Kjøp møbler på nett fra fantastiske møbelbutikker

møbler_på_nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her kjøper du møbler på nett av forskjellige slag, enkelt og uten styr

Innholdsfortegnelse

Møbelbutikker på nett: Skal du friske opp hjemme og bytte ut gamle sofaer, bord og skap? Møbler kan være store, tunge og du har kanskje ikke tenkt på at det kan handles fra møbelbutikker på nett. Har du derimot utsatt deg selv for et litt slitsomt IKEA besøk midt på en lørdag, vet du at det kan være litt slitsomt og kaotisk. Vi syns det er på tide du prøver ut en roligere handlemåte, og kjøper møbler på nett. I denne artikkelen lister vi opp over førti fantastiske nettbutikker der møbler er en del av varesortimentet. Noen butikker er rene møbelbutikker mens andre har mindre møbelavdeling blant mye annet, for eksempel interiør.

Et møbel er et større innredningsprodukt som kan flyttes rundt i huset ditt som stoler, seng, bord og sofa. Fastmonterte ting regnes derfor som oftest ikke som møbler. Barnesikring av for eksempel kommoder og skap teller ikke. Visste du at ordet ‘møbel’ stammer fra det latinske ordet mobilis som betyr flyttbar eller bevegelig?

Det finnes mange forskjellige møbeltyper og områder der disse passer inn. Rene kontormøbler passer dårlig inn i hjemmet, og hyttemøbler passer ikke helt i en kontorsetting. Man har også designmøbler, skinnmøbler og tremøbler som dekker forskjellige stiler og uttrykk når du skal innrede.

Uansett hva du er på jakt etter finner du et stort utvalg i de nevnte butikkene lenger ned. Vi tror at dette utvalget er mer en nok til å finne det du leter etter. Sjekk prisene nøye og undersøk hvor mye frakten hjem koster. Kanskje finner du ut at noen har gratis frakt?

Les også: 10 Beste butikker med hagemøbler på nett

Møbelbutikker på nett

Her finner du oppdaterte, tidsaktuelle steder å handle møbler på nett. Rekkefølgen på disse er helt tilfeldig, så det betyr ingenting om internettbutikken er listet opp øverst eller nederst. Bla deg gjennom oversikten og besøk ønsket butikk ved å trykke på butikklinken. Den åpner seg i nytt vindu så du mister ikke denne nettsiden.

1. Homeroom – Bredt utvalg av nordiske møbler

Homeroom er en nordisk innredningbutikk for hjemmet med stor møbelavdeling. De har et bredt utvalg av senger, sofaer, spisegrupper, tepper, belysning og stoler. I tillegg har de utemøbler til uterom og hage. I menyene kan du enkelt sortere på møbelkategorier som barnerom, mediemøbler, entrémøbler og spisemøbler.

Nettbutikkene er del av Ellos Group med tryggheten det gir og du får mulighet til å bruke betalingstjenesten deres Elpy. De tilbyr ulike former for levering og prisen varierer med vekten. Hjemlevering er selvfølgelig en mulighet.


2. Lunehjem– Trygg norsk butikk med skandinavisk design

Lunehjem er en helnorsk nettbutikk med interiør og møbler med over 15 år i bransjen. Innen møbler har de mye fint innen stoler, sofa, bord, hyller, skap og tilbehør som vedlikeholds produkter. Merkene de fører er &tradition, Gubi, Menu, HAY, String og Muuto. Under kategorien stoler finner du blant annet trestoler, barstoler, lenestoler, kontorstoler, benker og krakker. Spisestuestolene fra HAY er spesielt lekre og verdt å vurdere.

Du kan betale trygt med Klarna og under normale omstendigeter kan du hente med Klikk og Hent i fysisk butikk i Tønsberg. De har rask levering og gir deg gratis frakt på kjøp over 1000 kroner.


3. Nordic Nest– Tusenvis av håndplukkede designmøbler

Nordic Nest har et lekkert utvalg håndplukkede designmøbler i skandinavisk stil. Her får du hyller, stoler, krakker, oppbevaringprodukter, bord, sofaer, lenestoler og hagemøbler. Gode søkefunksjoner gjør det enklere å finne fram til hvilke produkter som passer hvilke rom. Du kan også sortere på farge, popularitet og pris.

De har ofte gode salg og tilbud der de slår av mye på prisen. Klikker du deg inn og melder deg på nyhetsbrev får du 50 kroner i avslag på første bestilling. Nordic Nest skilter med Trygg e-handel godkjennelse og trygge betalingsmåter som Klarna. Du får fri frakt på kjøp over 799 kr og kan returnere innen hele 365 dager.


4. JotexShop ny hjeminnredning online

Svenske Jotex selger hjeminnredning av forskjellig slag, inkludert et utvalg møbler. Her får du bord, stoler, benker, krakker, sittepuffer, lenestoler, fotskamler, sofaer, skjenker, hyller, skap og flotte sengegavler. Nå har de over 1146 produkter du kan lete deg gjennom.

Jotex har hjemlevering med PostNord slik at du enkelt får fraktet tunge ting hjem. Vi ser de får en litt dårlig score på Trustpilot, men dette er kun basert på rundt 50 anmeldelser og mange skryter fortsatt av kundeservice og leveringstid. Ta sjansen eller prøve noe annet fra denne listen. Skriv gjerne om din egen handleopplevelse med denne nettbutikken i kommentarfeltet under.


5. LineaHyggelig norsk nettbutikk med møbelavdeling

Linea er en hyggelig, hjemmekoselig og trygg nettbutikk sertifisert hos Trygg e-Handel. Blant en mengde innredningsartikler finner du et godt utvalgt møbler i mange kategorier til en rimelig penge med høy kvalitet. Det er alt fra hyller til sofaer, avlastningsbord til stue og soverom samt paller og puffer hvis du trenger ekstra sitteplasser.

Les også: 6 beste hyttebutikker med alt du trenger til hytta


6. Bra Møbler – 30 000 produkter innen møbler og hagemøbler

Svenske Bra Möbler selger et nøye utvalgt sortiment av møbler, hagemøbler og interiør i sin nettbutikk. De har møbler til hele huset, hagemøbler du kan ha ute og ellers andre artikler. De sender fra Sverige, men det er ikke noe stort problem. Verdt å sjekke ut.


7. IKEA – Den svenske kjempen alle kjenner til

IKEA trenger ingen videre introduksjon. De fleste kjenner til denne svenske kjempen med et arsenal av møbler til hele huset. Via nettsidene finner du lett det du trenger til de forskjellige rommene dine. Du får mye inspirasjon og kan nye flotte produktbilder.

Om du ikke har anledning til å besøke et varehus har de hjemlevering med bæring og rask levering.


8. Chilli – Stilsikre møbler og innredning

Hos Chilli får du stilsikre møbler, hagemøbler, innredning og belysning for hele hjemmet. Populære kategorier i butikken deres akkurat nå er sofabord, TV benk, sovesofaer, spisestuestoler, spisebord, kjøkkenbord, hyller og kommode. De har fine og oversiktlige nettsider det er enkelt å lete seg rundt i.


 

9. Reforma Stockholm – Miljøvennlige møbler på nett

Reforma Stockholm selger møbler og interiødesign på nett. Stilen strekker seg fra moderne design til vintage og gammel industri. Her finner du mye kult til kjøkken, stue, spisestue, hage, soverom og entre. De selger egne kolleksjoner samt varmermer som House Doctor, Bloomingville, Lilla Bruket, Lisa Bengtsson, Nordal, Ib Laursen og Trademark Living.

Ifølge nettsiden er handelen møbelkjøpet herfra 200% miljøkompensert. De tilbyr fri frakt over 499 kroner med DHL og har prisgaranti. Betal trygt og sikkert med Klarna.


10. Newport – Ekslisivt møbelmerke fra Stockholm

Newport Home Interior har rukket å bli et svært populært merke innen møbler og interiør. Det svenske varemerket sender alle sine fantastiske produkter til Norge, og det meste her får du ikke andre steder. De har et stort utvalg innen innen tekstiler, interiør artikler, møbler, belysning, lamper, kjøkken og tilbehør.


11. Rum21– Holdbar og trendy design

Internettbutikken Rum21 har over 20 000 produkter og mye flotte møblement. Her finner du garantert din nye designfavoritt innen tidløs skandinavisk design. De har over 200 merker og fører mange av Europas ledende designvaremerker og møbelprodusenter.

De opererer med prisgaranti hvis du skulle finne varen billigere andre steder. Leter du etter noe å gi bort i gave har de gavekort.

Apropos gaver… sjekk også oversikten vår over de 50 beste gavebutikkene.


12. RoyalDesign – Hundrevis av deisgnvaremerker

RoyalDesign har over 100 varemerker som Deqotique, HAY, Tom Dixon, Department, Kartell, Select21 og OX DenmarkQ. Her får du møbler innen bord, lenestoler, sittepuffer, hyller, oppbevaring, stoler og krakker. De har 30 dagers åpent kjøp. De har fri frakt over 799 kr, men det gjelder dessverre ikke møbler.

Selv sier de de har Norges største utvalg av design for hjemmet fra Skandinavias fremste varemerker. Enig?


 

13. Skeidar – Offisiell nettbutikk

Skeidar har mange fysiske møbelbutikker rundt om i landet. De fokuserer på stue, soverom, spiseplassen, interiør og hage. På nettet kan du handle det du ønsker og få det hjemkjørt med PostNord eller hente det selv i butikk. På forsidene av sidene finner du gode salg og kampanjer.


14. Trademax – Rimelige priser

Trademax har lave priser og over hundre tusen produkter å velge mellom. De har innemøbler og hagemøbler i rotting samt innredning og belysning. Lagerførte varer har en leveringstid på 1-2 uker, hvis ikke må lenger tid påregnes. De har 14 dagers angrerett og prisløfte. De har bærehjelp som en tilleggstjeneste hvis du vil ha kjøpene dine helt inn.


15. CDON – Varehuset som har alt

CDON er et stort varehus vi er veldig glad i her på eButikker grunnet stort utvalg innen mange kategorier. Vi liker å se på dem som en liten Amazon. Blant millioner av produkter finner du også møbler, interiør og mye gøy. Hva med oppblåsbar hjørnesofa? Lenken i overskriften fører direkte til møblene deres.

I hovedsak får du kjøpt stoler, oppbevaring, bord, sofaer, senger, utemøbler og solstoler her. De har også mye barnemøbler til barnerom.


16. Confident Living – Stort utvalg fra designklassikere til nye trender

Confident Living er en bra webbutikk med et av Norges største møbelutvalg. Du finner alt fra designklassikere til det nyeste innen interiørtrender, håndplukket fra over 700 merkevarer, både internasjonale og norske. De oppdaterer sidene sine ofte med noe nytt og spennende.

Kategoriene de dekker er barne møbler, bord, hagemøbler, hyller, senger og andre sittemøbler. De skilter med rask levering og åpent kjøp i to uker.


17. Bolina – Litt av hvert unikt

Norske Bolina har mye forskjellig, også klær og belysning. Dessuten finner du mye unikt her innen minimalistisk, unike, klassiske eller vintage møbler. Noen av merkene de har er Tine K Home, Skagerak, Pomax, Ferdericia, Bruka, HAY, Gejst, Frama og String. De har også en fin inspirasjonsblogg.


18. Møbel24 – Levering til hele Norge

Hos Møbel24 bestiller du enkelt funksjonelle innredningsmøbler på nett. Trenger du noe til stue, spisestue, soverom, barnerom, ungdomsrom, kontor, gang, bad eller hage har de et godt uvalg. De har god kvalitet, gode priser og fast lav frakt til hele Norge.


19. Choppi – Spennende barnesenger

Choppi selger mye gøy til barn inkludert elektriske biler, hoppeslott, spill og trampoliner. I møbelkategorien har de barnesenger i mange fasonger og med forskjellig tema. Utvalget inkluderer køyesenger, madrasser, racerbilseng og brannbil seng for å nevne noe.

Så er du på jakt etter et spennende sovemøbel til barnet ditt bør du ta en titt her for å se om det er noe du liker.


20. Hugna – Fri frakt og rask levering

I nettbutikken til Hugna får du deres flotte sofaer i forskjellige størrelser og design. Det er 3 setere, 2 setere, puffer og hjørnesofaer. I tillegg selger de lenestoler, stuebord, sofabord og endel andre ting. Hugna selger rett fra nett og varen sendes fra fabrikk og til deg uten mellomledd. Dermed får du høy kvalitet, bra pris, flott design uten at det koster masse ekstra. Fri frakt og 30 dagers gratis retur har de også.


21. Kremmerhuset – Innredning, interiør og mer

Interiørbutikken Kremmerhuset selger stoler, puffer, krakker, bord, lamper og hyller i et ellers stort utvalg av innredning, kjøkken, servietter og lys. Her kan du handle trygt og enkelt og betale med Klarna eller Vipps. Siden de har mange fysiske butikker har de fri retur til butikk og fri frakt over en viss sum.


22. SACKit – Dansk design og fete sekkestoler

I SACKit sin offisielle nettbutikk får du nydelig dans design innen elektronikk og møbler. De har noen fantastiske sekkestoler som passer både ute og inne. Ellers har de puffer, loungsstoler, barstoler og bord. De har også hengekøyer, puter og brett selv om det regnes mer som interiør og innredning. Anbefales et besøk!

Les også: 10 beste interiørbutikker på nett


23. Sparmax – Stor bad og møbelbutikk

Møbelbutikken Sparmax har butikk i Hønefoss. De spesialiserer seg på mye forskjellig innen bad, baderomsinnredning, boblebad, hagemøblement, sauna, massasjestoler samt andre ting. De har kvalitetssenger fra Skjærgaard og mye annet inventar til soverommet. De er godkjent hos Trygg E-Handel og benytter seg av sikre betalingsløsninger som Klarna.


24. VidaXL – Mye forskjellig til inne og ute

VidaXL er et stort varehus på nett med mye forskjellig. De sier selv de har et ‘overraskende utvalg’ produkter. Prisnivået er ikke så ille og i skrivende stund har de gratis frakt. Bruk lenken i overskriften til å komme direkte til møbelavdelingen med over 1300 produkter som baby og småbarnsmøbler, benker, bord, hyller, kontormøbler, møbelgrupper, senger, skap, sofaer, TV-benker, stoler og forskjellig tilbehør innen disse kategoriene.


25. Bemz – Forny møblene du har med nye trekk

Du trenger ikke nødvendigvis kjøpe ny sofa eller lenestol for å fornye hjemmet ditt. Hos Bemz kan du kjøpe trekk til IKEA møbler med over 100 forskjellige tekstiler. De har også Multi Fit trekk som passer det meste av andre sofaer. Et overtrekk vil også være med på å bevare møbelet så det varer lenger.

Besøk nettsiden og bestill 5 gratisprøver fra trekkene i bomull, fløyel, lin eller resirkulert. Da blir det lettere å bestemme seg.


26. Drømmerom – Køysesenger til barn

Norske Drømmerom har et fantastisk utvalg morsomme løsninger for barnerommet. Her er barnesenger og køyesenger med et stort og variert utvalg av tematikk. Menyene leder deg til passende produkter for gutterommet og jenterommet og hjelper deg å finne riktig madrass.

Butikken har prisgaranti, 5 års produktgaranti, gode anmeldelser på Trustpilot, god service og rask levering.


27. Glass og Interiør – Unike designmerker

Glass og Interiør har et spennende utvalg møbler fra forskjellige merker. Endel er såpass spesielt at det må spesialbestilles, men det finnes også veldig mye annet lagerført. Unike varemerker du finner her er for eksempel Andersen, Anne Linde, Bloomingville, Lafuma, Muubs, Woood og Woud. Her kan du betale med Vipps.


28. Nova Solo – Nettbutikk med særpreg

NovaSolo er en nettbutikk med særpreg og tilbyr møbler og interiør til rimelige priser. De har kvalitetsmøbler innen spisebord, stoler, sofa, sittegrupper og mye mer. Noen av merkene de fører er Kensington, Bazar, Mayfair, Hotel De Paris og Alexandria.


29. Bedre Netter – Senger med 100 dagers prøvetid

Bedre Nætter er det perfekte sted å handle sovemøbler som senger, madrasser, sengerammer samt dyner. Siden de kun befinner seg på nett og du ikke kan gå i en butikk å prøveligge gir de deg faktisk 100 dagers prøve på kjøpet for at du skal kunne være sikker på at du sover virkelig godt.

Les mer om deres nye sengevelger SengeMatch her.

Gratis levering til brofast land og prisgaranti.


30. Kids Paradise– Kult til barnerommet

Nettbutikk med kule barnesenger, køyesenger, madrasser til disse og interiør. Gode tilbud og avslag i perioder, så følg med.


31. Ellos – Ikke bare klær, de har møbler også

Ellos som er mest kjent for klær har faktisk et godt utvalg flotte møbler til alle rom i hjemmet. Lenken i overskriften leder rett til riktig avdeling. Produktene kommer i forskellige modeller, farger, stiler og design og presenteres med fine bilder på nettsiden. Stilartene er alt fra moderne, klassiske, trendy og praktisk som gjør det lett å innrede hjemmet slik du ønsker. Prisene er det heller ingenting å si på.

Ellos har fri frakt over 499 kr, støtter ettklikks Elpy betaling, har enkel 30 dagers retur og du har mulighet for ekspresslevering.

Sjekk også ‘søsterbutikken’ Homeroom lenger opp på listen.

Håper du fant noen butikker du likte blant alle disse. Sjekk Møbler-kategorien for enda flere om du fortsatt ikke fant din ideelle møbelbutikk. Skriv gjerne en kommentar på hvilke butikker du liker eller ikke syns er noe bra.

Les også: Nettbutikker som selger gardiner

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.