Her kjøper du godteri på nett! (2019)

Kjøpe godteri på nettKjøp godteri på nett! Her er våre anbefalinger til hvor du kan handle enkelt og greit – oppdatert i 2019.

Det kan være mye penger i å kjøpe godteri på nett. Det blir litt som å dra på grensehandel i de store godteributikkene i Sverige, men du slipper å bruke tid på reisen. Billig godteri og brus kan enkelt bestilles i nettleseren, fra for eksempel Swecandy, og du får det levert hjem på døra. I listen nederst på siden finner du forslag til gode online godteributikker. De fleste er svenske, men noen er også danske og norske.

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. Anbefalinger bygger på våre egne erfaringer.

Typiske varer du kan kjøpe i disse butikkene er sjokolade, godteposer, sukkerfritt godteri, løsvekt, julegodt, laktose- og glutenfritt, snacks, nøtter, tyggegummi, kjærligheter og pastiller. Utvalget varierer mellom butikkene. Man kan også kjøpe billig brus, iste, alkoholfri drikke og saftposer som Capri-Sonne.

Butikken Cooper Candy har egen seksjon med eksotisk engelsk og svensk godteri. Det meste får du til en hyggelig pris. MaxGodis har også mye amerikansk godteri i sortimentet samt snop og sjokolade fra Nidar, Freia, Hval og Brynhild. Det kan føles litt rart å kjøpe norske produkter i utlandet og få det fraktet hjem igjen, men det kan lønne seg rent økonomisk.

Hva er det beste godis tilbudet du har funnet på nett? Har du gjort et røverkjøp? Legg gjerne igjen en kommentar på dine erfaringer i kommentarfeltet under.

Billig brus på nett

De fleste sjappene selger billig brus som Coca Cola, Fanta, Pepsi, Pepsi Max, og 7 UP enten i brett på 24 bokser eller pakker med 3 brett eller mer. Vi har en egen artikkel med anbefalinger på nettbutikker der du kan kjøpe brus. Skal du handle til bursdagsfest eller annen festlighet kan det være lurt å handle større kvanta. De lave brusprisene til Yoolando kan være lurt å sjekke ut.

Ta vare på de svenske tomme brusbokser selv om du ikke får pantet dem her til lands. Ta dem med neste gang du er på handletur til nabolandet og spar noen kroner.


Topp 3 Godteributikker på nett:

Her finner du mye bra og billig godteri på nett. I de svenske nettbutikkene kan du også gjøre gode kupp på snop og brus.

Anbefalt: Coopers Candy, MaxGodis og Swecandy!

Komplett liste over nettbutikker med godteri lenger ned.


Tollregler ‘Svenskehandel’

Husk tollreglene som vi alltid prøver å minne leserne om. Når du handler i utlandet kan du kjøpe for maks 350 kr inkludert frakt og forsikring. Dette gjelder også fra Sverige, Danmark, Tyskland og alle andre land. Disse reglene er i ferd med å endre seg, som du kan lese om her.

Dette gjør dessverre at man ikke kan bestille så store mengder godteri og drikke om gangen, i hvertfall om man ikke er villig til å betale toll og moms, men du får regne på om det lønner seg i forhold til norske butikker. Vi anbefaler at du handler for over 300 kroner for å få mest mulig igjen for pengene.

Hos Swecandy har de i skrivende stund EU frakt på 20 kroner som gjør at du kan handle søtsaker for 330 kroner. Du får også SAS Eurobonus poeng om du handler her.

Trygg betaling

Pass på og sjekk betalingsalternativene til onlinebutikkene. Det er alltid lurt ved utenlandshandel. Har de Klarna anbefaler vi at du bruker dette som en ekstra sikkerhet. Får du ikke varene du har bestilt eller er det noe feil, hjelper Klarna deg å dekke dette. Les mer om Klarna og nettbutikker som støtter det her. Paypal er også et godt alternativ.

Advarsel: Ikke handle fra Gottekungen.se da de nylig har gått konkurs. Du vil ikke få varene dine eller pengene tilbake. Kilde.

Her er oversikten over resten av de beste, trygge og oppdaterte godteributikkene:


De beste nettbutikkene som selger godis på nett

Her er de beste nettbutikkene der du kan bestille godteri på nett til en billig penge. Det er de samme butikkene som dukker opp i Godteri kategorien her på eButikker.no. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres nettside. Bruk filterne til å sortere ut om godteributikken for eksempel har gratis frakt over et visst beløp. Husk at du kan trykke på hjerte-symbolet på logoen for å lagre din egen liste over favoritter.:

logoNavnSammendragHandlehf:att:pa_afterpayhf:att:pa_amexhf:att:pa_apple-payhf:att:pa_bitcoinhf:att:pa_collectorhf:att:pa_frakthf:att:pa_klarnahf:att:pa_landhf:att:pa_paypalhf:att:pa_qlirohf:att:pa_trygg-e-handelhf:att:pa_vipps

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Kos deg meg godteriet du kjøpte. 🙂 Del gjerne erfaringer og hva som er din favoritt online godissjappe i kommentarfeltet. Ser du en internettbutikk du liker som mangler, meld den gjerne inn her.

Les også: 15 beste butikker med mammaklær på nett!

Pågående tilbud og rabatter


 

2 thoughts on “Her kjøper du godteri på nett! (2019)”

  1. Jeg har gode erfaringer med å handle på yoolando og lurer på at de er plassert helt nederst på listen. De har alltid veldig gode tilbud på brus, så det lønner seg å handle med dem, spesielt når du vil feste og trenger mye varer. Vi booker snart igjen for juleferien. Vi ser frem til det og barna får også velge litt godteri selv.

    1. Hei! Godt å høre. Vi er også veldig fornøyd med Yoolando. Grunnen til at de ligger nederst på akkurat den listen er rett og slett fordi listen er alfabetisk og Y kommer dessverre litt langt ned. Vi anbefaler alle å handle der og har bare gode erfaringer.

      Yoolando er også nevnt i artikkelen vår over bra steder å kjøpe brus på nett.

      Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.