magasin du Nord eksklusiv sjokoladekalender i tre

12. Fin trekalender

Her er enda en søt og fin trekalender med utskårne snøkrystaller, stjerner og dyr over de 24 skuffene.

kjøpes i denne nettbutikken
Sprall Julekalender i tre

13. Nøtteknekkeren julekalender

Nøtteknekkern julekalender i tre er 44 cm høy og fin og se på. Den har nydelige detaljer og 24 skuffer du kan gjemme for eksempel godteri, små smykker, leker eller annet i. Husk at selv om skuffene i en trekalender kan være små, kan du legge i lapper og hint som leder til større gaver. Kun fantasien setter grensen for hvordan du velger å utnytte en pakkekalender.

kjøpes i denne nettbutikken
Nøtteknekkern Julekalender i Treverk

13. Nedtellingskalender

Denne kalenderen i tre gir et veldig fint visuelt inntrykk av hvor lenge det er til jul. Flytt den lille bilen ett hakk nærmere julaften hver dag så den lille nissen får levert pakkene sine.

kjøpes i denne nettbutikken
Kalender som teller ned til jul

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.