10 beste norske lekebutikker på nett! (2020)

Rask navigering – hopp forbi tekst

10 beste norske lekebutikker på nett!

Siden inneholder annonselenker

Leter du etter en bra lekebutikk? Her er en oversikt over 10 beste norske lekebutikker på nett i 2020.

Hvor kjøper man leker? Jo, på internett så klart! Å handle leketøy på nett er en enkel affære du kan gjøre hjemme i ro og mak. Leker er produkter brukt under lek av både barn og voksne for læring, spilling og underholdning. Visste du at man har funnet dukker som barn lekte med nesten 3000 år før vår tidsregning? Leketøy er altså ikke noe nytt, men har endret form og funksjon opp igjennom tiden.

Leker egner seg perfekt til å gi bort og er ofte det barn ønsker seg i julepresang eller i fødselsdagsgave. Hvis man passer man på å være ute i litt god tid, er det perfekt å handle i en lekebutikk på nett til bursdager, julegaver eller hvis man trenger et lite lager med billige leker barna dine kan gi bort til andre i presang. Slik gjør vi det og det fungerer utmerket og stressfritt.

Det er fortsatt noen kjedebutikker innen leketøy som ikke har egen nettbutikk, men de seriøse butikkene prøver å ha det samme utvalget online som i fysisk butikk. Det finnes derimot også noen lekebutikker som kun på nett med stort utvalg og bra priser. Noen av disse finner du i listen lenger ned.

Noen butikker sender varer gratis, eller gratis hvis du har handlet over et visst beløp. Det er litt forskjellig hvordan aktørene velger å gjøre det. Sjekk også om lekebutikken er Trygg e-handel sertifisert. Det er et pluss, men de butikkene i denne listen som ikke er det er fortsatt regnet som trygge. Del gjerne gode eller dårlige erfaringer om netthandelen i kommentarfeltet nederst.


Vår topp 3 nettbutikker med leker for barn (og unge voksne)

Den lekebutikkene jeg har best erfaring med er Lekmer som ble kåret til Årets butikk innen leker i 2016 og 2018, av Prisjakt.no og har fri frakt over 1000 kr og har 365 dagers åpent kjøp. I tillegg til gøyale og populære leker selger de andre barne- og babyprodukter som barnevogner, bilstoler, sko, klær og utstyr. Besøk nettbutikken ved å klikke på logoen under. Anbefalinger bygger på mine egne erfaringer.

Tidligere var jeg også stor fan av Toys’r’Us som sendte innen 24 timer, og BR Leker på grunn av utvalg, prisnivå og leveringstid. Disse butikkene er dessverre konkurs.

Anbefalt: Lekmer, Lekekassen og Jollyroom!


De 10 beste lekebutikkene på nett

Her er en liste over de beste nettbutikkene. Ser du en butikk som mangler, meld den inn her. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side. Bruk filtrene til å sortere ut om lekebutikken for eksempel har gratis frakt over et visst beløp:

logoNavnSammendragHandle
Finner du ikke det du leter etter i disse lekebutikkene? Her er alle lekebutikker på nett.

Leter du etter Halloween-kostymer og utkledning så les her. Sjekk også disse artiklene:

23 Kule Vinterleker, Snøleker Og Utstyr Til Akebakken Og Isen!
20 Gratis Babypakker Og Velkomstpakker!
Morsomme nettbutikker med gaver til barn
Elektrisk bil til barn? Her er noen kule forslag!
De 10 Beste Stedene Å Kjøpe LEGO På Nett!

Fant du denne siden fordi du leter etter gaver til barn, er det flere andre nettbutikker som også kan besøke. Noen av disse ramser vi opp i artikkelen Morsomme nettbutikker med gaver til barn.

Merkevarer

Merkevarer som LEGO, Duplo, Nerf, Disney, Pokemon, Spire, Hatchimals, Paw Patrol, Stiga, Baby Born, BRIO finner du i de aller fleste store butikker. Nettsidene til de respektive leketøysbutikkene har oftest kategorisert produktene sine innen biler og kjøretøy, babyleker, dukker, rollespill, kreativitet, selskapsspill, byggeleker, actionfigurer, kosedyr med mer. Hos Ringo sine fysiske butikker får du også mye Lego.

eButikker.no har en helt egent kategori med alle lekebutikker med alle andre typer nettbutikker som også har leketøy i sitt sortiment. Butikkene jeg anbefaler i denne artikkelen er reinspikka leketøysbutikker uten så mange andre typer varer. Denne artikkelen omhandler også alle nettbutikker som selger leker.

Hvilken er din favoritt? Skriv gjerne en kommentar nederst om du har andre erfaringer eller forslag! Du kan også trykke på hjerte-symbolet på logoen for å lagre din helt egen liste over favoritter.

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Del gjerne erfaringer og din favoritt leketøysbutikk i kommentarfeltet. Bruk nettadresssen lekebutikker.no for raskt å finne igjen denne siden.
Husk å merk viktige leker med navnelapper hvis for eksempel barnet ditt har med leketøy på ha-med-dag i barnehage, SFO eller skole.

Aktuelle tilbud og rabattkoder

10% rabatt
Rabattkode

Med denne koden får du 10 % rabatt på hele den fantastiske butikken til Villakids. Gjelder ikke frakt. 

More Less
Utløper: 31-07-2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.