16 Kreative hobbybutikker på internett for ny hobby

Hobbybutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Anbefalte hobbybutikker for deg som trenger noe å gjøre

Kjeder du deg mye eller trenger du noe å gjøre for å tilfredsstille kreativiteten? Da trenger du kanskje en ny hobby. Hobbybutikker på nett har mye å tilby og har produkter som kan underholde deg i timevis. Enten det er matlaging, kakebaking, tegning eller til og med å lære å kode – finnes det noe for enhver smak. Kanskje har du allerede en hobby eller håndarbeidsaktivitet du trenger mer utstyr til, som strikking, eller så finner du en ny hobby du kan kose deg med i årevis. Uansett skal vi vise deg det vi anser som de beste nettbutikkene med hobbyproduktene lenger ned. Vi anbefaler på det sterkeste å ha en hobby. Du lærer deg nye ting, forbedrer den psykiske og fysiske helsen din og gjør deg mer sosial.

Hopp forbi tekst til listen over 16 nettbutikker med hobbyartikler

Hobbybutikker på nett selger alt fra garn, tegnesaker, DIY kits og radiostyrte biler. En hobby kan være noe helt nytt du ikke har tenkt på enda. Det å lære seg programmering eller hvordan du kan tjene penger på nett kan også være fine hobbyer. Du finner flere slike kurs i nettkurskategorien.

Lese bøker er også en fin hobby man kan fordype seg i. Derfor har vi inkludert en nettbokhandel i listen under. Nettbokhandlere selger i mange tilfeller hobbyprodukter, skrivesaker og tegnesaker selv. Du finner flere bokhandlere på nett her.

Har du noen hobbyer? Hvis ikke, anbefaler jeg å gå til en av disse hobbybutikkene. De vil kunne finne noe som passer din smak! Her er noen anbefalinger fra oss:

Hobbybutikker for håndarbeid og strikking

Ateljé Margaretha nettbutikk

Liker du å brodere? Broderi er en flott hobby. Det er morsomt, avslappende og givende, og timene flyr når man holder på. Du kan lage vakre ting med broderi som er både nyttige og dekorative. Og det er lett å komme i gang – alt du trenger er noen sytråd, nåler og et mønster eller to!

Nettbutikken Ateljé Margaretha har alt du trenger for broderiprosjektene dine på nettstedet sitt av materiale, broderitråd, broderingsgarn og broderipakker. Deres utvalg av mønstre inkluderer design for enhver anledning – fra bursdager til bryllup, ferie til hverdag. De har broderi oppskrifter med motiver fra Disney, juletreteppe, duker, tepper, julebroderier og mye annet.

Brodeributikken har også et omfattende utvalg sytråd i alle tenkelige farger, slik at det ferdige prosjektet ditt ser perfekt ut uansett hvilket stoff du bruker. Enten du vil ha noe enkelt eller forseggjort, har Ateljé Margaretha materiale til ethvert prosjekt til priser alle har råd til.

Kjøp broderier på nettet hos Ateljé Margaretha nettbutikk. Du kommer rett til nettbutikken ved å trykke på bildet. Husk at de også har mye til hekling, strikking og annet håndarbeid.

broderi nettbutikk
Broderi nettbutikk: Ateljé Margaretha

 

Knittingroom nettbutikk

Strikking er den perfekte hobbyen og en populær håndverksaktivitet. Det er avslappende, billig og kan gjøres hvor som helst. I tillegg er det enkelt å lære å strikke gjennom trinnvise opplæringsprogrammer man kan finne på nett som er fulle av nyttige tips og triks.

Nettbutikken Knittingroom har alt du trenger på ett sted – fra strikkegarn, strikkepinner til mønstre og strikkeoppskrifter. Utvalget deres er stort, så det vil alltid være noe nytt for deg når du kommer tilbake igjen. Vi anbefaler dem gjerne som garnbutikk på nett. Og ikke glem deres gratis fraktkampanje når du handler over et visst beløp. De ønsker at handleopplevelsen skal være så stressfri som mulig og at det skal være lett å kjøpe garn på nett.

Klikk på bildet for å besøke nettbutikken til Knittingroom nå, kjøp garn, gjerne norsk garn, og du er snart klar til å begynne å strikke.

Kjøp garn på nett: Knittingroom
Kjøp garn på nett: Knittingroom

Strikkia garnbutikk

Vi får ikke nok av hyggelige strikkebutikker. Strikkia er en strikkebutikk på nett og et flott sted å handle. Her kan du enkelt og trygt bestille garn og strikkegarn på nett. Strikking er en enkel og morsom måte å lage noe vakkert på. Det er også flott for din mentale helse, ettersom det lar deg slappe av og fokusere på oppgaven. Du kan velge mellom mange forskjellige typer garn, farger, mønstre og stiler, så det er alltid noe nytt å prøve.

Det er ingen grenser når det gjelder hva du kan lage med strikking og Strikkia hjelper deg i gang. Enten du vil lage skjerf, tepper, gensere eller leker, har nettstedet alt som får kreativiteten din til å boble over. Med bare et garnnøste (og noen strikkepinner) er alt mulig.

Strikkia er en av våre store favoritter innen nettbutikker med garn. Klikk på bildet for å besøke butikken slik at du kan kjøpe alt utstyret du trenger for å strikke i dag. De har et kjempeutvalg av strikkeoppskrifter!

Garn på nett: Strikkia
Garn på nett: Strikkia

Les også: Nettbutikker med billig garn

Hobbybutikker med utstyr og kits for å lage ting

Pen Store nettbutikk med en drøss av skrive- og tegneredskap

Pen Store er en perfekt nettbutikk for deg som liker å skrive, tegne, skisse, fargelegge, male og skape. De har et stort utvalg kunstnermateriell som penner, blyanter, pensler, ark, kritt og farger. I tillegg har de fargebøker samt bøker innen hobby der du kan lære mer, hobbytilbehør som lim, linjaler, kutteverktøy, sjablonger, stempler og teip. I kategorien penner har de naturlig nok et enorm utvalg blekkpenner, kunstnerpenner, kalligrafipenner og typiske kontorpenner. Flott nettbutikk med mange fine produkter.

Besøk dem ved å trykke på bildet under:

Pen Store nettbutikk
Pen Store nettbutikk

CChobby hobbybutikk

Trenger du materialer og inspirasjon til en ny eller eksisterende hobby er det fornuftig å la seg inspirere av en seriøs nettbutikk med hobbyartikler. CCHobby er en nettopp en slik hobbybutikk på nett med utvalg innen masse kreativt arbeid og billige materialer. CC står for Creative Company.

Hobbyforretningen har produkter innen kategoriene dekorasjonsemner og pynteting, basisvarer og verktøy, fest, kort og gavepapir, maling og malerutstyr, modellering og støpning, papirhobby, materialer til perle og smykker, pynteting, tekstiler og garn, DIY kits og tegnesaker. De har også en egen avdeling med artikler til skole og kontor.

Leter du etter billige materialer for å komme i gang med din kreative hobby så da en titt innom CCHobby ved å klikke på bildet under. Kreativitet og skaperglede er deres lidenskap.

Hobbyting på nett: CCHobby
Hobbyting på nett: CCHobby

Ritohobby nettbutikk med hobbyartikler

Som hobbybutikk på nett har vi anbefalt Ritohobby mange ganger før, og vi gjør det gladelig igjen. Med tjuefem tusen hobbyartikler og gode tilbud skal det godt gjøres å ikke finne materiell til eksisterende eller ny hobby. I tillegg kjører de prisgaranti på alt slik at du kan handle billige hobbyting.

Det de er gode på er produkter innen garn, håndarbeid, sying og DIY artikler. De har også en helt fantastisk mengde med oppskrifter du bør se med egne øyne. Det er hekleoppskrifter, strikkeoppskrifter, broderingssett, heklede dyr, bøker, perlepakker, syoppskrifter, oppskrifter til utkledning, DIY oppskrifter og mye mer.

I den rikholdige utstyrsavdelingen har de strikkepinner og tilbehør til garn og strikk, emballasje, forklær, strikkekopp, lamper, klesruller, nåler, symaskiner og mer. Vi kan ikke nevne alt her.

Klikk på bildet av nettbutikken under for å se hele Ritohobby-utvalget selv:

Ritohobby nettbutikk
Hobbyforretning: Ritohobby nettbutikk

Club Creo – anbefalt hobbyklubb for barn

Trenger du hobbyting til barna? Club Creo er en morsom og kreativ hobbyklubb for barn i alle aldre som skal hjelpe dem med å legge fra seg skjerm og iPad. Med Club Creo får du kreativ tilfredsstillelse, glede og all den inspirasjonen barnet ditt trenger ved å sende dem en pakke med forskjellige aktiviteter hver måned. Hobbykittet har ulikt tema hver måned, men inneholder alltid noe morsomt og kreativt. Her ser du noen eksempler på hobbykits:

club_creo_eksempler_hobbykit
Club Creo hobbyklubb for barn

Det koster lite å prøve. Du får en raus velkomstpakke til en rimelig penge. For å beholde medlemskapet i Hobbyklubben og få tilsendt månedlige pakker, må man være betalende medlem. Men de har gjort det enkelt å hobby over en måned eller to og si opp abonnementet. Det er ingen bindingstid.

Besøk Club Creo ved å trykke på banneret under:

Les også: Nettbutikker med utstyr til kakebaking


Hobbybutikker på nett

Denne nøye utvalgte listen inneholder de beste nettbutikkene innen hobby, håndarbeid, strikking, garn, tegning og mye mer. Benytt deg av knappen på høyere side av hver oppføring for å gå rett til nettstedet.

logoNavnSammendragHandle
Ateljé Margaretha
Ateljé Margaretha

Ateljé Margaretha er en nettbutik som selger broderi og garn på nett. Hovedkategoriene i menyene på siden er Broderier, Hobbyhjørnet, Design Selv, Tilbehør, Strikket og Heklet. Du får også oppskrifter til ditt neste strikkeprosjekt og motiver for broderier. Bli med i Clib Margaretha for å få tilsendt materialer til eksluksive håndarbeider og andre ting.

14 dagers angrerett. Betal med faktura, VISA eller Mastercard. Trygg e-Handel sertifisert.

CChobby
CChobby

CChobby er en nettbutikk for de med kreativitet og hobby som lidenskap. De ønsker å være med på å fremme skapergleden og på denne måten utvikle kreative, innovative og nytenkende mennesker. De utarbeider selv innovative DIY kits og utvikler egne produkter, ideer og design.

Under kategorien Produkter på nettsidene deres finner du mye innen papir og kartong, maling, farger, lerret, lim, lakk, kontorartikler, festartikler, gaveartikler, pynt, dekorasjonsmaterialer, hobbytilbehør, verktøy, tekstiler og garn.

Få 15% på første kjøp ved påmelding til nyhetsbrev.

Flott hobbybutikk på nett med stort utvalg.Ingen bindingstid. Tar blant annet PayPal.

Club Creo
Club Creo

Club Creo er en nettbutikk som tilbyr morsom og kreativ hobby for barn. I disse skjermtider er det perfekt å la barn få utløp for kreativitet med inspirerende hobbykit. Du får en morsom pakke med varierende innhold og tema hver måned. Club Creo er prisvinnende og vant prisen for Sveriges beste Barneboks i 2017.

Sjekk siden for eksempler på hva man får i en pakke samt prøv for en billig penge.

Start enkelt og rimelig. Kreativ og varierende hobbykit. Ingen bindingstid.

Elefun
Elefun

Elefun er en stor nettbutikk som driver med salg av radiostyrte produkter og tilbehør. Her får du alt innen radiostyrte biler, batterier og ladere, bilbane, byggesett, båter, droner, fly, fuel, produkter innen FPV racing, RC helikopter, raketter, modelljernbane, simulator og kamerautstyr. De har et imponerende utvalg innen radiostyrt hobby og rask levering.

Alt innen radiostyrt hobby.  Betal med Klarna.

hobby 365 logo
Hobby365

Hobby365 er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av hobbyprodukter, spesielt garn og tilbehør. Med sikker betaling, rask levering (3-5 dager), og konkurransedyktige priser, er de opptatt av å kontinuerlig forbedre og utvide sortimentet for å møte kundenes behov.

Sikre betalingsløsninger. 3-5 dagers levering. Lav fraktpris. Voec.

Hobbyhjørnet
Hobbyhjørnet

Hobbyhjørnet selger hobbyprodukter på nett. De har produkter innen kategorier som baking og dekorering, borddekking og fest, generell hobby, innpakning og gaver, lim, lakk og tape, mal og tegn, oppbevaring, papirhobby, perler og smykkedeler, sesong og tema, skala modeller, sy og strikk.

Fri frakt over 1000 kr. Sendes innen 48 timer. Sikker og enkel betaling.

Hobbykunst
Hobbykunst

Hobbykunst kaller seg Norges største hobbybutikk. De har produkter innen tegneutstyr, penner, tusjer, kurs, papir, kort, konvolutt, gips, støp, form, tekstil, sjablong, garn og smykkelaging pluss mye mer.

Fri frakt over 1250 kr. Rask levering.

Knittingroom
Knittingroom

Knittingroom er en nettbutikk med garn og tilbehør for deg som elsker strikking. Her får du et stort utvalg av garn som heklegarn, ullgarn, bomullsgarn og sokkegarn. De har kjente varemerker som Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Permin, Kinna Textil og Hjertegarn. I nettbutikken får du også hekle og strikkeoppskrifter til raggsokker, strømper, luer, gensere, kjoler og mye mer. De har et stort utvalg av tilbehør og utstyr som strikkepinner og heklenåler.

14 dagers angrerett. Betal med faktura, VISA eller Mastercard.

Nettbaserte kurs
Nettbaserte Kurs

Nettsiden Nettbaserte Kurs tilbyr et arsenal av forskjellige kurs. De har Excel kurs, gratis kurs, selvhjelpskurs, førstehjelpskurs, mental treningskurs og masse annet. På nettsidene får du fin oversikt over alle nettkurs de har med pris og anmeldelser. Mange kurs er gratis. Det fine med nettkurs er at du kan lære deg noe nytt fra sofakroken, hytta eller i utlandet. Du tar kursene akkurat når du vil og når det passer.

I hovedsak finner du kurs innen følgende kategorier: Gratis, Jobb/Karriere, Personlig utvikling, Helse, Språk, Hobby, Selvhjelp, Kosthold og ernæring, Programvare, Teknologi og Sport.

Norli
Norli

Norli er en skikkelig bokhandel på nett. Her finner du nesten garantert det du ønsker deg innen skjønnlitteratur, faktabøker, barnebøker, skolebøker, fagbøker og så videre. De selger også kontorrekvisita, skolesekker, datarekvisita, spill og andre ting.

Hovedkategoriene på nettstedet er bøker, e-bøker, papir, kalendere, spill, leker, skolestart, student, fag og merker. I sesong også jul og Black Week. Egen link til Norli Junior.

Fri frakt på ordre over 500. Trygg betaling med Klarna.

Panduro
Panduro

Panduro Hobby er en av Nordens ledende distributør av hobbymaterialer. Hobbyprodukter innen kategoriene barn og junior, oppbevaring, lim, lakk, tape, maling og tegning, papir og stempler, skap og dekor, smykker og assesoarer, sy og strikk, verktøy og redskap.

Rask levering of fri retur. Fri frakt over 599 kr.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Pen Store
Pen Store

Pen Store har et et stort utvalg kreativt kunstnermateriell, hobbyprodukter, penner, papir, blokker og hobbyprodukter for barn. De har også malingsett, pensler, gavepenner og utstyr til akvarell.

Lynrask levering. Fri frakt over 399 kr.

Rito Hobby
Ritohobby

Ritohobby er en hobbybutikk med stort fokus på garn, håndarbeid og kreative DIY (Do It Yourself) produkter. Varene er av høy kvalitet, bra kundeservice og godt renommé. De har prisgaranti for å gi deg best mulig pris, sørger for rask levering og et stort sortiment som de selger til både private, engros og institusjoner.

15.000 produkter.  Lav frakt, gratis over 799,-. Mengderabatt.

Sløyd-Detaljer
Sløyd-Detaljer

Sløyd-Detaljer har siden 1984 forsynt alle kreative med materialer og inspirasjon til sin skaperlyst. I webshopen finnes det mer enn 8000 produkter for hobby og håndverk.

Stor hobbybutikk. Trygg e-Handel sertifisert.  

Stoff & Stil
Stoff & Stil

Stoff & Stil selger metervare, garn, sy tilbehør og hobbyprodukter. De har også mønster, kits og workshops. Under garn har de gratis oppskrifter og mye annet gøy.

Leveringstid 4-6 virkedager. Portofri levering over 1000 kr. Fornøyde kunder og gode reviews på Trustpilot.

Stoffkos
Stoffkos

Stoffkos selger metervare og tilbehør til alle som liker å sy. De har stort fokus på GOTS og Økotex-sertifiserte stoffer, som for eksempel jersey.

Gratis forsendelse på kjøp over 1800 kr. Betal trygt med Vipps, Collector eller Klarna.

Strikkia
Strikkia

Strikkia selger garn, strikkepakker og strikkepinner på nett. Strikkepakkene inneholder det du trenger for å strikke et produkt som bukse, cardigan, genser, hals, jakke, kjole, kofte eller lue. De selger garn fra merkene Drops design og Viking garn.

Gratis levering på kjøp over 1000 kr. Rask levering fra lager i Bergen.


Listen over et et uvalgt av de beste hobbybutikkene. Vi har også listet opp alle nettbutikker med moro- og hobbyprodukter. Håper du fant det du lette etter og kan nye noen timer med kreativitet og skaperglede.

Les også: Alle nettbutikker innen hobby og moro

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.