10 beste norske lekebutikker på nett! (2019)

10 beste norske lekebutikker på nett!

Leter du etter en bra lekebutikk? Her er en oversikt over 10 beste norske lekebutikker på nett i 2019.

Hvor kjøper man leker? Jo, på internett! Å handle leketøy på nett er en enkel affære. Leker er produkter brukt under lek av både barn og voksne. Passer man på å ikke være ute i siste liten er det perfekt å handle i en lekebutikk på nett til bursdager, julegaver eller hvis man trenger et lite lager med billige leker barna dine kan gi bort til andre i presang. Det er fortsatt noen kjedebutikker som ikke har egen nettbutikk, men de seriøse butikkene prøver å ha det samme utvalget online som i fysisk butikk. Det finnes derimot også noen lekebutikker som kun på nett med stort utvalg og bra priser.

Noen butikker sender varer gratis, eller gratis hvis du har handlet over et visst beløp. Det er litt forskjellig hvordan aktørene velger å gjøre det. Sjekk også om lekebutikken er Trygg e-handel sertifisert. Det er et pluss, men de butikkene i denne listen som ikke er det er fortsatt regnet som trygge. Del gjerne gode eller dårlige erfaringer om netthandelen i kommentarfeltet nederst.

Leter du etter Halloween-kostymer og utkledning så les her. Her er også en artikkel med vinterleker og snøleker. Noen velkomstgaver i bokklubber samt gratis babypakker inneholder også leker.

Siden inneholder annonselenker – les forklaring helt nederst på siden. Anbefalinger bygger på mine egne erfaringer.


Vår topp 3 nettbutikker med leker for barn (og unge voksne)

Den lekebutikkene jeg har best erfaring med er Lekmer som ble kåret til Årets butikk innen leker i 2016 og 2018, av Prisjakt.no og har fri frakt over 1000 kr og har 365 dagers åpent kjøp. I tillegg til gøyale og populære leker selger de andre barne- og babyprodukter som barnevogner, bilstoler, sko, klær og utstyr. Besøk nettbutikken ved å klikke på logoen under.

Tidligere var jeg også stor fan av Toys’r’Us som sendte innen 24 timer, og BR Leker på grunn av utvalg, prisnivå og leveringstid. Disse butikkene er dessverre konkurs.

Anbefalt: Lekmer, Lekekassen og Sprell!


 

De 10 beste lekebutikkene på nett

Her er en liste over de beste nettbutikkene. Ser du en butikk som mangler, meld den inn her. Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side. Bruk filterne til å sortere ut om lekebutikken for eksempel har gratis frakt over et visst beløp:

logoNavnSammendragHandle
Finner du ikke det du leter etter i disse lekebutikkene? Her er alle lekebutikker på nett.

Merkevarer

Merkevarer som LEGO, Duplo, Nerf, Disney, Pokemon, Spire, Hatchimals, Paw Patrol, Stiga, Baby Born, BRIO finner du i de aller fleste store butikker. Nettsidene til de respektive leketøysbutikkene har oftest kategorisert produktene sine innen biler og kjøretøy, babyleker, dukker, rollespill, kreativitet, selskapsspill, byggeleker, actionfigurer, kosedyr med mer.

eButikker.no har en helt egent kategori med alle lekebutikker med alle andre typer nettbutikker som også har leketøy i sitt sortiment. Butikkene jeg anbefaler i denne artikkelen er reinspikka leketøysbutikker uten så mange andre typer varer. Denne artikkelen omhandler også alle nettbutikker som selger leker.

Hvilken er din favoritt? Skriv gjerne en kommentar nederst om du har andre erfaringer eller forslag! Du kan også trykke på hjerte-symbolet på logoen for å lagre din helt egen liste over favoritter.

Takk for at du deler, kommenterer og linker til denne siden. Del gjerne erfaringer og din favoritt leketøysbutikk i kommentarfeltet. Bruk nettadresssen lekebutikker.no for raskt å finne igjen denne siden. Husk å merk viktige leker med navnelapper hvis for eksempel barnet ditt har med leketøy på ha-med-dag i barnehage, SFO eller skole.

Aktuelle tilbud og rabattkoder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *