Nettbutikker som selger Weber grill og utstyr

Kjøpe weber på nett

Oversikt over nettbutikker som selger populære Weber Grill

Lyst til å kjøpe Weber grill på nett? Weber Grill er kanskje et av de aller mest kjente merkene innen grill og grillutstyr og er nesten synonymt med ordet grill. Det var faktisk den amerikanske oppfinneren George A. Stephen som fant opp den første kullgrillen i 1952 og som grunnla varemerket Weber Inc. Dette endret hvordan vanlige folk kunne tilberede mat og gjorde grill til allemannseie. Kvalitet og enkelthet har gjort at mange elsker dette varemerket.

Mange norske nettbutikker selger griller fra Weber sammen med tilleggsutstyr og annet du trenger for en bra grillopplevelse. Lenger ned på siden finner du en god oversikt over internettbutikker du kan stikke innom for å sjekke priser og kanskje handle fra. Dette er trygge og seriøse nettbutikker som kan sende din neste grill hjem til deg. NetOnNet for eksempel pleier å ha gode priser.

Weber Norge har også en offisiell nettbutikk der du kan handle det aller siste. Her kan du være sikker på at de markedsfører siste skrik og gir deg de beste rådene. De har egne sider med grilloppskrifter innen alle tenkelige kategorier samt mye annet gøy lesestoff.

Bruk denne knappen for å gå rett til deres offisielle norske nettbutikk, eller sjekk andre nettbutikker lenger ned:

Ulike grilltyper

Her kan du lære mer om deres ulike typer av griller og finne det som passer deg best.

Kulegrill

Kullgriller

Weber har et komplett sortiment forskjellige typer griller i forskjellige serier, alt etter smak, preferanse, tilgjengelig plass og lommebok. Forskjellene går hovedsakelig på hva som brukes som brennstoff for å varme grillen. Dette er den klassiske kulegrillen som fyres opp med kull og som mange hevder gir den beste og mest autentiske grillsmaken.

Du finner bærbare kulegriller eller de som har bein med hjul. Størrelsen er forskjellig og ligger gjerne på 37 cm, 47 cm og 57 cm. I tillegg har de noen fancy kulegriller med eget sidebord, innebygd alarmklokke og elektronisk gasstenning.

flere kulegriller
Gassgrill

Gassgrill

Så har man de enkle og gode gassgrillene som fyres opp kjapt og enkelt ved hjelp av gass. Man trykker på en knapp og vipps er flammen oppe å gå.

Weber har flere serier gassgriller i nettbutikken sin fra bittesmå camping varianter, til de helt enkle små for balkonger til langt større varianter med 6 brennere for entusiaster. Prislappen på gassgriller er gjerne høyere enn for eksempel kull.

Flere gassgriller
Elektrisk grill

Elektriske griller

Dernest har man elektriske griller som også er enkle å fyre opp og passer til steder der det ikke er ønskelig med verken kull eller gassflasker.

Les mer om slike på Webers hjemmeside.

Flere el.griller
Pelletsgrill

Pellets grill

Pellets griller er kanskje ikke den varianten man vurderer sterkest når man skal handle grill, men Weber har et par varianter av dem også som heter SmokeFire. Med disse kan du grille, steke, røyke og bake alt mulig rart. Pelletsene som fyrstoff gir maten den unike smaken. Sjekk videoen og les mer om dem rettunder:

Flere pelletsgriller
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Hver kategori har også varianter av bærbare griller. Reservedeler og tilbehør til grillen kan også handles direkte fra Weber slik som grillverktøy, grillbørster, grillvotter, grilltrekk, former, stativer, røkere, pizzastener og masse annet.


Liste over nettbutikker med Weber Grill

Disse gode nettbutikkene selger det populære varemerket. Trykk på knappen for å gå inn på butikken i eget vindu. Du mister altså ikke denne kjekke oversikten. Bruk litt tid på å gå igjennom online butikkene og sjekk utvalg og pris. Si fra om noen butikker mangler.
logoNavnSammendragHandle

Hva er dine erfaringer med Weber? Skriv gjerne en kommentar under. Vi har tidligere også skrevet en artikler om andre nettbutikker som selger griller på generelt grunnlag av alle typer merker. Den finner du her:

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.