6 flotte nettbutikker med drivhus og hagestuer

Kjøpe drivhus på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøpe drivhus på nett? Vi tipser deg om 5 bra nettbutikker.

Vil du dyrke din egen mat? Å dyrke egen mat er en fin måte å spare penger og spise sunnere. Men det kan være utfordrende, spesielt hvis du ikke har de riktige verktøyene. Derfor viser vi deg her forslag til nettbutikker med drivhus slik at du kan glede deg over å dyrke dine egne ferske råvarer. Drivhusene vi har funnet frem til er enkle å montere og kommer med alt du trenger for en fantastisk hageopplevelse. I tillegg ser de flotte ut i enhver bakgård eller på hvilken som helst uteplass. Fyll dem opp med planter eller hagemøbler og kos deg hele året.

Vurderer du så å kjøpe drivhus, vinterhage eller hagestue på nett? Selv om dette er store produkter er det fullt mulig å få sent rett hjem til deg. Du kan i ro og mak velge ut det du ønsker fra en av en av de seriøse nettbutikkene i listen under. Er du på jakt etter noe mindre finner du også små drivhus til mindre hager eller lite drivhus til balkong i disse drivhusbutikkene.

Drivhuset blir levert der du bor og du slipper å koble opp (eller låne) henger og laste opp selv. Noen av butikkene selger ferdige løsninger mens andre hjelper deg å bestille på mål slik at hagestuen passer helt perfekt. Enklere blir det ikke.

Hopp raskt ned til butikklisten med hagestuer og drivhus

Nettbutikkene vi anbefaler lenger ned er en blanding av dedikerte hagebutikker, kjente varehus eller gårdsbutikker. Fellesnevneren er at de er seriøse og trygge å kjøpe fra.

Det skal også sies at det er forskjell på drivhus og hagestuer, men som regel får du begge deler i disse nettbutikkene.

Hva er et drivhus?

Jo, et drivhus, eller veksthus, i tradisjonell forstand er et lite bygg der tak og vegger er glass eller plast. Glassplatene sitter i en bærende struktur av tre eller metall. Inne i drivhuset har man gjerne planter og vekster i potter som nyter godt av det lukkete og varme klimaet glassveggene skaper.

Et drivhus i seg selv er opprinnelig ikke et oppholdsrom, men flere og flere innreder dem slik at de er hyggelige å være i.

Innen drivhus-kategorien har man forskjellige størrelser fra små drivhus til veranda, de helt små frittstående, via veggdrivhus og drivhus på mur, og opp til store varianter som gjerne kalles orangerier.

Kjøp drivhus i nettbutikk

Lenger ned på siden finner du fem beste nettbutikker med drivhus og hagesture. Her ser du forresten eksempler på noen av de beste variantene hos Grønt Fokus:

Grøntfokus nettbutikk
Grøntfokus nettbutikk
Mini drivhus

Små drivhus

Små frittstående minidrivhus som dette passer i nesten alle hager. Det er en perfekt start om man ønsker å teste ut dyrking av grønnsaker og planter i drivhus. Dette er på 3,8 m2 og er både stilfullt og funksjonelt.
Les mer om dette drivhuset
Veggdrivhus

Veggdrivhus

Har du en ledig yttervegg eller garasjevegg kan det være den perfekte plassen for et veggdrivhus.

Les mer om veggdrivhus
Atrium drivhus

Runde atriumdrivhus

Atriumdrivhus kan innredes som enten drivhus eller et hyggelig oppholdsrom. Vi ser for oss kaffestoler, et rundt koselig bord i harmoni med planter og vekster.

Les mer om dette drivhuset
Drivhus på mur

Drivhus på mur

Drivhus plassert på mur er solide og stødige og vitner om stabilitet og varighet. Dette ekstra bygget står i årevis. En annen fordel med mur er at solen varmer muren om dagen som et varmeelement og slipper den ut igjen utover natten. Smart!
Les mer om drivhus på mur
Orangeri

Store flotte drivhus

Store drivhus, eller hagehytter i glass, kalles også orangerier. De er gjerne formet som små hus og byr på mye hygge. De kan være på rundt 10 – 20 kvadratmeter.

Les mer om store drivhus

Så hva er en hagestue?

En hagestue kan man se på som en forlengelse av huset. Det kan være et frittstående anneks eller være koblet til huset som et tilbygg. En hagestue, eller vinterhage, er et oppholdsrom man kan innrede med hyggelig interiør sammen med planter.

Andre bruksområder kan være hjemmekontor eller spillerom. Det kan se slik ut:

Veggmonteret hagestue

Et hyggelig oppholdsrom

Hagestuer som dette kommer i byggesett med reisverk, skyvedørrer og glass. Glasset gjør klimaet behagelig på innsiden og den ekstra stuen kan nytes sommer som vinter. Man velger selv hvor godt isolert tilbygget skal være når man bestiller og hvilken sesong den passer til.

Se flere hagestuer


6 beste nettbutikker med drivhus og hagestuer

Disse nettbutikkene har et stort og variert utvalg av drivhus og hagestuer i mange størrelser og prisklasser. Klikk på knappen for å gå rett til nettsiden for å finne ut mer. Butikken åpner seg i nytt vindu og du mister ikke denne oversikten. Dermed kan du gjerne gå igjennom alle sammen for å se om du finner noe som passer din hage. Søk på drivhus, hagehytte eller hagestue i butikkens eget søkefelt.

Kjøp drivhus på nett:

logoNavnSammendragHandle
Drivhussenter for hagen din
DrivhusSenter

Nettbutikken DrivhusSenter gjør det enkelt å handle ting til hagen din. De har drivhus, drivhusvarmer, vanningssystemer samt hagevarer som utstyr til dyrking, hageverktøy, plantekasser og blomsterkasser, putekasser og redskapsbod.

Skal du kjøpe drivhus har DrivhusSenter gjort det lett å sette sammen en type som passer deg. På nettsidene kan du velge drivhus basert på bredde, drivhustype, lengde, rammemateriale og vegg og tak. Drivhustypene er kuppel, minidrivhus, orangeri, på mur, tradisjonelt, veggdrivhus eller komplettpakke. Les mer på nettsidene til DrivhusSenter.

Kjapp levering. Trygg netthandel. Sertifiserte produkter. Delbetaling med Klarna om ønskelig.

Grønt Fokus
Grønt Fokus

Grønt Fokus er en nettbutikk som selger alt innen hagestuer, skyvedører, garderober, anneks, boder og drivhus. Målsetningen deres er å ha god kvalitet til gunstige priser. Har fysiske butikker.

Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Hageglede
Hageglede

Hageglede er en nettbutikk for hageglade. Her kan du kjøpe alt til hagen inkludert blomster, spiselige vekster, utstyr til hagestell, drivhus, såutstyr, redskap og vanning. De har også mye til innendørs hageglede.

Fri frakt over 1000 kr. Kundeklubb. Høy kvalitet og stort utvalg. Tar Klarna og Vipps.

Netthandelen logo
Netthandelen

Netthandelen nettbutikk er et stort og kjent nettvarehus med produkter innen hage og utemiljø. I menyen navigerer man raskt til produkter som garasjetelt, verktøy og garasje, ølbrygging, hjem og fritid, hytte og bod, drivhus, utemiljø og hagemøbler. De er kjent for lave priser og rask levering.

Fast lav frakt. Ferdig pruta priser. Rask levering. Trygg Vipps betaling.

vidaXL
vidaXL

VidaXL.no er en internasjonal internettbutikk som tilbyr et stort utvalg av produkter innen hjem, hage, garasje, DIY og klær. De tilbyr kundeservice på språket til alle land hvor de er representert. Hovedkategoriene deres på nettsidene er møbler, hjem og hage, jernvare, sportsutsytr, dyr og kjæledyrutrustning, leker og spill, kjøretøy og deler, næringsliv og industri, baby og småbarn og andre. Sjekk kampanjene deres på rottingmøbler og hagegrupper.

Overraskende stort utvalg. Gratis frakt. Skarpe priser. Tusenvis av produkter og egen auksjon.


Du vil ikke tro hvor gøy det er å se plantene dine vokse fra frøplanter til vakre blomster og grønnsaker. Og når du velger dem selv, smaker de enda bedre enn noe annet i butikken. Med et hyggelig drivhus er alt dette mulig uten å ha en stor hage eller bruke timer på å passe plantene dine hver dag. Et drivhus gjør hagearbeid enkelt, slik at alle kan gjøre det – uansett hvor de bor eller hva slags plass de har tilgjengelig. Så klikk deg inn på ett av forslagene over nå og kom i gang med å bygge ditt første drivhus i dag!

Vi håper du fant noe som passet. Har du andre nettbutikker som selger drivhus på nett i tankene, kan du tipse oss eller legge igjen en beskjed under.

Les også: 10 Hagebutikker på nett for hage og uterom

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.