Kjøpe seng på nett? Sjekk disse 5 bra nettbutikkene

Beste sengebutikker på nett - nettbutikker med senger
Siden kan inneholde annonselenker

Skal du kjøpe seng på nett anbefaler vi disse nettbutikkene

Trenger du ny seng? Det er null stress å kjøpe seng på nett og det er mange fine nettbutikker å handle fra. Dette er rene sengebutikker som selger eget merke, møbelbutikker eller interiørbutikker. Det å bestille seng på nett er sannsynligvis enklere enn du tror.

Faktisk er det mange fordeler med å kjøpe seng direkte på nett, og du kan gjøre et bra kupp. Nettbutikker med senger har ofte et bredt utvalg noe som gjør det enklere å finne den riktige sengen til ditt behov. Mange ganger tilbyr online butikker lavere priser enn de fysiske butikkene på grunn av lavere kostnader.

Flere av nettbutikkene vi foreslår har gode løsninger med konfiguratorer og guider du kan trykke deg gjennom for å lage den perfekte sengen. I tillegg er de opptatt av å hjelpe deg via chatte løsninger dersom du ikke ønsker å ringe dem.

Når du har satt opp den perfekte sengen for deg og vil bestille går dette sømløst gjennom trygge betalingsløsninger. Ofte blir ikke sengen laget før du bestiller, og den kommer rett fra fabrikk og blir fraktet direkte hjem til deg.

De eneste bakdelene vi ser med å bestille seng på nett er at du ikke kan prøve sengen fysisk. Men som en garanti for at du vil trives med sengen tilbyr de fleste seriøse aktører en fri prøveperiode og gode returordninger.

Topp 5 sengebutikker på nett

Her er våre topp favoritter innen sengebutikker på nett:

1. Bedre Nætter – enkleste måten å kjøpe seng på nett

Bedre Nætter er kjent for gode løsninger og være enkle å handle fra. Er du usikker på hva slags seng som passer ditt behov og lommebok har de en omfattende, men enkel, guide som hjelper deg å velge basert på spørsmål og svar. Den heter SengeMatch og er verdt å prøve! Det er faktisk ganske gøy.

Bedre Nætter har også gjort det enkelt å prøve sengen før du beholder den. De har gratis hjemlevering og tilbyr prøving i 100 dager slik at du er garantert å bli fornøyd. Klikk på bildet for å finne ut mer:

Skjermdump fra nettutikken Bedre Nætter
Skjermdump fra nettbutikken Bedre Nætter

2. Nordic Dream – Danske luksus senger direkte fra fabrikk

Nordic Dream er en trygg og god nettbutikk å handle senger i. De er Trygg E-handel sertifiserte som sikrer at de er sertifiserte innen en rekke krav for netthandel. Nordic Dream produserer de gode sengene sine i Danmark og frakter direkte hjem til deg. De har 100 dagert trygghetsgaranti og du kan faktisk betale enkelt og greit med Vipps.

Sjekk nettsidene her:

Nordic Dream nettbutikk
Nordic Dream nettbutikk

4. Skjærgaard kvalitetssenger – norsk kvalitet og glade kunder

Norske Skjærgaard selger og produserer senger i nordisk design. De har historie tilbake til 1958 og er kjent for kvalitet og god kundetilfredshet. De tilbyr 120 dagers prøvetid, som er lenger enn de fleste, og du kan bytte fasthet eller gjøre endringer gratis slik at du får den perfekte sengen.
Skjærgaard har rask levering og du kan bestille med inn/oppbæring og montering. Klikk på bildet under for å gå rett til sengebutikken:
Skjargaard kvalitetssenger
Skjargaard kvalitetssenger

3. Bra Møbler – møbelbutikk som er gode på senger

Bra Møbler er en svensk møbelbutikk som er store på alt innen møbler – fra hagemøbler til senger. Under kategorien senger har de et bra utvalg av rammesenger, kontinetalsneger og sengegavler. Du kan også være heldig å finne billige senger her.

Trykk på bildet for å finne ut mer samt å gå rett til sengeavdelingen:

Bra Møbler senger
Bra Møbler senger

5. Drømmerom – favoritten innen barnesenger

Drømmerom har et fantasifullt og gøyalt utvalg køyesenger og senger til barnerommet. Barnesengene har gjerne forskjellige temaer som faller godt i smak for jenter og gutter. De har 5 års garanti og gratis frakt.

Klikk på bildet for å gå rett til nettbutikken:

Drømmerom nettbutikk
Drømmerom nettbutikk

Hvorfor er det viktig med en bra seng?

En bra seng sørger for at du sover godt. Søvn er superviktig for helsen og har stor innvirkning på generell helse og velvære.

Sover du godt, uten å få vindt i ryggen, vil du oppleve økt produktivitet og konsentrasjon, bedre kroppsholdning, redusert stress, økt immunforsvar og bedre helse. Manglende søvn har vist seg å være en risikofaktor for en rekke helseproblemer som hjertesykdommer, diabetes, overvekt og depresjon.

Så skaff deg en bedre seng å sove på hvis du ikke er fornøyd med nåværende seng. Anbefalingen når det gjelder søvn er vanligvis mellom 7 og 9 timer søvn per natt for voksne. Har du søvnproblemer bør du lese artikkelen vår Hvordan sove bedre – 5 tips og råd for å forbedre søvnvaner.

Alle nettbutikker med senger, sengetøy, laken og dyner

Her er en liste over alle trygge nettbutikker vi har oppført under kategorien Soverom. Mange av disse selger senger og barnesenger av forskjellige slag, men du finner også nettbutikker med dyner, sengetøy, laken, vektdyner, puter og sengetrekk.

logoNavnSammendragHandle

Vi håper listen var til hjelp. Har du kjøpt seng på nett kan du gjerne skrive en kommentar under med dine egne erfaringer. Dette er til stor hjelpe for andre.

Les også: Kjøp møbler på nett fra fantastiske møbelbutikker

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.