5 Bilpleie nettbutikker med billig og bra bilpleie produkter

Bilpleie på nett - ren bil
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Bra bilepleie nettbutikker som hjelper deg å holde bilen ren og pen

Vi elsker bilpleie nettbutikker! Bilvask og renhold av bilen din er alfa og omega for et trivelig bilhold og for å forlenge levetiden til bilen. Du kan velge å bruke vaskehall eller profesjonell bilvask, men vasker du bilen hjemme selv har du full kontroll over resultatet og det er langt billigere enn å sette bort vaskejobben. Alt du trenger for å utføre jobben kan du kjøpe på nett. Det gjelder alt fra høytrykkspylere, vaskemidler, bilshampo, vaskekluter eller svamper, vaskebøtte, skumdyse til poleringsmidler. Husk også støvsuger og interiørshine for innsiden.

Ønsker du å kjøpe renholdsprodukter for bil på nett vet vi om flere bra bilpleie nettbutikker. I listen rett under finner du noen forslag til butikker vi anser som trygge, trivelige og gode med rimelige priser. Det er proffe nettbutikker som brenner for renhold. Nettsidene har også mange artikler med tips og triks til hvordan du skal få bilen ren uten å skade den. De beste nettbutikkene har også videoer som viser deg fremgangsmåter.

Nettbutikken Autodude for eksempel har både Bilpleie TV og Bilpleieguide. Detailshop har podkast og kurs. Sjekk dem ut… Direktelenker finner du lenger ned.

Hva får man kjøpt i en nettbutikk med bilpleie produkter?

Det er mye… og er du bare middels interessert i å holde bilen ren og pen, trenger du ikke så veldig mye. Er du dermed over middels interessert får du tak i alt mulig rart til både forvask, hovedvask, polering og beskyttelse.

Produktkategoriene er gjerne polering, lakkforsegling, lakkrens, motorvask, voks, skumkanon, forvask, skumsåpe, bilshampo, kaldavfetting, tjærefjærning, metallpartikkelfjerning, insektsfjerning, vaskehanske, mikrofiberhåndkle, høytrykkspyler, støvsuger, flasker, bøtte, børster, pusseskinn, applikatorer, felgrengjøring, dekkrengjøring samt midler til interiør, tekstil og skinn, plast, gummi og glass. Noen har også satt sammen fine pakker med produkter som passer sammen for å gjøre det enklere å velge.

Husk at om du har spørsmål, så bruk de personalet i nettbutikken og spør om råd.

De 5 beste nettbutikkene med bilpleieprodukter

Her finner du topplisten over bilpleie nettbutikker vi liker ekstra godt. Noen er dedikert kun til bilpleie og detailing, mens andre er store butikker med fokus på reservedeler og bilhold, men som også har mye innen bilpleie. Bilpleie finner du gjerne under kategorien bilrekvisita. Nettbutikkene er regnet som trygge og seriøse å handle i.

Vi anbefaler at du klikker deg inn på alle sidene og avgjør selv hvem som har det du er på jakt etter, og hvor du skal handle de beste produktene for bilpleie:

1. Autodude – Spenstig nettbutikk som spesialiserer seg på bilpleie

Autodude bugner over av bilpleieprodukter på nett og har alt du trenger til bilpleie. De kaller seg Norges største bilpleiebutikk og har rimelige priser du kan leve med. Autodude har en frisk og innholdsrik nettside med god meny på venstresiden som loser deg dit du skal. I tillegg har de et bra søkefelt du kan benytte deg av. Deres svenske broderbutikk har i tillegg kule videoer både i reklame og på Youtube der de viser en del av produktene. En av dem kan du se lenger ned på siden.

Bilpleie nettbutikk
Til Autodude nettbutikken

2. Skruvat – Alt til bil, også bilrekvisita som bilpleieprodukter

Skruvat har vi god erfaring med når det gjelder bildeler og reservedeler. De har også en kjempeavdeling med produkter for vask og vedlikehold av bil. Klikker du deg inn på kategorien Bilrekvisita og Vask på siden deres finner du alt innen avfetting, bilsåpe, voks, lakkforsegling, dekk og felg, glass, interiørvask, motorvask, mikrofiber, cabriolet, clay, pads, polering, rustbeskyttelse og sliping.

Skruvat har prisløfte, trygg Klarna betaling og er Trygg E-handel sertifisert. Finn også egne produkter for renhold av motorsykkel og båt her:

Produkter til vask og vedlikehold av bil hos Skruvat
Klikk på bildet for Skruvats produkter innen vask og vedlikehold av bil

3. Detailshop – Dedikert nettbutikk med detailingprodukter

Detailshop er spesialisert nisjebutikk innen detailing. Innen bilrenhold har de eksteriørprodukter for rengjøring, beskyttelse og polering. Ellers har de massevis av produkter som beskytter interiøret i bilen, enten det er skinn, tekstil, glass eller gummi du skal rengjøre. De har høyttrykkspylere og tilbehør samt garajsetilbehør og trykkluft. Detailshop har egne kurs og podcast, så er du interessert i å lære mer om detailing er dette rette stedet.

Detailshop nettbutikk
Detailshop nettbutikk

 

4. Bildeler – Trygg nettbutikk med bildeler som også har produkter til bilpleie

Bildeler.no nettbutikk har vi god erfaring med. Er du på jakt etter ren bil har de det meste du trenger. Under kategorien bilvask finner du blant annet avfetting, bilshampoo, felgbørste, felgpleieprodukter, glassrengjøring, gummifornyer, høytrykkspyler, insektsfjerner, interiørvask, lakkrens, luftavfukter, lyktefornyer, microfiberprodukter, poleringsprodukter, skinnbehandling og Wunder-Baum.

Bildeler.no bilrekvisita og bilpleie
Bildeler.no bilrekvisita og bilpleie

5. Bilpleiekongen – Kjent forhandler av bilpleie

Bilpleiekongen har i en årrekke vært manges favoritt innen kjøp av bilpleieprodukter, og kaller seg Norges største nettbutikk innen segmentet. De har gode priser, rå tilbud og egne kurs. Har du andre forslag til nettbutikker med bilpleieprodukter kan du gjerne gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Hva trenger man for å vaske bilen hjemme?

Det er mange gode tips på nett når det kommer til bilvask. De fleste anbefaler håndvask av bil siden det er mest skånsomt. For å komme i gang trenger du følgende:

  • Svamp og bøtte (gjerne med gitterrist)
  • Høytrykkspyler kan være smart (med såpekanon)
  • Avfettingsmiddel
  • Bilsjampo
  • Pusseskinn
  • Felgrens og felgbørste

Bruk gjerne Google for å finne fram til andres forslag til hva du trenger for å vaske bilen hjemme. Eller spør i de nevnte nettbutikkene over. Her er en fin video fra Autodude som viser hvordan du vasker bilen selv. Husk at de har norsk nettbutikk, og jobber hardt med å lage norsk innhold som kommer:

Håper du fant en bra nettbutikk med riktige produkter for din bruk. Skriv gjerne en kommentar nederst med dine erfaringer og anbefalinger. Du finner også flere nettbutikker innen ‘bil’ her. God vask!

Les også: 10 beste nettbutikker med dekk og felg

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.