10 nettbokhandlere med bøker og lesestoff

beste_nettbokhandler nettbokhandlere
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøpe bøker på nett? Her finner du bra nettbokhandlere med bøker og annet lesestoff!

Ønsker du å kjøpe bøker enten til deg selv eller som gave kan du besøke en av de flotte nettbokhandlerne vi anbefaler på denne siden. Har du stilt deg selv spørsmålet ‘hvor kjøper man bøker på nett’ har du havnet på rett sted og vi skal hjelpe deg. En bok består tradisjonelt sett gjerne av flere ark laget av papir, med tekst eller bilder, bundet sammen mellom to permer av hardt eller mykere materiale. Bøker kan utmerket godt handles rett fra nett.

Hopp rett til liste over nettbokhandlere

Man leser for å lære nye ting, bli underholdt eller rett og slett slappe av. I våre moderne tider kan man også lese bøker på skjerm som tablett eller lesebrett. I listen under finner du også et par nettbutikker som fokuserer mest på lesestoff som blader, magasiner og e-magasiner. Det er ikke direkte bøker, men interessant lesestoff i annen form.

I en nettbokhandel kan du kjøpe bøker innen mange forskjellige tema. Det kan være skjønnlitteratur, krim og spenning, hobbybøker, bestselgere, barnelitteratur, engelske bøker, pocketbøker, pensumbøker, e-bøker, lydbøker eller faktabøker. Det er en myriade av sjangere og typer bøker innen disse kategoriene også. I tillegg får du ofte kjøpt leker, skriveredskap, skoleting, kalendere og annet i slike butikker. Adlibris har til og med elektronikk, interiør, smykker og barneutstyr. I høytider som jul og påske får man egne bøker og produkter tilpasset sesongen. Hva kjøpte du sist i en bokhandel på nett?

Noen av de er bokhandlere som bare eksisterer på nett mens andre er nettbutikken til kjente bokhandler-kjeder som også har fysiske butikker rundt om i landet. I disse kan du i ro og mak lete deg fram til den boken du ønsker deg, bestille på nett og hente i butikk. Noen bokhandlere gir i perioder Klikk og Hent rabatt slik som Norli og Ark Bokhandel.

Før du gjennomfører kjøpet er det viktig å sammenligne flere butikker og sjekke pris. Sjekk også om du kanskje får fri frakt, eller hvor mye denne koster. Returordninger og om det er enkelt å bytte boken er lurt å finne ut av. Ett tips til, denne nyttige siden kommer du også til ved å bruke nettbokhandlere.no.

Blar du deg videre nedover finner du de beste norske nettbokhandlerne vi trygt kan anbefale videre.


Topp 3 nettbokhandlere

Dette er våre topp 3 forslag hvis du har dårlig tid og trenger et raskt råd for handling av topp bøker og bestselgere i en bokhandel på nett.

1. Bokreolen.no hevder de har Norges billigste bøker, og vi skal ikke nekte for det. Bokreolen er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av bøker i ulike sjangere og formater, samt spill og gavekort. De er kjent for sine lave priser, gratis frakt, utmerkede kundeservice og en brukervennlig nettside.

Bokreolen billige bøker
Bokreolen billige bøker

2. Norli er en av Norges største bokhandlerkjeder med 180 butikker over hele landet. Det gjør det enkelt å blant annet bytte bøker kjøpt på nett. Betal trygt med Klarna.

3. Nydalen Bokstue har et stort utvalg rimelige brukte bøker. Faktisk har de over 12000 boktitler i alle mulige slags kategorierer. Anbefales å sjekke her om de har boken du trenger før du kjøper nytt.


Alle de 10 beste bokhandlene på nett

Her er de 10 beste norske stedene å kjøpe bøker, magasiner og blader i alfabetisk rekkefølge. Trykk på den store blå knappen for å gå rett til nettstedet. Gå til kategorien Lesestoff for en oppramsing av alle nettbutikker som selger bøker, uansett omfang.

logoNavnSammendragHandle

Internasjonal bokhandel

Leter du etter engelske bøker vil du etter all sannsynlighet finne det hos The Book Depository som har over 20 millioner titler. De sender gratis til Norge og er registrert i VOEC registeret. Du finner også mye hos Amazon.

Billige bøker?

Er du på jakt etter billige bøker, e-bøker og lydbøker kan Tales være et godt sted å starte. De har stort utvalg og kan skilte med svært gode kundetilbakemeldinger.

Bokhandlere med bokpant

Det finnes en nettbokhandel med en fiffig panteløsning. Det er et miljøvennlig tiltak som også sparer deg for litt penger og bokhylleplass. Kjøper du en ny bok med pant får du den levert hjem og du kan lese boken i ro og mak. Når du er ferdig, sier du fra om boken kan hentes og du får igjen panten. Det er jo i teorien liten vits å samle på altfor mange bøker i bokhyllen som samler støv og aldri blir lest. Da er det bedre at andre får muligheten til å nyte boken.

Denne nettbokhandleren heter Bookis. Gå inn på siden deres og les mer om bokpant og hvilke bøker de har.

Opplesing av bøker – lydbok

Lydbøker er en fin måte å «rekke over» bøker mens man gjør andre ting. Det er ikke alltid man rekker å sette seg ned i godstolen med en bra bok i en hektisk hverdag. Lydbøker passer fint til aktiviteter som husvask, turgåing og til oppgaver på jobben som ikke krever altfor mye hjernekapasitet. Jeg kan i hvert fall ikke ha for mye i hodet når jeg hører på lydbøker.

Lydbøker får du kjøpt hos bokhandleren Ark eller hos tjenester som Storytel og Fabel. De to sistnevnte gir deg en lang gratis prøveperiode der du rekker å prøve ut om dette er noe for deg, før du må betale en liten månedlig sum.

Magasiner og blader

Bladkongen er et bra sted å starte for å handle magasiner og blader. De er et stort magasinvarehus med alle de kjente bladene her til lands som Donald Duck, Hjemmet, Vi Menn og Norsk Ukeblad. På nettsidene finner du enkelt fram i mange kategorier og kanskje også gode gaveideer.

e-Magasiner

Lurer du på hvor du kan kjøpe elektroniske magasiner er Wype en fin tjeneste som er gratis den første måneden. Du sparer miljøet og kan lese kjente blader som Illustrert Vitenskap, National Geographic, iForm og Bo Bedre på nett, eller laste dem ned for senere lesing. Det er også enkelt å dele med opptil fem andre familiemedlemmer på ett abonnement. Verdt å sjekke ut, syns vi.

Vi er interessert i å høre om din opplevelse med å handle i nettbokhandler, eller om du kanskje foretrekker å handle i en fysisk butikk? Er det noen nettbutikker du er spesielt fornøyd med? Skriv en kommentar nederst så hjelper det andre. Takk. Og god lesing.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.