Påskegodteri – Våre 5 beste nettbutikker med påskegodt

Påskegodteri på nett
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Påskegodteri handler du lett på nett. Se våre nettbutikkforslag.

Trenger du påskegodt og kanskje et nytt påskeegg eller to? Påskegodt kan fint handles på nett fra din egen sofa i ro og mak uten mas og stress. Utvalget de stedene vi har sjekket er stort og du finner mye billig påskegodt i butikkene. Vær ute i god tid og få det sendt rett hjem, så slipper du å tenke på det når påsken nærmer seg.

Fargerike påskeegg med påskegodteri er gjerne noe man gir til ansatte på jobben før påske i gave. Mange gir det også til kjæresten, samboeren, ektefellen sin eller andre man er glad i. Har man barn er det vanlig at man fyller egget med snop og gjemmer det på et lurt sted. Man sier gjerne at påskeharen har vært på besøk, men det er opp til barnet å finne egget. Man kan bruke tampen brenner eller lage en liten rebusløype for å lede barnet til egget. Rebusløpet kan for eksempel bestå av at barnet får en lapp med en enkel tegning av hvor neste post befinner seg. Der finner det en ny lapp, og slik går det videre. Vi pleier å ha rundt 10 poster som leder barnet rundt en løype inne og ute.

Når leter man etter påskeegg? Jo, denne jakten er vanlig på påskeaften som er lørdagen mellom langfredag og første påskedag. Her kan du lese mer om hva påske er hvis du lurer.

Les også: Anbefalte matkasser for å gjøre hverdagen enklere

Påskeegg fylt med godteri er noe alle ser frem til. Man fyller det gjerne med smågodt, påskeskum, påskemarsipan, kjærligheter og sjokoladeegg. Godtet har gjerne egg,- høne-, hane-, kylling- og påskehareform. Fyll med det du vil, bare pass på at selve egget er stappfullt så mottaker blir glad når hen åpner det opp. Gå igjennom disse internettbutikkene, se hva de har og shop av hjertens lyst:

5 beste nettbutikker med påskegodteri + et bonustips til påskeegg

Her er noen trygge og populære nettbutikker der du kan kjøpe påskegodt på nett:

1. Superkul – Norsk nettbutikk med stort utvalg billig godteri

Superkul har egentlig alt du trenger til påsken, inkludert påskepynt. Sjekk gjerne ut det og. På godterifronten har de et svært utvalg som inkluderer varianter av påskeskum med og uten sjokolade, Reeses’s Egg, Anthon Berg Fugleegg (marsipanegg), M&M sjokoladeegg og mye mer. Fyll også påsekegget med en drøss av mindre smågodt der de billigste bare koster noen få kroner.
Se utvalget ved å trykke på bildet:
Superkul har masse godt til påske
Superkul har masse søtsaker og godt til påske

2. Coopers Candy – Svensk godisbutikk, også med påskegodt

Coopers Candy er en svensk nettbutikk med godis som mange nordmenn handler fra. De har en egen avdeling for høytider og i denne finner vi selvfølgelig påske. Her finner du for eksempel Oreo egg, Lindt sjokolade egg, Cadbury karamell-egg, Smarties Easter House, Kindersjokolade med påskeform, varianter av Marabou sjokolader og egg og mye mer. Vi får vann i munnen når vi scroller nedover nettsiden.

Ikke bli skremt av at det er en svensk nettbutikk. Moms er inkludert i prisen og det er ingen toll. Handler du mye (over 1000 kr) får du også gratis frakt.
Klikk på bildet for å ta en titt på utvalget. Glad påsk!
Et lite utvalg av påskegodisen hos Coopers Candy
Et lite utvalg av påskegodisen hos Coopers Candy

3. Partyking – Spennende påskegodteri og påskeegg

Morobutikken Partyking har et overaskende seriøst utvalg påskegodteri og søtsaker du kan ha i egget. De har til og med noen flotte metallegg med godteri, Fabergé egg med sjokolade og en 33 cm gigantisk sjokoladepåskehare. Tenk det. Partyking har MYE spennende og unikt som du kan glede deg over selv, eller gi bort. De har over hundre forskjellige produkter.
Bli overrasket selv, klikk på bildet:
Spennende godteriavdeling
Spennende godteriavdeling

4. Coolstuff – Gadgetbutikk med fine påskeegg

Coolstuff er kjent for gadgets, leker, gaver og gøy. De har noen nøye utvalgte påskeegg slik som Fabergé, Kinderegg Maxi, Baileys sjokoladeegg i flere varianter, M&Ms, Lasse Åberg og Noble for å nevne noen. De sender fraktfritt over 699 kr (som er ganske mange påskeegg..) og har rask levering.

Besøk nettsidene for priser og bilder av produktene:

Påskeegg hos Coolstuff
Påskeegg hos Coolstuff

5. Nettavisen Nettbutikk – Flotte påskeegg og eksklusivt påskegodt

I Nettavisens nettbutikk kan du handle noen skinnsykt fine og store påskeegg, samt annet lekkert påskegodt. Det er snakk om de store Summerbird Silver-eggene som kommer i to størrelser. Classic varianten inneholder 200 gram sjokolade mens Grande har 500 gram.

Nettavisen-butikken har flere andre påskeprodukter også, men vi bet oss spesielt fast i denne. Sjekk Påske-kategorien deres:

Aksklusivt påskeegg
Eksklusivt påskeegg

Bonustips: Stort fint Fabergé Påskeegg

Ønsker du et ekstra fint og dekorativt påskeegg kan du sjekke ut disse Fabergé påskeeggene på hele 750 gram. Eggene er laget av preget blikkboksmateriale med flotte fargedekorasjoner. De er fine å se på og en flott gave å gi. På innsiden er det en herlig påskemiks av melkesjokoladeegg og nougategg. Prisen er også helt innafor.

Egget får du her i en kjent og fint nettbutikk som også har mye påskepynt:

Fabergé Påskeegg 750g
Fabergé Påskeegg på 750g

Fant du noe bra påskegodteri på nett? Eller liker du best å handle påskemarsipanen og smågodtet i fysisk matbutikk? Skriv en kommentar om din handleopplevelse i kommentarfeltet. God påske!

Les også: Søte godteributikker med godteri og brus på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.