Strikker du? Her er 20 Flotte garnbutikker med billig garn

Nettbutikker med billig garn - garnbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøpe garn på nett til strikking? Her finner du mange trygge garnbutikker med billig garn.

Strikking er en fin aktivitet for store og små som kan bedrives nesten hvor som helst. Selv om strikking er en mer moderne håndarbeideteknikk en for eksempel veving, er man ikke helt sikker på hvor gammel teknikken er. Strikkede plagg kan brukes året rundt i forskjellige former.

Rask navigering til listen over strikkebutikker – hopp forbi tekst

Mange strikker produkter som gensere, luer, cardigans, votter, sokker og andre plagg mens de sitter på bussen, ser på TV eller i pausen på jobben. Noen strikker puter, figurer, brødkurver og tøfler og andre nyttige ting. Det fine er at man enkelt kan handle materialene og verktøyene man trenger i garnbutikker på nett hvor mange av de selger bra, fargerikt og billig garn. Ritohobby selger til og med refleksgarn som vi syns er ganske kult.

For å starte et strikkeprosjekt trenger du garn i ønsket farge, strikkepinner og gjerne en oppskrift. Men det visste du sikkert. Mange nettbutikker som selger garn tilbyr gratis strikkeoppskrifter. Det er mange forskjellige strikketeknikker som hver og en av dem skaper forskjellige mønster og struktur. Det er også mange forskjellige garntyper å velge mellom som ull, merinooull og alpakkagarn. Strikking kan også utføres med strikkemaskin, og da trenger du garn da også.

Lenger ned i denne artikkelen finner du et godt utvalg av trygge garnbutikker på nett der du kan handle det du trenger i ro og mak og få det sendt rett hjem i postkassen.

Vi har også kommet over endel norske garnbutikker som vi ikke har med på denne listen. Grunnen er stort sett at de ikke er merket som trygge eller har funksjonsfeil som gjør at man ikke finner produktene. Hvis dette bedrer seg, legger vi dem til. Tips oss gjerne om andre nettbutikker som selger garn du kunne tenke deg å se i listen.

Les også: Butikkliste over de 16 beste hobbybutikkene på nett

Du finner igjen denne siden raskt ved å bruke nettadressen garnbutikker.no.


Topp 4 garnbutikker på nett

For øyeblikket ligger disse garnbutikkene med billig garn på topp i vår uhøytidelige kåring. Du finner resten av nettbutikkene som selger garn rett under disse.

1. Ritohobby er en super hobbybutikk med massevis av garn. De har ofte gode tilbud og store rabatter. Her får du rask levering, et års returrett, prisgaranti og gratis frakt over 799 kr.

Rito hobby nettbutikk med strikk og garn
Ritohobby nettbutikk med strikk og garn

 

2. Strikkia er en flott garnbutikk mer garn, strikkepakker og strikkepinner. Av garnmerker har de DROP, Viking, Jarbo og Istex. Enkel nettside å navigere med mange produkter.

Strikkia nettbutikk med strikkepakker, garn og alt du trenger
Strikkia nettbutikk med strikkepakker, garn og alt du trenger

3. Knittingroom spesialiserer seg på strikkegarn, heklegarn, pinner og heklenåler. De har strikke- og hekleoppskrifter og tilbehøret du trenger for å komme i gang. De er Trygg e-Handel sertifisert som sikrer garantert trygg netthandel.

Til Knittingroom nettbutikk
Til Knittingroom nettbutikk

4. Strikkeplassen er en bra og ryddig butikk med garn på nett. Her han du fint ehandle til strikkepakker til dame, herre, baby og barn. De har egen kategori for sommerstrikk og slottastrikk. Raskt levert til lav, eller gratis, frakt.

Strikkeplassen er en fin nettbutikk for garn
Strikkeplassen er en fin nettbutikk for garn

Alle trygge nettbutikker med garn på nett

Her finner du alle trygge nettbutikker oppført på eButikker.no som forhandler strikkegarn, strikkepinner, heklegarn, oppskrifter og annet tilbehør til ditt neste håndarbeideprosjekt. Listen oppdateres hyppig i takt med at vi finner nye og trygge steder å handle.

logoNavnSammendragHandle

Hvilke merker selger de forskjellige butikkene

Lurer du på hvor man kjøper en spesiell type garn eller merke kan du skumme gjennom oversikten under for å enkelt finne riktig butikk. Klikk deg raskt til nettbutikken ved å bruke de respektive linkene i butikklisten over.

Så her er en liten hvor kjøper man oversikt…

Ritohobby selger ullgarn, akryllgarn, bambusgarn, fleece garn, garnpakker, glassfiber garn, håndfarget garn, garn til toving, lingarn, nylongarn, polyestergarn, silkegarn, strømpegarn, stoffgarn, ullgarn, velurgarn, viskosegarn, refleksgarn, effektgarn og økologisk garn. Garnet kommer fra mange kjente merker som BC Garn, Dale Garn, DMC, Drops Garnstudio, Du Store Alpakka, Gepard garn, Himalaya, Hjertegarn, Hoooked, Infinity Hears, Istex, Järbo, Kremke, Lammy, Opal, Permin Garn, Mayflower, Scheepjes, Viking Garn, Rico Design og Schackenmayr. Hvilken er din favoritt?

Knittingroom selger også mestparten av garntypene som over fra Cewec, Dale, Du Store Alpakka, Drops Design, Jarbo, Kilafors Svenskullgarn, Novita, Svarta Fåret, Sandnes Garn, Viking of Norway og Knittingroom.

Strikkia fører garnmerkene Drops, Viking, Istex og Järbo og det går mest i alpakka, bomull, merino og ull i alle regnbuens farger.

Garnbutikken Fortuna er eneste forhandler av Martin`s Lab i Norge.

Garntopia fører Isager, Knitting for Olive, CaMaRose, PetiteKnit, HipKnitShop, Filcolana, Sandnes, Rauma og Cewec.

Strikkehula selger Sandnes Garn, Rauma Garn, KlompeLOMPE og Knit Me. Mange forskjellige typer.

Les også: 10 Rå Nettbutikker Som Selger Bakeutstyr og Kaketing!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.