31 Varehus på nett med stort sortiment! (2020)

Varehus på nett

Siden inneholder annonselenker

Her finner du varehus på nett med en drøss av interessante varer

Bra nettbutikker finner du flust av på denne siden. De er sortert på mange forskjellige kategorier fra de som selger leker, til festutstyr og der du kan kjøpe sykler. Mange er spesialiserte på en ting eller ett tema. I akkurat denne listen finner du såkalte varehus på nett, eller nettbutikker med alt mulig. Grunnen til at vi kaller dem varehus er at dette er nettbutikker med utrolig mange forskjellige produkter i mange ulike kategorier. Disse kategoriene trenger ikke å henge sammen med en rød tråd. Nettvarehus er rett og slett store, rå og innholdsrike nettbutikker.

Hopp forbi tekst

Et varehus på nett er altså nettbutikker med stort utvalg og mange varer i forskjellige kategorier, ikke ulikt et kjøpesenter. Slike one-stop shops er nyttige dersom du ønsker å handle alt du trenger på et sted. Dermed sparer du fraktkostnader og du kan til og med få fri frakt enkelte steder dersom du handler for over et gitt beløp. Det er penger på spare på slikt. Mange handler inn store kvanta og kan tilby rimelige priser og gode tilbud.

Vi har tidligere skrevet om byggvarehus, men butikkene vi snakker om her på denne siden er ikke relatert til bare bygg. Du kan derimot finne en god del verktøy og hagemøblement i disse. Det kan komme godt med om du skal handle inn alt du trenger for å gjøre uteplassen din perfekt.

Du vil se at en del av stedene vi foreslår er utenlandske nettbutikker. Det er rett og slett fordi noen av de største og kuleste varehusene på nett er nettopp der. Kina og USA har noen av de mest kjente sidene men du finner gode shoppingopplevelse i Europeiske nettvarehus også. Mens vi venter på at Amazon skal starte opp i Norge er det fortsatt mulig å bruke den engelske og tyske varianten. Du finner linker dit i oversikt. Husk at du kan få tollgebyrer og moms på kjøp fra utlandet, hvis du ikke handler hos noen som er registrert i det nye momsregisteret VOEC.

For at du nettopp skal slippe å handle i utlandet dersom du ikke ønsker det foreslår vi også de tre beste norske nettvarehusene. Dermed er du ihvertfall helt trygg på at du ikke får ekstra gebyrer i postkassen etter shoppingen din. De anbefalte butikkene kan endres uten forvarsel.

Vet du om andre varehus på nett som er verdt å ta med på listen, eller kanskje noen som ikke fortjener å være med i det hele tatt, kan du skrive til oss i kommentarfelt et eller sende oss en privat melding.Vi er glad i synspunkter of erfaringer fra alle dere glade ehandlere der ute.


Topp 3 varehus på nett i Norge


 

Alle trygge nettvarehus

Her er den alltid oppdaterte listen som viser de beste varehusene på nett akkurat nå. Trykk på den blå knappen for direktelenke til rask netthandel og skum gjennom de korte beskrivelsene for å skape deg en god oversikt over mulige steder å shoppe.
logoNavnSammendragHandle

God handel. Del gjerne denne saken og siden vår videre til kjente og kjære som trenger noen gode handletips. Her er

Topp 3 varehus på nett i utlandet

 

Les også: 10 steder å kjøpe bildeler på nett!

Pågående kampanjer

50% rabatt
Rabattkode

Ønsker du å prøve Wish? Du får 50% rabatt på første kjøp med denne rabattkoden. 

More Less

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.