Kosmetikk og sminke på nett får du i disse bra nettbutikkene

sminke_på_nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Dette er våre favorittbutikker med kosmetikk og sminke på nett

Det er ingen hemmelighet at mange handler kosmetikk og sminke på nett. Det er mange bra sminkebutikker å velge mellom og vi viser deg de aller beste og tryggeste. Vi er sikre på at du finner en nettbutikk du blir fornøyd med, og kanskje finner du en du ikke var kjent med fra før. Nesten alle nettbutikkene i vår oversikt har enten helt gratis frakt, slik som Coverbrands, eller fri frakt når du kjøper for en viss sum. Disse summene går litt opp og ned og det er i perioder flere som sender helt hjem til deg uten kostnad.

Rask navigering til listen over sminkebutikker og kosmetikkbutikker

Hva er en sminkebutikk / kosmetikkbutikk?

En sminkebutikk er en forretning som selger kosmetikkprodukter av mange slag. Produkter innen sminke og make-up brukes helst i ansiktet kan være leppestift, primer, foundation, rouge, øyenskygge, eyeliner og mascara. Sminkebutikker selger ofte kremer, lotioner, pulver, pudder, parfymer, deodoranter og antiperspiranter også.

Kosmetikk er et stort marked på nett og det er stor konkurranse for å kapre deg som kunde. Mens kosmetiske produkter dekker det meste av kroppen som hud og hår, sier man at make-up og sminke dekker området rundt ansiktet inkludert øyne og lepper. Duft som parfyme er også en del av produktlinjer man bruker på kroppen for å føle seg bedre og mer tiltrekkende. Begrepene går noen ganger litt i hverandre i nettbutikkene, men stort sett er hovedkategoriene duft, hår/hårpleie, hud/hudpleie, sminke/makeup, ansikt, gavesett og wellness. En del slike produkter kan man skaffe seg i nettapotek også, men slett ikke alt.

Noen nettbutikker har også produkter innen tannpleie, bleking og sol- og selvbruning. Vi har tidligere skrevet om bra nettbutikker der du får tannbleking her. Selv om de fleste butikkene retter seg mot kvinner har flere egne manne-avdelinger som Nordic Feel.

Har du forslag til andre bra sminkebutikker på nett er det fint om du nevner dem i kommentarfeltet nederst. Det hjelper andre. Husk også å sjekke siden vår med gratisprodukter og vareprøver siden det kan være kremer, hudpleieprodukter og lignende der.


Topp 3 skjønnhetsbutikker (akkurat nå)

De tre shoppingstedene med skjønnhetsprodukter vi er mest fornøyd med akkurat nå. Listen kan endres uten varsel. Sjekk flere butikker lenger ned.

1. Eleven er en bra nettbutikk med mye innen sminke, parfyme, hudpleie og hårpleie. Kjente merkevarer som Babor, bareMinerals, Ardell, Clarins og Clinique. Raske leveranser og gode salg.

Eleven nettbutikk
Eleven nettbutikk

2. Nordicfeel har et kjempeutvalg av skjønnhetsprodukter, parfymer og sminke. De fører over 300 garantert ekte varer. Butikken er Trygg E-Handel godkjent.

NordicFeel nettbutikk
Nordicfeel nettbutikk

3. Bli Vakker har også et stort varesortiment med nesten 19000 skjønnhetsprodukter. For en nettbutikk! Svært mye brukt nettbutikk som også vant Prisjakts pris for Årets butikk i 2020.

Blivakker nettbutikk
Bli Vakker nettbutikk

Over 10 topp kosmetikkbutikker med sminke på nett

Under lister vi opp våre favoritter for sminkekjøp på nett i alfabetisk rekkefølge. For en komplett liste med enda flere butikker som selger kosmetikk og sminke på nett kan du sjekke ut Kosmetikk kategorieneButikker. Her vi du kanskje stusse over at noen av nettbutikkene ikke ser ut som de selger slike produkter, men besøker du dem ser du at det stemmer. To eksempler på dette er Computersalg og Coolshop.

Uansett, du finner sikkert det du trenger i butikkene under. Hvilket er ditt favorittsted å handle? Skriv gjerne en kommentar nederst på siden. Trykk på den blå knappen på høyere side for å gå rett til nettstedet.

logoNavnSammendragHandle

20%

LH Cometics rabattkode

Bli med på nyhetsbrev og få 20% på første handel.

Mer Mindre
Ingen utløpsdato
LinkedIn

Vi regner med du fant noen bra nettbutikker her. Hvis ikke hører vi gjerne fra deg om du har noen tips. Skriv gjerne erfaringer og anmeldelser på de forskjellige internettbutikkene, enten direkte i butikkoppføringen, eller i en melding under. I neste revisjon kan det hende butikker som BliVakker, Kicks og Blush også blir med.
God handel!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.