Kjøpe grill på nett? 10 Beste nettbutikker med grill

Nettbutikker med grill på nett
Siden kan inneholde annonselenker

Skal du kjøpe grill på nett gjør du det enklest i disse nettbutikkene sammen med utstyr

Tenker du på å kjøpe grill på nett men er usikker på hvor du skal handle? Ikke fortvil. Vi hjelper deg med å finne de beste, og ikke minst tryggeste, nettbutikkene her. En av fordelene med å handle store ting på nett er at man kan få det fraktet rett hjem på døra. Har man liten bil uten henger kan det være utfordrende å hente en stor grill i en butikk og kjøre den hjem.

Grillsesongen er godt i gang og sommerværet varmer. Det er akkurat da det er perfekt å stå i hagen, på terrassen eller på balkongen og kose seg med grillingen av et godt stykke kjøtt, grønnsaker eller bare noen enkle pølser. Vi påstår at omtrent alt som kan stekes smaker enda bedre når det er grillet.

Rask navigering til liste – hopp forbi tekst

Plassen du har tilgjengelig og hvordan du bor bestemmer i hovedsak hvilken grill du kan gå for hvis du er fersk grillkjøper. Man skiller gjerne på hovedtypene gassgrill, elektrisk grill, kulegrill, pellets grill og bærbare griller. Gassgriller bruker gass fra gassflasker for å varme grillen. Elektriske griller bruker elektrisitet og er avhengig av strømtilførsel. Disse passer gjerne på mindre terrasser og steder der man må være forsiktig med røyk og gass.

Kulegrill er på en måte den klassiske kullgrillen som bruker kull som varmekilde. Denne kan brukes nesten overalt, om det er i hagen, campingplassen eller på annen egnet grillplass. Pelletsgriller er kanskje ikke så vanlig blant vanlige folk, men blir mer og mer populært. De bruker pellets som varmekilde og brukes til å grille, baking, steking og røyking. Weber har et bra utvalg griller i alle varianter:

God oversikt over Weber griller og varianter
God oversikt over griller og varianter i den offisielle Weber butikken

Bærbare griller er perfekte å ha med på kortere turer ute i det fri, til stranden eller i parken. De tar ikke stor plass og er enkle å bære. Fasongen varierer fra kulegrill-design til mer firkantete løsninger.

Har du grill fra før og trenger litt ekstra utstyr som grillkost, stekeverktøy eller vaske- og vedlikeholdsprodukter finner du det også.

En veldig spennende nettbutikk for deg som elsker grill, røyking (av mat) og matlaging er Foodstuff som har masse spennende utstyr for den bevisste. Innen grillsjangeren har de også grillkull samt tonnevis av utstyr. De fører for eksempel Primo Oval grillen i mange størrelser – perfekt for BBQ elskere.

Når utstyret er i boks kan du jo bestille matvarene rett hjem? Sjekk listen over matbutikker med hjemlevering her. Det aller beste er kanskje å gå i ferskvaredisken og grønnsaksdisken i din lokale matbutikk og plukke med de beste råvarene. Hva er din favorittgrill og din beste grillopplevelse? Tast gjerne inn en kommentar nederst på siden for å glede andre med dine tips. Tips oss gjerne om andre grillbutikker i samme slengen.


10 beste grillbutikker på nett

Her er de beste av de beste på grill på nett. Klikk deg rett inn på nettbutikken via knappen. Slapp av, butikken åpner seg i ny fane og du mister ikke denne oversikten. Slik kan du besøke flere nettbutikker før du bestemmer deg for å handle. Skriv inn ord som grill, gassgrill, BBQ, grillutstyr, grillkull og lignende i søkefeltet i de respektive butikkene. Lykke til.

logoNavnSammendragHandle
Bakeren og Kokken
Bakeren og Kokken

Bakeren og Kokken er en av Nordens aller største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner, design og kjøkkenredskap. Deres medarbeidere jobber hardt for at du skal kunne virkeliggjøre drømmen om å lykkes på kjøkkenet. De er overbevist om at hvem som helst kan lykkes på kjøkkenet og at gleden blir mye større med riktig redskap. De har over 15 000 produkter i sitt eget lager, og leverer raskt. Hovedkategoriene er kjøkkenmaskiner, kaffe, kjøkkenkniver, bakeutstyr, kjøkkenredskaper, borddekking, gryter og panner, hjemmeinnredning og griller.

Prisbelønt og sikker e-handel.  Over 15 000 produkter på eget lager.  Åpent kjøp i 90 dager. 

Byggmax
Byggmax

Byggmax er et landsdekkende byggevarehus kjent for billige varer, trelast, byggevarer og materialer. De har 39 butikker i Norge du handle i, men er det mye du skal ha kan det være like greit å kjøpe på nett. Du får det meste innen treverk, uterom og terrassetak, ventilasjon, verktøy og jernvare, vinduer, kjøkken og husholdning, stein, bad, isolasjon, spiker og skruer, innredning, tak, dører, hage, badstue og gulv med mer.

Rask leveranse. Prisløfte. Over 35.000 varer.

elon
Elon

Elon er en stor elektronikk kjede med over 5000 produkter og 120 merker innen forbrukerelektronikk som hvitevarer, hjem og hage, personlig pleie, belysning, inneklima, lyd og bilde, mobiler, klokker, PC, data, nettbrett og smarte hjem. Populære kategorier er for tiden vaskemaskin, støvsuger, TV, komfyr, mobil og oppvaskmaskin. Nettsidene er oversiktlige og du kan enkelt sortere ut ditt nye kjøp under hver kategori med filter som merkenavn, farge, tilgjengelighet og andre attributter.
30 dagers åpent kjøp. Gratis hjemkjøring for medlemmer av ElonClub. Annonsegaranti. Trygg betaling med Klarna. Anbefalt.
Anbefalt nettbutikk

foodstuff_logo_300
Foodstuff

Foodstuff.no er den perfekte nettbutikk for deg som liker å lage mat, røyke, lage sine egene pølser blant annet. Her finner du utstyr til dette og for oppbevaring av mat.  Hovedkategoriene i nettbutikken er pizza, pølser og pålegg, røyking, grill, kjøkkenutstyr, sous vide, vakuumpakking, krydder og oppskrifter.

Sikker betaling. 1-5 dagers levering. Kvalitetsgaranti. 90 dagers angrefrist. 

Gardenstore
Gardenstore

GardenStore er flott hagebutikk på nett hvor du kan bestille alt du trenger til hagen og uteplassen. Her finner du hagemøbler, hageredskaper, hagemaskiner, griller, boder og mye, mye mer. Hovedkategoriene på nettsidene deres er Redskap og maskiner, grill og utekjøkken, utemiljø, hagemøbler, hagehytte og drivhus, dyrking og plantestell samt varemerker.

Fri frakt på alle produkter. Åpent kjøp i 90 dager. Betal gjerne med Klarna.

Homeroom
Homeroom

Homeroom er en nettbutikk med møbler og innredning. De sier selv de har Skandinavias største utvalg online. Hovedkategoriene på nettsidene er møbler, utemøbler, kjøkken og husholdning, belysning, tepper, tekstiler og dekor. Homeroom er eida av Ellos Group.

Innredning for hjemmet. Tusenvis av varer. Gode tilbud og kjente merker.

Jernia
Jernia

Jernia har et velassortert sortiment varer innen jernvare, kjøkken, hjem og hage og oppussing og vedlikehold. De har også maling og ting til bil og båt.

Betal med Klarna eller Vipps.  Klikk og hent i over 140 butikker. 

kitchentime
KitchenTime

KitchenTime selger kjøkken og bakeprodukter online. De jobber hardt med å skape Nordens beste utvalg og kjøpeopplevelse innen kjøkkenprodukter på nett. Deres utvalg strekker seg over kategoriene matlaging, baking, servering, kjøkkenmaskiner, hjem og hushold og utendørs matlaging.

Fri frakt over 1000,-.  Over 17 000 artikler.  Åpent kjøp i 30 dager. 

Power
Power

Hos Power får du over 14.000 produkter innen hvitevarer, hjem og fritid, velvære, kjøkkenutstyr, mobil, data, datakomponenter, underholdning, TV, lyd, foto og kjøkken. til konkurransedyktige priser. De tilbyr også hjemlevering. Bra priser.

Åpent kjøp i 30 dager.  Levering innen 3 timer.  Lik pris nett og butikk.  Trygg e-Handel sertifisert.  

vidaXL
vidaXL

VidaXL.no er en internasjonal internettbutikk som tilbyr et stort utvalg av produkter innen hjem, hage, garasje, DIY og klær. De tilbyr kundeservice på språket til alle land hvor de er representert. Hovedkategoriene deres på nettsidene er møbler, hjem og hage, jernvare, sportsutsytr, dyr og kjæledyrutrustning, leker og spill, kjøretøy og deler, næringsliv og industri, baby og småbarn og andre. Sjekk kampanjene deres på rottingmøbler og hagegrupper.

Overraskende stort utvalg. Gratis frakt. Skarpe priser. Tusenvis av produkter og egen auksjon.

Weber Grill
Weber Grill

Weber Grill er den offisielle nettbutikken til det kjente grillmerket. Her kan du sikre deg det aller siste inn grillnyheter og sjekke deres siste produkter. På nettsidene kan du via en enkel guide velge den grilltypen du er på jakt etter og få opp forslag til hva som er lurt å kjøpe.

Hovedmenyen består av undermenyer der du enkelt kan bla det gjennom griller som kulegriller, gassgriller, elektriske griller, bærbare griller og pelletsgriller. Du finner også alt av tilbehør til grillen som grillverktøy, vedlikehold, børster, grillvotter, kniver og mye myer mer.

Fri frakt over 1000 kr. Mulighet for gavekort. Bruker betalingsmåtene Klarna og PayPal.


Ha en flott grillsommer og kos deg med matlagingen. Pleier du å benytte deg av andre butikker enn de som er nevnt her når du handler grillutstyr? I så fall kan du tipse oss om det i kommentarfeltet under. Er du interessert i å lese mer om Weber har vi en artikkel om merket her.

Hageparty? Her finner du 15 nettbutikker med festutstyr!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.