10 Beste butikker med hagemøbler på nett

Hagemøbler på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Hagemøbler, utemøbler, utebenker og sittegrupper… alt dette får du i disse nettbutikkene

Ser du etter hagemøbler på nett? En av de store fordelene med å handle store utemøbler på internett er at du får det fraktet helt hjem til huset eller leiligheten din, uten mas. Vi har samlet sammen det vi mener er de 10 beste nettbutikkene med hagemøbler av forskjellige slag. Noen av butikkene er hagebutikker, andre er møbelbutikker mens andre er store nettvarehus med et veldig stort varesortiment.

Gå direkte ned til butikklisten ved å trykke her.

Når vi tenker på hagemøbler ser vi for oss hyggelige sittegrupper til terrasse, plen, hage, grøntareal eller veranda. Men det kan også være et lite kaffésett til en hyggelig balkong. Møbler i robuste materialer som tåler å stå ute er alfa og omega for et hyggelig uteliv i sommerhalvåret. SackIt, for eksempel, har kule og fine møbler til utendørsområdet som tåler vær og vind. De har fine loungestoler, utesofaer og en fin hengekøye i vannavstøtende materiale. SackIt er verdt å sjekke ut!

Har man vinterhage, litt større drivhus eller annet innglasset bygg, kan man fint ha utemøbler stående her hele året. Vi har en egen artikkel om hvilke nettbutikker som er lure å titte innom hvis du er på jakt etter drivhus eller hagestue.

Hagemøbler på nett

Nettbutikker deler gjerne opp hagemøbel kategorien sin i balkongmøbler/balkonggrupper, hagebord, hagestoler, sofagrupper, loungemøbler, spisegrupper, hammock, hagebenker, utesofa, solseng og utekjøkken.

Noen har gjerne også tilbehør som interiørartikler, puter, pledd, lykter, beskyttelsestrekk, putekasser, partytelt, parasoller, innsynsskjerming, vedlikeholdsprodukter og paviljoner. Ikke alle har rotting møbler, men de fleste har noe i sortimentet.

En hyggelig hage med hjerterom har gjerne en grill for tilbereding av mat i nærheten av spisegruppen. Det beste med hage- og møbelbutikkene som selger hagemøbler er at de har masse flotte bilder til inspirasjon som hjelper deg å skape en fantastisk hage og et hyggelig uterom for deg selv, venner og familie.

Nettbutikker med stort utvalg hagemøbler

Her er et par forslag til bra nettbutikker med stort utvalg utemøbler. Har du forslag til andre butikker setter vi pris på om du skriver en hjelpsom kommentar nederst på siden.

1. Netthandelen – Billige hagemøbler i fleng

Netthandelen nettbutikk er norsk og imponerer med et stort utvalg billige hagemøbler. De har i tillegg masse forskjellig til uterommet som drivhus, spa, basseng, utebod og mye mer. Netthandelen er godt kjent og trygt å handle fra. De tilbyr trygge betalings alternativer som Vipps og Klarna og gratis frakt på mindre varer. Store ting som hagemøbler har fast lav frakt levert på døren mellom en og fire dager. Sender som sagt fra Norge.

Netthandelen hagemøbler
Netthandelen hagemøbler

2. Jotex – Masse fine utemøbler

Hos Jotex finner du hagemøbler under kategorien utemøbler. Her finner du alt til uteplassen som hagebord, hagesofaer, hagebenker, lenestoler, loungemøbler, solstoler og artikler som utebelysning, utendørstepper, utepynt og utemøbler for barn. Masse supert å velge i!

Jotex utemøbler
Jotex utemøbler

3. Bra Möbler – Tusenvis av møbler inkludert masse utemøbler

Bra Möblers nettbutikk har en bra hagemøbelavdeling med produkter innen alle kategorier fra spisegrupper, loungemøbler til café sett. De kan vise til en rask og fin nettside med gode produktbilder som setter fantasien din i sving. «Vil disse møblene passe i min hage mon tro»? De sender fra Sverige, har trygge kjente betalingsmåter og prisene inneholder moms.

Bra Möblers hagemøbler
Bra Möblers hagemøbler


De 10 beste nettbutikker med hagemøbler på nett

Her er resten av listen over de ti på topp nettbutikker for hagemøbler. Les beskrivelsen og trykk på knappen for å gå rett til butikkens side.

logoNavnSammendragHandle
Bra Möbler nettbutikk
Bra Möbler

Bra Möbler nettbutikk er en innholdsrik møbelbutikk på nett med tusenvis av produkter. Nettsidene presenterer møblene på en flott måte med store og inspirerende bilder som viser dem i hyggelige settinger.

Bra Møbler har flere hovedkategoriene på nettsidene sine. Fra toppnivå kan du klikke deg videre til hagemøbler, møbler, interiør, kolleksjoner, outlet og kampanjer. Det er lett å navigere seg rundt.

25 års erfaring. Fornøyde kunder. Periodevis gratis frakt. Trygg betaling med Klarna og American Express.

Direkte Import
Direkte Import

Direkte Import nettbutikk har et bra utvalg vedlikeholdsfrie hagemøbler, speil, markiser. vitrineskap og romantiske møbler og møbler av gjenbrukstre. Det er en dansk butikk men sender gratis til Norge. Prisene i nettbutikken inkluderer alle avgifter. I tillegg har de trygg betaling med Vipps eller PayPal.

Gratis frakt på alle bestillinger. God kundeservice og rask levering. Alle priser er inkludert toll, moms og importavgifter.

IKEA logo
IKEA

IKEA er det velkjente svenske møbel-, hjem og interiørvarehuset med et stort utvalg varer. De har hjemlevering så du slipper dra til et fysisk IKEA varehus. Her får du varer til stue, kjøkken, spiseplassen, soverommet, barnerommet, oppbevaring, garderoben samt hvitevarer og belysning.

Hjemlevering fra 399,-  Gratis kjøkkenplanlegging.  Få hjelp av interiørdesigner.  

jotex_logo_200
Jotex

Jotex har et bredt sortiment og bra priser på hjeminnredning og tekstiler – også unike mønster som du bare finner her. Egen del med inspirasjon og ideer. Produkter innen gardiner, sengetøy, badersomstekstiler, puter og pledd, dekor, møbler, utemøbler, barn, kjøkken og husholdning, belysning og tepper.

Netthandelen logo
Netthandelen

Netthandelen nettbutikk er et stort og kjent nettvarehus med produkter innen hage og utemiljø. I menyen navigerer man raskt til produkter som garasjetelt, verktøy og garasje, ølbrygging, hjem og fritid, hytte og bod, drivhus, utemiljø og hagemøbler. De er kjent for lave priser og rask levering.

Fast lav frakt. Ferdig pruta priser. Rask levering. Trygg Vipps betaling.

Newport Home Interiors nettbutikk
Newport Norge

Newport nettbutikk i Norge selger deres flotte utvalg av produkter innen tekstiler, interiør artikler, møbler, belysning, lamper, kjøkken og tilbehør. Den første Newportbutikken åpnet i 1997 i Stockholm, og det tok ikke lang tid før de starte å produsere sine egne sengesett og hjemmetekstiler som håndklær, morgenkåper og pledd. I 2012 begynte de å lage sine egne møbler av høy kvalitet for å dekke en stor etterspørsel av eksklusive møbler.

I tekstil-kategorien får du sengetøy, håndklær, pledd, tepper, puter, tøfler, klær, vesker og morgenkåper. Under interiør får du pynteartikler, speil, vintage, malerier og salongbordbøker. Klikker du på ‘møbler’ finner du hagemøbler, bord, stoler, sofaer, oppbevaring, lenestoler, senger og nattbord – for å nevne noe.

Newport Home Interiors er et kvalitetsmerke som setter et eksklusivt preg på hjemmet. Trygg Klarna betaling. Tar American Express. Fri frakt over 700 kr.

Plantasjen
Plantasjen

Plantasjen.no er nettbutikken til hagesenteret med butikker rundt om i landet. Her får du det du trenger av innendørs planter, uteplanter, planter, innredning, dekorasjon, fritid, hageliv, hagestell, jord, gjødsel, gressplen og bark. Også produkter til husdyr.

30 dagers åpent kjøp. 12 måneders garanti på grønne potteplanter og flerårige hageplanter.

SACKit
SACKit

SACKit er et dansk designmerke med funksjonelle og unike produkter innen elektronikk og møbler. Under elektronikk kategorien finner du høyttalere, hodetelefoner, trådløse ladere, ladekabler og lignende. Av møbler finner du sekkestoler, puffer, loungstoler, barstoler, bord, brett, puter, hengekøyer og kjæledyrputer. De kjente sekkestolen kan brukes innendørs, utendørs, på barnerommet eller i stuens kosekrok.

Gratis frakt. Sikker betaling. 30 dagers returrett. Inkl mva og fortolling.

Trademax
Trademax

Trademax er en møbelbutikk på nett med lave priser. De har over 100 00 produkter på lager innen kategoriene møbler, hagemøbler, hage, innredning, belysning, basseng og spa, baderom, veggfliser, gulvfliser samt sport og fritid.

14 dagers angrerett. Prismatch. Fri frakt i ny og ne.

vidaXL
vidaXL

VidaXL.no er en internasjonal internettbutikk som tilbyr et stort utvalg av produkter innen hjem, hage, garasje, DIY og klær. De tilbyr kundeservice på språket til alle land hvor de er representert. Hovedkategoriene deres på nettsidene er møbler, hjem og hage, jernvare, sportsutsytr, dyr og kjæledyrutrustning, leker og spill, kjøretøy og deler, næringsliv og industri, baby og småbarn og andre. Sjekk kampanjene deres på rottingmøbler og hagegrupper.

Overraskende stort utvalg. Gratis frakt. Skarpe priser. Tusenvis av produkter og egen auksjon.


Vi håper du fant en bra nettbutikk å handle i som hjalp deg med å gjøre hagen din enda finere og mer avslappende å oppholde seg i. Du kan også sjekke ut Europris, Jysk, Bohus, Rusta, Obs og Skeidar som alle har hagemøbler. Skriv gjerne en melding til oss, og alle andre som leter etter hagemøbler, i feltene under. Takk og god handel!

Les også: 10 hagebutikker på nett for hage og uterom

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.