Matbutikker på nett – hjemkjøring og nettbutikk

dagligvarer_kolonialer_nett
Siden kan inneholde annonselenker.

Få matvarer hjemkjørt fra matbutikker på nett. Her er full oversikt.

Det er mange matbutikker på nett som kjører dagligvarer og matvarer hjem til deg på døra eller pakker klar varene dine for klikk og hent i fysisk butikk eller på hentested. Noen matbutikker er bare på nett, mens andre har både fysisk butikk og nettbutikk. Her finner du et godt utvalg av kolonialvarer, matkasser, middagskasser, økologiske grønnsaker og helsemat.

Om du kan få hjemkjøring eller ikke kommer litt an på hvor du bor siden noen opererer i spesielle geografiske områder. Som regel kan du taste inn postnummeret ditt på de forskjellige sidene for å finne det ut.

Rask navigering til matbutikklisten – hopp forbi tekst

I denne artikkelen gir vi deg full oversikt over alle norske matbutikker på nett. Selv om de fleste dagligvarebutikker har egen hjemmeside konsentrerer vi oss bare om de som tilbyr nettbestilling, uavhengig av hentemetode.

Vanlige butikker som Rema1000 og Kiwi som ikke har egen nettdel, blir derfor ikke nevnt i listen. Men mange vanlige dagligvarebutikker leverer vare hjem til deg via tjenesten Wolt. Her er forresten en fin side med oversikt over norske matbutikker og deres hjemmesider.

Handle mat på nett

Fordelene med å få tilsendt matkasser og dagligvarer hjem på døra er mange. Først og fremst slipper du å gå i butikken selv og kan bruke tiden på andre ting. En annen bra ting er at du ikke kjøper masse unødvendig du tilfeldigvis kommer over på handlerunden. Dermed kan du faktisk spare litt penger og spare miljøet for unødvendig svinn. Sammenligner du prisene på de forskjellige butikkene kan du enkelt handle der du syns det er billigst og spare her også.

Sitter du hjemme og kjeder deg kan du også gå over denne oversikten over andre nettbutikker som tilbyr hjemlevering innen flere kategorier.

Enkelte matbutikker har matoppskrifter og middagstips og hjelper deg å handle akkurat det du trenger for det måltidet. Perfekt. Noen leverer også slik at frokosten henger klart på døren om morgen med ferskt brød og nypresset juice, noe som er helt fantastisk synes vi.

Netthandel av mat har også noen få bakdeler etter det vi erfarer. Den største er kanskje at du selv ikke kan plukke frukt og grønt og må ta til takke med det personalet gir deg. Har du det travelt og har glemt noe så husk at det faktisk tar bittelitt tid å få varene kjørt hjem til deg, og at det koster en sum.

Vi har tidligere skrevet om hvor de beste stedene for å handle billig godteri og brus, men disse nettbutikkene er stort sett utenlandske. Sjekk dem ut hvis du vil.

Vet du om andre matbutikker som kunne vært interessent å nevne her som vi ikke har rukket å snappe opp, kan du sende oss en melding eller kommentere nederst. Si også fra om noen av disse har sluttet å eksistere. Takk for hjelpen!


Alle matbutikker på nett med hjemkjøring eller hentepunkt

Her er nettjenester der du kan kjøpe matkasser av forskjellige slag samt nettbutikker der du kan plukke kolonialvarer og dagligvarer enkeltvis til husholdningen. Listen er en kombinasjon av de to kategoriene Kolonialer og Matkasser som ligger under hovedkategorien Mat og Drikke her på ebutikker. OBS: Matbutikken Shobr og Yoolando sender fra Tyskland. De har mye interessant og gode priser, men husk tollavgift og moms. Les mer på sidene deres.

logoNavnSammendragHandle

Vi setter stor pris på om du sparer på artikkelen om mat på nett, legger den til som favoritt og spre gjerne siden med andre som trenger en praktisk oversikt over matbutikker på nett. God netthandel.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “Matbutikker på nett – hjemkjøring og nettbutikk

  1. Tore Sædal sier:

    Hei. Vi har en elevbedrift hos oss SKALA SKADE Minde som vi tilrettelegger utplassering i bedrifter i Bergen/omegn. Jeg har en elev med sertifikat som muligens ønsker praksisplass i butikk samt utkjøring av varer. Om interesse kan jeg kontaktes

    Mvh Tore

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.