Her kan du kjøpe Clarins hudpleie og sminke på nett

Clarins på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Nettbutikker som selger Clarins produkter

Clarins er et fransk selskap som ble grunnlagt av Jacques Courtin-Clarins i 1954. Er du på jakt etter Clarins produkter innen sminke og hudpleie vil vi liste opp bra nettbutikker du kan handle fra lenger ned – altså en oversikt over hvilke butikker som fører brandet Clarins.

Til butikklisten

Selskapets filosofi bygger på to prinsipper: å lytte til kvinners behov og å bruke naturen som inspirasjon og kilde til forskning. Clarins har vært en pioner innen plantevitenskap, og i dag har de mer enn 208 planter i Clarins-herbariet. Hver eneste plante er undersøkt og utnyttet for å utvikle unike formler når det gjelder effektivitet og sanselighet.

Clarins tilbyr et bredt utvalg av hudpleie-, sminke-, og kroppspleieprodukter. Produktene er basert på naturlige ingredienser, og er kjent for sin høye kvalitet og effektivitet. Selskapets mest ikoniske produkt er Double Serum, som er et konsentrert serum med en dobbel formel som hjelper til med å redusere synlige aldringstegn, jevne ut hudtonen og forbedre hudens tekstur. I tillegg til Double Serum har Clarins flere andre populære produkter, som for eksempel Super Restorative Day Cream med SPF15, Clarins lip oil, Total Eye Lift, og Huile Tonic, som er en oppstrammende kroppsolje.

Clarins er et velrenommert og anerkjent merke over hele verden, og produktene deres er populære blant kvinner i alle aldre og hudtyper. Selskapet er dedikert til å skape produkter som oppfyller kvinners behov og som samtidig tar vare på planeten vår. Hvis du er på utkikk etter produkter som er effektive og naturlige, er Clarins et merke å vurdere.

Populære Clarins produkter

Her er en liste over 10 kjente og populære Clarins produkter og hva de hjelper mot:

  • Double Serum er et kraftig serum som inneholder over 20 planteekstrakter som jobber sammen for å bekjempe aldringstegn og gi fuktighet til huden.
  • Beauty Flash Balm er en multi-funksjonell ansiktskrem som gir en umiddelbar oppstrammende effekt, jevner ut hudtonen og gir en strålende glød.
  • Instant Eye Make-up Remover er mild og effektiv øyesminkefjerner som tar bort selv den mest intense sminke uten å irritere eller tørke ut huden.
  • Tonic Body Treatment Oil er en fuktighetsgivende kroppsolje som bidrar til å redusere strekkmerker og cellulitter samtidig som den gir næring og mykhet til huden.
  • UV PLUS Anti-Pollution Sunscreen er en solkrem som ikke bare beskytter mot UV-stråler, men også mot forurensning, frie radikaler og andre skadelige miljøfaktorer som kan føre til aldring og skade på huden.
  • Hydra-Essentiel Moisturizer er en fuktighetskrem som er spesielt utviklet for å hydrere tørr og dehydrert hud, samtidig som den gir næring og beskyttelse.
  • One-Step Gentle Exfoliating Cleanser er en mild og effektiv rens som både eksfolierer og renser huden samtidig. Den fjerner døde hudceller og urenheter samtidig som den gir en glatt og strålende hud.
  • Extra-Firming Mask er en ansiktsmaske som gir umiddelbar oppstramming og forbedrer elastisiteten i huden.
  • Super Restorative Night Cream er en nattkrem som er spesielt utviklet for moden hud, den bidrar til å redusere synlige aldringstegn og forbedrer hudens fasthet og spenst.
  • Joli Rouge Lipstick er en leppestift som gir fuktighet, næring og intens farge samtidig som den beskytter leppene mot ytre påvirkninger og holder dem myke og smidige.

Disse er bare noen eksempler på Clarins’ populære produkter, og mer finnes på deres offisielle Clarins nettside eller i deres butikker og forhandlere som du finner en oversikt over rett under.

Mer om Clarins

Clarins har også en rekke spa- og tjenester som tilbys på utvalgte steder over hele verden. Her kan man få spesialtilpassede behandlinger og rådgivning av ekspertene innen hudpleie.

Clarins er opptatt av å være miljøvennlig og engasjert, og har en langsiktig visjon om å gjøre mer, gjøre det bedre og nyte det. Selskapet har en rekke bærekraftige initiativer, som inkluderer etablering av Domaine Clarins, en gård på 1 400 meters høyde i hjertet av Alpene som produserer eksepsjonelle ingredienser med størst mulig respekt for naturen. Clarins har også forpliktet seg til å beskytte dette unike området i henhold til de strengeste miljønormene i 99 år fremover.

Ettersom vi er store fans av nettbutikker, ønsker vi å dele noen anbefalinger med deg angående hvor du kan kjøpe Clarins-produkter på nett.


Bra nettbutikker som selger Clarins

Skal du shoppe Clarins på nett anbefaler vi en av disse nettbutikkene. Sjekke gjerne priser og sammenlign produkter hos de forskjellige forhandlerne. Det er de samme butikkene du her. Trykker du på den blå knappen går du rett til butikkens nettside som åpner seg i en ny fane så du ikke mister denne fine oversikten.

logoNavnSammendragHandle

Clarins video på Youtube

Her kan du lære mer om Le Domaine Clarins, deres unike utendørs laboratorium i de franske alper hvor plantene deres dyrkes med etisk og bærekraftig landbruksmetoder.

Vi håper butikkoversikten hjalp deg med å finne det beste stedet å handle Clarins. Ta deg gjerne tid til å legge igjen en kommentar eller anmeldelse av butikken. Takk.

Les også: Her kjøper du KMS på nett


Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.