10 beste norske lekebutikker på nett

10 beste norske lekebutikker på nett!

Siden inneholder annonselenker

Leter du etter en bra lekebutikk? Her er en oversikt over 10 beste norske lekebutikker på nett

Hvor kjøper man leker? Jo, på Internett så klart! Å handle leketøy på nett er en enkel affære du kan gjøre hjemme i ro og mak. Du kan enkelt lete gjennom de ulike varene, sammenligne priser og kanskje sitte med poden på fanget mens du leter for å se om dere finner noe nytt og gøy. Bruker du norske nettbutikker kan du være sikrere på at det du kjøper er trygt og ikke skadelig for barnet ditt.

Rask navigering til lekebutikkliste – hopp forbi tekst

Leker er produkter brukt under lek av både barn og voksne for læring, spilling og underholdning. Visste du at man har funnet dukker som barn lekte med nesten 3000 år før vår tidsregning? Leketøy er altså ikke noe nytt, men har endret form og funksjon opp igjennom tiden.

Hva er en lekebutikk? En lekebutikk er en forretning som spesialiserer seg på å selge leketøy og underholdnings produkter for babyer, barn og voksne. Leketøysbutikker er ofte fargerike noe som gjør dem interessante for barn. Ofte kan man prøve ut de mest populære lekene i butikken. Lekebutikker på nett kan ha et enda større utvalg varer enn en fysisk butikk.

Leker egner seg perfekt til å gi bort og er ofte det barn ønsker seg i julepresang eller i fødselsdagsgave. Hvis man passer man på å være ute i litt god tid, er det perfekt å handle i en lekebutikk på nett til bursdager, julegaver eller hvis man trenger et lite lager med billige leker barna dine kan gi bort til andre i presang. Slik gjør vi det og det fungerer utmerket og stressfritt.

Det er fortsatt noen kjedebutikker innen leketøy som ikke har egen nettbutikk, men de seriøse butikkene prøver å ha det samme utvalget online som i fysisk butikk. Det finnes derimot også noen lekebutikker som kun på nett med stort utvalg og bra priser. Noen av disse finner du i listen lenger ned.

Utvalget i butikkene varierer og noen er sterkt fokusert på kvalitet og pedagogiske leker som Lekeakademiet. Andre ser vi på som mer tradisjonelle men med et stort utvalg av kule og trendy leker for barn.

Noen butikker sender varer gratis, eller gratis hvis du har handlet over et visst beløp. Det er litt forskjellig hvordan aktørene velger å gjøre det. Sjekk også om lekebutikken er Trygg e-handel sertifisert. Det er et pluss, men de butikkene i denne listen som ikke er det er fortsatt regnet som trygge å handle fra. Vi har i hvert fall gode erfaringer med dem. Del gjerne dine egne gode eller dårlige erfaringer om netthandelen i kommentarfeltet nederst.

For rask netthandel har vi disse tre anbefalingene til deg:


Vår topp 3 nettbutikker med leker for barn (og unge voksne)

Den lekebutikkene jeg har best erfaring med er Lekmer som ble kåret til Årets butikk innen leker i 2016 og 2018, av Prisjakt.no og har fri frakt over 1000 kr og har 365 dagers åpent kjøp. I tillegg til gøyale og populære leker selger de andre barne- og babyprodukter som barnevogner, bilstoler, sko, klær og utstyr. Besøk nettbutikken ved å klikke på logoen under. Anbefalinger bygger på mine egne erfaringer.

Anbefalt: Lekmer, Lekekassen og Lekeakademiet!


Tidligere var jeg også stor fan av Toys’r’Us som sendte innen 24 timer, og BR Leker på grunn av utvalg, prisnivå og leveringstid. Disse butikkene er dessverre konkurs og dermed ikke lenger tilgjengelige. Når du har tittet gjennom de anbefalte butikkene kan du også sjekke ut disse utvalgte lekebutikkene som alle er fantastiske på sin måte.

De 10 beste lekebutikkene på nett

Her er en liste over de beste nettbutikkene i alfabetisk rekkefølge. Ser du en butikk som mangler, meld den inn her. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side. Bruk filtrene til å sortere ut om lekebutikken for eksempel har gratis frakt over et visst beløp:

logoNavnSammendragHandle

Finner du ikke det du leter etter i disse lekebutikkene? Her er alle lekebutikker på nett.


Merkevarer

Merkevarer som LEGO, Duplo, Nerf, Disney, Pokemon, Spire, Hatchimals, Paw Patrol, Stiga, Baby Born, BRIO finner du i de aller fleste store butikker. Nettsidene til de respektive leketøysbutikkene har oftest kategorisert produktene sine innen biler og kjøretøy, babyleker, dukker, rollespill, kreativitet, selskapsspill, byggeleker, actionfigurer, kosedyr med mer. Hos Ringo sine fysiske butikker får du også mye Lego.

eButikker.no har en helt egent kategori med alle lekebutikker med alle andre typer nettbutikker som også har leketøy i sitt sortiment. Butikkene jeg anbefaler i denne artikkelen er reinspikka leketøysbutikker uten så mange andre typer varer. Denne artikkelen omhandler også alle nettbutikker som selger leker.

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Del gjerne erfaringer og din favoritt leketøysbutikk i kommentarfeltet. Bruk nettadressen lekebutikker.no for raskt å finne igjen denne siden.
Husk å merk viktige leker med navnelapper hvis for eksempel barnet ditt har med leketøy på ha-med-dag i barnehage, SFO eller skole.

Leter du etter Halloween-kostymer og utkledning så les her. Sjekk også disse artiklene:

Morsomme nettbutikker med gaver til barn
Elektrisk bil til barn? Her er noen kule forslag!
De 10 Beste Stedene Å Kjøpe LEGO På Nett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.