Lekebutikker – 20 aller beste lekebutikkene på nett

Lekebutikker på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Lyst på noe gøy? Her er en oversikt over de beste norske lekebutikker på nett

Hvor kjøper man leker? Jo, på Internett så klart! Å handle leketøy på nett er en enkel affære du kan gjøre hjemme i ro og mak. Det er flere fordeler og muligheter når du handler på nett kontra å handle i fysisk butikk. Du kan enkelt lete gjennom de ulike varene, sammenligne priser, slippe kassakø og lese anmeldelser fra andre kunder som inkluderer både gode råd om hvilke produkter som kan være best egnet ut fra funksjoner de likte om et annet produkt OG dårlige tilbakemeldinger hvis noe ikke var fungerer bra. Ta med poden på fanget mens du surfer gjennom lekebutikken for å se om dere finner noe nytt og gøy. I tillegg er det tonnevis med spesialtilbud som bare er tilgjengelig via forhandlers nettsteder og egne guider for å finne den perfekte bursdagsgave. Bruker du norske nettbutikker kan du være sikrere på at det du kjøper er trygt og ikke skadelig for barnet ditt.

Rask navigering til lekebutikkene

Leker er produkter brukt under lek av både barn og voksne for læring, spilling og underholdning. Visste du at man har funnet dukker som barn lekte med nesten 3000 år før vår tidsregning? Leketøy er altså ikke noe nytt, men har endret form og funksjon opp igjennom tiden.

Hva er en lekebutikk?

En lekebutikk er en forretning som spesialiserer seg på å selge leketøy og underholdnings produkter for babyer, barn og voksne. Leketøysbutikker er ofte fargerike noe som gjør dem interessante for barn. Ofte kan man prøve ut de mest populære lekene i butikken. Lekebutikker på nett kan ha et enda større utvalg varer enn en fysisk butikk.

Leker egner seg perfekt til å gi bort og er ofte det barn ønsker seg i julepresang eller i fødselsdagsgave. Hvis man passer man på å være ute i litt god tid, er det perfekt å handle i en lekebutikk på nett til bursdager, julegaver eller hvis man trenger et lite lager med billige leker barna dine kan gi bort til andre i presang. Slik gjør vi det og det fungerer utmerket og stressfritt.

Det er fortsatt noen kjedebutikker innen leketøy som ikke har egen nettbutikk, men de seriøse butikkene prøver å ha det samme utvalget online som i fysisk butikk. Det finnes derimot også noen lekebutikker som kun på nett med stort utvalg og bra priser. Noen av disse finner du i listen lenger ned.

Utvalget i butikkene varierer og noen er sterkt fokusert på kvalitet og pedagogiske leker som Lekeakademiet. Andre ser vi på som mer tradisjonelle men med et stort utvalg av kule og trendy leker for barn.

Noen butikker sender varer gratis, eller gratis hvis du har handlet over et visst beløp. Det er litt forskjellig hvordan aktørene velger å gjøre det. Sjekk også om lekebutikken er Trygg e-handel sertifisert. Det er et pluss, men de butikkene i denne listen som ikke er det er fortsatt regnet som trygge å handle fra. Vi har i hvert fall gode erfaringer med dem. Del gjerne dine egne gode eller dårlige erfaringer om netthandelen i kommentarfeltet nederst.

For rask netthandel har vi disse tre anbefalingene til deg:

Vår topp 3 nettbutikker med leker for barn (og unge voksne)

1. Hos Lekia finner du de morsomste og mest trendy lekene for alle aldre, enten du trenger leker for små eller store barn. Trygg nettbutikk med Klarna-betaling.

Lekia nettbutikk
Lekia nettbutikk

2. Lekeakademiet har et flott utvalg av lærerike leker til barn i alle aldre. De har en mengde kreative, pedagogiske, nysgjerrige og gode aktivitets leker. Anbefales.

3. Lekmer er en meget bra lekebutikker. I tillegg til gøyale og populære leker selger de andre barne- og babyprodukter som barnevogner, bilstoler, sko, klær og utstyr.

Tidligere var vi også stor fan av Toys’r’Us som sendte innen 24 timer, og BR Leker på grunn av utvalg, prisnivå og leveringstid. Disse butikkene er dessverre konkurs og dermed ikke lenger tilgjengelige. Når du har tittet gjennom de anbefalte butikkene kan du også sjekke ut disse utvalgte lekebutikkene som alle er fantastiske på sin måte.

De beste lekebutikkene på nett og nettbutikker med leker

Her er en liste over de beste nettbutikkene i alfabetisk rekkefølge. Ser du en butikk som mangler, meld den inn her. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side. Bruk filtrene til å sortere ut om lekebutikken for eksempel har gratis frakt over et visst beløp:

logoNavnSammendragHandle
cdon_logo
CDON

CDON.com har et stort utvalg av produkter. De har blant annet en stor barneavdeling med leker, babyprodukter, barnevogner, barneklær, barnesko, puslespill og spill. Alltid gode kampanjer og tilbud. Kaller seg nordens største varehus.

Fri frakt når du handler for over 800kr.

Choppi
Choppi

Choppi.no selger EXit trampoliner, el-kjøretøy, tråtraktorer, hoppeslott, barnesenger, spill, køyesenger og noe sportsutstyr på nett. Innen sport har de produkter til fotball, basketball og kiter og drager.

De har et stort utvalg bra elkjøretøy for barn av merkene Polaris, John Deere, Audi, LaFerrari, Mercedes og Ford Ranger blant annet.

Du kan velge å hente varene fra hentelager i Drammen.

Helnorsk nettbutikk. Rask levering. Betal trygt med Klarna.

Ciha leker
CIHA

Ciha er en flott og litt annerledes lekebutikk på nett i positiv forstand. De tror at barn trenger mindre støy og mer lærerik lek og selger leker akkurat for dette. Her får du barnebøker, piktogrammer, brettspill, babyleker, biler, spill, dukker, dyr, klosser, kreativ lek, lekemat, ting til rollelek, lamper, magnetlek, puslespill, teaterlek, utelek og mye mer. Vi anbefaler deg å ta en titt på nettsidene.

Fri frakt over 699. 3-6 dagers levering. 60 dagers retur. Prisgaranti og Prismatch. Sikker betaling.

coolshop
Coolshop

Coolshop er en online butikk som opprinnelig solgt spill, men som nå fører varer i mange sjangere fra gadgets til klær. De har et stor utvalg av leker og bra priser samt en ordning med rabattpoeng når du handler. Coolshop har helt gratis frakt og prisgaranti.

Fri frakt. Mange varekategorier. 

Coolstuff
CoolStuff

CoolStuff Norge selger gaver, gadgets, leker og masse annet gøy. Karneval, kostymer, masker, parykker, sminke, ting til hjem og hage, lek og spill, hobby og fritid, mat og drikke og teknikk er noe du får tak i her. 10% rabatt ved første kjøp.

Fri frakt over 499,-.  Lynrask levering.  90 dagers åpent kjøp.  2 års garanti. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Eurotoys
Eurotoys

Eurotoys er en stor dansk lekebutikk på nett med alt du kan tenke deg. Hovedkategoriene i menyen er actionfigurer, basseng og badeutstyr, bilder, byggeklosser, dukker, figurer, barneklær, barnemøbler, hobby, kosedyr og kostymer. Søk på siden og finn mye mer.

Over 15000 varer. Hurtig leveranse. 30 dagers returrett.

Extra Leker
Extra Leker

Extra-Leker er en norsk leketøybutikk med lynrask levering. De har leker innen alle kategorier til gode priser. Outlet avdelingen har leker til opp mot 70% rabatt.

Fri frakt over 1000,-.  Outlet med store rabatter.  Kjøp på nett, bytt i butikk.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Jollyroom
Jollyroom

Jollyroom er en stor og fin nettbutikk med det du trenger av barnevogner, bilstoler, møbler til barnerommet, babyutstyr, leker, barneklær, mammating, spill og barnesko. Du finner blant annet kjente varemerker som Britax, Reima, Cybex, Kids Concept, Bloomingville, Blafre og Hust & Claire.

Fri frakt over 1000,-. Prisgaranti. 365 dagers åpent kjøp.

Kidsa
Kidsa

Kidsa er en lekebutikk på nett. I hovedmenyen på siden finner du blant annet kategoriene barnerommet, barneutstyr, kosedyr, mat og drikke, barnemøbler, spille og bygge, utelek, fidget spinner, hobby, salg og Pokemon.

Trygg betaling med Klarna faktura.

kidsdreamstore
KidsDreamStore

KidsDreamStore er en bra lekebutikk på nett. Her får du babyleker og barneleker som biler og kjøretøy, bygg og lek, dukker og dukketilbehør, forskning, eksperiment og vitenskap, figurer, dyr, lekevåpen, musikkinstrumenter, rollespill, byttekort, brettspill, puslespill, treleker, utelek og mer. De har også barneklær og babyutstyr. Leter du etter en fin gave sorterer de ut gaveideer i mange kategorier som innen Gavetips 1-2 år, under 500 kr og lignende. Mange kjente varemerker som Lego, Disney og Marvel.

365 dagers åpent kjøp. Rask levering. Gratis frakt over 999 kr. Handle trygt med Klarna.

LEGO
LEGO

Den offisielle nettbutikken til LEGO har massevis av morsomme LEGO produkter, tilleggsprodukter og inspirasjon for små og store byggere. Her finner du ofte eksklusive LEGO-sett som man ikke finner i andre butikker. Siden grunnleggelsen i 1932, streber de alltid å overgå sine kunders forventninger med hensyn til kvalitet og service i LEGO-merkevaren.

Innen LEGO er det også mange andre merkevarer som Minifigurer, Duplo, Legends of Chima, Ninjago, Bionicle, Mindstorms, Technics og Mixels.

Offisiell og trygg LEGO butikk. Gratis frakt over 500 kr med Standard leveranse.

Lekeakademiet
Lekeakademiet

Lekeakademiet er en nettbutikk med lærerike leker til barn i alle aldre. De har en mengde kreative, pedagogiske, nysgjerrige og gode aktivitets leker, også med funksjoner for spesielle behov og til institusjon og skole. I menyen finner man gode forslag til hva som passer til forskjellige aldersgrupper i tillegg til bra gave-finner. Noen populære produkter er husker, klosser, babyleker, gåsykler, sparkesykler, dukkehus og puslespill. Stikk innom for det fulle utvalget.

2-5 dagers leveringstid. Fri frakt over 1000 kr. Priser inkl. toll og moms.

Lekekassen
Lekekassen

Lekekassen fører Lego, Playmobil, Barbie, Bruder, Fischer-Price, Hama, Brio og mer til. Egen prisdump side med tilbudsleker. Også utstyr til baby.

Fri frakt over 1000 kr. 

Lekia
Lekia

Dette er Lekia-kjeden sin nettbutikk. Her får du leker for enhver smak. Her er babyleker, byggeleker, LEGO, kosedyr, figurer, kjøretøy og mye annet. De har fysiske butikker i nesten hele landet du kan hente leken kostnadsfritt hos.

Betal trygt med Klarna. Instagram konto med gode ideer. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Lekmer
Lekmer

Lekmer er en voksende online butikk som fører leketøy, sikre barn- og babyartikler og møbler til barnerommet. De har gode priser, rask levering, gode tilbud og 365 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisering gjør dette et bra sted å handle.

Fri frakt over 1000 kr.  Trygg e-handel godkjent.

Sprell
Sprell

Sprell ble etablert i 1995 og er kjent for å selge leker, spesielt tre leker, og babyprodukter av høy kvalitet og god design. De har en bra gaveguide som hjelper deg å finne den perfekte gaven.

2-4 dagers levering i Norge. Fast frakt 59,-.  Gratis gaveinnpakking. 

Toys4Kids
Toys4Kids

Toys4Kids er en flott norsk lekebutikk på nett. I hovedmenyen velger du blant leker, babyleker, lego, outlet, batterier og gavekort. De har også trampoliner fra Berg.

Lynrask levering. Lav frakt. Norsk butikk.

Vrimmel
Vrimmel

Vrimmel er en helnorsk leketøysbutikk med aktiviserende og morsomme leker av god kvalitets leker man ikke finner overalt. De har fysisk butikk på Majorstuen i Oslo men selger via nettbutikken også.

Finner du ikke det du leter etter i disse lekebutikkene? Her er alle lekebutikker på nett.


Merkevarer

Merkevarer som LEGO, Duplo, Nerf, Disney, Pokemon, Spire, Hatchimals, Paw Patrol, Stiga, Baby Born, BRIO finner du i de aller fleste store butikker. Nettsidene til de respektive leketøysbutikkene har oftest kategorisert produktene sine innen biler og kjøretøy, babyleker, dukker, rollespill, kreativitet, selskapsspill, byggeleker, actionfigurer, kosedyr med mer. Hos Ringo sine fysiske butikker får du også mye Lego.

eButikker.no har en helt egent kategori med alle lekebutikker med alle andre typer nettbutikker som også har leketøy i sitt sortiment. Butikkene jeg anbefaler i denne artikkelen er reinspikka leketøysbutikker uten så mange andre typer varer. Denne artikkelen omhandler også alle nettbutikker som selger leker.

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Del gjerne erfaringer og din favoritt leketøysbutikk i kommentarfeltet. Bruk nettadressen lekebutikker.no for raskt å finne igjen denne siden.
Husk å merk viktige leker med navnelapper hvis for eksempel barnet ditt har med leketøy på ha-med-dag i barnehage, SFO eller skole.

Leter du etter Halloween-kostymer og utkledning så les her.

Sjekk også disse artiklene:

Morsomme nettbutikker med gaver til barn
Elektrisk bil til barn? Her er noen kule forslag!
De 10 Beste Stedene Å Kjøpe LEGO På Nett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.