10 Nettbutikker som selger bakeutstyr og kaketing

Nettbutikker som selger bakeutstyr
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en liste over 10 bra nettbutikker som selger bakeutstyr, kakedekorerings- og kakeutstyr på nett og det du trenger for å lage det perfekte bakverk

Det er ingen sak å kjøpe kjøkkenmaskiner, slikkepott, former og andre ting du trenger til bakingen og kakebaksten på nett. Det er mange seriøse butikker der ute som tilbyr varierte og gode produkter både billig og profesjonelt.

Noen nettbutikker har spesialisert seg på kun bakst og redskap til dette, mens andre er rettet mer mot kjøkken og jernvare, men fører også varer i kategorien baketing.

Her får du først tre av våre aboslutt favoritter innen nettbutikker som selger bakeutstyr. Deretter følger en liste over topp 10.

3 av våre favoritter med bakeutstyr på nett

bakeutstyr Bakeren og Kokken

1. Bakeren og Kokken

Bakeren og Kokken er en av Nordens aller største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner, design og kjøkkenredskap. De har over 15000 produkter deriblant et rikholdig utvalg av bake utstyr fra velkjente varemerker som brødformer, kakeformer, kjevler, hevekurver, bakestener og utstyr for å pynte kaker. Her får du alt du trenger til både brødbaking og kakebaking. Åpent kjøp i 90 dager.

Besøk Bakeren og Kokken
bakeutstyr slikkepott

2. Slikkepott

Slikkepott er en helnorsk nettbutikk for de som er glad i å bake. Av bake utstyr får du alt innen bakeredskaper, slikkepotter, kjevler og ruller, bakematter, bakeboller, vekter og måleredskap med mer. Rask levering og fri frakt over 1000,-.

Besøk Slikkepott
bakeutstyr_tilbords

3. Tilbords

Tilbords tilbyr et variert utvalg av bakeutstyr for hjemmebakere. De har boller, bakematter, langpanner, kjevler, pensler, og sikter. Utvalget inkluderer også deigskraper og andre nødvendigheter for baking. For de som liker å bake, er dette sortimentet ideelt, og bidrar til at en god dag blir enda bedre med hjemmelagde bakverk. Her finner man alt man trenger for å utforske og nyte bakingen hjemme.

Besøk Tilbords

De 10 beste nettbutikkene for kakebaking, kakedekorering og bakeutstyr

Klikk på den blå knappen merket Til Nettbutikken til høyre for å gå rett til deres side. Du kan også sortere på om nettbutikken for eksempel har gratis frakt.
 
logoNavnSammendragHandle

Finner du ikke det du leter etter i disse webbutikkene? Her er alle oppførte kakebakingsbutikker på nett.


Hva er kakebaking?

Kakebaking er kunsten å blande sammen riktig mengde forskjellige ingredienser som egg, melk, mel, smør og sukker for å skape deig. Denne blir så varmebehandlet i stekeovn for å herde deigen til en spisbar kake, konditorvare eller bakverk. Noen kaker pyntes med forskjellige former for trekk på toppen som glasur, krem, marsipan eller fondant.

Det er den velkjente metoden brukt av amatører og profesjonelle som velges til fremstilling av brød, kaker, muffins, bakverk som stenger og kringler, paier, terter og kjeks. Profesjonelle bakere som jobber på bakeri kalles gjerne bakere. De som jobber med finere bakverk som konfekt og pyntede kaker kalles konditor og jobber på konditori.

Men man trenger ikke være proff for å lage kaker. Husk bare å ha rett utstyr og masse kakepynt. I tillegg til en varmekilde for steking, gjerne en stekeovn, er det en mengde andre ting som kan være kjekt å ha. Nettbutikkene under har alle gode tips og triks på hva som hjelpe deg i gang hvis dette er noe du vil begynne med nå. Sjekk også om lekebutikken er Trygg e-handel sertifisert.

Bakeren og Kokken ble kåret til årets nettbutikk innen Kjøkken og Husholdning 2018 i Prisjakt.no’s konkurranse. Anbefales. Les mer om de andre vinnerne dette året her.

Essensielt bakeutstyr

Her er en liten sjekkliste på hva som regnes som essensielt bakeutstyr enten det er til kaker eller brødbaking:

 • Stekebrett
 • Slikkepott
 • Brødform
 • Bakeform
 • Silikonformer
 • Kakeform
 • Kakefat
 • Muffinsformer
 • Bakematte
 • Boller
 • Deigskrape
 • Kjevle
 • Kakedekoreringsutstyr
 • Vekt
 • Måleredskap
 • Visp
 • Kjøkkenmaskin (ikke et must, men gjør jobben mye enklere)
 • Kjøkkenutstyr

Har du kommentarer og andre forslag, skriv det gjerne i kommentar feltet nederst! Trenger du godteri til pynt kan du finne det i disse butikkene der du kan kjøpe godteri på nett.

Baking er kos for store og små og bakeutstyret du trenger får du på nett
Takk for at du deler, kommenterer og legger opp lenker til denne siden via din bakeblogg. Del gjerne erfaringer du har med kakeutstyr butikkene i kommentarfeltet og skriv gjerne en anmeldelse med terningkast på selve butikken.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.