10 flotte nettbutikker med båtutstyr og båtdeler

nettbutikker_båtdeler_båtutstyr
Siden kan inneholde annonselenker

Topp nettbutikker med båtutstyr og båtdeler

Båtsesongen i Norge innbyr til herlige dager på sjøen for oss med stor eller liten båt. I hvert fall når været er på topp er det dette man har sett fram til etter mange timer med pussing og vedlikehold av seilbåt eller motorbåt. For å utføre slikt arbeid trenger man forskjellige produkter, reservedeler, båtdeler og utstyr. Dette kan gjerne kjøpes på nett og vi lister opp de beste nettbutikkene med båtutstyr og båtdeler lenger ned.

Rask navigering til båtbutikkene – hopp forbi tekst

Før båtpussen starter trenger du rengjøringsprodukter. Det kan være bøtte, svamp, skrubb, hansker og vaskemidler. Du finner mye bra informasjon i de forskjellige nettbutikkene og de hjelper deg gladelig. Etter rengjøring er neste steg gjerne polering. Til det trengs poleringsmaskin, mikrofiberkluter og poleringsprodukter. Deretter kommer voksing. Helt til slutt skal bunnstoffet på plass. Til dette trenger man primer, bunnstoff, vannlinjerens og tape. Generelt vedlikehold av motor og påfyll av motorolje er også greit å utføre før eller etter båtpussen.

I en typisk nettbutikk med båtutstyr, slik som MarineOnline, får du sikkerhetsutstyr som redningsvest og livbøye, dekksutstyr som blokker og tau, elektrisk utstyr som lamper og instrumenter, innredning, motor og styringsdeler.

Marinelys

Lys til båt er også en absolutt nødvendighet. Man får mye innen lamper og pærer i de vanlige marine butikkene, men dette kan du også kjøpe i butikker som driver proft med lys som Arbeidslys og Ekstralys. De har egne kategorier med dekkslys, ekstralys til båt og lanterner. Søk gjerne på ‘marine’ i disse butikkene.

Les også: Lys opp båten med ekstralys – Finn de beste lysbutikkene her


Topp 3 med båtutstyr

1. MarineOnline er en flott nettbutikk for deg med båt med over 10000 varer. Alt av båtutstyr for vedlikehold, sikkerhet og vask. Anbefales.

Marineonline nettbutikk
MarineOnline nettbutikk

2. Maritim Båtustyr er en kjent og stor kjedebutikk med egen nettbutikk. De har det meste du trenger. Her betaler du trygt med Klarna.

3. Boatparts er en Trygg e-Handel sertifisert nettbutikk med tonnevis av reservedeler og utstyr til båt. Fri frakt over 1500 kr.


10 på topp nettbutikker med båtutstyr og båtdeler

Her er en mengde bra butikker med båtprodukter på nett. Noen er du kanskje kjent med fra før mens andre vil dukke opp som en overraskelse. De er listet opp i alfabetisk rekkefølge, så hvilken orden de står i betyr ingenting. Hvilken er din favoritt? Skriv gjerne en kommentar nederst. Trykk på den blå knappen for å gå rett til nettsidene.
logoNavnSammendragHandle

God tur på sjøen! Husk å tenk sikkerhet og ha utstyr og båt i orden. Skriv gjerne en kommentar under med dine erfaringer med netthandel av deler og utstyr til båt.

Les også: 10 steder å kjøpe bildeler på nett!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.