Bildeler på nett – de 10 beste nettbutikkene du kan handle i

Bildeler på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Liste over 10 trygge nettbutikker der du kan kjøpe reservedeler og bildeler på nett!

Trenger kjøretøyet ditt en oppgradering eller reparasjon? Har du stilt deg selv spørsmålet hvor kjøpe bildeler på nett? Her er svaret – du finner de beste og mest seriøse nettbutikkene innen reservedeler og bildeler lenger ned. Det er ingen sak å kjøpe bildeler på nett i det norske markedet og salget i dette vare segmentet har akselerert de siste årene.

Rask navigering til listen over steder du kan kjøpe bildeler på nett

Spesielt om du vil reparere bilen din selv er det ofte kostnadseffektivt og enkelt å handle online både for stort og smått. I de fleste nettbutikkene kan man enkelt taste inn bilnummeret ditt og deretter få opp en liste over billige reservedeler som passer ditt kjøretøy. Du kan også enkelt handle verktøy og innredning til garasje og verksted.

Hva er bildeler?

Bildeler er et samlebegrep for det meste en bil er satt sammen av og stort sett avhengig av for å fungere. En bildel kan være stor eller liten. Eksempler på bildeler er luftfilter, kardang, batteri, startmotor, forgasser, tennplugg, drivreim, spoiler, hovedlys, bremse skiver og felg. Bildeler kjøpes i spesielle forretninger, på bensinstasjon, på nett eller på bilverksted.

Ifølge Broom lønner det seg å gå for kvalitet og ikke det aller rimeligste når man handler på nett. Sjekk butikken nøye og handle helst originale deler fra kjente produsenter. Side3 skriver om at det er mange penger å spare ved å shoppe deler på nett, men du skal vite hva du driver med. Du bør vite hva du skal ha og være sikker på at du bestiller riktig vare tilpasset din bil. Utfordringen kan være at du ikke får se delen før du får den tilsendt i posten. Anbefalingen er også her å ikke kjøpe det aller billigste fra Kina og andre tilsvarende land da du kan ha uflaks å motta deler som har dårlig kvalitet.

Tenk på hvordan du skal få montert delene i ettertid. Har du kunnskap selv eller kjenner du noen som kan hjelpe til?


Topp 3 nettsider med billige bildeler på nett

1. Skruvat er en av Skandinavias største på bildeler på nett. De har et bredt utvalg med over en halv million artikler. Her finner du garantert det du trenger til din bil. De gir deg 30 dagers returrett, sørger for rask levering og gir deg alltid laveste pris med prisløfte. Klikk på bildet under for rask tilgang til siden, skriv inn bilnummer og vent på at alle deler som passer ditt kjøretøy dukker opp. Så er det bare å trykke kjøp, betale og vente til det blir levert hjem til deg.

Skruvat nettbutikk
Skruvat nettbutikk

2. Bildeler.no selger rimelige kvalitets deler til over 20 bilmerker. De er Trygg E-handel sertifiserte, har lavprisløfte og skilter med rask levering. De har 200.000 bildeler på lager i Norge.

Bildeler nettbutikk
Bildeler nettbutikk

3. Eurodel selger bildeler, reservedeler, motorolje, tilbehør og utstyr. De selger deler av original kvalitet eller bedre fra kjente produsenter og leverandører til bilindustrien. Tast inn bilnummeret ditt i nettbutikken, så finner du raskt riktig del. Fast frakt pris uansett vekt. 2 års garanti på alle produkter.

Eurodel nettbutikk med reservedeler til bil
Eurodel nettbutikk med reservedeler til bil

Her er de 10 beste nettbutikkene kjøp av bildeler på nett

Klikk på den blå knappen merket Nettbutikk til høyere for å gå rett til deres side. Sjekk flere sider for å finne de billigste bildelene og merkene som passer deg.

logoNavnSammendragHandle

Finner du ikke det du leter etter i disse webbutikkene? Her er alle butikker i Bil, Båt og MC kategorien.


Noen fysiske bildel-butikker har i tillegg egen nett filial, mens andre butikker er kun på Internett. En del av nettbutikkene i listen under sender fra utlandet, men de er som regel hjelpsomme med å fikse toll og moms for deg. Bruk litt tid på å sjekke frakt og leveringsvilkårene før du trykker kjøp.

Handle dekk og felg på nett

Ta en titt på vår skreddersydde artikkel for en liste over nettbutikker som har spesialisert seg på dekk og felg, eller som har dette i sitt varesortiment sammen med andre ting: 10 Beste Nettbutikker Med Bildekk Og Felger!

Typiske bildeler som er enkelt å handle på nett

 • Reservedeler og bildeler
 • Bilrekvisita og tilbehør
 • Verktøy og utstyr
 • Dekk og felg
 • Motorolje og filtere
 • Bremser, støtdempere og fjæring
 • Lykter, ekstralyus, pærer, LED og lys
 • Bilpleie og vaskeutstyr
 • Diagnoseverktøy
 • Filtere
 • Innredning for verksted og garasje
 • Bremsesett
 • Lastebildeler
 • Motorsykkeldeler
 • og mye, mye mer.

Tusen takk for at du deler i sosiale media og legger igjen en kommentar på siden. Har du en nettside relatert til motor og bil? Isåfall, legg gjerne en lenke tilbake til denne bildel-siden. Del gjerne erfaringer du har med butikkene i kommentarfeltet og skriv gjerne en anmeldelse med terningkast på selve butikken. Vi har også laget en liste med de beste nettbutikkene for båtutstyr og reservedeler til båt.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.