Bildeler på nett – de 10 beste nettbutikkene for kjøp av deler

Bildeler på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Liste over trygge nettbutikker der du kan kjøpe reservedeler og bildeler på nett

Trenger kjøretøyet ditt en oppgradering eller reparasjon? Eller leter du etter bildeler, biltilbehør, batteri, dynamo eller noe helt annet? Har du stilt deg selv spørsmålet hvor kjøper man bildeler på nett? Svaret finner du i denne artikkelen.

Vi har funnet beste og mest seriøse nettbutikkene med alt innen reservedeler og bildeler lenger ned. Det er ingen sak å kjøpe bildeler på internett i det norske markedet, noe mange gjør. Det viser salgstallene i dette varesegmentet som har akselerert de siste årene.

Spesielt om du skal gjøre reparasjonen på bilen din selv er det ofte kostnadseffektivt og enkelt å handle online både for stort og smått. I de fleste nettbutikkene kan man enkelt taste inn bilnummeret ditt og deretter få opp en liste over billige reservedeler som passer ditt kjøretøy. Du kan også enkelt handle verktøy og innredning til garasje og verksted.

Under denne topp 3 listen finner du resten av de anbefalte bildelbutikkene med lave priser som gjør at du kan le hele veien til banken.

Topp 3 nettsider med billige bildeler online

Skruvat nettbutikk

1. Skruvat

Skruvat er en av Skandinavias største på bildeler på nett. De har alt du trenger med over en halv million artikler. Her finner du garantert det du trenger til din bil. De gir deg 30 dagers returrett, sørger for rask levering og gir deg alltid laveste pris med prisløfte.

Klikk på knappen under for rask tilgang til siden, skriv inn bilnummer og vent på at alle deler som passer ditt kjøretøy dukker opp. Så er det bare å trykke kjøp, betale og vente til det blir levert hjem til deg. Vårt førstevalg er som regel Skruvat grunnet høy kvalitet.

 
Besøk Skruvat
Bildeler nettbutikk

2. Bildeler.no

Hos Bildeler.no selger de rimelige kvalitetsdeler til over 20 bilmerker som BMW, Audi, Volvo og Toyota. De er en norsk nettbutikk, Trygg E-handel sertifiserte, sørger for god informasjon, har lavprisløfte og skilter med rask levering med 200.000 bildeler på lager i Norge.

Besøk Bildeler.no
Eurodel nettbutikk med reservedeler til bil

3. Eurodel

Eurodel selger et herlig utvalg bildeler, reservedeler, motorolje, tilbehør og utstyr til mange merker til gode priser. De selger deler av original kvalitet eller bedre fra kjente produsenter og leverandører til bilindustrien til greie priser. Tast inn bilnummeret ditt i nettbutikken, så finner du raskt riktig del. De har fast fraktpris uansett vekt, 365 dagers åpent kjøp og gratis retur og 2 års garanti på alle produkter.

Besøk Eurodel

Her er de 10 beste nettbutikkene kjøp av bildeler på nett

Klikk på den blå knappen merket Nettbutikk til høyere for å gå rett til deres side. Sjekk flere sider for å finne de billigste bildelene og merkene som passer deg og dine biler. 

logoNavnSammendragHandle

Finner du ikke det du leter etter i disse webbutikkene? Her er alle butikker i Bil, Båt og MC kategorien.


Noen fysiske bildel-butikker har i tillegg egen nett filial, mens andre butikker er kun på Internett. En del av nettbutikkene i listen under sender fra utlandet, men de er som regel hjelpsomme med å fikse toll og moms for deg. Bruk litt tid på å sjekke frakt og leveringsvilkårene før du trykker kjøp.

Hva er bildeler?

Bildeler er et samlebegrep for det meste en bil er satt sammen av og stort sett avhengig av for å fungere. En bildel kan være stor eller liten. Eksempler på bildeler er luftfilter, kardang, batteri, startmotor, forgasser, tennplugg, drivreim, spoiler, hovedlys, bremseskiver og felg. Bildeler kjøpes i spesielle forretninger, på bensinstasjon, på nett eller på bilverksted.

Ifølge Broom lønner det seg å gå for kvalitet og ikke det aller rimeligste når man handler på nett. Sjekk butikken nøye og handle helst originale deler fra kjente produsenter. Side3 skriver om at det er mange penger å spare ved å shoppe deler på nett, men du skal vite hva du driver med.

Du bør vite hva du skal ha og være sikker på at du bestiller riktig vare tilpasset din bil. Utfordringen kan være at du ikke får se delen før du får den tilsendt i posten. Anbefalingen er også her å ikke kjøpe det aller billigste fra Kina og andre tilsvarende land da du kan ha uflaks å motta deler som har dårlig kvalitet. Derfor er det lurt å bruke en av butikkene vi foreslår om mulig, så er du trygg.

Har du spørsmål kan du alltids kontakte dem for mer informasjon om blant annet bekymring rundt om det er orginale bildeler, riktige deler eller om den passer akkurat din bil.

Tenk også på hvordan du skal få montert delene i ettertid. Har du kunnskap selv eller kjenner du noen som kan hjelpe til?

Handle dekk og felg på nett

Ta en titt på vår skreddersydde artikkel for en liste over nettbutikker som har spesialisert seg på dekk og felg, eller som har dette i sitt varesortiment sammen med andre ting: 10 Beste Nettbutikker Med Bildekk Og Felger.

Typiske bildeler som er enkelt å handle på nett

Bildeler som dette kan du kjøpe på nett

Tusen takk for at du deler i sosiale media og legger igjen en kommentar på siden. Har du en nettside relatert til motor og bil? I så fall, legg gjerne en lenke tilbake til denne bildel-siden. Del gjerne erfaringer du har med butikkene i kommentarfeltet og skriv gjerne en anmeldelse med terningkast på selve butikken. Vi har også laget en liste med de beste nettbutikkene for båtutstyr og reservedeler til båt.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.