Her kjøper du godteri på nett billig fra søte nettbutikker

Kjøp godteri på nett
Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøp godteri på nett billig! Her er våre anbefalinger til hvor du kan handle enkelt og greit

Elsker du godteri og vil ha godteri på nett billig? Det kan være mye penger i å kjøpe godteri på nett. Det blir litt som å dra på grensehandel i de store godteributikkene i Sverige, men du slipper å bruke tid på reisen. Billig godteri, snacks og brus kan enkelt bestilles i nettleseren fra både norske og utenlandske nettbutikker og du får det levert hjem på døra. Vi vet at det noen ganger kan være vanskelig å finne favorittgodisene dine i en lokal butikk eller et marked, men slik er det ikke på nett! Det kan være spesielt lurt å handle inn tidlig før store høytider som jul og påske. Les mer om påskegodteri hvis du vil.

I listen nederst på siden finner du forslag til gode online godteributikker. De fleste er svenske, men noen er også danske og norske. Superkul er norsk og har et herlig utvalg søtsaker. Anbefalinger bygger på våre egne erfaringer.

Gå rett til liste over godteributikker

Typiske varer du kan kjøpe i disse butikkene er sjokolade, godteposer, sukkerfritt godteri, løsvekt, julegodt, laktose- og glutenfritt, snacks, nøtter, tyggegummi, kjærligheter og pastiller. Utvalget av nettgodis varierer mellom butikkene. Man kan også kjøpe billig brus, iste, alkoholfri drikke og saftposer som Capri-Sun. Lenken fører til deres offisielle nettside, men det er ikke anbefalt å handle herfra.

Butikken Cooper Candy som selger tollfri godteri fra Sverige har egen seksjon med eksotisk engelsk og svensk godteri. Det meste får du til en hyggelig pris. Tyske Yoolando selger både dagligvarer, godteri, snacks og brusbrett. De har også sjokolade fra Nidar, Freia, Hval og Brynhild. Det kan føles litt rart å kjøpe norske produkter i utlandet og få det fraktet hjem igjen, men det kan lønne seg rent økonomisk.

Er du på jakt etter litt sundt godteri har nettbutikken Tights en egen kategori for sunt og søtt snacks uten sukker. Det kan også være lurt i ny og ne hvis det blir for mye sukker.

Hva er det beste godis tilbudet du har funnet på nett? Har du gjort et røverkjøp? Legg gjerne igjen en kommentar på dine erfaringer i kommentarfeltet under.

Topp 3 Godteributikker på nett

Her finner du mye bra snacks og billig godteri på nett. I de svenske nettbutikkene kan du også gjøre gode kupp på snop og brus.

1. Coopers Candy er en flott svensk nettbutikk som sender til Norge. Her er det mulig å få godteri på nett billig. De har over 3000 produkter innen godteri, snacks, drikke og mat. Finn også typisk engelske og svenske produkter under egne kategorier. Enkelt å søke etter det du trenger og rimelige priser. Coopers Candy selger tollfritt godteri fra Sverige:

Coopers Candy nettbutikk
Coopers Candy nettbutikk

2. Superkul er norske og har et herlig utvalg av søtsaker, sjokolade og godteri. Her får du Jelly Beans, Jawbreakers, amerikansk godteri, tyggegummi, larkris, Haribo, Pez, Chupa Chups for å nevne noe.

Superkul godteri
Superkul godteri

3. Klippkungen tilbyr billig brus, godteri, løsgodis, smågodt, chips, kjeks, sjokolade, mat og snacks. De har et kjempeutvalg godteri på nett billig og produkter på lager og sender gladelig til Norge med rask levering.

Klippkungen godteributikk
Klippkungen godteributikk

Så til oversikten over resten av de beste, tryggeste og mest oppdaterte godteributikkene:


De beste nettbutikkene som selger godis på nett

Her er de beste nettbutikkene der du kan bestille snacks og godteri på nett til en billig penge. Det er de samme butikkene som dukker opp i Godteri kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres nettside.

logoNavnSammendragHandle

Billig brus på nett

De fleste sjappene selger billig brus som Coca Cola, Fanta, Pepsi, Pepsi Max, og 7 UP enten i brett på 24 bokser eller pakker med 3 brett eller mer. Vi har en egen artikkel med anbefalinger på nettbutikker der du kan kjøpe brus. Skal du handle til bursdagsfest eller annen festlighet kan det være lurt å handle større kvanta. De lave brusprisene til Klippkungen kan være lurt å sjekke ut.

Ta vare på de svenske tomme brusbokser selv om du ikke får pantet dem her til lands. Ta dem med neste gang du er på handletur til nabolandet og spar noen kroner.

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Kos deg meg godteriet du kjøpte. 🙂 Del gjerne erfaringer og hva som er din favoritt online godissjappe i kommentarfeltet. Ser du en internettbutikk du liker som mangler, meld den gjerne inn her.

Les også: Matbutikker På Nett – Hjemkjøring Og Nettbutikk!

Trygg betaling

Pass på og sjekk betalingsalternativene til onlinebutikkene. Det er alltid lurt ved utenlandshandel. Har de Klarna anbefaler vi at du bruker dette som en ekstra sikkerhet. Får du ikke varene du har bestilt eller er det noe feil, hjelper Klarna deg å dekke dette. Les mer om Klarna og nettbutikker som støtter det her. PayPal er også et godt alternativ.

God nettgodis-shopping!

Advarsel: Ikke handle fra Gottekungen.se da de har gått konkurs. Du vil ikke få varene dine eller pengene tilbake. Kilde.
MaxGodis som var oppført på siden før, selger ikke lenger godteri. Prøv en av den andre nettbutikkene i stedet.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “Her kjøper du godteri på nett billig fra søte nettbutikker

 1. Ida sier:

  Jeg har gode erfaringer med å handle på yoolando og lurer på at de er plassert helt nederst på listen. De har alltid veldig gode tilbud på brus, så det lønner seg å handle med dem, spesielt når du vil feste og trenger mye varer. Vi booker snart igjen for juleferien. Vi ser frem til det og barna får også velge litt godteri selv.

  • eButikker sier:

   Hei! Godt å høre. Vi er også veldig fornøyd med Yoolando. Grunnen til at de ligger nederst på akkurat den listen er rett og slett fordi listen er alfabetisk og Y kommer dessverre litt langt ned. Vi anbefaler alle å handle der og har bare gode erfaringer.

   Yoolando er også nevnt i artikkelen vår over bra steder å kjøpe brus på nett.

   Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.